Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور گفت: اولویت دانشگاه‌های نسل سه و چهار باید برطرف کردن معضل جامعه باشد و اولویت دانشگاه‌های استان نیز برطرف کردن معضلات استان باشد تا اقتصاد دانش‌بنیان خوبی داشته باشیم. ۱۲ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۸ استانها خراسان جنوبی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری پیش از ظهر امروز از مرکز رشد دانشگاه آزاد بیرجند و واحدهای فعال در آن بازدید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مرکز رشد دانشگاه آزاد بیرجند با هدف کمک به اقتصاد استان در زمینی به  مساحت 500 مترمربع در سال 97 راه‌اندازی شده و در حال حاضر 8 واحد فناور فعال در این مرکز مستقر است.

بارورسازی ابرها، زیست فناور، نانو افزودنی‌های بتن، بیومکانیک، محصولات استراتژیک و غیره از زمینه‌های فعالیتی واحدهای حاضر در این مرکز است.

قزوین| تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت اولویت دانشگاه‌های منطقه 4 قرار گیردفعالیت‌های پژوهشی در اولویت دانشگاه‌های اردبیل قرار گیرداولویت دانشگاه‌های هرمزگان تامین رشته‌های تخصصی مورد نیاز استان باشد

سورنا ستاری در ادامه سفر خود به استان در بازدید در جریان روند فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان حاضر در مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی بیرجند نیز قرار گرفت.

مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در سال 92 راه‌اندازی شد و در حال حاضر 4 شرکت دانش‌بنیان فعال در زمینه‌های تهیه کیت‌های تشخیصی، تعیین جنسیت جنین، قرص زعفران و آنتی آلرژی و آنتی اکسیدان در این مرکز مستقر هستند.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری در حاشیه این بازدید اظهار داشت: امیدواریم نتیجه کار امروز این باشد امکانات جدید در اختیار پارک علم و فناوری قرار گیرد و جهت‌گیری دانشگاه‌ها نیز به سمت اقتصاد باشد.

ستاری تصریح کرد: اولویت دانشگاه‌های نسل سه و چهار باید برطرف کردن معضل جامعه باشد و اولویت دانشگاه‌های استان هم برطرف کردن معضلات استان باشد تا اقتصاد دانش بنیان خوبی داشته باشیم.

وی ادامه داد: حضور شرکت‌های دانش‌بنیان و نوآوری‌های آنها به نحوی بوده که واردات در دانشگاه و امکانات پزشکی نداشته باشیم و این از نوآوری‌های جوانان کشور بوده است.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور خاطرنشان کرد: برطرف کردن مسائل مردم در حوزه پژوهش اولویت است و باید به خراسان جنوبی در برخی زیرساخت‌ها کمک شود تا توسعه یابد و تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان هر چند با پتانسیل‌های استان فاصله دارد باید تقویت شود.

ستاری همچنین از مرکز رشد فناوری سلامت و شرکت دانش‌بنیان کاوش آریان آزما دانشگاه علوم پزشکی و از محصولات و طرح‌های فناورانه دانشگاه آزاد و دانشگاه بیرجند نیز بازدید کرد.

مرکز رشد فناوری سلامت از سال 92 مصوب شده و چهار شرکت دانش‌بنیان نیز در آن مستقر هستند که حداقل 40 مورد ثبت اختراع انجام شده است.

یک میلیارد و 500 میلیون تومان برای این مرکز در دانشگاه نیاز است تا به صاحبان ایده مشاوره ارائه شود و این ایده‌ها تبدیل به محصول شود.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی نیز در این بازدید از پیگیری‌ها برای راه اندازی مرکز ساخت محصولات دارویی جامع و نیمه جامع در استان خبر داد و گفت: پیشنهاد ما برای ساخت این‌ مرکز 300 میلیون تومان اعتبار است.

انتهای پیام/256/ح

R41348/P/S6,56/CT11

منبع: تسنیم

کلیدواژه: معاون علمی و فناوری رئیس دانشگاه علوم پزشکی اولویت دانشگاه مرکز رشد دانشگاه برطرف کردن دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۴۵۰۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دست‌یابی به مرجعیت علمی و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در فضای دانشگاهی کشور

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، توافق‌نامه همکاری مشترک معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و دانشگاه صنعتی امیرکبیر، با هدف دستیابی این دانشگاه به مرجعیت علمی و فناورانه، توسعه فناوری و تجاری سازی محصولات فناورانه امضاء شد. 

با رویکرد حمایت از دست یافتن به مرجعیت علمی فناورانه و توسعه اقتصاد دانش بنیان، این توافق نامه با هدف همکاری در پیشبرد برنامه‌های توسعه دانش‌بنیان در دانشگاه صنعتی امیرکبیر به امضای جواد مشایخ، معاون توسعه اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور و علیرضا رهایی، رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر رسید.

محوری‌ترین موضوع این توافق نامه، حمایت از ایفای نقش مؤثر دانشگاه در دستیابی به مرجعیت علمی، توسعه علم و دستاوردهای علمی فاخر توسعه فناوری و تجاری‌سازی محصولات دانش بنیان و فناورانه، جذب نخبگان و توسعه زیرساخت‌های آزمایشگاهی و پارک علم و فناوری است.

