Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئولان استان با توجه به شیوع بیماری کرونا در قم، از افتتاح بیمارستان امیرالمومنین(ع) قبل از نوروز خبر دادند اما با وجود وعده‌ مسئولان استان در چند ماه اخیر هنوز از افتتاح و راه‌اندازی آن خبری نیست. ۱۲ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۰:۴۶ استانها قم نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، آخرین روز از دومین ماه سردترین فصل سالی که گذشت در تقویم تاریخ کشور و به‌ویژه استان قم ماندگار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روزی که مرگ دو نفر به دلیل بیماری ناشناخته کرونا در بیمارستان کامکار قم تأیید شد و خبر آن در صدر اخبار آن روز رسانه‌ها قرار گرفت.

به دلیل سرعت‌بالای انتقال این بیماری و احتمال شیوع آن در میان همشهریان قمی، بلافاصله ستاد بحران استان تشکیل و از اختصاص دو بیمارستان کامکار و فرقانی به بیماران کرونایی در قم خبر داده شد و پس از تکمیل ظرفیت این دو بیمارستان، بیمارستان‌های امام رضا(ع)، علی بن ابیطالب(ع) و بخش‌هایی از بیمارستان شهید بهشتی به بیماران کرونایی اختصاص یافت.

پس از افزایش مبتلایان به کرونا در سه استان گیلان، مازندران و قم وضعیت قرمز در این استان‌ها اعلام و مطرح شد که این استان‌ها به لحاظ امکانات بیمارستانی در شرایط خوبی قرار ندارند؛ درنتیجه حتی تجهیز مجتمع یاوران مهدی(عج) به‌عنوان نقاهتگاه برای بیماران بهبودیافته و برپایی یک بیمارستان هزار تخت خوابی صحرایی توسط سپاه و ارتش در منطقه پردیسان در دستور کار مسئولان استان قم قرار گرفت. 

کمبود امکانات بیمارستانی مسئولان را به فکر تجهیز و راه‌اندازی دو بیمارستان مادر و امیرالمؤمنین(ع) انداخت و با پیگیری‌های مسئولان استانی 60 میلیارد تومان به بیمارستان230 تختخوابی امیرالمؤمنین(ع) اختصاص یافت.

این بیمارستان که به همت خیریه آیت‌الله خوانساری از سال 94 آغازشده افتتاح آن سبب افزایش تخت‌های بستری قم و رسیدن به 1800 تخت می‌شود که در سال 1404 با راه‌اندازی بقیه بیمارستان‌ها به ازای هر فرد دو و نیم تخت بیمارستانی را در قم شاهد خواهیم بود که از استانداردهای ایران بیشتر است.

این بیمارستان جنرال و دارای بخش‌های جراحی، داخلی، زنان و زایمان، عفونی، تصویربرداری، پاراکلینیک، آزمایشگاه و .. است. این بیمارستان در فضای 20 هزار مترمربع ساخته‌شده که حدود 100 میلیارد تومان برای ساخت و برای تجهیز و تکمیل بیمارستان نیز حدود 100 میلیارد تومان هزینه شده است.

مسئولان استان که از افتتاح این بیمارستان قبل از نوروز خبر دادند اما با وجود وعده‌ووعید مسئولان استان طی دو سه ماه اخیر هنوز از افتتاح و راه‌اندازی آن خبری نیست. در ادامه به بخشی از وعده‌های مسئولان استان اشاره می‌کنیم که خبر از افتتاح آن در تاریخ‌های مختلف داده‌اند اما همچنان در حد وعده‌ووعید باقی‌مانده است.

افتتاح بیمارستان در حد وعده‌و وعید باقی مانده

ابرازه قائم‌مقام دانشگاه علوم پزشکی قم در حاشیه بازدید از روند آماده‌سازی بیمارستان اظهار می‌دارد: درصدد بودیم تا بیمارستان امیرالمؤمنین(ع) قم در هفته اول فروردین به بهره‌برداری برسد اما با توجه به نحوه فعالیت شرکت‌های تولید تجهیزات بیمارستانی در شرایط امروز کشور، برخی از تجهیزات به دستمان نرسید و افتتاح این بیمارستان به تعویق افتاد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار قم نیز در حاشیه بازدید از روند اجرایی پروژه بیمارستان امیرالمؤمنین(ع) در قم در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه بیمارستان در کوتاه‌ترین زمان ممکن به مدار خدمت می‌پیوندد، از تشکیل کارگروهی تحت عنوان کارگروه راه‌اندازی بیمارستان با دستور استاندار قم در حوزه معاونت عمرانی خبر می‌دهد و ابراز می‌کند: علیرغم اینکه به تعطیلات خوردیم و در خرید بسیاری از تجهیزات با مشکلاتی مواجه شده بودیم، با تدابیر و پیگیری‌ها، خریدها انجام‌شده و به‌مرور جهت راه‌اندازی بیمارستان، نصب می‌شود.

