Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-27@09:40:12 GMT

ژست روشنفکری به قیمت قربانی کردن امنیت روانی جامعه!

تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۴۵۰۲۷

ژست روشنفکری به قیمت قربانی کردن امنیت روانی جامعه!

یکی از فعالان فرهنگی به بهانه ماجرای دختر تالشی کلیپی را در صفحه اجتماعی خود منتشر کرد که شبهاتی جدی به آن وارد است.

به گزارش خبرنگار فرهنگی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد رضا زائری از فعالان رسانه ای روز گذشته یک ویدئو را در توییتر خود منتشر کرده است که در آن مردی در زمان ورود به پارکینگ منزل شخصی، ناگهان و در زمانی که دخترش در حال باز کردن در پارکینگ بود، با ماشین به در کوبیده و دختر را زیر می گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نکته قابل توجه اینکه زائری ادعا می کند که این مرد از روی عصبانیت این کار را می کند و به دلیل این که دختر در را دیر باز می کند با ماشین به او می زند و این نشان دهنده حال روانی جامعه است که وضعیت خوبی ندارد و همه عصبانی هستند!

 

جدا از این که هیچ المان خاصی در این ویدئو مشخص نیست و نمی توان تشخیص داد که فیلم متعلق به کجا و چه زمانی است، آن چیزی که در فیلم می بینیم نشانگر این است که حادثه اتفاقی بوده و هیچ عمدی در کار نبوده است و اصلا ربطی به خشونت و عصبانیت ندارد و نمی توان گفت که حتما پدر عصبانی شده و دخترش را زیر گرفته است.

برخی از کاربران فضای مجازی نیز در پاسخ به توییت آقای زائری، کامنت هایی نوشته اند که چند نمونه آن در زیر آمده است:

 

 

 

سرعت بالای انتشار، یکی از ویژگی های بارز فضای مجازی و شبکه های اجتماعی است که بعضا دیدن یک عکس و یا ویدئویی،قضاوت های سریع و به دور از انصاف را ممکن است به همراه داشته باشد. این فضا به خودی خود ممکن است عیبی نداشته باشد اما اظهار نظرها، پست ها و کامنت های مختلفی که در این فضا با یک عکس، منتشر می شوند گاهی حوادثی را رقم زده اند که خاطر بخش عظیمی از جامعه را مکدر کرده اند.

نمونه بارز این موضوع همین اتفاقی است که چند روز پیش برای دخترک 13 ساله تالشی افتاد و چند روز جامعه را مشوش کرد؛ قطعا برخی کاربران فضای مجازی که غیرمسئولانه اقدام به انتشار برخی محتواها پیرامون این ماجرا کردند، در بهم ریختگی امنیت روانی جامعه سهیم هستند.

به عنوان مثال رسانه ای مانند روزنامه سازندگی با انتخاب و انتشار یک تیتر "پدر با داس آمد" به تشویش اذهان عمومی کمک می کند و در کنار آن برخی فعالین به اصطلاح رسانه ای نیز با چنین توئیت هایی به التهاب اجتماعی کمک می کنند.

انتهای پیام/

 

 

 

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۴۵۰۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای عمليات پليس فتا عليه فروشندگان سلاح در اینترنت

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، سردار وحید مجید رئیس پلیس فتا فراجا گفت: در جهت پاکسازی و ارتقای امنیت فضای مجازی دو طرح عملیاتی ویژه پلیس فتا بر علیه تبلیغ کنندگان و فروشندگان سلاح، مهمات و اقلام ممنوعه و همچنین مقابله با پدیده ترویج خشونت و اراذل و اوباش در فضای سایبر در حال اجرا است.

این مقام ارشد سایبری خبر داد: در این راستا ۳۴ کار گروه ویژه عملیاتی و اطلاعاتی در خصوص رصد تارنما‌های مجرمانه و شناسایی مجرمان این دو حوزه که همواره پاکسازی و امنیت آن مورد درخواست هموطنان است، شروع به اجرای طرح کرده‌اند.

وی ادامه داد: بر اساس تجزیه، تحلیل و رصد‌های صورت گرفته در فضای مجازی بیش از ۹۰ درصد تبلیغات فروش و واگذاری سلاح، مهمات، افشانه و شوکر الکتریکی صرفاً یک ترفند کلاهبردارانه از سوی مجرمان سایبری به جهت کلاهبرداری مالی از متقاضیان محسوب می‌گردد و در حقیقت این افراد کلاهبردار هیچ گونه اقلامی نظیر سلاح، مهمات و ... به درخواست کنندگان واگذار نخواهند کرد.

رئیس پلیس فتا فراجا با تاکید بر عزم جدی پلیس فتا در برخورد با این دو پدیده مخل امنیت و آرامش هموطنان در فضای مجازی؛ از کاربران خواست: ضمن مشارکت با پلیس فتا در پاکسازی فضای مجازی در صورت مشاهده موارد مشکوک و مجرمانه موضوع را از طریق شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ به پلیس فتا گزارش کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اجرای عمليات پليس فتا عليه فروشندگان سلاح در اینترنت
  • جزئیات عملیات پلیس علیه فروش سلاح و مهمات
  • حفظ حریم خصوصی و امنیت داده‌های کاربران؛ از ایران تا آمریکا
  • اجرای طرح برخورد با فروش سلاح و مهمات در فضای مجازی
  • آغاز عملیات ویژه پلیس علیه فروشندگان سلاح در فضای مجازی
  • عملیات ویژه پلیس علیه فروشندگان سلاح و مهمات در فضای مجازی
  • فضای مجازی باید باعث افزایش انسجام جامعه شود
  • موج واگذاری حیوانات خانگی در شبکه‌های اجتماعی/پت‌های خانگی در فضای مجازی دست به دست می‌شوند
  • اجرای هوشمندانه طرح نور در فضای مجازی
  • پلیس اصفهان خبر داد: اجرای هوشمندانه طرح نور در فضای مجازی