Web Analytics Made Easy - Statcounter

انیمیشن کوتاه «این سو آن سو» برای حضور در چهارمین جشنواره کودک هنگ‌کنگ آماده می‌شود. همچنین انیمیشن «گرگم و گله می‌برم» به جشنواره انیمیشن هیروشیما ۲۰۲۰ راه یافت. ۱۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۶ فرهنگی سینما و تئاتر نظرات - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، انیمیشن کوتاه «این سو، آن سو» به کارگردانی لیدا فضلی و تولید شده در مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی، در بخش رسمی چهارمین دوره جشنواره کودک هنگ‌کنگ پذیرفته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این فیلم انیمیشن با اشاره به دنیای پُر از محبت میان کودکان، در آرزوی صلح و دوستی برای تمام دنیاست.

انیمیشن «این سو، آن سو» یکی از آثار منتخب بخش رسمی چهارمین دوره جشنواره کودک هنگ‌کنگ است که به دلیل شیوع بیماری همه‌گیر کرونا، هفته آخر مردادماه 99 به صورت آنلاین برگزار می‌شود. در این جشنواره تعداد محدودی فیلم برای کودکان فقط به مدت 48 ساعت نمایش داده می‌شود.

در خلاصه داستان انیمیشن «این سو، آن سو» که در مدت زمان هشت دقیقه و 50 ثانیه و با تکنیک دو بُعدی ساخته شده، آمده است: «هیچ مرزی نمی‌تواند مانع شکل‌گیری دوستی‌ها و محبت بین کودکان شود. کاش به‌راستی دنیای بزرگسالان هم مانند دنیای کودکان پُر از صلح و دوستی باشد.»

لیدا فضلی درباره دلیل انتخاب این سوژه گفت: من در آرزوی صلح و دوستی برای تمام دنیا هستم همانند دنیای کودکان و این موضوع دلیل انتخاب سوژه «این سو، آن سو» بود.

عوامل تولید این انیمیشن عبارتند از نویسنده و کارگردان: لیدا فضلی، انیمیت: مریم کرمی و رسول شیری، رنگ و فضا: مریم کرمی، موسیقی: آرمان موسی‌پور، صداگذار: مهرشاد ملکوتی، مشاور بخش سه‌بُعدی: امیر سحرخیز، تهیه شده در: مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی.

«گرگم و گله می‌برم» نیز آخرین ساخته امیرهوشنگ معین از تولیدات سال 2018 کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به بخش مسابقه رسمی هجدهمین جشنواره بین‌المللی انیمیشن هیروشیما 2020 راه یافت. این پویانمایی هشت دقیقه‌ای که تاکنون جوایزی زیادی را از جشنواره‌های بین‌المللی دریافت کرده است، این‌بار در جشنواره هیروشیما با دیگر آثار به رقابت می‌پردازد.

جشنواره بین‌المللی هیروشیما یکی از مهم‌ترین جشنواره‌های انیمیشن جهان و مورد تأیید جایزه آکادمی اسکار برای فیلم‌های کوتاه است که هر دو سال یکبار در شهر هیروشیمای ژاپن برگزار می‌شود.

ببنا به تصمیم خانم «سایوکو کینوشیتا» و به دلیل شیوع ویروس کرونا، جشنواره بین‌المللی انیمیشن هیروشیما از30 مرداد تا 3 شهریور 1399 (20 تا 24 آگوست 2020) بدون حضور مخاطبان و تنها با حضور داوران ژاپنی برگزار می‌شود.

«گرگم و گله می‌برم» یک انیمیشن دیجیتالی است که در آن کودکان، داستان آشنای گرگ و بزغاله‌ها را در مدرسه به شکل نمایشِ عروسکی به اجرا در می‌آورند و بزِ مادر در فراغ بزغاله‌هایش و گرگِ خشمگین در تنهایی‌اش، با هم رو دررو می‌شوند و مثل همیشه گرگ شکست می‌خورد.

یادآوری می‌شود روز 3 شهریور هم‌زمان با آخرین روز از این جشنواره، اسامی برندگان اصلی اعلام خواهد شد.

انیمیشن کوتاه «جان‌پناه» در گیلان اکران اینترنتی می‌شودهالیوود باز هم انیمیشن همجنسگرایانه تولید کرد

انتهای پیام/

R1539/P/S4,34/CT1 واژه های کاربردی مرتبط کانون پرورش فکری مرکز گسترش سینمای مستند انیمیشن

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کانون پرورش فکری مرکز گسترش سینمای مستند انیمیشن کانون پرورش فکری مرکز گسترش سینمای مستند انیمیشن بین المللی هنگ کنگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۳۲۴۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز نوزدهمین جشنواره هنرهای نمایشی کانون پرورش فکری آذربایجان‌غربی

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز مهاباد؛ مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان آذربایجان‌غربی گفت: مرحله استانی نوزدهمین جشنواره هنرهای نمایشی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان از امروز در سالن آمفی تئاتر مجتمع شهید فرخی ارومیه آغاز شد.

زهرا آب سوران، در مراسم آغاز این جشنواره افزود: با تشکیل دبیرخانه استانی جشنواره نوزدهم ۲۰ اثر به این دبیرخانه ارسال شد که پس از پایش، ۱۰ گروه نمایشی امروز و فردا نهم اردیبهشت با هم به رقابت می پردازند.

آب سوران اظهارکرد: مرحله استانی نوزدهمین جشنواره هنرهای نمایشی با هدف عمومی و مردمی سازی نمایش در جامعه و فضا سازی و ارتقای ظرفیت نمایش به عنوان یک رویکرد فراگیر تربیتی و با شعار "این صحنه خانه ماست" برگزار خواهد شد.

وی گفت: آذربایجان‌غربی ماهها قبل آمادگی برگزاری این جشنواره را داشت و در این راستا تلاش شد تا داورانی از جنس هنر و تجربه برای داوری این رقابتهای هنری انتخاب شوند.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان آذربایجان‌غربی اضافه کرد: دبیرخانه جشنواره؛ عباس پویان، فاطمه برمال و سمیه حسین نژاد را به عنوان داوران مرحله استانی جشنواره هنرهای نمایشی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان معرفی کرده است.

نوزدهمین جشنواره هنرهای نمایشی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان روزهای هشتم و نهم اردیبهشت ماه برگزار می شود.

 

 

دیگر خبرها

  • جشنواره «عروسکخونه» برگزیدگان خود را شناخت/ تجلیل از حسن دادشکر و عادل بزدوده
  • رقابت ۱۰ گروه در جشنواره هنر‌های نمایشی کودک و نوجوان آذربایجان غربی
  • نوزدهمین جشنواره هنر‌های نمایشی آغاز شد
  • نوزدهمین جشنواره هنر‌های نمایشی کانون پرورش فکری آذربایجان‌غربی آغاز شد
  • آغاز نوزدهمین جشنواره هنرهای نمایشی کانون پرورش فکری آذربایجان‌غربی
  • «رخ» از مسکو جایزه گرفت/ جایزه بزرگ جشنواره مراکش برای «برنده‌ها»
  • «آوای ابرها» با دغدغه کودکان مظلوم غزه به جشنواره کاریبتونز کلمبیا راه یافت
  • ۲ انیمشن ایرانی به جشنواره معتبر انسی راه یافتند
  • «آوای ابرها» به جشنواره کاریبتونز کلمبیا راه یافت
  • همه چیز درباره انسی ۲۰۲۴/ تری گیلیام جایزه افتخاری می‌گیرد