Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، علیرضا زالی، امروز، یکشنبه(۱۱ خرداد) در یک گفت‌وگوی زنده تلویزیونی گفت: در ۲۴ ساعت گذشته ۱۷۱ بیمار در بخش‌های عادی مراکز درمانی استان تهران به عنوان موارد قطعی جدید ابتلا به کرونا و ۷۲ بیمار نیز در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بستری شده‌اند.

وی با بیان این‌که مجموعا ۲۹۴ بیمار در طول ۲۴ ساعت گذشته از مجموع بیمارستان‌های استان مرخص شده‌اند، درباره تعداد بستری‌های جدید نسبت به روز گذشته، ادامه داد: این آمار نسبت به روز گذشته افزایش مختصری داشته است و مجموع بیماران جدید نسبت به روز قبل ۲,۳ درصد افزایش نشان می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
فرمانده عملیات مقابله با کرونا در کلانشهر تهران تصریح کرد: سهم  بیمارانی که از مجموع بخش‌های بهداشتی و درمانی به عنوان مراجعین سرپایی مراجعه کرده و بعد بستری شده‌اند، در ۲۴ ساعت گذشته از ۳,۷ به ۵.۶ درصد رسیده که افزایش مختصری را نشان می‌دهد. بنابراین آمارها، در بخش‌های مراجعین به مراکز بهداشت و مراجعان مراکز درمان، هم در بخش موارد جدید بخش‌های عادی و بخش‌های ویژه نسبت به ۲۴ ساعت گذشته افزایش مختصری داشته است.
 
زالی با بیان اینکه مهمترین مسئله در برخورد با بیماری کرونا و کاهش موارد ابتلاء، جدی تلقی کردن بیماری است، خاطرنشان کرد: خطر بیماری کرونا از کشور و استان تهران زدوده نشده و تهران یکی از شهرهایی است که در آن روزانه موارد ابتلای جدید گزارش می‌شود و این گزارش‌ها نشان می‌دهد، هنوز در پایتخت بحث کرونا باید جدی‌تر تلقی شود.
 
وی تاکید کرد: هرگونه تسامح و عدم اجرای شیوه‌نامه‌های بهداشتی توسط شهروندان، می‌تواند منجر به بروز کاستی در فاصله‌گذاری اجتماعی شود و به‌صورت تصاعدی افزایش موارد ابتلا را در پی داشته باشد. کرونا در کلان‌شهر تهران، گفت: کرونا در تهران پایان‌یافته نیست و کماکان در بحث کرونا مسئله باید جدی‌تر تلقی شود.
 
بر اساس گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، زالی ادامه داد: با توجه به تغییرات شناوری که در آمارها وجود دارد و به‌ویژه موارد جدید گزارش‌شده، ما هنوز برای کنترل قطعی کرونا در تهران به زمان نیاز داریم.
 
 زالی تاکید کرد: مهمترین عامل برای انتقال این بیماری حضور در مراکز پرتراکم و پرتردد و به‌ویژه بدون استفاده از وسایل حفاظتی است و در شرایط فعلی که خطر در کمین ماست و این بیماری فریبنده به هر طریقی می‌تواند با ساز و کارهای فریبنده خود، منجر به تسخیر میزبان‌های جدید شود، باید با مراقبت‌های بیشتر نسبت به محافظت از خود در برابر این ویروس توجه کنیم.
 
وی مهمترین خطر نگران‌کننده در استمرار اپیدمی را، خستگی شهروندان در اجرای پروتکل‌های بهداشتی و تسامح نسبت به خطر بیماری کرونا عنوان کرد.

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: ۲۴ ساعت گذشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۳۵۷۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت حج عربستان دستورالعمل‌ های بهداشتی حج 1403 را ابلاغ کرد


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، بنابر اعلام وزارت حج و عمره عربستان، زائر بیت الله الحرام باید واکسن مننژیت را دریافت کرده باشد، به طوری که مدت زمان دریافت آن از ۱۰ روز کمتر و از ۵ سال بیشتر نباشد.

همچنین، مقامات بهداشتی کشوری که زائر بیت الله الحرام به سرزمین وحی اعزام می‌کنند، باید از دریافت واکسن به موقع وی اطمینان حاصل کنند و نام واکسن مصرفی و تاریخ دریافت آن را در گواهی واکسیناسیون بنویسند.

زائر باید واکسنی متشکل از حداقل یک دوز واکسن فلج اطفال خوراکی دو ظرفیتی یا واکسن فلج اطفال غیرفعال دریافت کند.

وزارت بهداشت عربستان توصیه کرد کشور‌هایی که زائران آن‌ها عازم سرزمین وحی هستند، توجه داشته باشند که وی از بیماری‌هایی که با حداقل سلامت جسمانی منافات دارد و زائر نمی‌تواند با آنها مناسک را انجام دهد، عاری باشد.

وزارت بهداشت عربستان به مواردی مانند نارسایی پیشرفته کلیه که نیاز به همودیالیز یا دیالیز صفاقی دارد، نارسایی قلبی پیشرفته که علائم آن در حالت استراحت یا با حداقل فشار فیزیکی ظاهر می‌شود، بیماری‌های مزمن ریوی که نیاز به استفاده متناوب یا مداوم از اکسیژن دارند، سیروز پیشرفته کبدی همراه با علائم نارسایی کبد مانند: آسیت، خونریزی واریس، یا تشنج یا از دست دادن هوشیاری و بیماری‌های عصبی شدید که شناخت را مختل می‌کنند یا با ناتوانی‌های حرکتی شدید همراه هستند و پیری همراه با زوال عقل اشاره کرده است.

براساس اعلام وزارت بهداشت عربستان؛ زائران مبتلا به بیماری‌های مزمن، علاوه بر مقدار کافی از دارو‌هایی که مصرف می‌کنند، مدارک مربوط به وضعیت سلامتی خود را به همراه داشته باشند، علاوه بر این، در برابر بیماری‌های مورد هدف واکسیناسیون‌های اولیه مانند دیفتری، کزاز، سیاه سرفه، فلج اطفال، سرخک و آبله ایمن شوند.

دیگر خبرها

  • در سفر رافائل گروسی به تهران موارد اختلافی ایران و آژانس حل خواهد شد؟
  • آیا در سفر گروسی موارد اختلافی ایران و آژانس حل خواهد شد؟
  • دستورالعمل بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد/ ممنوعیت حج برای مبتلایان به این بیماری‌ها
  • وزارت حج عربستان دستورالعمل‌های بهداشتی حج ۱۴۰۳ را ابلاغ کرد
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • وزارت حج عربستان دستورالعمل‌ های بهداشتی حج 1403 را ابلاغ کرد
  • پیشنهادات مهم دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه ریزی کشور
  • احداث متروی رباط کریم؛ اجرای طرح بعد از تملک اراضی
  • افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان