Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر ابراهیم قادری روز دوشنبه در گفت و گویی خبری اظهار داشت: تداوم همکاری ارگان‌ها و ادارات مختلف در راستای هم افزایی فعالیت‌ها، استفاده از ظرفیت آنها و جلوگیری از موازی کاری در این شرایط بحرانی برای جلوگیری از شیوع بیماری ضروری است.  

وی با بیان اینکه کارمندان در این شرایط بدلیل تماس زیاد با ارباب رجوع و گسترش و انتقال بیماری در اصناف و ادارات در معرض خطر بیشتری قرار دارند، افزود: توصیه و اقدامات بهداشتی، توجه به فاصله فیزیکی، گند زدایی منظم، استفاده از ماسک در فضاهای بسته، تهویه مناسب محیط کار، قرنطینه افراد علامت‌دار،  بررسی اطرافیان در تماس نزدیک با فرد بیمار و استفاده از لیوان‌های یکبار مصرف در محیط کار به صورت جدی باید رعایت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان اضافه کرد: در این مرحله از اپیدمی، میهمانی‌ها و تجمعات به فاصله نزدیک و طولانی‌تر از یک ساعت با تعداد بیشتر از ۱۰ نفر، خطر انتقال بیماری را افزایش می‌دهد لذا تعهد جدی افراد در تماس با فرد در قرنطینه برای رعایت شرایط قرنطینگی و همچنین برای بیمارانی که در منزل ایزوله می‌شوند، الزامی است.

وی رعایت اصول توصیه شده توسط مبتلایان شامل استراحت کامل و مراجعه به مراکز بهداشتی یا درمانی معین در صورت داشتن عوامل هشدار دهنده از قبیل تنگی نفس و رعایت ایزولاسیون در منزل،  جوابگویی به پیگیری روزانه که توسط مراقبین سلامت انجام می شود را مهم اعلام کرد.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان استفاده از ماسک در فضاهای بسته و باز با فاصله کم افراد از همدیگر، شستن مکرر دست‌ها با آب و صابون در طول روز، عدم تماس با سطوح آلوده را از جمله مهمترین راه پیشگیری از کرونا برشمرد و یادآور شد: تماس با سامانه ۴۰۳۰، و دریافت اطلاعات مربوط به توصیه‌ها و مشاوره‌های کارشناسان برای پیشگیری موثر است.

دکتر قادری با بیان اینکه مراحل شرعی تدفین جانباختگان مبتلا به کرونا به صورت کامل و با رعایت اصول بهداشتی در استان اجرا می‌شود، گفت: با توجه به احتمال افزایش مرگ و میر در اثر کرونا،   لازم است بستگان متوفی با بیمارستان‌ها، آرامستان‌ها و شهرداری‌ها برای رعایت اصول بهداشتی در مراسم خاکسپاری همکاری لازم را داشته باشند.

وی با بیان اینکه عموم مردم باید در اطلاع‌رسانی و دادن هشدارهای لازم به خانواده خود نسبت به خطر این ویروس منحوس بخصوص به افراد دارای بیماری‌های مزمن، به صورت وسیع اقدام کنند،  تاکید کرد: تداوم فعالیت خیرین، نهادهای مردمی و استفاده از ظرفیت آنها برای آمادگی در برابر موج دوم بیماری می‌تواند جان پرسنل درمانی و مردم را نجات دهد.

قادری لزوم تداوم همکاری ارگان‌ها و ادارات مختلف در راستای هم افزایی فعالیت‌ها، استفاده از ظرفیت آنها و جلوگیری از موازی کاری را در این شرایط بحرانی را ضروری دانست.
معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان به عدم حضور بیماران خاص و زمینه‌ای با ریسک بالا و همچنین کودکان و سالمندان در مراکز پر ازدحام تاکید کرد و افزود: حضور همه افراد در مساجد، مدارس، دانشگاه‌ها و در کل اماکن سربسته باید حتما با ماسک و رعایت فاصله حداقل یک متری باشد.

وی اظهار داشت: افراد شرکت کننده در مساجد برای اقامه نمازهای یومیه نیز لازم است سجاده،  مهر، قرآن، جانماز، مفاتیح و چادر نماز شخصی (مخصوص بانوان) همراه داشته باشند و تا حد امکان در منزل وضو بگیرند.

رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: تا ظهر یکشنبه ۱۱ خرداد در مجموع ۱۵۱ هزار و ۴۶۶ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۶۳ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، جان باختگان کرونا در کشور بههفت هزار و ۷۹۷ نفر رسید.

برچسب‌ها کرونا مریوان سنندج سقز بهداشت و سلامت پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا مریوان سنندج سقز بهداشت و سلامت کرونا مریوان سنندج سقز بهداشت و سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۳۸۳۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

‌بیماری مالاریا در صورت ‌تشخیص دیرهنگام، خطرآفرین است

ایسنا/خراسان جنوبی ‌مالاریا یک بیماری خطرناک است و اگر دیر تشخیص داده شود خطرآفرین خواهد بود.

محمد ابراهیم عبدالرزاق نژاد، در گفت‌وگو با ایسنا گفت: مالاریا یک بیماری عفونی خطرناکی است که با علائم لرز، تب، تعریق، بدن درد، بی حالی، سردرد و... در افراد بیمار بروز می‌کند که از خصوصیات  این بیماری دوره‌ای بودن این علائم است و در صورتی که دیر تشخیص داده شود می‌تواند برای فرد خطر آفرین باشد.

وی با بیان اینکه درحال حاضر تمامی مراحل تشخیص و درمان بیماری رایگان در مراکز فوق انجام می‌شود، بیان کرد: این بیماری ازطریق گزش پشه‌های آلوده به انسان منتقل می‌شود و افرادی که دارای علائم فوق است و خصوصا اگر سابقه مسافرت به کانون‌های مالاریای کشور شامل مناطق جنوبی و جنوب شرق کشور را داشتند و یا سابقه مسافرت به کشورهای خارجی را داشتند، می‌بایست برای بررسی از نظر بیماری مالاریا به مراکز بهداشتی، خانه‌های بهداشت و پایگاه‌های بهداشتی مراجعه کند.

عبدالرزاق نژاد گفت: خوشبختانه با اجرای موفق برنامه‌های مراقبت بیماری مالاریا، این بیماری در کشور در مرحله پیش حذف قرار گرفته است، هرچند که در یکی دو سال اخیر به دلایل متعدد افزایش موارد وارده بیماری از کشورهای همسایه شرقی، موارد بروز بیماری در سطح کشور افزایشی بوده است ولی با تشدید برنامه‌های مراقبت توسط مراکز بهداشتی و همکاری سایر ادارات مرتبط، حذف این بیماری در کشور هدف گذاری شده است.

رییس مرکزبهداشت خراسان جنوبی اظهار کرد: درسال گذشته 4 بیمار مثبت مالاریا در افرادی که سابقه مسافرت به استان سیستان و بلوچستان داشتند شناسایی شده که خوشبختانه همه موارد با پیگیری اکتیو مراقبین سلامت بطورکامل درمان و بهبودی کسب کردند.

وی افزود: در حال حاضر مراقبت این بیماری شامل آموزش، بیماریابی، درمان و....به منظور پیشگیری از شیوع و بروز آن در شهرستان، در سطح مراکز خدمات جامع سلامت تشدید یافته است.

عبدالرزاق نژاد بیان کرد: برای مبارزه با این بیماری باید با افزایش آگاهی مردم، بیماریابی فعال خصوصا در بیماران دارای علائم ذکر شده، درمان به موقع و کامل بیماران، خشکاندن آب‌های راکد بلا استفاده، دفن بهداشتی فاضلاب و جلوگیری از رها سازی فاضلاب در معابر و... انجام شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رعایت نکات بهداشتی در استفاده از حشره کش‌های خانگی
  • هفته سلامت، نقش فعالیت‌های تشخیصی آزمایشگاهی دامپزشکی در بهداشت دام
  • مواظب این موجود خطرناک باشید
  • قدردانی از متصدیان سه واحد نمونهٔ بهداشتی در مه ولات
  • مواظب این موجود خطرناک باشید!
  • ریشه کنی مالاریا در ایران دچار اختلال شد
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • ‌بیماری مالاریا در صورت ‌تشخیص دیرهنگام، خطرآفرین است
  • امتیازات اراضی طرح جوانی جمعیت قابل خرید وفروش نیست
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن