Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر مریم حضرتی امروز (۱۲ خردادماه) در حاشیه بازدید از بیمارستان آیت‌الله طالقانی آبادان، اظهار کرد: به منظور بررسی وضعیت بیمارستان‌ها و نحوه درمان و مدیریت کرونا، سفر سه روزه‌ای به خوزستان داشتم و از بیمارستان‌ها بازید کردم.

وی افزود: با هماهنگی‌هایی که بین مسئولین دانشگاه و دیگر همکاران وجود دارد، اقدامات خوبی انجام شده است اما در کنار ایثارگری‌ها، مسائل و مشکلات زیادی وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون پرستاری وزارت بهداشت گفت: مهمترین مسائل، کمبود نیرو به ویژه نیروی پرستار تخصصی است که در  اهواز، دزفول و آبادان به شدت احساس و اکنون با مدیریت انجام شده و کمک گرفتن از دیگر استان‌ها تا حدودی این کمبودها جبران شده است.

حضرتی بیان کرد: مطمئناً این پرستاران نیاز به بازتوانی دارند و اگر وضعیت به همین منوال پیش برود، پرستاران دچار سندروم فرسایشی خواهند شد بنابراین باید برنامه‌های جدیدی ترتیب داده شود تا از فرسودگی پرستاران جلوگیری شود.

وی با تقدیر از همه پرستاران به ویژه پرستاران خوزستان که در این شرایط اقلیمی و با هوای گرم ارائه خدمت می‌کنند، گفت: در حال تامین نیرو هستیم و از استان‌های دیگر کمک می‌گیریم و امیدواریم با کمک سایر اقشار گروه پرستاری این کمبودها را جبران کنیم.

معاون پرستاری وزارت بهداشت تصریح کرد: حدود چهار ماه است که پرستاران و پزشکان به شدت در حال کار هستند و اگر مردم رعایت نکنند توان آنها بریده می‌شود بنابراین از همه مردم خواهش می‌کنیم که درک اجتماعی خود را افزایش دهند و به سلامت خود و مردم کمک کنند و فاصله‌گذاری اجتماعی را رعایت کنند و در اجتماعات حضور پیدا نکنند. اگر مردم در مراسم عروسی و ختم شرکت نکنند، اتفاقی نمی‌افتد اما حفظ جان، از واجبات دین ما است.

وی افزود: اکنون هم خودمان در خطر هستیم و هم دیگران را به خطر می‌اندازیم؛ مردم باید این مساله را جدی بگیرند زیرا اگر تعداد بیماران بیش از این شود، از تحمل کادر درمان ما خارج خواهد بود.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: کرونا بیماران کرونایی کادر درمان پارسی خبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۴۹۴۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتظار یک روزه بیماران سکته کرده در انگلیس برای رسیدن آمبولانس

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ حزب لیبرال دموکرات انگلیس در گزارشی اعلام کرد بیمارانی که دچار سکته قلبی در انگلیس می‌شوند باید بیش از ۲۴ ساعت معطل بمانند تا آمبولانس اورژانس سر برسد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از لندن، براساس گزارشی که حزب لیبرال دموکرات‌ها امروز منتشر کرد، پارسال در انگلیس، اهداف خدمات آمبولانس، در همه سازمان‌های بهداشت و درمان این کشور، محقق نشد. براساس این گزارش، هدف وزارت بهداشت و درمان انگلیس این است که در موارد حاد، از جمله سکته‌های مغزی یا قلبی، آمبولانس‌ها در مدت ۱۸ دقیقه سر بالین بیمار برسند که تقریب در همه مناطق، پارسال چنین نشد.
در گزارش حزب لیبرال دموکرات‌های انگلیس آمده است مثلا در دو مورد در مناطق وارینگتون (Warrington) و استافوردشایر (Staffordshire) افرادی که خونریزی داشتند، بیش از ۲۵ ساعت منتظر آمبولانس ماندند.
ایندیپندنت نوشت جولیان هارتلی (Julian Hartley)، میدر عامل تامین خدمات در سازمان ملی بهداشت و درمان انگلیس می‌گوید با توجه به کمبود نیروی انسانی، کاهش امکانات، همراه با افزایش درخواست ها، دولت انگلیس باید فورا بودجه بهداشت و درمان را افزایش دهد. وی افزوده در حالی که تقاضا برای خدمات بهداشتی و درمانی هیچ گاه تا این اندازه فراوان نبوده است، مدیران بیمارستان‌ها و آمبولانس‌ها تلاش می‌کنند تا تاخیر‌ها را کم کنند.
به نوشته روزنامه ایندیپندنت، ماه گذشته یک شرکت خصوصی که اخیرا در منطقه شرق انگلیس فعالیت می‌کند، برای اعزام آمبولانس، از هر بیمار ۹۹ پوند می‌گیرد. این روزنامه نوشت پارسال ۳۴ هزار بیمار در درون آمبولانس‌ها در بیرون از بیمارستان‌های انگلیس منتظر ماندند تا در اورژانس بیمارستان‌ها پذیرش شوند و آسیب دیدند.
بر اساس گزارش ماه پیش سازمان ملی بهداشت و درمان انگلیس، هفت میلیون بیمار در این کشور در فهرست انتظار آغاز درمان در بیمارستان‌های دولتی انگلیس اند.

دیگر خبرها

  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • شرایط وخیم بیماران بیمارستان کمال عدوان غزه
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • انتظار یک روزه بیماران سکته کرده در انگلیس برای رسیدن آمبولانس
  • جذب پرستاران در مراکز درمانی اولویت وزارت بهداشت
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • استخدام ۲۱ هزار پرستار / تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • حـذف کودکان مهاجر از سلامت