Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

طبق اعلام سازمان غذا و داروی ایران، اس امپرازول «Esomeprazole» بیست میلی‌گرم به عنوان اولین و تنها داروی مهارکننده پمپ پروتون (از دسته دارو‌های مهارکننده اسید معده) در لیست دارو‌های بدون نسخه (OTC) ایران قرار گرفت.

در سال ۱۳۹۳ داروسازی دکتر عبیدی این محصول را با نام تجاری ازونیوم «®Ezonium» تولید و روانه بازار کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لازم به ذکر است اس امپرازول نسبت به نسل قدیم مهارکننده‎های اسید معده در درمان علائمی نظیر ریفلاکس، ترش کردن و سوزش سر دل، از اثربخشی، سرعت اثر بالاتر و همچنین ماندگاری اثر طولانی‌تری برخوردار است.

اس امپرازول بیست میلی‌گرم، تنها داروی بدون نیاز به نسخه پزشک در دسته مهارکننده‌های پمپ پروتون در ایران است که دارای تاییدیه سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) برای مصرف بدون نسخه (OTC) هم بوده، از این رو می‌تواند جایگزین مناسبی برای رانیتیدین باشد.

رانیتیدین اخیرا به دستور سازمان‌های مذکور و به دلیل احتمال آلودگی به ماده سرطان‌زای «ان- نیتروزو- دی متیل آمین (NDMA)» از بازار دارویی ایران و جهان جمع‌آوری شد.

در افرادی که رانیتیدین را با تجویز پزشک مصرف می‌کردند، توصیه می‌شود جایگزینی رانیتیدین با مشورت پزشک صورت گیرد. در افرادی که این دارو را بدون نسخه مصرف می‌کردند، جایگزینی رانیتیدین با ازونیوم «Ezonium» بیست میلی‌گرم امکان‌پذیر است.

عموم افراد جامعه می‌توانند جهت آگاهی از روش و میزان مصرف داروی ازونیوم Ezonium با پزشک یا دکتر داروساز خود مشورت کرده و برای اطلاعات بیشتر به وب‌سایت رسمی داروسازی دکتر عبیدی مراجعه نمایند.

داروسازی دکتر عبیدی به عنوان نخستین داروسازی ایران همواره در توسعه و ارایه انواع راه‌کار‌های درمانی نوین و با کیفیت بیش از ۷۰ سال قدمت دارد. عبیدی در راستای کنترل و درمان مشکلات گوارشی نیز همواره پیشرو بوده است. امپرازول، اولین داروی مهارکننده پمپ پروتون معده در ایران، در سال ۱۳۷۴ با نام تجاری مرازول «Merazole» در داروسازی دکتر عبیدی تولید شد. این دارو بر پایه آمارنامه دارویی کشور تاکنون بیشترین میزان مصرف را در دسته دارو‌های مهار کننده پمپ پروتون به خود اختصاص داده است.

داروسازی دکتر عبیدی همواره می‌کوشد تا با ارائه راهکار‌های درمانی نوین و تولید دارو‌های با کیفیت به ارتقاء سلامت افراد جامعه یاری رساند.

منبع: آفتاب

کلیدواژه: رانیتیدین داروخانه تبلیغات داروسازی دکتر عبیدی پمپ پروتون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۳۹۴۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«متفورمین» پرفروش‌ترین دارو در سال ۱۴۰۲

رئیس اداره پایش و تامین زنجیره تامین داروی سازمان غذا و دارو گفت: متفورمین مصرفی بیماران مبتلا به دیابت با بیش از ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون عدد فروش، پرمصرف‌ترین داروی کشور در سال گذشته بود.

به گزارش ایسنا، دکتر محمدحسین متولی با بیان این مطلب اظهار کرد: پرفروش‌ترین داروها از لحاظ تعدادی در سال گذشته به ترتیب متفورمین با ۲ میلیارد و ۲۰۹میلیون عدد، ادالت‌کلد با یک میلیارد و ۹۲۰ میلیون عدد، آسپرین با یک میلیارد و ۷۶۳ میلیون عدد، لووتروکسین با یک میلیارد و ۲۳۵ میلیون عدد، فاموتیدین با یک میلیارد و ۲۳۱ میلیون عدد بوده است.

وی افزود: داروهایی همچون «آموکسی سیلین»، «استامینوفن+کافئین+ایپوپروفن»، «کدئین»، «لوزارتان» و «آتورواستاتین» نیز از لحاظ فروش در رده‌های پنجم تا دهم فروش قرار دارند.

بنابر اعلام سازمان غذا و دارو، به گفته رئیس اداره پایش زنجیره مصرف داروی سازمان غذا و دارو، پرمصرف‌ترین داروهای تامینی سال ۱۴۰۲ از نظر ریالی نیز به ترتیب آموکسی سیلین، سفکسیم، IVIG، ادالت کلد، انوکساپارین، متفورمین، استامینوفن، کوآموکسی کلاو بوده‌اند.

متولی خاطرنشان کرد: داروهای ذکر شده ۱۰ درصد ارزش ریالی بازار دارویی را به خود اختصاص داده اند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • داروی ایرانی بهتر است یا داروی خارجی؟
  • تهدیدات مصرف خودسرانه دارو‌های بدون نسخه
  • مصرف خودسرانه داروهای بدون نسخه چه مضراتی دارد؟
  • عوارض مصرف خودسرانه داروهای بدون نسخه
  • خطرات مصرف خودسرانه داروهای بدون نسخه
  • تهدیدات مصرف خودسرانه داروهای بدون نسخه
  • آیا کیفیت داروهای ایرانی با خارجی یکسان است؟/ چرایی مشکلات تهیه داروی خارجی برای برخی از بیماران
  • «متفورمین» پرفروش‌ ترین دارو در سال ۱۴۰۲
  • «متفورمین» پرفروش‌ترین دارو در سال ۱۴۰۲
  • معرفی پرفروش‌ترین دارو‌ها در ایران + اسامی و میزان فروش