Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- سود مصوب شرکت‌های حاضر در سبد سهام عدالت برای سال مالی ۹۷ عدد ۴۷ هزار و ۳۴۵ میلیارد ریال می‌باشد.

 طرح سهام عدالت در حالی از سال ۱۳۸۵ تاکنون در حال اجرا است که بر اساس آن از محل سود سهام تخصیص یافته به مشمولان، اقساط این سهام طی مدت ۱۰ سال تسویه شده است. بر این اساس از سال ۹۶ و با پایان یافتن مهلت تسویه اقساط سهام عدالت، سود این سهام به‌صورت نقدی به مشمولان در حال پرداخت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این راستا نگاهی به مجامع برگزار شده شرکت‌های حاضر در پرتفوی سهام عدالت که ۴۹ شرکت را شامل می‌شود، نشان می‌دهد برای سال مالی ۹۷ در مجموع ۴۷ هزار و ۳۴۵میلیارد ریال سود برای پرداخت به مشمولان در سالجاری مصوب شده است؛ که بررسی میزان سود تقسیمی میان دارندگان سهام عدالت به تفکیک شرکت عبارتست از: سیمان دشتستان ۱۶ میلیارد ریال، سرمایه‌گذاری رنا ۲ میلیارد ریال، مخابرات ایران ۴۸۰۰ میلیارد ریال، نیرو ترانس ۲۳ میلیارد ریال، پتروشیمی بوعلی سینا ۶۰۰میلیارد ریال، پتروشیمی فجر ۱۱۷۰ میلیارد ریال، پتروشیمی ارومیه ۵میلیارد ریال، فولاد خوزستان ۳۲۵۶میلیارد ریال، پارس سوییچ ۱۱۴ میلیارد ریال، پتروشیمی تبریز ۴ میلیارد ریال، پتروشیمی جم ۲۳۰۴ میلیارد ریال، شرکت چادرملو ۲۲۸۹میلیارد ریال، پتروشیمی مارون ۵۶۴۰ میلیارد ریال، گل گهر ۲۱۲۵ میلیارد ریال، سیمان داراب ۴۵میلیارد ریال، پتروشیمی بندر امام ۱۵۰۰میلیارد ریال، پالایش نفت بندرعباس ۱۵۱۸ میلیارد ریال، فولاد آلیاژی ایران ۲۶۸ میلیارد ریال، مهندسی حمل و نقل پتروشیمی یک میلیارد ریال، بیمه دانا ۱۶ میلیارد ریال، ملی صنایع مس ایران ۳۳۲۴ میلیارد ریال، فولاد مبارکه اصفهان ۵۶۶۱ میلیارد ریال، پالایش نفت شیراز یک میلیارد ریال، پالایش نفت تهران ۱۴۵۶ میلیارد ریال، پالایش نفت اصفهان ۱۲۰۰ میلیارد ریال، مپنا ۴۶۰ میلیارد ریال، پالایش نفت لاوان ۲۱۷ میلیارد ریال، شهر صنعتی کاوه ۴۶ میلیارد ریال، پالایش نفت تبریز ۲۳۳ میلیارد ریال، ایران خودرو یک میلیارد ریال، سابیر ۲ میلیارد ریال، خدمات مهندسی برق - مشانیر ۲ میلیارد ریال، صنایع پتروشیمی خلیج فارس ۸۶۰۰ میلیارد ریال، کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران ۳۹۳ میلیارد ریال و سرمایه‌گذاری توسعه صمعتی ایران ۴۹ میلیارد ریال.

این گزارش می‌افزاید: از میان ۴۷هزار و ۳۴۵میلیارد ریال سود مصوبه مجامع سال مالی ۹۷ شرکت‌های سرمایه‌پذیر، ۷۲۷۵ میلیارد ریال مانده مطالبات از شرکت‌های سرمایه‌پذیر است.

 

 ایبِنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: میلیارد ریال سهام عدالت پالایش نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۵۱۲۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واردات خودرو‌های کارکرده منتظر مصوبه دولت

وزیر صمت گفت: واردات خودرو‌های کارکرده منتظر مصوبه دولت است، اما در مناطق آزاد قابل اجر است.

به گزارش تسنیم، عباس علی آبادی عصر امروز در حاشیه همایش تجاری ایران و چین در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران جمع خبرنگاران اظهار داشت: ده هزار شرکت دانش بنیان ایرانی برای چینی‌ها فرصت خوبی است.

