Web Analytics Made Easy - Statcounter

رحیم آبادی بیان کرد: انجمن حامیان طبیعت شرق از سال 94 فعالیتهای خود را در غالب برنامه های پاکسازی منظم و هفتگی گردشگاههای اطراف شهر و کارگاه های آموزش مسائل محیط زیستی آغاز کرده بود و با راه اندازی پویش جمع آوری دربطری پلاستیکی برای کمک به نیازمندان با نام "آرتوان" بیش از پیش به دل همشهریان عزیز راه پیدا کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خبرگزاری برنا خراسان جنوبی ریحانه رحیم آبادی دبیر سمن حامیان طبیعت شرق با اشاره به اینکه توسعه فرهنگ زیست محیطی با بهره گیری از ظرفیت سازمان های مردم نهاد زیست محیطی (سمن) رویکردی است کم هزینه، فراگیر و با مقبولیت اجتماعی بالا که می تواند بستری مناسب جهت حفاظت از محیط زیست استان قلمداد شود

عضو شورای مشورتی افزود: نگاه توسعه محور در حوزه های اجتماعی فرهنگی در سطوح استانی و بهره گیری از ظرفیت سازمان های مردم نهاد از موضوعات کاربردی در حفظ محیط زیست می باشد و سمن های محیط زیستی می بایست در تفکیک زباله از مبدا نقش آفرینی و اهتمام مجدانه کنند.

رحیم آبادی بیان کرد: انجمن حامیان طبیعت شرق از سال 94 فعالیتهای خود را در غالب برنامه های پاکسازی منظم و هفتگی گردشگاههای اطراف شهر و کارگاه های آموزش مسائل محیط زیستی آغاز کرده بود و با راه اندازی پویش جمع آوری دربطری پلاستیکی برای کمک به نیازمندان با نام "آرتوان" بیش از پیش به دل همشهریان عزیز راه پیدا کرد.

دبیر سمن حامیان طبیعت شرق اضافه کرد:از آن پس ما هر کس را که حتی فقط به اندازه جمع آوری دربطری ما را در راستای رسیدن به اهدافمان یاری میکند به عنوان عضوی از مجموعه مان پذیرفته ایم.

وی با اشاره به اهداف خود گفت: در تلاشیم با افزایش سطح آگاهی جامعه نسبت به ضرورت حفاظت از محیط زیست و منابع طبیعی با بهره مندی از وجدان و احساس مسئولیت فردی اشخاص، کیفیت زندگی سازگار با طبیعت را بالا ببریم و از امانتی خدادادی که باید با کمترین میزان دخل و تصرف به نسلهای آینده تحویل دهیم بیش از پیش صیانت کنیم.

ریحانه رحیم آبادی بیان کرد: در طی این سالها با توجه به کمبود بسترهای موجود و مسائل عدیده محیط زیستی استان در هر برهه اقدام به حرکتی در خور فضای موجود نموده ایم: پاکسازی و فرهنگسازی در زمینه مدیریت پسماند، برگزاری همایش،کارگاه های مختلف در دانشگاه ها، مساجد و مدارس برپایی جشنهای اهدای ویلچر به نیازمندان از محل فروش دربطری، برگزاری طرح ملی جنگلانه در ۵ سال متوالی، برگزاری اردوهای آشتی با طبیعت و...

وی در انتها خطاب به مسئولین بیان کرد: امید داریم مسئولین با در نظر گرفتن این مهم که رفتارهای شخصی شان تاثیر مستقیمی بر شهروندان دارد، به عنوان الگوهای رفتاری توجه به مسائلی کوچک با تاثیرات مثبت فراوان را در خود نهادینه کنند.

همچنین به عنوان یک فعال محیط زیستی گفت انتظار ما از مردم چیزی فراتر از یک شهروند مسئولیت پذیر بودن نیست.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: محیط زیستی رحیم آبادی محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۳۴۹۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سند جامع مدیریت پسماند ایلام تهیه می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، سعید هژبری شامگاه چهارشنبه در کارگروه پسماند استان ضمن ارائه گزارشی از وضعیت کلی حوزه پسماند عادی و صنعتی و پدیده ریزگردها در استان، عنوان کرد: بکارگیری همیاران محیط زیست در ایام اربعین حسینی (ع) در حفاظت، پیشگیری و فرهنگ‌سازی محیط زیست ضروری است.

وی تاکید کرد: به عنوان یک ضرورت و اقدام اساسی باید تفکیک زباله از مبدأ در دستور کار شهرداران و دهیاران قرار گرفته و سند جامع مدیریت پسماند استان تهیه و مبنای اقدامات آتی قرار گیرد.

معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری ایلام اعلام کرد: در استان روزانه ۷۷۴ تن زباله عادی تولید شده و سالانه ۵۸۷۰ تن زباله صنعتی و ۷۳۰ تن زباله عفونی تولید می‌شود.

هژبری گفت: مکان‌یابی جایگاه پسماند ویژه که از سال ۸۶ شروع شده بود در پایان سال ۱۴۰۲ نهایی شد و ۲ نقطه در استان برای پسماندهای ویژه اختصاص یافته که بایستی زمینه حضور سرمایه‌گذار برای احداث و بهره‌برداری آن‌ها فراهم شود.

کد خبر 6094800

دیگر خبرها

  • میزان تفکیک از مبدا پسماندها در اصفهان به بالای ۱۰ درصد رسید
  • میزان تفکیک از مبدا پسماندها به بالای ۱۰ درصد رسید/ مصمم هستیم کار نیمه تمامی باقی نماند
  • تعارضات محیط زیستی ۲ معدن بزرگ زنجان رفع شد
  • کاهش ۵ تنی پسماند روزانه اسالم با تفکیک از مبدا
  • بازدید رایگان از موزه تاریخ طبیعی محیط زیست گیلان در روز ملی موزه‌ها
  • لزوم توجه به رویکردهای اساسی برای تفکیک زباله از مبدا
  • رویکرد اصلی ما تفکیک زباله از مبدا است
  • تفکیک زباله از مبدأ یک ضرورت است
  • رویکرد اصلی ما تفکیک زباله از مبدا است/ ضرورت کاهش زباله سوزی
  • سند جامع مدیریت پسماند ایلام تهیه می‌شود