Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از این تحولات مهم، خانه‌نشینی کارمندانی است که حضور آن‌ها در دفتر کار هزینه‌های جانبی مانند وعده‌های غذایی رایگان، تامین محل پارک خودرو و تامین محل استراحت را به کارفرما تحمیل می‌کند. اکنون شرکت‌های بزرگی مانند فیسبوک، ‌توییتر و آمازون با کسب تجربه از این تحولات، طرح‌هایی را برای دورکاری دائمی برخی از کارمندان خود ارائه کرده و اقدام به انتشار برنامه‌ها و سیاست‌های دورکاری خود کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در ادامه بخشی از برنامه‌ها و سیاست‌های دورکاری این غول‌های فناوری مورد بررسی قرار می‌گیرد.

شرکت فیسبوک
مارک زاکربرگ در تاریخ ۲۱ ماه می ایجاد تغییر در برنامه کاری ۴۸ هزار کارمند تمام وقت خود را اعلام کرد. به گفته وی در صورتی که کارمندان دارای تجربه کافی بوده و بازدهی بالایی داشته باشند، به طور دائمی دورکار خواهند شد. این کارمندان باید عضو یکی از گروه‌های دورکاری شرکت شوند و تایید مدیر گروه را به دست آورند.
همچنین قرار است این شرکت کارمندان باتجربه را به صورت دورکار استخدام کند، اما کارمندان تازه‌کار باید در دفتر شرکت حاضر شوند. رویکرد فیسبوک حتی در صورت دورکاری نیز کار گروهی است.
دفاتر فیسبوک تا قبل از تاریخ ۶ جولای باز نخواهد شد و پس از آن نیز کارمندان باید با ماسک وارد محل کار شوند و دمای بدن آن‌ها در بدو ورود اندازه‌گیری خواهد شد. همچنین ظرفیت محل کار تا ۲۵ درصد کاهش می‌یابد و لازم است کارمندان فاصله‌گذاری اجتماعی را رعایت کنند.

شرکت گوگل
قرار است دفاتر گوگل در روز ۶ ماه جولای بازگشایی شوند. قرار است این دفاتر با ۱۰ درصد ظرفیت پذیرای کارمندان باشند و به مرور زمان تعداد کارمندان را افزایش دهند. این شرکت امکان استفاده از هزار دلار بودجه را برای خرید تجهیزات دورکاری برای کارمندان خود فراهم کرده است.
اطلاعات بیشتری از سیاست‌های دورکاری گوگل در دست نیست، اما گفته می‌شود بخش عمده ۱۲۰ هزار کارمند این شرکت حق دارند تا پایان سال دورکاری کنند.

شرکت اپل
این شرکت برنامه‌های کاری خود را برای دوران پس از کرونا اعلام نکرده اما گفته می‌شود قرار است کارمندان این شرکت در طول تابستان به دفتر مرکزی آن بازگردند. این شرکت بازگشایی فروشگاه‌های خود را نیز آغاز کرده است. البته در این فروشگاه‌ها از مقررات فاصله‌گذاری اجتماعی تبعیت می‌شود که تعداد افراد حاضر در محل را محدود کرده و همه اشخاص حاضر در محل را ملزم به استفاده از ماسک می‌کند. این شرکت از خط مشی‌های فاصله‌گذاری اجتماعی به صورت محلی نیز تبعیت می‌کند و به همین علت تنها ۱۰۰ فروشگاه از مجموع ۲۷۱ فروشگاه خود در آمریکا را بازگشایی کرده است.

شرکت آمازون
این شرکت در تاریخ ۳۰ آوریل اعلام کرد کارمندان آن حق دارند تا پایان ماه اکتبر دورکاری کنند. همچنین قرار است این شرکت ۴ میلیارد دلار از بودجه خود را صرف هزینه‌های ناشی از شیوع کووید ۱۹ کند. این هزینه‌ها شامل افزایش دستمزد کارمندان وخرید ماسک‌های مناسب برای آن‌ها می‌شود. همچنین توسعه آزمایشگاه داخلی آمازون برای انجام آزمایشات تشخیصی کووید در سه ماهه دوم سال جاری میلادی حدود ۳۰۰ میلیون دلار هزینه دارد و تا پایان سال ۲۰۲۰ میلادی این هزینه‌ها به یک میلیارد دلار می‌رسد. این شر کت تا کنون ۶۰۰ میلیون دلار را صرف هزینه‌های مرتبط با شیوع کووید ۱۹ کرده است.

شرکت مایکروسافت
بر اساس برنامه‌های این شرکت، قرار است کارمندان حداقل تا ماه اکتبر دورکاری کنند، مگر این که دارای سمت‌های کلیدی در شرکت باشند و ناچار به حضور در دفاتر خود شوند.

