Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین از بندرعباس : حجت الاسلام « عبدالمحمود جهانگیری » در نشست خبری از اعتلای اسلام و قرآن کریم و ضرورت شناسایی دین به جامعه به عنوان اهداف راه اندازی حوزه‌های علمیه در کشور نام برد و اظهار کرد: حوزه بانوان بانوان در سال ۷۰ در استان هرمزگان راه‌اندازی شد که شمار این مدارس امروز به ۱۲ باب رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه ۷۰ درصد از هدف‌گذاری‌ها در حوزه‌های علمیه خواهران فعالیت‌ در حوزه تبلیغ ،۲۰درصد آموزشی و ۱۰درصد در حوزه پژوهش است افزود: درحال حاضر طلاب خواهر در مقاطع سطح۲ و ۳ به صورت حضوری، نیمه حضوری و غیرحضوری در این استان هرمزگان مشغول فراگیری علوم دینی می باشند.

قائم مقام مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران هرمزگان با اشاره به دایر بودن مدارس علمیه خواهران در شهرهای بندرعباس، بندرلنگه، پارسیان، میناب، بشاگرد، رودان، جاسک، سیریک، حاجی آباد، قشم و کیش، عنوان کرد: از مجموع ۱۲ مدرسه علمیه خواهران، ۲ مدرسه در سطح ۳ (کارشناسی ارشد) در رشته‌های تخصصی تفسیر، فقه و اصول و کلام اسلامی فعال هستند.

وی با اعلام اینکه شعبه‌های دیگر مدرسه‌های علمیه خواهران از سال آینده در شهرستان خمیر، بستک و هشتبندی میناب راه‌اندازی می‌شود، گفت: همچنین از سال آینده سطح چهار حوزه علمیه در رشته تفسیر و علوم قرآنی و از رشته‌های مشاوره اسلامی در سطح ۳ نیز در استان راه‌اندازی می شود.

جهانگیری تصریح کرد: طلاب حوزه علمیه خواهران علاوه بر کار تبلیغ اموردینی و فعالیت در آموزش و پرورش، دانشگاه‌ها و ادارات دولتی و غیردولتی، می‌توانند به عنوان وکیل پایه یک، سردفتر اسناد رسمی با سطح ۲ و سردفتر ثبت ازدواج و طلاق نیز نقش و رسالت علمی و دینی خود را ایفا کنند.

وی به انعقاد تفاهم‌نامه مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران با آموزش و پرورش استان برای راه‌اندازی مدرسه‌های غیرانتفاعی در مقطع پیش دبستانی و دبستان با اهداف و سیاست‌گذاری‌های حوزه‌های علمیه اشاره کرد و افزود: هم اکنون یک باب مدرسه غیرانتقاعی بشارت در بندرعباس مشغول فعالیت بوده و کار راه‌اندازی یک مدرسه پیش دبستانی و ابتدایی دیگر در شهرستان میناب نیز در دست اقدام است.

قائم مقام مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران هرمزگان در ادامه به تشریح نحوه جذب و پذیرش مقطع عمومی حوزه‌های علمیه خواهران استان هرمزگان در سطح ۲ (مقطع کارشناسی) اشاره و عنوان کرد: کار ثبت نام از علافه مندان جهت ادامه تحصیل در مدارس علمیه خواهران استان هرمزگان از ابتدای اردیبهشت سال جاری آغاز و تا نیمه خرداد ادامه دارد.

وی خاطرنشان کرد: درحال حاضر دارای هزار و ۱۰۰ طلبه زیر نظر ۲۸۳ استاد در سطح ۲ و ۳ مدارس علمیه خواهران استان هرمزگان مشغول به تحصیل هستند و دو هزار طلبه نیز فارغ التحصیل شده اند.

۴۸

کد خبر 1394292

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان هرمزگان حوزه های علمیه خواهران استان هرمزگان راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۳۳۵۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نتایج اولیه آزمون دستیاری پزشکی در نیمه دوم خرداد اعلام می‌شود

معاون آموزشی وزارت بهداشت با اشاره به افزایش ظرفیت ۱۲ درصدی آزمون دستیاری تخصصی پزشکی در سال ۱۴۰۳ گفت: نتایج اولیه پنجاه و یکمین آزمون دستیاری، نیمه دوم خرداد اعلام خواهد شد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از وزارت بهداشت، دکتر ابوالفضل باقری فرد درباره برگزاری پنجاه و یکمین آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی گفت: در این آزمون ۵۲ درصد شرکت کنندگان خانم هستند که در ۲۵ رشته تخصصی رقابت کردند.

وی با بیان اینکه نتایج اولیه آزمون در نیمه دوم خرداد ماه اعلام خواهد شد، خاطر نشان کرد: کارنامه حاوی نمره و رتبه داوطلبان آزمون دستیاری پزشکی تا یک ماه بعد از آزمون در اختیار داوطلبان قرار می‌گیرد تا بتوانند نسبت به انتخاب رشته خود اقدام کنند.

معاون آموزشی وزارت بهداشت، تغییرات در برنامه دستیاری را موجب بهبود مشارکت خواند و تصریح کرد: امسال تغییراتی در برنامه دستیاری ایجاد کردیم تا موجب افزایش انگیزه در دستیاران شود که از مهمترین آن می‌توان به افزایش دستمزد دستیاران، کاهش شیفت‌های کاری اشاره کرد و اقدامات دیگری که در حال برنامه ریزی است.

باقری فرد افزود: امسال با مصوبه وزارت بهداشت، در بعضی از رشته‌های مورد نیاز کشور مانند جراحی قلب، جراحی قفسه صدری، جراحی کودکان افراد هم در مقطع تخصص و هم فوق تخصص می‌توانند وارد رشته شوند. سال گذشته تعداد زیادی از صندلی‌های خالی با همین شیوه تکمیل شد و امسال نیز این اقدام صورت خواهد گرفت.

پنجاه و یکمین آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی در دانشگاه‌های علوم پزشکی اراک، شهرکرد، اردبیل، شیراز، ارومیه، کرمان، اصفهان، کرمانشاه، اهواز، گلستان، بندرعباس، گیلان، بوشهر، لرستان، بیرجند، مشهد، تبریز، مازندران، همدان، زاهدان، شهیدصدوقی یزد، سمنان، قزوین، کاشان، کردستان، قم و دانشگاه‌های علوم پزشکی شهر تهران با بیش از ۱۲ هزار داوطلب برگزار شده است.

دیگر خبرها

  • بزرگترین طرح نوسازی شالیزارهای مازندران درآمل نیمه خرداد تحویل می‌شود
  • کسی احساس تکلیف کند در برابر مشکلات تسلیم نمی‌شود
  • نتایج اولیه آزمون دستیاری پزشکی در نیمه دوم خرداد اعلام می‌شود
  • تلاش برای استخدام طلبه های زن در آموزش و پرورش
  • معرفی برگزیدگان جشنواره رشد در هرمزگان
  • مدیر حوزه‌های علمیه خواهران : قدرت بانوان مازندران در تغییر افراد زیاد است
  • برای جذب فارغ‌التحصیلان حوزه علمیه با آموزش و پرورش وارد گفت‌وگو شدیم
  • بزرگداشت روز معلم در مدرسه علمیه خواهران ماکو
  • تحصیل پنجاه هزار طلبه خواهر در مدارس علمیه کشور
  • اساتید حوزه علمیه خواهران در مسیر تربیت فرزندان جامعه می‌کوشند