Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پرستاری وزارت بهداشت گفت: هر چند اقداماتی همچون کم کردن عمل های انتخابی و یا کمک گرفتن از دیگر استان ها تا حدودی این کمبود جبران شده، اما مطمئنا این پرستاران نیاز به بازتوانی دارند و اگر شرایط به همین منوال ادامه یابد، پرستاران دچار سندروم فرسایشی خواهد شد.

به گزارش خبرنگار برنا از آبادان، مریم حضرتی که برای بررسی وضعیت بیمارستان ها، درمان و مدیریت کرونا سفری سه روزه به خوزستان داشته، در حاشیه بازدید از بیمارستان قرنطینه طالقانی آبادان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با هماهنگی‌هایی که بین مسوولین دانشگاه و همکاران وجود دارد این شرایط به خوبی در حال مدیریت است اما مسایل و مشکلات زیادی در کنار ایثارگری ها و تلاش های کادر درمان وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ضمن تشکر از مسوولین دانشگاه و دانشکده های اهواز، آبادان و دزفول گفت: کارهای ارزشمندی برای مدیریت بیماری کرونا از سوی مسوولین بهداشت و درمان انجام شده، اما مهمترین مسیله کمبود نیرو به ویژه نیروی پرستار تخصصی است که به شدت احساس می شود.

معاون پرستاری وزارت بهداشت با اشاره به اینکه این مسیله به ویژه در سه شهرستان اهواز، آبادان و دزفول بسیار مشهود است، افزود: هر چند اقداماتی همچون کم کردن عمل های انتخابی و یا کمک گرفتن از دیگر استان ها تا حدودی این کمبود جبران شده، اما مطمئنا این پرستاران نیاز به بازتوانی دارند و اگر شرایط به همین منوال ادامه یابد، پرستاران دچار سندروم فرسایشی خواهد شد.

حضرتی با تاکید بر اینکه باید برنامه‌های جدی ترتیب داده شود تا از فرسودگی پرستاران جلوگیری شود، بیان کرد:  من از همه پرستاران کشور به ویژه پرستاران استان خوزستان که در این شرایط اقلیمی بسیار سخت و هوای بسیار گرم که با خلوص کامل پای کار هستند و زحمت می کشند و ارایه خدمات می‌کنند، تقدیر و تشکر می کنم و معتقدم باید یک فوق العاد کرونا برای کادر درمان مناطق محروم یا کم تر برخوردار در نظر گرفته شود که امیدوارم زودتر این کارانجام شود.

او ادامه داد: در حال تامین نیرو از سایر استان‌ هستیم که امیدواریم با کمک گرفتن قشر پرستاران از دیگر نقاط کمبودهای موجود این بخش را جبران کنیم.

معاون پرستاری وزارت بهداشت افزود: حدود چهار ماه به صورت شبانه روز پرستاران و پزشکان به شدت در حال کار هستند و اگر مردم رعایت نکنند توان آنها بریده می‌شود. من خاضعانه از همه مردم خواهش می کنیم که درک اجتماعی خود را افزایش دهند و به سلامت خودشان و مردم کمک کنند، فاصله‌گذاری اجتماعی را رعایت کنند و در اجتماعات حضور پیدا نکنند.

حضرتی در پایان با تاکید بر اینکه حفظ جان از واجبات دین ما است، تصریح کرد: اگر مردم در مراسم عروسی و ختم شرکت نکنیم اتفاقی نمی افتد در غیر این صورت هم خودمان در خطر هستیم و هم دیگران را به خطر می اندازیم لذا خواهش می کنم مردم این مسیله را جدی بگیرند زیرا اگر تعداد بیماران بیش از این بشود از تحمل کادر درمان ما خارج خواهد بود.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: پرستاران اهواز آبادان دزفول آبادان و خرمشهر معاون پرستاری وزارت بهداشت کرونا ویروس کمبود پرستار کادر درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۴۹۹۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت بهداشت: سهمیه دارویی داروخانه‌ها براساس وضع حجاب تعیین می‌شود!

به گزارش خبرآنلاین، سیدحیدر محمدی، رئیس سازمان غذا و دارو درباره رسیدگی به وضعیت حجاب در داروخانه‌ها گفت: سازمان غذا و دارو از نخستین مجموعه‌هایی بود که به موضوع رعایت پوشش ورود کرد و به همین دلیل اصول رعایت پوشش در داروخانه را ابلاغ کرد.

مهر در خبری نوشت: محمدی ادامه داد: اگرچه اصول مربوط به پوشش در داروخانه‌ها ابلاغ شده اما ناهنجاری‌هایی در این زمینه گزارش می‌شود. موضوع رعایت هنجارها جزو مواردی است که در مواردی مانند سهمیه داروخانه‌ها نقش دارد. اگر یک داروخانه نسبت به رعایت هنجارها اقدام نکند، در وهله نخست تذکر داده می‌شود و اگر تذکر تأثیری نداشته باشد موارد بازدارنده در خصوص داروخانه متخلف اجرا می‌شود. اگر موارد بازدارنده نیز مثمر ثمر نباشد متخلفان به مراجع قانونی معرفی می‌شوند.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903434

دیگر خبرها

  • دولت در خصوص تسهیلات تکلیفی با کسی شوخی ندارد | بانک هایی که برنامه اصلاحی را رعایت نکنند...
  • مرکز پرستاری همپای سلامت در تهران را بشناسید
  • کمبود نیروی انسانی ماندگار چالش اصلی بهداشت ودرمان هرمزگان
  • امیر حیدری: هیچ‌کس قادر به تهدید جمهوری اسلامی و منافع ملی کشور نیست
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 
  • وزارت بهداشت: سهمیه دارویی داروخانه‌ها براساس وضع حجاب تعیین می‌شود!
  • کمبود ۷۰ هزار نیروی پرورشی و مشاور در مدارس
  • پرداخت بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات کادر درمان فارس
  • نویدکیا: با عزیزم و قربانت بروم نمی‌توان کار کرد
  • استان مرکزی میزبان وزنه برداران جانباز و توان یاب؛ اسامی اردونشینان