از مهم‌ترین اهداف توافق‌نامه همکاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و دانشگاه صنعتی امیرکبیر می‌توان به حمایت از تحقق مرجعیت علمی-پژوهشی مسئله محور و تحول آفرین و انتشار دستاوردهای پژوهشی برتر در دانشگاه در سطح بین المللی و توسعه همکاری‌های دانشگاه با بخش‌های اقتصادی و شرکت‌های بزرگ با استفاده از ظرفیت اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه و سرمایه گذاری اشاره کرد.

حمایت از توانمندسازی تخصصی و اشتغال‌پذیری دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه، کمک به بلوغ و توسعه زیرساخت‌های فناوری و آزمایشگاهی در دانشگاه از دیگر محورهای این توافق‌نامه همکاری مشترک است.

حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه

در قالب این توافق‌نامه، حداقل پنج طرح دانشگاهی در قالب طرح‌های تجاری محصولات فناورانه و دانش  و حداقل پنج طرح توسعه فناوری و خدمت بار اول مورد حمایت قرار می‌گیرد. همچنین زمینه برای اشتغال حداقل ۲۵ نفر در زیست بوم نوآوری و کارآفرینی دانشگاه در شرکت‌های زایشی فراهم خواهد شد.

همچنین از همکاری‌های تحقیق و توسعه و پژوهشی (تا سقف ۷۰ میلیارد ریال)، جذب حدأقل سه عضو هیئت علمی مورد تأیید بنیاد نخبگان و سه محقق پسادکتری مورد تایید بنیاد علم یا بنیاد ملی نخبگان حمایت می‌شود.

معاونت علمی،فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری ضمن حمایت از فعالیت‌ها و برنامه های تحول آفرین در دانشگاه در چهار محور «مرجعیت علمی»، زیست بوم فناوری، زیست‌بوم کارآفرینی و اقتصاد دانش‌بنیان و اشتغال ‌پذیری دانشجویان حمایت می‌کند.

علاوه بر این، حمایت از پژوهشگران پسادکتری برای انجام پژوهش‌های مسئله محور و تحول آفرین توسط بنیاد ملی علم در قالب برنامه مشترک دانشگاه با بنیاد علم و بنیاد نخبگان تا سقف ۲۰ میلیارد ریال در سال، حمایت از طرح های فناورانه و زیرساخت‌های آزمایشگاهی در دانشگاه در قالب حمایت از پروژه های توسعه فناوری محصول خدمت بار اول هر پروژه تا سقف ۱۰ میلیارد ریال و در مجموع سالانه تا سقف ۱۰۰ میلیارد ریال، انجام خواهد شد.

حمایت از پروژه های پژوهشی دانشگاه با صنایع و شرکت‌های بزرگ از محل اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه این شرکت‌ها موضوع ماده ۱۱ قانون جهش تولید تا سقف ۲۰۰۰ میلیارد ریال، حمایت از راه اندازی و تجهیز آزمایشگاه‌های عضو شبکه آزمایشگاهی تا سقف ۵۰ میلیارد ریال در چارچوب مورد تائید شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و حمایت از تدوین برنامه و پیاده سازی ماده ۵ قانون جهش تولید دانش بنیان و مدیریت مالکیت فکری دارایی های پژوهش و فناوری دانشگاه ذیل این محورها توسط معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری انجام  می‌شود.

همچنین حمایت از پروژه های تجاری سازی محصولات دانش بنیان و فناورانه دانشگاه، هر طرح تا سقف ۲۰۰ میلیارد ریال در مجموع تا سقف دو هزار میلیارد ریال، حمایت از برگزاری بوت کمپ‌های تخصصی و تولید محتوای مرتبط با اشتغال پذیری دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه تا سقف ۱۰ میلیارد ریال، تسهیل و حمایت از برخورداری دانشجویان پژوهشگران و اعضاء هیئت علمی دانشگاه از برنامه های حمایتی بنیاد ملی نخبگان در قالب این توافق‌نامه محقق خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دیدار معاون علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور با آیت الله حسینی بوشهری
  • مرکز پژوهش فناوری و نوآوری شبکه‌های کوانتومی افتتاح شد
  • دست‌یابی به مرجعیت علمی و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در فضای دانشگاهی کشور
  • حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه
  • جذب و تربیت سالانه دو هزار نیروی متخصص در حوزه فناوری کوانتوم
  • راهکار ساماندهی وضعیت خودرو از نگاه معاون علمی ریاست جمهوری
  • اپراتور اختصاصی هوش مصنوعی راه‌اندازی می‌‎شود
  • چرایی ایجاد دفتر «فراجا» در بنیاد ملی نخبگان/۲ بال علم و فتاوری «وعده صادق»
  • رشد صد در صدی دانش‌بنیان‌ها در بورس تا پایان سال
  • ایران رتبه ۱۷ هوش مصنوعی را در جهان دارد