Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، دبیرخانه فراخوان نقاشی و دل نوشته حوزه هنری انقلاب اسلامی استان بوشهر، طی بیانیه هیئت‌داوران، از بین ۱۸۰ اثر رسیده به دبیرخانه، ۱۳ اثر را در بخش نقاشی کودک و ۴ اثر را در بخش دل نوشته، به عنوان آثار برگزیده معرفی کرد.

براساس این گزارش، آثار رسیده با موضوعاتی نظیر مقابله با کرونا، خانواده کرونا را شکست می‌دهد، نوروز در خانه می‌مانیم شکل‌گرفته بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«غلامرضا احمدزاده» و «عبدالمحمد انصاری» از هنرمندان مطرح استان بوشهر به عنوان داوران این فراخوان منصوب شدند.

طی داوری، اسامی برگزیدگان بخش نقاشی کودک و نوجوان، بدون اولویت به شرح ذیل است:

«فاطمه شورکی»، «پانیذ دهقانی» و «سارا انصاری» از بوشهر، «درسا مجیدنیا»، «فاطمه عابدی» و «فاطمه ظلی نیا» از دیر، «همایون کارخانه یوسفی»، «سارا آبای فینی» از تهران، «پرنیان امیری» از شهر کلمه، «سادنا سلاقی» از شهرستان گنبد کاووس، «شیدا احمدی خرم» و «محمد حسین غیب الهی» از برازجان، «کوثر لروند» از لرستان به عنوان برگزیدگان این فراخوان در بخش نقاشی کودک و نوجوان معرفی شدند.

همچنین «دنیا اسکندر زاده» از تهران، «آدرینا قدرتیان» از شهر اهرم، «کیانا حق شناس» از بوشهر به ترتیب نفرات اول تا سوم بخش دل نوشته کودک و نوجوان معرفی شدند. «سامان آرام بن» از یاسوج نیز مقام شایسته تقدیر را کسب کرد.

داور فراخوان نقاشی و دل نوشته کودک و نوجوان «کرونا را شکست می‌دهیم» با اشاره به آثار ارسالی در بخش نقاشی بیان کرد: سطح کیفی آثار به‌طورکلی در درجه بالایی قرار نداشت و در مواردی کپی‌برداری از نقاشی‌های موجود در فضای مجازی بود و در مواردی نگرش کودک و نوجوان در اثر ارسالی، نشان از تأثیر منفی اخبار بر ذهنیات این سنین دارد.

غلامرضا احمدزاده ادامه داد: در پروراندن ذهن خلاق کودکان و نوجوانان به خصوص از طریق مدارس و آموزشگاه‌های هنری و سازمان‌های فرهنگی که نقش اساسی را در این امر ایفا می‌کنند باید توجه ویژه داشت و نیاز به مطالعه بیشتر در زمینه آموزش کودک و نوجوانان است.

غلامرضا احمدزاده با اشاره به نحوه داوری آثار عنوان کرد: بررسی این آثار بر اساس مواردی همچون طراحی موضوع، اجرا و هماهنگی بین عناصر رنگ، رعایت ریتم اثر، پیام اثر، تمیزی و استفاده از تنوع رنگ‌ها انجام‌گرفته است.

داور فراخوان نقاشی و دل نوشته کودک و نوجوان «کرونا را شکست می‌دهیم» با اشاره به آثار ارسالی در بخش دل نوشته بیان کرد: آثار از نظر نوع نگاه و زاویه دید متنوع و از حیث سلامت نثر و زبان قابل تأمل و در معدودی قابل‌تحسین بود. با بررسی بسیاری از دل نوشته‌ها می‌توان به استعدادهای نهفته ادبی در سطح جوانان و نوجوانان پی برد که در آینده و با شرایط مفید می‌توانند شکوفا شوند.

عبدالمحمد انصاری ادامه داد: با خواندن بعضی از این دل نوشته‌ها که به داستان پهلو می‌زند ما را به آینده ادبی استان و کشور در این حوزه بیشتر امیدوار می‌کند و ضمناً این بخش کم و کوچکی از توان ادبی نوجوانان استان و کشور است و انتظار می‌رود در فراخوان‌های دیگر میزان مشارکت به خصوص در مدارس چندین برابر گردد.

داور فراخوان نقاشی و دل نوشته کودک و نوجوان «کرونا را شکست می‌دهیم» با اشاره به نحوه داوری آثار عنوان کرد: بررسی این آثار بر اساس مواردی همچون خلاقیت ادبی، زاویه نگاه بدیع، و سلامت نثر و زبان مورد ارزیابی قرار گرفت.

کد خبر 4938655

منبع: مهر

کلیدواژه: بوشهر هیئت داوران حوزه هنری بوشهر ویروس کرونا ویروس کرونا شیراز بوشهر روز قدس شهرکرد شیوع کرونا گرگان عید سعید فطر قزوین بیرجند نماز عید سعید فطر روز جهانی قدس ستاد مقابله با کرونا مشهد کرونا را شکست می دهیم بخش نقاشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۳۵۲۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه شیراز میزبان نهمین همایش ملی ادبیات کودک شد

دانشگاه شیراز در روز‌های ۲۶ و ۲۷ اردیبهشت‌ماه، میزبان نهمین همایش ملی ادبیات کودک خواهد بود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، مدیر مرکز مطالعات ادبیات کودک دانشگاه شیراز ضمن اعلام این خبر، به تشریح ویژه‌برنامه‌های نهمین همایش ملی ادبیات کودک پرداخت و گفت: این همایش که با موضوع «بررسی بازنمایی و جایگاه خانواده در ادبیات کودک و نوجوان» ترتیب یافته است، طی دو روز با حضور جمعی از صاحب‌نظران، پژوهشگران و علاقه‌مندان حوزه ادبیات کودک و نوجوان در دانشگاه شیراز برگزار خواهد شد.