محسن بهشتی ادامه می‌دهد: عمده زیرساخت‌ها به سرانجام رسیده و در خصوص برق نیز، تابلوها در حال اتمام است و فردا  برق وصل می‌شود و مشکل خاصی در حوزه زیرساخت‌ها باقی نمی‌ماند.

چرا بیمارستان امیرالمؤمنین(ع) قم در زمان مقرر به بهره‌برداری نرسید؟بیمارستان امیرالمومنین(ع) قم هفته اول اردیبهشت ماه به بهره‌برداری می‌رسدفاز نخست بیمارستان امیرالمؤمنین(ع) قم تا ده روز دیگر به بهره‌برداری می‌رسد

وی خاطرنشان می‌کند: فاز نخست بیمارستان امیرالمؤمنین(ع) قم شامل اورژانس و طبقه 4 و 5 ویژه بستری تا ده روز دیگر به بهره‌برداری می‌رسد و زودتر به مدار خدمت‌رسانی قرار می‌گیرد و فاز دوم متصل با فاز یک، در حال اجراست و با زمان فاصله‌داری نسبت به فاز نخست عملیاتی شده و به بهره‌برداری می‌رسد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری قم عنوان می‌کند: امید است فاز یک در 20 فروردین به اتمام برسد و در اینجا خدمات را بگیریم و هم‌زمان با آن فاز دوم نیز پیگیری می‌شود تا وقفه‌ای در اجرای پروژه نداشته باشیم و فاز دوم نیز بر اساس زمان‌بندی مشخص عملیاتی شود.

دلایل افتتاح نشدن بیمارستان امیرالمومنین(ع) در زمان مقرر

همچنین بهشتی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قم، به بیان دلایل افتتاح نشدن بیمارستان امیرالمؤمنین(ع) در زمان‌های اعلام‌شده پرداخته و اظهار می‌دارد: 60 میلیارد تومان بودجه بیمارستان در تاریخ هفتم فروردین قطعی و به‌حساب دانشگاه علوم پزشکی آمد درحالی‌که ابلاغ آن بیستم اسفند انجام‌شده بود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری قم بیان می‌کند: به دلیل اینکه راه‌اندازی بیمارستان فرقانی و شهدا یک ورزیدگی به مسئولان دانشگاه علوم پزشکی داده بود درنتیجه مسئولان این دانشگاه قبل از قطعی‌شدن بودجه و از زمان ابلاغ آن دست‌به‌کار شدند.

وی ابراز می‌کند: از بیستم اسفند یعنی زمان ابلاغ بودجه بسیاری از شرکت‌ها انبارگردانی داشتند، بعدازآن نیز به تعطیلی این شرکت‌ها خوردیم، همچنین بسیاری از تجهیزاتی که می‌خواستیم از شرکت‌ها خریداری کنیم، می‌گفتند این تجهیزات را  می‌فروشیم اما نصب نمی‌کنیم.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری قم با بیان اینکه با افتتاح بیمارستان امیرالمؤمنین(ع) یک زیرساخت دائمی به سلامت استان اضافه می‌شود، تأکید می‌کند: بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته امیدواریم اوایل اردیبهشت سه‌طبقه را تجهیز و راه‌اندازی کنیم.

مؤید این سخن، وعده بهرام سرمست  استاندار قم و محمدرضا قدیر رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم در حاشیه بازدید از بیمارستان امیرالمؤمنین(ع) است که  از افتتاح این بیمارستان در اوایل اردیبهشت‌ماه و تا قبل از شروع ماه مبارک رمضان خبر می‌دهند.

