Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «نماینده»
2024-05-04@15:37:01 GMT

سلیمی: مجلس یازدهم مسائل را از مردم پنهان نکند

تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۳۹۶۰۳

سلیمی: مجلس یازدهم مسائل را از مردم پنهان نکند

به گزارش « نماینده»، حجت الاسلام علیرضا سلیمی درباره مهم‌ترین بخش‌های وصیتنامه امام خمینی (ره) تاکید کرد: نکات ارزشمندی در وصیتنامه حضرت امام خمینی (ره) وجود دارد، رویکرد حضرت امام خمینی (ره) رویکردی مبتنی بر توجه به محرومین بود به همین دلیل است که مجلس یازدهم باید مجلس توجه به محرومین باشد. حضرت امام خمینی (ره) در وصیتنامه خود تاکید دارند که نباید از ایثارگران، جانبازان و خانواده شهدا غفلت کنیم که هرکه از این بزرگواران غفلت کند در آتش دوزخ الهی خواهد سوخت که اگر مجلس یازدهم این غفلت را داشته باشد حتما این وعده امام خمینی (ره) درباره‌ی آنها عملی خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: اعتقاد مورد توجه دیگر حضرت امام خمینی (ره) در این وصایا اعتقاد به اسلام ناب محمدی در مقابل اسلام آمریکایی بود که مسیر حرکت مجلس شورای اسلامی نیز باید با تاکید بر این گل واژه تعریف شود. حضرت امام خمینی (ره) از هیمنه پوشالی ابرقدرت‌ها هراسی نداشت به همین دلیل مجلس یازدهم نباید مجلسی منفعل باشد، بلکه باید مجلسی پویا و فعال را شاهد باشیم. اگرچه این به معنای جنگ با کشورهای جهان نیست ولی انفعال هم قطعا آسیب‌زا خواهد بود.

این عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه امام خمینی (ره) به ولایت مطلقه فقیه معتقد بودند، تصریح کرد: افرادی که صرفا نام ولایت فقیه می‌برند ولی در عمل کار دیگر می‌کنند قطعا مسیری جداگانه از مسیر امام خمینی (ره) پیش می‌برند به همین جهت است که مجلس یازدهم باید التزام عملی به این مهم داشته باشد. حضرت امام خمینی (ره) معتقد بود که اسلام برای حاکمیت و حکومت است. افرادی که مانند نویسنده کتاب "راه طی شده" می‌اندیشند قطعا با مبانی فکری حضرت امام خمینی (ره) فاصله دارند.

نماینده مردم محلات در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: امام (ره) معتقد بودند که ملت و مردم در همه امور باید در میدان باشند. دولت و مجلس شورای اسلامی نباید کاری کنند که مردم از صحنه منزوی شوند، چرا که قدرت اصلی کشور حضور مردم در همه صحنه‌ها است. حضرت امام خمینی (ره) اعتقاد داشت مسئولین نباید از معنویت فاصله بگیرند. اشاره ایشان به مباحثی همچون قرآن، نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه در وصایا به این معنی است که مسئولین نظام جمهوری اسلامی ایران باید در این حوزه پیش‌قراول باشند.

سلیمی در پایان اضافه کرد: حضرت امام خمینی (ره) اعتقاد داشتند که مسئولین باید ساده‌زیست باشند و مسئولی که خوی اشرافی داشته باشد قطعا از مبانی ایشان فاصله دارد. حضرت امام خمینی (ره) با مردم گفت‌وگو می‌کردند و مردم را در جریان مسائل قرار می‌دادند. به همین دلیل مجلس شورای اسلامی نباید مسائل را از مردم مخفی کند، چرا که مردم اساس کار هستند و مخفی‌کاری از آنها معنایی ندارد.