سعید حسام‌پور با بیان این مقدمه که یکی از مجرا‌های تأثیر ادبیات کودک بر مخاطب نوع بازنمایی‌هایی است که این آثار از واقعیت جامعه و نیز واقعیت‌های گوناگون اجتماعی به این مخاطب ارائه می‌دهند، اظهار کرد: خانواده یکی از مهم‌ترین واقعیات اجتماعی است که هسته اصلی زندگی کودک و نوجوان و نیز جامعه را تشکیل می‌دهد اینکه تا چه اندازه تنوع شکل‌ها و روابط گوناگون خانوادگی و نیز نقش هر عضو خانواده در زندگی آن به مخاطب معرفی می‌شود نقشی مؤثر بر نوع نگاه مخاطبان به خانواده و اعضای آن دارد. از همین‌رو، مرکز مطالعات ادبیات کودک، موضوع نهمین همایش ملی خود را «بررسی بازنمایی و جایگاه خانواده در ادبیات کودک و نوجوان» انتخاب کرد.

به‌گفته دبیر علمی همایش ملی ادبیات کودک، آیین گشایش این همایش، ساعت 8 صبح 26 اردیبهشت، در تالار علامه جعفری دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار خواهد شد و در طول دو روز، 37 مقاله به‌صورت سخنرانی و پوستر در پیوند با موضوع و محور‌های اعلام‌شده، از سوی پژوهشگران ارائه خواهد شد.

وی ادامه داد: همچنین 3 کارگاه تخصصی: «آشنایی با برنامه فلسفه برای کودکان و نوجوانان ازطریق بازی‌های فکری - فلسفی»، «آشنایی با داستان‌ها و انیمیشن‌های مناسب برنامه فلسفه برای کودکان و نوجوانان» و «کارگاه نوشتن خلاق به زبان عربی» در این همایش برگزار خواهد شد.

حسام‌پور بیان کرد: در نهمین همایش ملی ادبیات کودک، نشست تخصصی «ادبیات کودک و تربیت شهروندی» با همکاری مشترک قطب تربیت شهروندی دانشگاه شیراز و مرکز مطالعات ادبیات کودک، با حضور صاحب‌نظران این حوزه برگزار می‌شود.

مدیر مرکز مطالعات ادبیات کودک دانشگاه شیراز از حضور پژوهشگران غیرایرانی نیز در این همایش خبر داد و گفت: در نهمین همایش ادبیات کودک متخصصان و پژوهشگرانی از کشور‌های برزیل، عمان و امارات سخنرانی خواهند داشت.

وی ضمن دعوت از عموم علاقه‌مندان برای شرکت در این همایش، یادآور شد: محور‌های نهمین همایش ملی ادبیات کودک، عبارت است از: بررسی بازنمایی انواع خانواده در ادبیات کودک ایران (خانواده هسته‌ای، تک‌فرزندی، چندفرزندی، تک‌والدی، خانواده‌های ترکیبی...)؛ بررسی بازنمایی اعضای خانواده، نقش هریک در خانواده و نیز روابط هریک با خانواده در ادبیات کودک و نوجوان و خانواده‌های طبقات مختلف اجتماعی، فرهنگی، قومی و خانواده‌های شهری و روستایی؛ بررسی بازنمایی خانواده سنتی، خانواده مدرن و خانواده پسامدرن؛ بررسی بازنمایی نوع خانه، ساختمان و امکانات آن و مسائل و مشکلات خانوادگی (آن‌گونه که در ادبیات کودک و نوجوان بازتاب یافته‌اند)؛ بازنمایی حضور و نقش موبایل، کامپیوتر، فضای مجازی و رسانه‌ها در خانواده؛ بررسی تحول بازنمایی خانواده در ادبیات کودک و نوجوان دهه‌های اخیر و مقایسه ادبیات کودک ایران و جهان با توجه به محور‌های یادشده.

حسام‌پور در ادامه با یادآوری اینکه این همایش با همکاری همه‌جانبه و پشتیبانی سازمان فرهنگی و هنری شهرداری شیراز برگزار خواهد شد، از دیگرهمکاران برگزاری این همایش از جمله اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس، کانون پرورش فکری و فرهنگی استان فارس، سازمان آموزش و پرورش فارس، دانشگاه فرهنگیان و استانداری فارس نیز قدردانی کرد.

انتهای پیام/424

دیگر خبرها

  • دانشگاه شیراز میزبان نهمین همایش ملی ادبیات کودک شد
  • فراخوان جوایز «ایسفا» منتشر شد
  • هوش مصنوعی نقاشی‌های جعلی را شناسایی کرد
  • رویداد‌های باغ هنر در حوزه هنری کودک و نوجوان
  • آثار رضا مافی به موزه هنرهای معاصر می‌رود/نمایش برگزیده‌ای ازآثار
  • برگزیدگان رویداد دانشجویی و دانش‌آموزی «گیم‌تایم» معرفی شدند
  • باید و نبایدهای کتاب دینی برای بچه‌های امروز
  • گشایش نمایشگاه نقاشی در نگارخانه حوزه هنری
  • نمایشگاه آثار هنری هنرجویان هنرستان هنر‌های زیبای دختران یزد
  • (تصاویر) اگر نقاشی کودکان واقعیت داشت جهان چه شکلی می‌شد؟