شرکت توییتر
جک دورسی مدیر عامل این شرکت در تاریخ ۱۲ ماه می ایمیلی را برای ۴۹۰۰ کارمند خود ارسال و در آن اعلام کرد تعداد زیادی از آن‌ها حتی پس از پایان قرنطینه کرونا می‌توانند به طور دائم دورکاری کنند. با وجود این افرادی که شغل آن‌ها مستلزم حضور فیزیکی است، مانند مسئولین نگهداری سرورها، از این قاعده مستثنی هستند.  به غیر از چند استثنا، قرار نیست دفاتر توییتر تا قبل از ماه سپتامبر بازگشایی شوند.

شرکت Square
دورسی مدیرعاملی شرکت Square‌ را نیز برعهده دارد و این شرکت هم از رویکرد مشابه توییتر تبعیت می‌کند. البته این شرکت هنوز زمان بازگشایی دفاتر خود را اعلام نکرده است.
 
شرکت Dell
این غول کامپیوتری به دلیل قوانین انعطاف‌پذیر کاری خود شناخته شده است. گفته می‌شود قرار است پس از پایان بحران کرونا بیش از نیمی از کارمندان این شرکت به صورت دورکاری شغل خود را ادامه دهند.

برچسب‌ها ویروس کرونا پرسش از خبر فیس بوک توئیتر گوگل پروندهٔ خبری کرونا و کسب‌وکارها: از دورکاری تا رونق آنلاین‌ها کرونا و تغییر خط تولید کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها هراس جهانی از ویروس کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا پرسش از خبر فیس بوک توئیتر گوگل ویروس کرونا پرسش از خبر فیس بوک توئیتر گوگل دورکاری کنند برنامه ها هزینه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۴۴۸۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اینترنت 4G نوکیا به ماه می‌رود

ایتنا - شرکت نوکیا مشغول توسعه سیستم ارتباطات LTE/۴G برای ماه است و نخستین قطعه از شبکه احتمالا در اواخر سال جاری میلادی به این سیاره ارسال شود.
قرار است طی ماموریت IM-۲ شرکت Inituitive Machine سخت افزاری برای یک نسخه ساده از شبکه ارتباط اینترنتی به فضا پرتاب شود و روی قطب جنوب ماه فرود بیاید.

تجهیزات نوکیا که در اصل یک جعبه شبکه ارتباطی است، لندر ماه Nova-C را با کاوشگر MAPP و ابزار جهنده Micro-Nova ساخت همین شرکت مرتبط می کند و به این ترتیب قابلیت های شبکه اینترنتی در مسافت های کوتاه و طولانی آزموده می شود.

تیری کلاین رییس Bell Labs Solutions Research در نوکیا در بیانیه ای اعلام کرد: ارتباطات نیز مانند سرپناه، غذا و تجهیزات حیاتی بخشی مهم از هر ماموریتی است که به مریخ انجام می شود. با ایجاد یک شبکه اختصاصی در فضا، ما از همان فناوری‌های پیشرفته‌ای بهره می‌بریم که میلیاردها تلفن هوشمند را روی زمین به هم متصل می‌کنند.

در سال ۲۰۲۰ میلادی ناسا قراردادهایی با ۱۴ شرکت امضا کرد تا فناوری های نوین برای پشتیبانی از برنامه آرتمیس را توسعه دهند. نوکیا ۱.۴۱ میلیون دلار دریافت کرد تا نخستین شبکه سلولی روی ماه را بسازد. این شرکت به جای توسعه فناوری های جدید، سخت افزارهای فعلی را برای محیط ماه سازگار کرد.

اگر همه چیز طبق برنامه ریزی پیش برود، شبکه ۴G/LTE نوکیا روی ماه پهنای باند بیشتری نسبت به سیستم های فرکانس بسیار بالا(UHF) فراهم می کند که برای ارتباطات فضایی توسعه یافته اند. این امر نه تنها ارتباطات بین فضانوردان بلکه برای سیستم های رباتیک خودران روی ماه را تسریع می کند. علاوه بر آن شبکه مذکور به تدریج برای مریخ سازگار می شود و در آینده به ۵G ارتقا می یابد.

دیگر خبرها

  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • پنجشنبه را تعطیل کنید که از نظر فرهنگی و تمدنی مهم است | برای فعالیت اقتصادی هم فضای مجازی و دورکاری هست!
  • اپل کارمندان هوش مصنوعی گوگل را دزدید
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • اینترنت 4G نوکیا به ماه می‌رود
  • تحریم ورود واکسن توسط مدعیان آزادی و حقوق بشر/ مرجعیت علمی الویت وزارت علوم
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می رود
  • کارمندان مالیات بیشتری دادند یا طلافروشان؟
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت