Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت امروز در محل اتاق تعاون ایران حاضر شده و با تعاون‌گران به گفت و گو نشست.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، حسین مدرس خیابانی سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت امروز به همراه تعدادی از معاونان خود از جمله زادبوم رئیس سازمان توسعه تجارت، دولت، معاون حقوقی وزارت صنعت در محل اتاق تعاون ایران حاضر شده و با رئیس اتاق معاونان اتاق و روسای اتحادیه‌های تعاونی در مورد بررسی مسائل کسب و کار تعاونی‌ها و صنعت به گفتگو نشست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مراسم ماشاءالله عظیمی نایب رئیس اتاق تعاون ایران با اشاره به این که با آزاد سازی سهام عدالت عمده پرتفو (ترکیب دارایی‌های سهام عدالت) در اختیار شرکت‌های سرمایه گذاری استانی که از تعاونی‌ها تشکیل شده‌اند قرار می‌گیرد، گفت: بحث مدیریت 400 هزار میلیارد تومان ترکیب دارایی‌های سهام عدالت است که در اختیار شرکت‌های استانی و تعاونی‌های عدالت قرار می‌گیرد که باید به بهترین نحو در بورس مدیریت شود.

وی همچنین گفت: فراکسیون قوی متشکل از 170 نماینده در مجلس شورای اسلامی در مورد تعاون تشکیل شده و در این فراکسیون با لوایح خوب دولت همراهی و با لوایح بد مقابله می‌شود تا منافع مردم بیشتر در نظر گرفته شود.

سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت همچنین گفت: به دستور لاریجانی رئیس قبلی مجلس مقرر شد هر موقع مسأله مهمی در میان باشد رئیس اتاق تعاون می‌تواند در صحن مردم حاضر شده و به ارائه توضیحات بپردازد. همچنین برخی از روسای کمیسیون‌های مجلس حرف‌های تعاون‌گران را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ از زبان ما مطرح می‌کنند و این ظرفیت مهمی برای اثرگذاری بر نظام تصمیم گیری کشور است.

همچنین در این مراسم رضایی امین معاون اتاق تعاون اعلام کرد: طبق ماده 9 قانون بهبود مستمر فضای کسب و کار اتاق‌های تعاون، بازرگانی و اصناف باید فضای کسب و کار در کشور را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ مرتب پایش کنند.

وی گفت: بر اساس آخرین پایش اتاق تعاون از فضای کسب و کار سه مسأله مهم به عنوان مخل کسب و کارها شناخته شده است که یکی بی‌ثباتی و غیر قابل پیش بینی بودن قیمت‌ها و رویه‌های اداری و دیگری نرخ ارز و تحریم‌ها بودند که امیدواریم با کمک وزارت صنعت بتوانیم این مشکلات و موانع فضای کسب و کار را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ از سر راه برداریم.

رضایی امین همچنین گفت: تفاوت نرخ ارز باعث تخصیص غیر بهینه می‌شود وگرچه نرخ ارز قابل مدیریت نیست اما می‌توان قدرت خرید مردم را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ از روش‌های حمایتی و جبرانی پوشش داد و نرخ ارز در اقتصاد واقعی شود.

همچنین در این جلسه اعلام شد: طبق سند توسعه تعاون باید سهم بخش تعاون از اقتصاد ملی به 25 درصد افزایش یابد.

انتهای پیام/‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

منبع: فارس

کلیدواژه: وزارت صنعت اقتصاد مجلس شورای اسلامی نرخ ارز سرپرست وزارت صنعت فضای کسب و کار اتاق تعاون نرخ ارز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۵۲۲۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند

به گزارش «تابناک»، «غلامرضا نوری قزلجه» در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به آرایش سیاسی مجلس دوازدهم، اظهار کرد: در مجلس آینده حتماً فراکسیونی تحت عنوان فراکسیون «مستقلین» خواهیم داشت؛ البته مستقلین نام پیش‌فرض و آن چیزی است که طی چند سال اخیر در ادبیات سیاسی ما مطرح شده، اما اعضا هر اسم دیگری را برای این فراکسیون انتخاب کنند، همان خواهد شد.

وی ادامه داد: رایزنی‌های اولیه بین منتخبان مجلس دوازدهم اعم از نمایندگان ادوار، نمایندگان فعلی و نمایندگان جدید انجام و قرار بر این شده است که افرادی با مشی اصلاح‌طلبی، میان‌رو و همچنین اصولگرایان معتدل و مستقل همگی در یک فراکسیون سیاسی تحت عنوان «مستقلین» یا هر نام دیگری که اعضا درباره آن به توافق برسند، باشیم.

رئیس فراکسیون مستقلین مجلس تصریح کرد: بدون احتساب افرادی که در دور دوم انتخابات به مجلس دوازدهم راه می‌یابند، فعلاً حدود ۸۰ نفر از افرادی که به مجلس دوازدهم راه یافته‌اند، مشی سیاسی مستقل یا میانه‌رو دارند. امیدوارم نتایج در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم به گونه‌ای باشد که تعداد نمایندگان مستقل مجلس دوازدهم به ۱۰۰ نفر برسد.

