Web Analytics Made Easy - Statcounter

آخرین وعده مسئولان استان برای افتتاح و راه‌اندازی بیمارستان امیرالمومنین ابتدای ماه مبارک رمضان بود اما گویی با کاهش بیماران کرونایی در استان، انگیزه برای راه‌اندازی بیمارستان هم از بین رفته است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری تحلیلی قم فردا، اسفندماه بود که با شناسایی بیماری کرونا در قم بیمارستان های استان به حالت آماده باش درآمدند و در ادامه با افزایش تعداد مبتلایان در استان و تغییر وضعیت قم به رنگ قرمز مسئولین استان تصمیم گرفتند تا بیمارستان امیرالمومنین را هرچه سریع‌تر به بهره‌برداری برسانند و وارد چرخه پذیرش بیماران کرونایی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بیمارستان امیرالمومنین (ع) قم با ظرفیت ۲۲۰ تخت، که در سال ۱۳۹۴ کلنگ ساخت آن به زمین خورد، با ۲۱ هزار مترمربع در ۹ طبقه می‌باشد و این بیمارستان دارای بخش‌های مختلفی ازجمله زنان، اعصاب و روان، جراحی، اطفال، ارتوپد، گوش، حلق و بینی، چشم و واحدهای پاراکلینیکی از جمله تصویر برداری، سی تی اسکن، آزمایشگاه و داروخانه است.
تا قبل از شیوع ویروس کرونا این بیمارستان تخصصی، بیش از ۹۷ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و ازآنجاکه نگرانی‌ها برای افزایش تعداد بیماران کرونایی در قم وجود داشت، با تخصیص اعتبار ۶۰۰ میلیارد ریالی دولت برای تکمیل هر چه زودتر این پروژه اختصاص داد.
اما مسئله مهم این است که از همان روزها وعده‌های افتتاح بیمارستان توسط مسئولین استان هرچند روز یک‌بار در رسانه‌های استان منتشر می‌شد و تقریباً هر بار این تاریخ افتتاح عقب‌تر می‌رفت.
در 25 اسفندماه سال قبل بود که  دکتر ابرازه قائم‌ مقام دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به جذب 60میلیارد تومان اعتبار برای بیمارستان امیرالمومنین(ع) گفت: ما از همان روزهای نخست شروع به خرید تجهیزات کردیم و هم‌اکنون دیزل و ترانس‌ها به بیمارستان داده‌شده و تا ۱۰ روز آینده این بیمارستان ۲۲۰ تخت خوابی افتتاح می‌شود.
اولین وعده در خصوص افتتاح این بیمارستان مربوط به روزهای ابتدایی فروردین ماه است که محقق نشد اما چهاردهم اردیبهشت ما بازهم دکتر ابرازه قائم‌ مقام دانشگاه علوم پزشکی قم پیش بینی راه اندازی این بیمارستان را به هفته اول اردیبهشت موکل کرد و در گفتگو با خبرنگاران ابراز داشت: روز گذشته برق بیمارستان امیرالمومنین(ع) قم وصل شد؛  امروز حدود 250 کنسول اکسیژن از اصفهان بارگیری شد و قرار است امشب به دستمان برسد تا در اتاق‌ها و بخش‌های اورژانس نصب شود.
قائم مقام دانشگاه علوم پزشکی قم تصریح کرد: در صدد بودیم تا بیمارستان امیرالمومنین(ع) قم در هفته اول فروردین به بهره برداری برسد اما با توجه به نحوه فعالیت شرکت‌های تولید تجهیزات بیمارستانی در شرایط امروز کشور، برخی از تجهیزات به دستمان نرسید و افتتاح این بیمارستان به تعویق افتاد.
ابرازه خاطرنشان کرد: خوشبختانه تجهیزات و تاسیسات مورد نیاز با پیگیری مسئولان استان خریداری و مشکلات پیش روی این بیمارستان برای تجهیز و بهره برداری رفع شد.
اما در همین حین استاندار قم دکتر سرمست در بیست و دوم فروردین ماه از بیمارستان امیرالمومنین بازدید کرد و در حاشیه این بازدید در گفتگو با خبرنگاران گفت: از همان ابتدای شیوع کرونا در استان با تکمیل تمام ظرفیت‌های تخت‌های بیمارستانی استان، پیگیر تکمیل و راه اندازی دو بیمارستان مادر و امیرالمومنین (ع) شدیم.
وی با بیان اینکه تمام پرسنل بیمارستان امیرالمومنین (ع) از امروز کار خود را آغاز کردند، افزود: تلاش مجموعه استان بر این بود که این بیمارستان نیمه فروردین ماه به بهره برداری برسد، اما به دلیل تعطیلی‌های رخ داده اندکی به تأخیر افتاده اما بیمارستان امیرالمومنین (ع) تا ماه مبارک رمضان بهره برداری خواهد شد.
امروز که بیش از یک هفته از ماه مبارک رمضان می گذرد هنوز خبری از افتتاح و راه‌اندازی بیمارستان امیرالمومنین نیست و گویی با کاهش بیماری کرونا در استان و خروج قم از وضعیت قرمز روزهای اول ، انگیزه ها برای افتتاح هرچه سریع‌تر این بیمارستان هم از بین رفت.
درهرحال امید است با توجه به گفته کادر پزشکی و درمانی کشور که امکان بازگشت این بیماری در فصل سرما وجود دارد تلاش برای افتتاح و راه‌اندازی و آماده شدن این بیمارستان در اولویت قرار بگیرد.
از طرفی مسئله مهم‌تر این است که چرا مسئولان عادت کرده‌اند وعده‌هایی دهند که عملیاتی کردن آن دشوار است. مسئولان باید با انجام به‌موقع وعده‌های خود و یا حتی‌المقدور دادن تاریخ‌های مناسب باعث جذب اعتماد مردم شوند نه اینکه اعتماد مردم را از دست دهند.



انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: بیمارستان امیرالمومنین راه اندازی بهره برداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۴۵۸۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح بزرگترین بیمارستان روانپزشکی جنوب‌شرق کشور در کرمان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: بزرگترین بیمارستان روانپزشکی جنوب‌شرق کشور تا پایان سال در کرمان به بهره‌برداری می‌رسد. - اخبار استانها -

مهدی احمدی‌نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمان، با بیان اینکه در حوزه بهداشت و درمان یکسری مشکلات ساختاری خیلی بزرگ از سال‌های گذشته در کرمان وجود دارد، اظهار داشت: با وجود اجرای چند طرح بزرگ در کرمان، همچنان در بحث تخت‌های بیمارستانی عقب افتادگی‌های زیادی دارد.

وی با اشاره به ساخت بیمارستان 350 تخت‌خوابی امام رضا علیه السلام، بازسازی بخش‌های بیمارستان افضلی‌پور و آغاز احداث بیمارستان هزار تخت‌خوابی شهید سلیمانی به عنوان جایگزین بیمارستان شفا، گفت: با وجود همه این اقدامات هنوز عقب‌افتادگی‌هایی را در بحث تخت‌های بیمارستانی در کرمان داریم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان با بیان اینکه بیمارستان امام رضا علیه‌السلام بزرگترین بیمارستان روانپزشکی جنوب‌شرق کشور و یکی از بزرگترین بیمارستان‌های روانپزشکی کشور است، ادامه داد: این بیمارستان در محوطه بیمارستان افضلی‌پور در هشت بلوک و در زمینی به مساحت 2500 مترمربع در حال احداث است.

وی با اشاره به اینکه احداث این بیمارستان با 15 درصد پیشرفت فیزیکی متوقف شده بود، بیان کرد: با ورود یکی از خیرین کرمانی، پیشرفت این پروژه طی یک سال گذشته به 65 درصد رسیده است و پیش‌بینی می‌شود با این سرعت پیشرفت تا پایان سال 1403 به بهره برداری برسد.

احمدی‌نژاد با بیان اینکه احداث بیمارستان شهید سلیمانی نیز آغاز شده است، ادامه داد: این بیمارستان در زمین‌های خالی دانشگاه دندانپزشکی و بیمارستان شفای کرمان در 12 طبقه، دو بلوک و با حدود هزار تخت‌خواب ساخته می‌شود.

وی با اشاره به اینکه کار مطالعاتی این پروژه انجام شده و گودبرداری آن در حال انجام است، گفت: قرارداد ساخت این بیمارستان در دو فاز است که فاز اول آن اجرای اسکلت است که 40 درصد پروژه را شامل می‌شود که دو سال برای اتمام فاز اول آن پیش‌بینی شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان با بیان اینکه در حوزه نیروی پرستاری نیز در کرمان کمبود داریم و نسبت به میانگین کشور خیلی عقب هستیم، افزود: برنامه مهم امسال ما جبران نیروی پرستار است که از ابتدای سال پیگیر این موضوع هستیم چرا که وقتی پرستاری خسته است شاید نتواند پاسخگویی مطلوبی به بیماران داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته امکانات و تجهیزات خوبی از طرف وزارت بهداشت و درمان به دانشگاه علوم پزشکی کرمان داده شده است، گفت: امسال هم پیگیر هستیم تا نواقص دیگر حوزه امکانات و تجهیزات علوم پزشکی کرمان را جبران کنیم.

انتهای پیام/511/

دیگر خبرها

  • بخش MRI بیمارستان شهدای یافت آباد افتتاح شد
  • افتتاح دوره های شرح و تفسیر نهج البلاغه در شهر دولت آباد
  • کرمان همچنان زیر چتربارش‌های بهاری
  • همچنان حدود ۴۵ راه روستایی بلوچستان بر اثر سیلاب بسته است
  • افتتاح بخش بیماران نیازمند به مراقبت‌های خاص در همدان
  • ارتقای روابط تجاری با افتتاح یک مسیر ریلی جدید + فیلم
  • بررسی راه‌های توسعه همکاری دانشگاه علوم پزشکی شیراز با دانشگاه پزشکی تاجیکستان
  • افتتاح بزرگترین بیمارستان روانپزشکی جنوب‌شرق کشور در کرمان
  • وعده مسئولان صندوق رفاه دانشجویی با بودجه ۱۴۰۳ محقق می‌شود؟
  • وعده مسئولان صندوق رفاه دانشجویی با بودجه ۱۴۰۳محقق می‌شود؟