Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید محمد علوی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، در خصوص توزیع کیت و ملزومات نمونه‌گیری کووید – ۱۹، اظهار کرد: وزارت بهداشت بزودی دستگاه استخراج RNA اتوماتیک را در اختیار آزمایشگاه‌های بهداشت قرار می‌دهد و این امر قدمی بسیار مؤثر به منظور تسریع در انجام و پاسخگویی آزمایش‌های کووید – ۱۹ به شمار می‌رود.

وی افزود: فاصله‌گذاری اجتماعی، خارج نشدن از منزل، ممنوعیت تجمعات، تعطیلی مشاغل، استفاده از ماسک و رعایت بهداشت شخصی، رصد افراد در معرض تماس نزدیک، غربالگری شفاهی، غربالگری آزمایشگاهی، قرنطینه خانگی یا در نقاهتگاه‌ها و درمان به‌موقع و پی گیری درمان از استراتژی‌های وزارت بهداشت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علوی در ادامه گفت: استفاده از ماسک و رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی یکی از مؤثرترین راه‌های پیشگیری از انتقال بیماری است که سازمان بهداشت جهانی توصیه‌های کرده است.

رئیس مرکز بهداشت استان خوزستان در ادامه گفت: تاکنون تعداد ۲۲ مرکز ۱۶ ساعته و تعداد ۱۹ مرکز ۲۴ ساعته در سطح شهرستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اهواز تجهیز و راه‌اندازی شده‌اند که به صورت تمام‌وقت یا ۱۶ ساعت در طول روز حتی در ایام تعطیل آماده ارائه خدمت به هم استانی‌های ما هستند.

وی در ادامه عنوان کرد: بخش اعظمی از مراجعه‌کنندگان به این مراکز علائم خفیفی دارند و به ارجاع به جایی نیاز ندارند و درمان عموماً علامتی است و با استراحت و تغذیه مناسب کفایت دارد و بنا به تشخیص پزشک برای بعضی از افراد دارو درمانی به مدت ۵ روز شروع می‌شود و به مدت دو هفته در سطح شهر توسط مراقبان سلامت و در روستاها توسط بهورزان مراقبت و پی گیری می‌شوند تا زمانی که بهبود یابند.

وی افزود: تعداد اندکی از افرادی که امکان مراقبت در منزل یا فضای مناسبی در منزل ندارند به نقاهتگاه‌ها ارجاع داده شدند اما بخش دیگری که حدود ۹۵۴ نفر بودند و علائم شدیدتری از بیماری را داشتند به بیمارستان‌های منتخب برای ادامه درمان ارجاع شدند که البته در بیمارستان‌ها دوباره بررسی شده (تریاژ) و در صورتی که نیاز به بستری نداشتند دارو درمانی سرپایی شروع و پی گیری درمان توسط مراقبان سلامت و بهورزان صورت می‌گیرد و مابقی افراد بستری می‌شوند.

دکتر علوی گفت: افراد بستری در صورت بهبود کامل ترخیص و در صورت بهبودی نسبی به نقاهتگاه‌ها منتقل می‌شوند و این چرخه به این صورت ادامه دارد و اگر علائم بیماری فردی در نقاهتگاه تشدید یابد به بیمارستان و در صورت بهبودی کامل پس از دریافت آموزش‌های لازم به منزل می‌رود و کنترل پیگیری‌های بعدی توسط پرسنل بهداشت صورت می‌گیرد.

رئیس مرکز بهداشت استان خوزستان گفت: کاری که در ایران انجام می‌شود در دنیا منحصربه‌فرد بوده و یکی از کارهای بسیار ارزشمندی است که به همت همه بخش سلامت در دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی استان صورت می‌گیرد.

کد خبر 4938560

منبع: مهر

کلیدواژه: سید محمد علوی دانشگاه علوم پزشکی اهواز ویروس کرونا نمونه آزمایشگاهی ویروس کرونا شیراز بوشهر روز قدس شهرکرد شیوع کرونا گرگان عید سعید فطر قزوین بیرجند نماز عید سعید فطر روز جهانی قدس ستاد مقابله با کرونا مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۳۲۴۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف ۴۷ ماینر در یک مزرعه پرورش قارچ!

به گزارش آخرین‌نیوز به نقل از مهر، سرهنگ علیرضا پوربه در گفت‌وگو با رسانه‌ها اظهار کرد: در پی گزارش رسیده مبنی بر نصب و استفاده دستگاه‌های ماینر در یک واحد تولیدی پرورش قارچ در یکی از روستاهای شهرستان فاروج، موضوع جهت بررسی بیشتر در دستور کار مأموران پلیس آگاهی قرار گرفت.

این مقام انتظامی بیان کرد: مأموران پلیس آگاهی با همکاری اداره اطلاعات سپاه و اداره برق پس از انجام اقدامات اطلاعاتی و شناسایی محل نصب دستگاه‌های استخراج ارز دیجیتال به محل اعزام شدند.

فرمانده انتظامی فاروج در ادامه خاطر نشان کرد: در بازرسی مأموران از این واحد تولیدی تعدادی تونل مشاهده که داخل این تونل‌ها نیز سوله‌هایی وجود داشته که در این رابطه تعداد ۴۷ دستگاه ماینر استخراج ارز دیجیتال فعال به ارزش تقریبی ۱۸ میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال کشف و توقیف شد.

سرهنگ پوربه در پایان با اشاره به دستگیری متهم و تشکیل پرونده قضائی، تصریح کرد: پلیس در برخورد با استخراج غیرقانونی ارزهای دیجیتال در شهرستان جدی بوده و با همکاری مردم نسبت به شناسایی و ضبط ماینرها اقدام کرده است.

دیگر خبرها

  • واقعا آب چاه بخوریم بهتر از آب‌معدنی است؟ | روغن‌های زیرو ترانس تاییده بهداشت دارند
  • آشنایی با روش‌های درمان زخم بستر در منزل
  • اهدا آمبولانس به بیمارستان جاسک
  • استخراج‌کنندگان غیرمجاز رمزارز نقره‌داغ می‌شوند
  • کشف ۴۷ ماینر در یک مزرعه پرورش قارچ!
  • کشف بزرگترین مزرعه استخراج رمز ارز در خراسان‌شمالی
  • کشف بزرگترین مزرعه استخراج رمز ارز در فاروج
  • کشف بزرگترین مزرعه رمز ارز در خراسان شمالی
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • متخلفان استخراج غیرمجاز رمز ارز ١٠٠ برابر نرخ انرژی جریمه می شوند