Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خرداد»
2024-05-08@09:01:38 GMT

بنزین در ونزوئلا دیگر مجانی نیست!

تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۳۴۹۱۰

خرداد: نیکلاس مادورو، رییس جمهور ونزوئلا اعلام کرد که قیمت بنزین در این کشور از ابتدای ژوئن افزایش خواهد یافت.
به گزارش خرداد به نقل از ایسنا، در یک تغییر تاریخی پس از چند دهه عرضه بنزین به قیمت تقریبا مجانی، هر لیتر بنزین از روز دوشنبه در جایگاه‌های سوخت سراسر ونزوئلا ۵۰۰۰ بولیوار معادل ۲.۵ سنت آمریکا فروخته خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ۲۰۰ جایگاه هم بنزین به قیمت گرانتر ۵۰ سنت آمریکا در هر لیتر فروخته می‌شود. سهمیه بنزین هر خودرو به ۱۲۰ لیتر در هر ماه محدود خواهد شد.
مادورو در سخنانی در کاخ ریاست جمهوری ونزوئلا اعلام کرد: هموطنان عزیزم این یک جنگ سخت است. آمریکا هر شرکتی که برای ونزوئلا بنزین می‌آورد، مجازات می‌کند.
طارق ال ایسامی، وزیر نفت ونزوئلا که در کنار مادورو حضور داشت، اظهار کرد: دیزل که سوخت مورد استفاده صنایع و تولید برق در نیروگاه‌ها است، همچنان یارانه ۱۰۰ درصدی خواهد داشت. شرکت نفتی دولتی PDVSA قادر خواهد بود تقاضای خودرو‌های کشور را تامین کند.
این خبر همزمان با ورود نفتکش‌های ایرانی حامل ۱.۵ میلیون بشکه بنزین به ونزوئلا که با کمبود شدید بنزین روبروست، اعلام شده است.
اصلاح سیستم توزیع بنزین در ونزوئلا به منزله یک تغییر اساسی در فرهنگ این کشور و کاهش نفوذ دولتی بر دارایی‌های مرکزی است. اگرچه شرکت PDVSA با افزایش قیمت بنزین، می‌تواند میلیون‌ها دلار ضرری که در یارانه‌های سنگین متحمل می‌شود را جبران کند، اما افزایش قیمت بنزین موضوع حساسی برای این کشور آمریکای لاتین است. زمانی که قیمت‌ها در سال ۱۹۸۹ افزایش داده شد، کاراکاس به صحنه شورش‌های خشونت آمیز تبدیل شد.
دولت ونزوئلا در سال ۲۰۱۸ طرح مشابهی را اعلام کرد، اما این طرح دنبال نشد و سپس یک کارت بانکی و سهمیه خودرو برای کسانی که متقاضی دریافت بنزین یارانه‌ای هستند صادر شد که به گفته مادورو، هر دو این بار مورد استفاده قرار خواهند گرفت.
بر اساس گزارش بلومبرگ، مردم ونزوئلا بدنبال کمبود شدید بنزین، در برخی از نقاط این کشور برای دریافت بنزین ساعت‌ها و حتی روز‌ها در نوبت می‌ایستند. کسانی که می‌توانند پول بیشتری پرداخت کنند هر لیتر بنزین را در بازار سیاه چهار دلار خریداری می‌کنند. برچسب ها: بنزین ، ونزوئلا

منبع: خرداد

کلیدواژه: بنزین ونزوئلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۳۴۹۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟

 به گزارش تابناک، فریدون عباسی در ارزیابی این پیشنهاد اظهار داشت: بنده کلا نسبت به طرح‌ها نظر مثبتی ندارم. بنزین ماده‌ای است که در خودرو استفاده می‌شود، چرا باید به افراد بنزین داده شود؟ در هیچ جای دنیا مشکلی بنزین ندارند، سوخت در جایگاه‌ها وجود دارد و مردم مصرف می‌کنند، چون هزینه‌ها در کشور‌های دیگر واقعی است سوخت هم مثل بقیه کالا‌ها است در کشور ما بیش از حد به این موضوع پرداخته می‌شود، بنزین نباید ابزاری برای بهم زدن آرامش مردم شود.

وی با بیان اینکه تخصیص بنزین به افراد به جای خودرو در راستای اعطای یارانه بیشتر به اقشار کم‌درآمد نیست، افزود: باید این موضوع را در نظر داشته باشیم که شاید کسی نمی‌خواهد خودرو داشته باشد یا گواهینامه ندارد و یا ترجیح می‌دهد از وسیله نقلیه عمومی استفاده کند، بنابراین لزومی ندارد سوخت به افراد اختصاص داده شود.

عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت: بهتر است به اصلاح نظام حقوق و دستمزد بپردازیم و ارجح‌تر است که ارزش پول ملی را حفظ و تورم را کنترل کنیم و نسبت به افزایش درآمد کسانی که درآمد ثابت دارند و حقوق‌بگیر هستند اقدام کنیم تا میزان حقوق دریافتی این افراد با تورم سازگار باشد نه اینکه هر سال کمتر از میزان تورم افزایش دستمزد داشته باشیم.

وی تاکید کرد: مشکل کشور در سهمیه‌بندی بنزین نیست، بنزین نباید سهمیه‌بندی شود جز در موارد بحران مثل زمان جنگ آشکار؛ اکنون در جنگ اقتصادی هستیم و بنزین با کارت سوخت در اختیار مردم قرار می‌گیرد، ما باید همین شیوه تخصیص بنزین با کارت را درست اجرا کنیم یعنی هر شخصی با کارت شخصی سوخت را دریافت کند، قیمت هم مشخص باشد و اگر کسی بخواهد بنزین بیشتری مصرف کند باتوجه به اینکه کشور امکان تولید بنزین به میزان تقاضا را ندارد بنزین را با نرخ وارداتی دریافت کند.

عباسی خاطرنشان کرد: واردات بنزین ارزبر است بنابراین هر شخصی بخواهد بنزین بیشتری به مصرف برساند باید قیمت وارداتی یعنی هزینه واردات، حمل نقل و هزینه جایگاه باید در این نرخ گنجانده شده و قمیت واقعی را پرداخت کند و کسی هم مصرف کمتری دارد بنزین تولید داخل را با نرخ یارانه‌ای که دولت در نظر گرفته دریافت کند.

منبع: اقتصاد آنلاین

دیگر خبرها

  • برزیل و ونزوئلا حمله رژیم صهیونیستی به رفح را محکوم کردند
  • قیمت عجیب بنزین آنلاین!
  • چالش ناترازی بنزین با «متانول» برطرف می‌شود؟
  • واردات ۳ میلیارد دلار بنزین در سال گذشته
  • صادرات نفت ونزوئلا کاهش یافت
  • هدر رفت ۲۵ میلیون دلاری بنزین در سال
  • ریشه ناترازی بنزین در مصرف بی‌رویه است
  • قیمت عجیب بنزین آنلاین
  • ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟
  • قیمت عجیب بنزین آنلاین / ۱۰ لیتر ۶۹ هزار تومان