Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-05@16:28:08 GMT

بن سلمان تلاش کرد صاحب تولیت مسجد الاقصی شود

تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۴۸۳۸۹

بن سلمان تلاش کرد صاحب تولیت مسجد الاقصی شود

یک عضو مجلس نمایندگان اردن دوشنبه شب گفت: محمد بن سلمان ولیعهد سعودی تلاش کرد مقدسات فلسطین را تصاحب کرده و کنترل آن را بدست گیرد.

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا، «طارق خوری» به شبکه خبری المیادین تاکید کرد که یک مسؤول در وزارت امورخارجه اردن به وی اطمینان داده است که  شورای اوقاف قدس با تصمیم دولت اردن و نه طرفی دیگر تشکیل می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو پارلمان اردن اضافه کرد:قیمومیت اردن بر مسجد الاقصی و مقدسات قدس مسأله‌ای تاریخی است و کنارکشیدن از آن به نفع عربستان یا ترکیه کار دشواری است.

الخوری با بیان این که کشورش از زمان مخالفت با معامله قرن، امان زیر فشار قرار دارد، اما مردم اردن مخالف سازش با اشغالگران هستند، افزود: فشارهای وارده بر دولت امان به خاطر قیمومیت بر مقدسات قدس، کمتر از چیزی نیست که به معامله قرن مرتبط است.

وی تصریح کرد: وقتی مذاکرات با اسرائیل به نتیجه‌ای نرسید معلوم شد که دشمن  تنها زبان مقاومت را می‌فهمد، به همین خاطر مفهوم سازش با دشمن صهیونیستی از میان رفته است.

نماینده مجلس اردن گفت: حفاظت از قدس مسؤولیت تمام  امت اسلامی است  و این چیزی نیست که تنها به اردن، عربستان یا فلسطینی‌ها مربوط باشد.

الخوری در پایان تأکید کرد: مقدسات فلسطین را نمی‌توان با پول معامله کرد.

سخنان این نماینده اردنی پس از آن مطرح می‌شود که روزنامه صهیونیستی اسراییل هیوم (اسرائیل امروز) روز دوشنبه فاش کرد که عربستان و رژیم صهیونیستی با انجام مذاکرات مخفیانه به دنبال جایگزین کردن نماینده‌های سعودی در اداره اوقاف اسلامی مسجدالاقصی هستند.

این روزنامه گزارش داد که اسرائیل و عربستان سعودی از دسامبر ۲۰۱۹ مذاکرات مخفیانه‌ای را با وساطت آمریکا در راستای جایگزینی نماینده‌های سعودی در اداره اوقاف اسلامی مسجدالاقصی انجام داده‌اند.

اداره اوقاف اسلامی یک نهاد برای اداره امور مجموعه مسجدالاقصی است که توسط کشور اردن مدیریت می‌شود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ترکیه عربستان فلسطین مسجد مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۴۸۳۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فروش نسخه‌های جدید اف-۱۵ آمریکایی به عربستان؟!

شرکت بوئینگ تایید کرده که قصد دارد با فروش جنگنده‌های «اف-۱۵ ای. ایکس ۲» به عربستان سعودی، درآمد‌های خود از این نسل جنگنده را افزایش دهد.

به گزارش ایسنا، عربستان سال‌هاست از جنگنده‌های «اف-۱۵ ایگل» استفاده می‌کند و در گذشته نیز نسخه‌های پیشرفته‌ای از این جنگنده را خریداری کرده است. با این حال، بوئینگ در حالی به دنبال فروش این جنگنده‌های اف-۱۵ به عربستان است که رقبای اروپایی بوئینگ هم سعی دارند به ریاض جنگنده بفروشند، از جمله جنگنده‌های «داسو رافال» و «یوروفایتر تایفون».

در همین حال بوئینگ اخیرا جنگنده‌های «اف-۱۵ ای. ایکس» را به لهستان پیشنهاد کرده و رژیم صهیونیستی هم خواستار دریافت نسخه سفارشی خود شده است.

وزارت خارجه آمریکا همچنین با فروش این جنگنده‌ها به اندونزی هم موافقت کرده است.

هم‌زمان منابع عبری گزارش کرده‌اند عربستان سعودی نگران دو قابلیت اصلی در هواپیما‌های اف-۱۵ کنونی خود است و این دو نکته قابلیت حمل سلاح و کار مداوم برای مدت طولانی است که این دو مورد در نسخه جدید اف ۱۵ ارتقا یافته است.

نیروی هوایی عربستان در حال حاضر دارای ۸۴ جنگنده F-۱۵ SA و همچنین ۶۸ جنگنده F-۱۵ s است.

آمریکا از چند ماه گذشته درصدد پیش بردن یک توافق امنیتی با عربستان سعودی است تا از طریق آن به عادی سازی روابط میان ریاض و تل‌آویو دست یابد.

دولت بایدن پیش از ۷ اکتبر به سمت توافقی برای عربستان سعودی برای سازش با تل‌آویو پیش می‌رفت که منجر به موافقت واشنگتن با یک پیمان دفاعی با ریاض و حمایت از برنامه هسته‌ای غیرنظامی آن در ازای امتیاز دادن رژیم صهیونیستی به فلسطینی‌ها می‌شد.

با این حال عملیات فلسطینی طوفان الاقصی و حمله تلافی‌جویانه صهیونیست‌ها به غزه این روند را تغییر داد، اما ایالات متحده و عربستان سعودی به بحث در مورد توافق احتمالی به‌عنوان بخشی از برنامه‌های گسترده‌تر پس از جنگ ادامه دادند.

اما عربستان سعودی به صراحت اعلام کرده است که پس از هفتم اکتبر، رژیم صهیونیستی را ملزم به دادن امتیازات مهم‌تری به فلسطینی‌ها می‌کند و تاکید دارد که باید شاهد «گام‌های برگشت‌ناپذیر» به سوی تشکیل کشور فلسطین باشد.

دیگر خبرها

  • احترام سبب وحدت مضاعف در بین مذاهب اسلامی می شود
  • فروش نسخه‌های جدید اف-۱۵ آمریکایی به عربستان؟!
  • تلاش جمعی ایران، عربستان، ترکیه، اندونزی و مصر برای پایان جنگ در غزه
  • آغاز دوره آموزشی طرح ارتقای قاریان استان یزد
  • دیدار امیرعبداللهیان با وزرای خارجه مصر و عربستان
  • نگرانی از اعتراضات ضدصهیونیستی در عربستان،‌ مصر و اردن
  • دیدار وزرای خارجه ایران و عربستان در گامبیا
  • دو شهید گمنام در مسجد مقدس جمکران به خاک سپرده شدند
  • تشییع دو شهید گمنام در مسجد مقدس جمکران
  • دو شهید گمنام در مسجد مقدس جمکران آرام گرفتند