منبع: نماینده

کلیدواژه: امام خمینی شفافیت مجلس مجلس یازدهم نماینده وصیت نامه امام خمینی مجلس شورای اسلامی حضرت امام خمینی مجلس یازدهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۳۹۶۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه هفتم پیش از پایان مجلس یازدهم به دولت ابلاغ می‌شود

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به هماهنگی‌هایی که بین مجلس و هیئت نظارت مجمع تشخیص بر سر موارد اختلافی در لایحه برنامه هفتم وجود دارد، بررسی این لایحه بدون شک پیش از پایان مجلس یازدهم به اتمام خواهد رسید. - اخبار سیاسی -

حجت‌الاسلام علیرضا سلیمی عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، درباره آخرین وضعیت بررسی لایحه برنامه هفتم توسعه در مجلس گفت: در نشست علنی روز سه‌شنبه مجلس شورای اسلامی برخی ایرادات شورای نگهبان به مصوبه مجلس در رابطه با لایحه برنامه هفتم مورد بررسی قرار گرفت. 

کاهش معافیت‌های مالیاتی بودجه برمبنای احکام برنامه هفتم بود

 

وی افزود: در همین رابطه اکثر ایرادات شورای نگهبان به این مصوبه مرتفع شد اما در عین حال نمایندگان بر روی برخی مصوبات خود نیز اصرار کردند که با این اوصاف این بخش از مواد برنامه هفتم برای تعیین تکلیف به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارسال خواهد شد. 

عضو هیئت رئیسه مجلس در پاسخ به این سوال که با توجه به اینکه در روزهای پایانی مجلس یازدهم قرار داریم، آیا اتمام بررسی لایحه برنامه هفتم در مجلس فعلی میسر خواهد بود، گفت: با توجه به اینکه پیش از این مجلس و هیئت نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام در رابطه با مواد اختلافی با شورای نگهبان هماهنگی‌هایی را با هم داشته‌اند، بدون شک در جلسات باقی مانده از مجلس یازدهم، کار بررسی برنامه هفتم توسعه نیز به پایان خواهد رسید و این قانون برای اجرا به دولت ابلاغ می‌شود. 

به گزارش تسنیم، لایحه برنامه هفتم توسعه 5 ساله کشور با تاخیری دو ساله در تاریخ 28 خرداد سال 1402 توسط رئیس‌جمهور تقدیم مجلس شد که بلافاصله مجلس آن را به دلیل ناقص‌بودن به دولت، بازگرداند و بعد از دو ماه دولت مجددا این لایحه را با اصلاحاتی به مجلس فرستاد و مجلس با وجود درگیر بودن نمایندگان با انتخابات اسفندماه، اواسط آذرماه آن را تصویب و برای نهایی‌شدن به شورای نگهبان ارسال کرد.

شورای نگهبان نیز اواخر دی‌ماه این لایحه را برای رفع ایرادات آن به مجلس برگرداند. در ادامه با توجه در اولویت‌ بودن بررسی و تصویب سند بودجه 1403 در مجلس، روند اصلاح و رفع ایرادات شورای نگهبان در مجلس به تاخیر افتاد و باعث شد که بررسی و تصویب بودجه 1403 بدون تصویب سند بالادستی آن یعنی برنامه هفتم توسعه، انجام شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برنامه هفتم پیش از پایان مجلس یازدهم به دولت ابلاغ می‌شود
  • نقاط قوت و ضعف مجلس یازدهم/ «نظارت» در مجلس آینده تقویت شود
  • بررسي مسائل و مشکلات محله تخت استاد يزد
  • ارتقای سه درصدی سهم فرهنگ از بودجه عمومی کشور از موفقیت‌های مجلس یازدهم
  • قالیباف و آقاتهرانی برای ریاست مجلس به توافق رسیدند؟
  • فعالیت‌های تاثیرگذاری برای حل مشکل آب اصفهان در حال انجام است
  • مجلس دوازدهم در پیگیری مسائل اقتصادی یک‌صدا خواهد بود
  • مجلس یازدهم نگاه ویژه‌ای به شهرداری‌ها و دهیاری‌ها داشت
  • مجلس یازدهم در نظارت ضعیف بود
  • یکدست یا تضارب آرا/ ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس دوازدهم چگونه خواهد بود؟