Web Analytics Made Easy - Statcounter

صبح امروز خبری مبنی بر دستگیری مدیران دو مرکز مشاوره روان شناسی در مشهد به جرم اغفال ۴۰ زن و دختر جوان در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد.

حمیدرضا پوریوسف روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: مرجع صدور مجوز برای مراکز ارائه خدمات مشاوره صرفا سازمان بهزیستی است.

وی با بیان این که متهم اصلی این پرونده کارمند یکی از دستگاه‌های اجرایی استان است ادامه داد: وی دارای مدرک کارشناسی ارشد روانشناسی و دانشجوی دوره دکترای روانشناسی است اما عضو هیات علمی دانشگاههای مطرح مشهد نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل بهزیستی استان خراسان رضوی گفت: گویا فرد دیگری با این متهم در ارتباط و همکاری بوده است که هنوز اطلاعات بیشتر و دقیق‌تری از نحوه شراکت وی در جرم اعلامی در دست نیست.

پور یوسف ضمن ابراز تاسف از وقوع چنین اتفاقی افزود: جامعه مشاوران، روانشناسان و روانپزشکان خدمات ارزنده‌ای را به سلامت روان جامعه ارائه داده و می دهند و نباید با وقوع چنین اتفاقاتی از سوی معدود افراد دارای مشکل در این حوزه، مردم اعتماد خود را به این جامعه از دست بدهند.

وی تاکید کرد: با توجه به این که تنها مرجع صدور مجوز برای مراکز مشاوره سازمان بهزیستی است از مردم می خواهیم در مراجعه به مراکز مشاوره به مجوز صادره دقت کنند و تایید این مجوزها را نیز بگیرند.

مدیرکل بهزیستی استان خراسان رضوی با اشاره به این که اطلاعات بیشتری در خصوص پرونده اغفال دختران مشهدی توسط روانشناس متهم نداریم افزود: در حال اخذ اطلاعات بیشتر و دقیق‌تر در این زمینه هستیم.

هم اکنون بیش از ۲۰۰ مرکز مشاوره و خدمات روانی در خراسان رضوی با مجوز و تحت پوشش بهزیستی این استان فعالیت دارند.

برچسب‌ها مشهد مشاوره سازمان بهزیستی کشور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مشهد مشاوره سازمان بهزیستی کشور مشهد مشاوره سازمان بهزیستی کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۴۰۴۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۲ درصدی آمار طلاق کردستان در سال گذشته  

به گزارش خبرنگار مهر، بهادر اسدی پیش از ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به آمار اعلامی سازمان ثبت احوال استان، در سال ۱۴۰۲ طلاق با کاهش ۲ درصدی نسبت به سال قبل از آن مواجه بوده و از ۵ هزار و ۳۱۰ مورد در سال ۱۴۰۱ به ۵ هزار و ۲۰۵ مورد در سال ۱۴۰۲ کاهش یافته است.

وی تصریح کرد: افزایش طلاق در جامعه آسیب‌های دیگری از جمله فقر، بیکاری، اعتیاد و گسستگی خانواده و آسیب‌های ناشی از فرزندان طلاق را به همراه دارد.

وی گفت: با افتتاح ۱۷ مرکز مشاوره خانواده دادگستری استان در سال گذشته و توسعه کمی و کیفی این مراکز در کنار دادگاه‌های خانواده و برگزاری هدفمند کارگاه‌های آموزشی برای خانواده‌های در معرض طلاق، شاهد کاهش ۲ درصدی طلاق در استان کردستان بوده‌ایم.

اسدی افزود: برنامه‌ریزی در جهت کاهشی کردن روند طلاق در استان با هماهنگی و همکاری سازمان‌های متولی و با نظارت معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان از سال‌های گذشته آغاز شده است و تلاش برای کنترل هر چه بیشتر آمار طلاق ادامه دارد.

وی همچنین از بازرسی و نظارت مستمر بر عملکرد کلیه مراکز مشاوره پیش از طلاق در حوزه‌های قضائی این استان خبر داد و گفت: با ارجاع متقاضیان دعاوی خانواده به مراکز مشاوره برای دریافت خدمات مشاوره و مددکاری و تلاش در جهت افزایش حداکثری صلح و سازش در بین زوجین، این مراکز در جلوگیری از فروپاشی خانواده و تحکیم بنیان آن می‌توانند مهمترین نقش را داشته باشند.

اسدی از برگزاری دوره‌های آموزشی پیش از ازدواج برای زوجین در شُرف ازدواج با همکاری دستگاه‌های ذیربط خبر داد و تصریح کرد: ارائه آموزش‌های لازم در خصوص افزایش مهارت‌های ارتباطی تأثیر و نقش بسزایی در کاهش طلاق در سال گذشته داشته است.

وی در پایان اظهار امیدواری کرد: با ادامه این رویکرد و همراهی و مشارکت بیش از پیش نهادهای متولی بتوانیم شاهد ادامه این روند کاهشی طلاق در سال‌های آینده باشیم.

کد خبر 6087473

دیگر خبرها

  • راه مبارزه با روانشناس‌نماها ارتقاء سواد سلامت روانی جامعه است
  • مشارکت مردمی در بهزیستی خراسان جنوبی ۱۱۶ درصد افزایش یافت
  • معرفی مراکز برتر مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور
  • ارتقاء سواد سلامت روانی جامعه، راهی برای مبارزه با روانشناس‌نماها
  • ثبت ۱۵ هزار تماس با مرکز صدای مشاور بهزیستی
  • بهره مندی بیش از ۳۳ هزار نفر از خدمات مشاوره‌ای بهزیستی چهارمحال و بختیاری
  • بررسی علل مهاجرت و پیامدهای آن در همایش ملی مراکز مشاوره و سبک زندگی
  • نشست مدیران مراکز مشاوره ومراکزبهداشت ودرمان کشور درزاهدان
  • پیام رئیس سازمان بهزیستی کشور به مناسبت روز روانشناس
  • کاهش ۲ درصدی آمار طلاق کردستان در سال گذشته