وی افزود: ما در حوزه انرژی از ظرفیت‌های بالایی برخورداریم که می‌توانیم در اختیار چینی‌ها قرار دهیم و در حوزه برق نیز توانایی‌هایی در تراز جهانی داریم، ضمن اینکه چینی‌ها نیز از توانمندی‌هایی برخوردار هستند که ما میتوانیم از آن استفاده کنیم.

علی آبادی بیان داشت: وقتی از صد کشور دنیا بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ بازرگان و فعال اقتصادی در یک نمایشگاه شرکت میکنند بسیار افتخار آمیز است و فکر میکنم امسال سال توسعه ایران با کشور‌های دیگر باشد و بتوانیم رکورد‌های تازه‌ای را ثبت کنیم.

وی با اشاره به اجلاس آفریقا بیان داشت: در جلسه‌ای که با مقامات ارشد آفریقایی نیز برگزار شد احساس خوبی داشتم، زیرا آفریقایی‌ها علاقمندند شرکای تازه‌ای برای خود انتخاب کنند و ایران می‌تواند یکی از شرکای تجاری آن‌ها باشد.

وی با بیان اینکه این نمایشگاه در راستای تحقق شعار سال است اظهار داشت: برای جهش تولید باید در سمت توسعه بازار حرکت کرد و این نمایشگاه می‌تواند در این زمینه موثر باشد.

وی بیان داشت: از تمام شرکت‌ها خواسته ایم که‌پیش برنامه ارائه دهند که ارز را به چه منظور می‌خواهند و این مساله ممکن است مورد کدورت تولیدکنندگان قرار گرفته باشد.

علی آبادی بیان داشت: برای اینکه بتوانیم از منابع ارزی استفاده بهتری داشته باشیم باید کنترل‌های بیشتری داشته باشیم و خوب این موضوع باعث کندی در تخصیص ارز شده و لذا امروز دستورات تازه‌ای داده ام که یک مقدار در تخصیص ارز شتاب بدهند.

وی افزود: البته ممکن است در مواردی که قبلا به راحتی تخصیص ارز میدادیم الان محدودیت ایجاد کرده باشیم و این مساله به علت سیاست‌های جدید است، اما سیاست‌های ما به سمت بهبود است و هدف ما این است که ضمن استفاده از ظرفیت‌های داخلی نیاز‌های جامعه را تامین کنیم لذا بین واردات و تولید سیاست گذاری انجام داده ایم که در نهایت منفعت آن برای مردم است.

وی در خصوص واردات خودرو‌های کارکرده گفت: در خصوص خودرو‌های کارکرده دولت لایحه‌ای به مجلس تقدیم کرد این لایحه تصویب شد و در بازگشت، وزارت صمت متعهد به تهیه آیین‌نامه شد و این آیین نامه تهیه و به دولت ارسال شد و تا زمانی که این آیین‌نامه مراحل خود را طی نکند و ابلاغ نشود، نظر وزارت صمت به تنهایی قابل اجرا نیست و باید در انتظار مصوبه د‌ولت بود تا زمان ابلاغ کاری نمیتوانم انجام دهم.

علی آبادی گفت:، اما مصوبات خودرو‌های کارکرده در مناطق آزاد و اقتصادی قابل اجرا است.

دیگر خبرها

  • نظارت ها بر شرکت های بورسی برای واریز به موقع سود سهام عدالت چگونه است؟
  • واگذاری استقلال و پرسپولیس رسمی شد(عکس)
  • واردات خودرو‌های کارکرده منتظر مصوبه دولت
  • نامه سرپرست سازمان خصوصی‌سازی به تاج درباره پرسپولیس و استقلال
  • تاریخ دقیق واریز سود سهام عدالت اعلام شد + جزئیات
  • پای دیوان عدالت اداری به مصوبه دستمزد باز شد
  • نشست تخصصی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی در دومین اجلاس بین‌المللی ایران و آفریقا
  • دیوان‌عدالت، رای به ابطال مصوبه افزایش حقوق کارگران می‌دهد؟/ میرغفاری: مزد ۱۴۰۳ مشروعیت خود را بین جامعه کارگری از دست داده است
  • مصوبه افزایش حقوق کارگران باطل می‌شود؟
  • نشست تخصصی نفت، گاز، پتروشیمی و پالایش در دومین اجلاس بین‌المللی ایران و آفریقا