نماینده مردم بستان‌آباد در مجلس دوازدهم درباره آرایش سیاسی احتمالی اصولگرایان در مجلس آینده، گفت: در مجلس یازدهم یک فراکسیون تحت عنوان فراکسیون «اکثریت» یا فراکسیون «انقلاب اسلامی» داشتیم که در نیمه دوم مجلس یازدهم تا حدودی به اختلاف برخوردند.

نوری قزلجه تصریح کرد: آنطور که زمزمه آن به گوش می‌رسد و بر اساس کاندیداهایی که برای ریاست مجلس آینده مطرح هستند، به احتمال بسیار زیاد اصولگرایان مجلس دوازدهم «یک فراکسیون سیاسی» نخواهند داشت و پیش‌بینی می‌کنم دو یا حتی ۳ فراکسیون سیاسی داشته باشند.

منتخب مجلس دوازدهم درباره رئیس احتمالی مجلس دوازدهم، گفت: افراد میانه‌رو و مستقل مجلس آینده، این موضوع را منوط به شکل‌گیری فراکسیون کرده‌اند و در اولین مجمع فراکسیون به دنبال آن هستیم که این موضوع را مطرح کنیم. البته برای پست‌ها و ارکان دیگر مجلس و اعضای هیأت‌رییسه هم بحث و تبادل نظر خواهیم داشت.

وی ادامه داد: گزینه ما برای ریاست مجلس به این موضوع بستگی دارد که ببینیم تعامل فراکسیون‌های روبرو چگونه خواهد بود و آیا آنان با هم متحد می‌شوند یا آنکه اصولگرایان تعدد فراکسیونی پیدا می‌کنند. به هر صورت در اولین مجمعی که قبل از انتخابات هیأت‌رییسه برگزار خواهیم کرد، حتماً بنا داریم این موضوعات را مطرح کنیم.

رئیس فراکسیون مستقلین مجلس درباره گزینه‌های که برای ریاست مجلس دوازدهم مطرح هستند، گفت: افراد زیادی مطرح هستند و بنده نمی‌خواهم اسم ببرم؛ در واقع افرادی برای ریاست مجلس مطرح هستند که یا خودشان با ما صحبت کردند یا از طرف آنان کسانی با ما صحبت کردند یا در رسانه‌ها شنیدیم؛ حدود ۶ یا ۷ نفر برای ریاست مجلس دوازدهم فعال هستند.

نوری قزلجه تاکید کرد: قطعاً هیچیک از این گزینه‌ها الان نمی‌توانند به طور قطع خود را رئیس مجلس آینده بدانند؛ در واقع هیچیک نمی‌توانند با ضریب اطمینان و احتمال بالا بگویند که رئیس مجلس دوازدهم می‌شوند.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا گزینه‌های ریاست مجلس دوازدهم برای کسب این کرسی شانس برابر دارند، گفت: خیر؛ شانس این افراد متفاوت است اما اینکه بگوییم یکی از این افراد، شانس قطعی یا احتمال بیشتری برای ریاست مجلس دارد، این‌گونه هم نیست؛ این موضوع یک مقدار پیچیده است.

نماینده مردم بستان‌آباد در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: نمایندگان مردم در انتخاب رئیس مجلس حتماً بازخوردهایی را که از انتخابات گرفتند، باید لحاظ کنند و باید علی‌القاعده نظرات افکار عمومی و وضعیت آرای انتخابات در این موضوع دخیل باشد و مجلس نباید بدون توجه به این موارد تصمیم بگیرد.

نوری قزلجه تصریح کرد: بر این اساس، بحث هیأت‌رییسه به خصوص رئیس مجلس یک موضوع پیچیده و چالشی خواهد بود و رقابت‌ها برای آن هم جدی خواهد بود.

دیگر خبرها

  • اتاق فکر سیاست‌های اقتصادی با حضور بخش خصوصی تشکیل شود
  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند
  • اصولگرایان در مجلس آینده یک فراکسیون تشکیل می‌دهند
  • امیرعبداللهیان: ایرانیان معدودی تحت تاثیر فضاسازی رسانه‌های معاند نگران تردد خود به ایران هستند/ آنها می‌توانند با مراجعه به سامانه پرسمان تردد وزارت خارجه از سفر بدون مشکل خود به کشور مطمئن شوند
  • سفر سرپرست وزارت صنعت و تجارت طالبان به ایران
  • اولین جلسه هیات اجرایی موقت فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس دوازدهم برگزار شد + اسامی اعضا
  • اولین جلسه هیات اجرایی موقت فراکسیون انقلاب اسلامی برگزار شد + اسامی اعضا
  • آمادگی ۴ حزب برای دور دوم انتخابات مجلس
  • ۱۰۰نفر از منتخبان مجلس دوازدهم خواهان تشکیل فراکسیون اکثریت
  • جلسات قالیباف و رقبایش با منتخبان مجلس دوازدهم به روایت فرید موسوی /فعلا خبری از مرامنامه و مانیفست نیست