استاندار قم در حاشیه این بازدید در جمع خبرنگاران با اشاره به پیگیری‌های صورت گرفته از طریق معاون اول رئیس‌جمهور، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور، ریاست مجلس و وزیر بهداشت برای راه‌اندازی هر‌چه سریع‌تر دو بیمارستان امیرالمؤمنین(ع) و مادر خاطرنشان می‌کند: امیدواریم بتوانیم قبل از شروع ماه مبارک رمضان و اوایل اردیبهشت‌ماه شاهد افتتاح این بیمارستان باشیم.

به نظر می‌رسد با توجه به هشدار مسئولان وزارت بهداشت نسبت به موج دوم بیماری کرونا در فصل پاییز که همراه با بیماری آنفلوانزا در راه است، هر چه زودتر باید این بیمارستان به مدار درمانی استان افزوده شود تا همشهریان قمی از خدمات درمانی و پزشکی آن بهره ببرند اما با وجود پیشرفت فیزیکی 98 درصدی بیمارستان و تجهیز آن در چند ماه اخیر و با وجود وعده‌ووعید مسئولان استان خبری از افتتاح بیمارستان نیست.

انتهای پیام/451/ ز

R7854/P/S6,62/CT7

منبع: تسنیم

کلیدواژه: معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار بیمارستان امیرالمومنین ع بیمارستان امیرالمؤمنین ع افتتاح این بیمارستان دانشگاه علوم پزشکی بهره برداری افتتاح بیمارستان میلیارد تومان مسئولان استان دو بیمارستان راه اندازی استاندار قم شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۳۶۶۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرداری قزوین اقدام عملی برای مناسب‌سازی شهر انجام نداد

رئیس شورای اسلامی شهر قزوین گفت: مطالبات زیادی در شورای شهر برای مناسب‌سازی معابر شهری با هدف استفاده معلولان داشتیم، اما در عمل از سوی شهرداری قدم از قدم برای تحقق آن‌ها برداشته نشد.‌

علی فرمانی در گفت‌وگوی با خبرنگار ایمنا در قزوین در طرح دیدگاه خود پیرامون لایحه شهرداری قزوین مبنی بر صدور مجوز ساخت‌وساز با کاربری ورزشی در ناحیه شهری اسماعیل‌آباد، اظهار کرد: با توجه به اینکه سرانه ورزشی در منطقه مذکور صفر است، ضرورت دارد تا در این راستا اقدامات مؤثری انجام شود و گزارش آن‌ها به شورا ارائه شود.

وی افزود: خواستار برنامه‌ریزی مدیریت شهری قزوین برای افزایش سرانه ورزشی در ناحیه منفصل شهری اسماعیل‌آباد هستیم تا این منطقه از محرومیت زیرساخت‌های ورزشی خارج شود.

رئیس شورای اسلامی شهر قزوین با اشاره به عملکرد مدیریت شهری در مناسب‌سازی معابر شهری برای معلولان و توان‌خواهان خاطرنشان کرد: در شورای شهر مطالبات فراوانی برای مناسب‌سازی معابر شهری برای استفاده معلولان داشتیم، اما در عمل از سوی شهرداری قدم از قدم برای تحقق آن‌ها برداشته نشد.‌

فرمانی ادامه داد: انتظار داشتیم یک بوستان ویژه افراد توان‌خواه و معلول در شهر قزوین ساخته شود، اما نگاه جدی به این حوزه در بخش‌های مدیریتی شهرداری قزوین وجود ندارد.

کد خبر 751098

دیگر خبرها

  • افتتاح ۱۶ هزار تخت بیمارستانی در دولت سیزدهم
  • رئیسی: وعده مدیریت ورزشی با مدیر ورزشی را عملی کردیم
  • راه‌اندازی بخش جدید مراقبت‌های ویژه نوزادان در بیمارستان اهواز
  • شهرداری قزوین اقدام عملی برای مناسب‌سازی شهر انجام نداد
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود
  • پروژه‌های سلامت محور گیلان در انتظار اعتبار ۱۰۲۵ میلیارد تومانی
  • مقامات آمریکا اعتقاد عملی به حقوق بشر ندارند
  • ادعای دلارزدایی و قرارداد دلاری/کشور‌های اسلامی؛ از نشست‌های نمایشی تا اقدامات عملی/عملیات وعده صادق و تحول در تاریخ غرب آسیا
  • افتتاح نمایشگاه عکس وعده صادق در کوهدشت
  • مشق الفبای زندگی در آغوشی شاید مهربان‌تر از مادر