Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@14:22:35 GMT

اختلاف محلی بر سر برج‌سازی در سرخرود محمودآباد

تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۵۱۸۹۵

اختلاف محلی بر سر برج‌سازی در سرخرود محمودآباد

برج سازی  در شهرها و نقاط مختلف استان های شمالی بویژه مازندران پدیده ای نوظهور نیست ، اما امروزه با وجود برج سازی متعدد در شهرهای ساحلی مازندران این پرسش به وجود می آید که باتوجه به زیر ساخت های شهرستان های ساحلی استان مساله برج سازی فرصت است یا تهدید؟

شهردار سرخرود که منطقه تحت مدیریتش به عنوان پایلوت بلند مرتبه سازی در استان مازندران معرفی شده ، به خبرنگار ایرنا گفت : این مساله می تواند انگیزه ای برای توسعه شهری از لحاظ ساخت و ساز باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محسن کبود فیروزجایی برج سازی را یک  فرصت دانست و افزود :کمبود زمین ، ساخت و سازهای بی رویه غیرپایدار شهری در کنار گسترش ساخت و سازهای غیرمجاز ویلایی در خارج از محدوده شهری و روستایی مناطق ساحلی مازندران، برج سازی را به راه حلی برای خروج از این مشکلات تبدیل کرده است .

 وی با بیان اینکه در حال حاضر شاهد تغییر کاربری بی رویه در زمین های کشاورزی  و باغات هستیم ، گفت : برج سازی  می تواند گامی موثر برای جلوگیری از  تغییر کاربری  زمین های کشاورزی باشد.

شهردار سرخرود  افزود: با سرمایه گذاری برای برج سازی  فرصتی برای پیشرفت و زیباسازی به وجود خواهد آمد و درآمد های حاصل از این بخش نیز برای توسعه شهر مصرف خواهد شد .

وی بلندمرتبه سازی در شهرهای ساحلی مازندران به خاطر محدودیت زمین ضروری دانست و بیان کرد: اگر برج سازی جایگزین ویلا سازی شود می توان  از فضای باقی مانده شهر برای احداث مکان های گردشگری استفاده کرد.

کبود فیروزجایی زیر ساخت های شهرستان را برای انبوه سازی مناسب دانست و گفت : خیابان های تفکیکی ساحلی در سرخرود حدود سه هزار و ۵۰۰ متری هستند و معابر این شهرستان نیز از ۳۰ متر تا ۱۶ متر هستند که نشان از آمادگی  زیر ساختی شهرستان برای انبوه سازی است .

شهردار سرخرود همچنین معضلاتی همچون ترافیک شهرستان را در حال رفع شدن دانست و گفت : با ایجاد کمربندی سردار سلیمانی که در حال احداث می باشد مشکل ترافیک شهری برطرف خواهد شد.

برج سازی و تنش آسیب های اجتماعی 

صابر اکبرزاده یکی از اعضای شورای شهر سرخرود نیز برج سازی را یکی از علت های آسیب های اجتماعی دانست و گفت: وجود اقشار مختلف با فرهنگ های متفاوت در این شهر سبب ایجاد مشکلات فرهنگی و اجتماعی شده است.

وی با بیان اینکه برج سازی افزایش جمعیت را به دنبال خواهد داشت ، افزود : قبل از برج سازی باید دغدغه های اجتماعی را کاهش داد و فرهنگ سازی مناسب انجام شود.

 این عضو شورای شهر ایجاد درگیری های اخیر در شهرهای ساحلی را ثمره برج سازی دانست و گفت : ساختن برج ها سبب افزایش ضریب آسیب اجتماعی در شهری همانند سرخرود شده است که نیاز به توجه و رسیدگی بیشتری دارد.

سرخرود یکی از بخش های شهرستان محمودآباد  است که دارای ۴۰ روستا می باشد . البته کمبود آب آشامیدنی در مناطقی از شهر سرخرود معضلی است که به نظر می رسد پیش از حل اختلاف در باره برج سازی باید رفع شود.

برچسب‌ها سرخرود مازندران ویلاسازی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سرخرود مازندران ویلاسازی سرخرود مازندران ویلاسازی دانست و گفت برج سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۵۱۸۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسیر آبشار لوه مسدود شد

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان گالیکش گفت: در پی فوت ۲ مسافر در کمتر از ۱۰ روز در آبشار لوه، مسیر دسترسی به این آبشار مسدود شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، به نقل از روابط عمومی دادگستری گلستان، سیدسعید جباری اظهارداشت: شهرداری صادق آباد و اداره منابع طبیعی این شهرستان 10 روز فرصت دارند این مسیر و نقاط حادثه خیز  آن را ایمن سازی کنند و تا زمانی که کارشناسان ایمنی مسیر را تایید نکردند ، ورود به این منطقه ممنوع است.

دادستان گالیکش افزود: در صورتی که تغییری در وضعیت امکانات و ایمنی این منطقه گردشگری ایجاد نشود و در اثر کوتاهی متولیان، مسافران صدمه ببینند، با مدیران دستگاه های متولی از باب ترک فعل، برخورد قانونی خواهد شد.

سال گذشته با دستور دادستان گالیکش مسیر دسترسی به آبشار اول در لوه ایمن سازی شده لود و از امروز هم ایمن‌سازی مسیر دسترسی به آبشار دوم که مرتفع‌تر است، آغاز شد.

انتهای پیام/581

 

دیگر خبرها

  • راه‌‌اندازی آنلاین‌شاپ صنایع دستی و سوغات محلی در طبس
  • آغاز مسابقات لیگ فوتبال امید‌های مناطق کشور در محمودآباد
  • سوت آغاز لیگ فوتبال امید‌های مناطق کشور در محمودآباد به صدا در آمد
  • جلسه هماهنگی مسابقات تور بین المللی دوچرخه سواری خزر
  • راه اندازی آنلاین شاپ صنایع دستی و سوغات محلی در شهرستان طبس
  • روستای بدون بیکار در مازندران
  • روستای بدون بیکار با پرورش گل در مازندران
  • ۶۰ نقطه حادثه خیز در سواحل رشت شناسایی شد
  • اختتامیه مسابقات هفت سنگ بانوان شهرستان بافق
  • مسیر آبشار لوه مسدود شد