Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@03:13:11 GMT

معاون رییس جمهوری: فناوری حوزه اقتدار کشور است

تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۴۶۶۸۶

سورنا ستاری روز دوشنبه در دیدار با نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی و امام جمعه بیرجند با اشاره به اینکه در زمینه فناوری اتفاقات خوبی در کشور رقم خورد که یکی از این اتفاقات خوب در زمینه مقابله با ویروس کرونا بود، افزود: در این زمینه به غیر از چند روز اول، هیچ وارداتی در زمینه دارو، تجهیزات پزشکی و مواد ضدعفونی و ماسک نداشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه ما الان پیچیده‌ترین تجهیزات پزشکی را در داخل کشور و براساس توان داخل می‌سازیم و هیچ کمبودی نداریم، افزود: این موضوع یکی از افتخارات جمهوری اسلامی ایران است که افراد عادی و مسوول بیمار در تمام نقاط کشور یک سرویس را گرفتند که این از لحاظ عدالت اجتماعی کار بزرگی بود.

ستاری با اشاره به اینکه در موضوع کرونا همه کشورهای جهان در یک آزمون قرار گرفتند و تست شدند، بیان کرد: در جمهوری اسلامی ایران در صورتی که در دوران تحریم بودیم اتفاقات خوبی رقم خورد و مردم به خوبی این را احساس کردند که می‌توان با تکیه بر جوانان و قدرت داخلی این گونه مسایل را به خوبی حل کنیم.

وی به اتفاقات و تغییرات خوب در مراکز رشد، پارک علمی و فناوری و دانشگاه‌های استان در چند سال اخیر اشاره کرد و گفت: خراسان جنوبی  پتانسیل‌های فوق العاده‌ای دارد که یکی از این ظرفیت‌ها سبقه علمی استان است که مدرسه شوکتیه بیرجند یکی از این ظرفیت‌ها است که هم اکنون نیز در زمینه فعالیت‌های قرآنی فعال است.

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری با تاکید براینکه همه باید به دنبال باشیم که اقتصاد دانش‌بنیان در این استان و کشور رخ دهد، افزود: دوره خام فروشی محصولات مختلف تمام شده و مهم این است که چه دانشی روی مواد خام طراحی شود تا محصولی جدیدی را تولید کنیم و در کنار آن ارزش افزوده بیشتری را تولید کنیم.

ستاری عنوان کرد: در بازدید از مراکز رشد خراسان جنوبی تکنولوژی‌های خوبی را دیدم که می‌شود روی آن کار کرد و شرکت‌های دانش‌بنیان بزرگی را در این استان راه‌اندازی کنیم تا شهر به دوران باشکوه سبقه علمی گذشته خود برگردد.

وی با اشاره به اینکه ما همان ملتی هستیم که ابن سینا، فارابی، رازی و دانشمندان مهمی را تربیت کرده‌ایم، افزود: متاسفانه در برهه‌ای از تاریخ مسیرمان را از نظر فرهنگی اشتباه پیچیدم و به سمت دیگری حرکت کردیم که اگر برگردیم به سنت‌ها و آیین‌های خود دوباره دانشمندان بزرگی را تربیت خواهیم کرد.

ستاری اظهار داشت: آنجایی را اشتباه رفتیم که از غربی‌ها بدون بومی‌سازی و تطبیق با فرهنگ خود الگو گرفتیم.

وی  هدف از راه‌اندازی دانشگاه‌ها را حل مشکلات مردم دانست و افزود: ما با پول مالیات مردم و دولت درس خواندیم پس باید هدف اصلی ما هم حل مشکلات آنان باشد.

وی با تاکید براینکه دانشگاه باید جهت‌گیری آن حل مشکلات مردم و استان باشد، افزود: خراسان جنوبی مشکلات خود را دارد که باید مشکلات آن را بر پایه دانش داخلی و بومی حل شود، به عنوان مثال من که در تهران هستم نمی‌توانم مشکلات استان را حل کنیم  باید جوانان منطقه با نوآوری راهکار ارائه دهند و مشکلات استان را حل و زمینه ارتقا و توسعه آن را فرهم کنند.

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری بیان کرد: در زمینه جهت‌گیری دانشگاه‌ها در راستای حل مشکلات مردم در سطح کشور اتفاقات خوبی رقم خورده که باید توسعه یابد، باید به جوانان خودمان یاد بدهیم که دوران دانشگاه از بهترین دوران زندگی آنان است پس باید از آن استفاده خوبی داشته باشند.

ستاری با تاکید براینکه اقتصاد نفتی خیلی از ساختارهای فکری و فرهنگی ما را نابود کرد، اظهار داشت: نفت باعث شد که فرهنگ کارآفرینی ما نابود شود و در پی آن فرهنگ مفت‌خوری توسعه پیدا کند چرا که نفت یک پول مفتی بود که بدون هیچ زحمتی از زمین استخراج کردیم.

وی افزود: متاسفانه به فرزندانمان کارآفرینی را یاد ندادیم بلکه یاد دادیم که حتما باید در اداره دولتی استخدام شوند، اینکه یک جوان نهایت آمال و آروزی آن این باشد که در اداره دولتی استخدام شود و یا کارآفرینی کند و چند نفر دیگر را سر کار ببرد، خیلی با هم متفاوت است.

سورنا ستاری که امروز (دوشنبه) وارد بیرجند شد، با همراهی استاندار خراسان جنوبی از مرکز نوآوری و شتاب‌دهی و مرکز اشتغال‌زایی و کارآفرینی دانشگاه بیرجند، مرکز رشد و تیم‌های مستقر در دانشگاه آزاد اسلامی و مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی بیرجند بازدید کرد.

بازدید از شرکت‌های مستقر در پارک علم و فناوری، افتتاح صندوق پژوهش و فناوری استان، ساختمان جدید مرکز رشد واحدهای فناور فردوس و مرکز نوآوری طبس به صورت ویدئو کنفرانس و شرکت در نشست اقتصاد دانش بنیان و جهش تولید از دیگر برنامه‌های سفر یک روزه معاون علمی و فناوری رییس جمهوری به خراسان جنوبی است.

برچسب‌ها سورنا ستاری شرکت دانش بنیان خراسان جنوبی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سورنا ستاری شرکت دانش بنیان خراسان جنوبی سورنا ستاری شرکت دانش بنیان خراسان جنوبی علمی و فناوری خراسان جنوبی رییس جمهوری دانش بنیان حل مشکلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۴۶۶۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه ICT سبب نجات کردستان از عقب‌ماندگی می‌شود

معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: استان کردستان دارای ظرفیت خوبی برای توسعه کسب‌وکارهای حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات است و این بخش می‌تواند باعث نجات استان از عقب‌ماندگی شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، میثم عابدی امروز _چهارشنبه پنجم اردیبهشت_ در نشست با فعالان حوزه ICT استان کردستان در شهر سنندج، اظهار کرد: استان کردستان دارای ظرفیت خوبی برای توسعه کسب‌وکارهای حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات است و این بخش می‌تواند باعث نجات استان از عقب ماندگی شود.

وی مزیت دیگر استان کردستان را نیروی انسانی توانمند آن دانست و افزود: نیروی انسانی استان با فعالیت در حوزه ICT می‌تواند عقب‌ماندگی‌های این استان را جبران کند.

معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات خاطرنشان کرد: وجود مرز مشترک با اقلیم کردستان عراق نیز مزیت دیگر استان کردستان است که می‌تواند منجر به ارزآوری و توسعه اقتصاد دیجیتال در این استان شود.

عابدی تاکید کرد: بهره‌گیری از اقتصاد دیجیتال می‌تواند وضعیت بیکاری استان کردستان را کاهش دهد و شاخص‌های اقتصادی این استان را بهبود ببخشد.

وی تصریح کرد: طرح ایران دیجیتال سال گذشته به صورت پایلوت در ۱۰ استان کشور اجرایی شد که این طرح امسال در استان کردستان نیز اجرایی می‌شود.

معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد: در شش ماهه اول سال گذشته ۳۰۰ میلیارد تومان تأمین مالی شرکت‌های ما بود که این رقم را تا پایان سال به ۲,۳۰۰ میلیارد تومان افزایش دادیم.

عابدی با اشاره به تجربه راه‌اندازی نمونه‌های موفق پلتفرم‌های کسب‌وکار در کشورمان، گفت: این پلتفرم‌ها بعضاً از استان‌های کوچکی همچون قم تولید شده‌اند که سایر استان‌ها نیز می‌توانند از این تجارب استفاده کرده و حتی استان‌های مرزی همچون کردستان نیز به خارج از کشور صادر کنند.

وجود ۱۸۰ شرکت فناور در کردستان

بابک سوری، رئیس پارک علم و فناوری استان کردستان نیز در این جلسه اظهار کرد: پیگیر حل مسائل و مشکلات شرکت‌های حوزه ICT استان هستیم و در حد توان امکانات لازم را در اختیار آنها قرار خواهیم داد.

وی افزود: در حال حاضر حدود ۱۸۰ شرکت فناور تحت پوشش پارک علم و فناوری استان کردستان فعالیت دارند که بیش از ۶۰ مورد آن‌ها شرکت‌های دانش‌بنیان هستند.

به گزارش ایمنا، در این جلسه نمایندگان تعدادی از شرکت‌های حوزه فناوری ارتباطات و اطلاعات فعال در استان کردستان مسائل و مشکلات خود را مطرح کردند.

کد خبر 747514

دیگر خبرها

  • مراکز برتر مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور در زاهدان معرفی شدند
  • وعده صادق اقتدار ایران را به منصه ظهور گذاشت
  • راهکارهایی برای به روزرسانی نقشه جامع علمی کشور
  • تسهیلات خوبی برای درمان ناباروری در استان کرمان اختصاص دادیم
  • رونمایی از موتور ۶ سیلندر خورجینی با کاربرد در صنعت خودروسازی با حضور معاون علمی ریاست جمهوری
  • اقتدار کشور ناشی از اعتماد و اتکاء نظام به مردم در مواجهه با دشمنان است
  • سفر خارجی رئیسی بعد از «وعده صادق» نشان از اقتدار کشور است
  • توسعه ICT سبب نجات کردستان از عقب‌ماندگی می‌شود
  • مخبر: اقتدار کشور ناشی از اعتماد و اتکاء نظام به مردم است
  • ارائه ۵۰ بسته سیاستی بسیج اساتید برای حل مشکلات کشور