Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-26@04:15:28 GMT

تازه ترین آمار کرونا در جهان

تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۵۲۹۶۱

موارد ابتلا به بیماری کووید 19 در جهان رو به افزایش است و طبق آمارها بیش از شش میلیون و 300 هزار نفر به این بیماری مبتلا شده‌اند. ناطقان:  آمارها حاکی از آن است که شش میلیون و 371 هزار و 661 نفر در جهان به بیماری کووید 19 مبتلا شده و تاکنون 377 هزار و 552 نفر از مبتلایان جان خود را از دست داده‌اند.

ایالات متحده آمریکا همچنان بیشترین آمار مبتلایان و فوتی‌های بیماری کووید 19 را به خود اختصاص داده که حدود یک میلیون و 859 هزار مبتلا و بیش از 106 هزار و 900 مورد فوتی را گزارش کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین برزیل در رتبه دوم قرار گرفته و تعداد مبتلایان به این بیماری در این کشور بیش از 529 هزار نفر اعلام شده است.

همچنین بنابر تازه‌ترین آمارها تاکنون دو میلیون و 904 هزار و 925 نفر از بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در جهان بهبود یافته‌اند.

در کشورهای مختلف محدودیت‌های اعمال شده به منظور کنترل شیوع کروناویروس کاهش پیدا کرده چرا که به گفته مقامات موارد جدید ابتلا رو به کاهش است. کشورهایی در اروپا، خاورمیانه و آسیا محدودیت‌های مربوط به تردد و سفرها را لغو کرده و اجازه فعالیت مراکز تجاری و اقتصادی، پس از چند ماه تعطیلی داده شده است.

بنابرگزارش پایگاه اطلاع‌رسانی "ورلداُمتر"، تعداد مبتلایان و قربانیان این بیماری در کشورهایی که بنابر گزارش‌های رسمی بالاترین آمارها را داشته‌اند تا لحظه انتشار این خبر به ترتیب به شرح زیر است:

۱. ایالات متحده یک میلیون و 859 هزار و 323 مبتلا، ۱۰۶ هزار و 925 قربانی

۲.  برزیل 529 هزار و 405 مبتلا، 30 هزار و 46 قربانی

۳.  روسیه 414 هزار و 878 مبتلا، 4855 قربانی

۴. اسپانیا ۲۸۶ هزار و 718 مبتلا، ۲۷ هزار و ۱۲۷ قربانی

۵. انگلیس 276 هزار و 332 مبتلا، 39 هزار و 45 قربانی

۶. ایتالیا 233 هزار و 197 مبتلا، ۳۳ هزار و 475 قربانی

۷. هند 198 هزار و 706 مبتلا، 5608 قربانی

۸. فرانسه 189 هزار و 220 مبتلا، ۲۸ هزار و 833 قربانی

۹. آلمان ۱۸۳ هزار و 765 مبتلا، 8618 قربانی

۱۰. پرو 170 هزار و 39 مبتلا، 4634 قربانی

پس از آن کشورهای ترکیه با 164 هزار و 769 مبتلا، ایران با 154 هزار و 445 مبتلا، شیلی با 105 هزار و 159 مبتلا، مکزیک با 93 هزار و 435 مبتلا، کانادا با 91 هزار و 705 مبتلا، عربستان سعودی با 87 هزار و 142، چین با ۸۳ هزار و 22 مبتلا، پاکستان با 76 هزار و 398 مبتلا، بلژیک با ۵۸ هزار و 517 مبتلا و قطر با 58 هزار و 433 مبتلا بیش از ۵۰ هزار مورد ابتلا را تاکنون ثبت کرده‌اند.

همچنین کشورهای بنگلادش، هلند، بلاروس، اکوادور، سوئد، سنگاپور، امارات متحده عربی، آفریقای جنوبی، پرتغال، سوئیس، کلمبیا، کویت، اندونزی، ایرلند، مصر، لهستان، و اوکراین بیش از ۲۰ هزار مبتلا را تاکنون ثبت کرده‌اند.
منبع: ایسنا برچسب ها: کرونا ، جهان ، ناطقان ، امار

منبع: ناطقان

کلیدواژه: کرونا جهان ناطقان امار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۵۲۹۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هر ۸۴۰ تولد؛ یک نوزاد مبتلا به شکاف لب / بهترین زمان جراحی برای بیماران

«شکاف کام و لب» یک نقص خلقتی است که معمولاً در دوران جنینی در طول تشکیل صورت نوزاد رخ می‌دهد. این شکاف می‌تواند از کنار کام تا لب بروز کند و در برخی موارد تا پایین گوش نیز گسترش یابد.

عبدالجلیل کلانتر هرمزی، فوق تخصص جراحی پلاستیک با اشاره به قابل اصلاح بودن شکاف لب و کام اظهار کرد: این عارضه یک ناهنجاری هنگام تولد است، در کشورهای پیشرفته آمار ابتلا به آن به ازای هر ۷۰۰ نفر یه مورد است اما این آمار در کشور ما به ازای هر ۸۴۰ تولد یک نوزاد مبتلا به شکاف لب است.

وی افزود: این ناهنجاری می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد که یکی از آن ها ژنتیکی است که از طریق ژن منتقل می‌شود، همچنین مصرف بعضی از داروهای خواب‌آور، ضد تشنج و آرامبخش‌ها توسط مادر، در مدت زندگی جنینی بویژه در سه ماه نخست می‌تواند موجب این عارضه شود.

هرمزی ادامه داد: بعضی از عفونت‌های ویروسی مثل سرخک، سرخچه و اوریون می‌تواند موجب شکاف لب و کام باشد، همچنین مصرف سیگار و الکل نیز از عوامل دیگر این عارضه شناخته می‌شوند.

وی گفت: شکاف لب و کام بیش از ۱۰۰ نوع وجود دارد و بسته به عامل بیماری‌زا و میزان اثر و زمان تاثیر آن در جنین می‌تواند تنوع ایجاد کند.

این فوق تخصص جراحی پلاستیک گفت: اگر جنینی با این عارضه متولد شود با توجه به شدت، بیماری‌های همراه و نوع بیماری شکاف لب، درمان‌های متفاوتی تجویز می‌شود که مهم‌ترین آن ها جراحی است. درمان‌های مراقبتی، روانکاوی، روانشناسی، مددکاری‌ اجتماعی، مراقبت‌های برای شیرخوردن، بهداشت و عفونت‌های زخم نیز از دیگر مراحل درمان است.

وی افزود: در صورتی که شکاف لب و کام لب پیچیده نباشد معمولاً زیر ۵ ماهگی و ترجیحا ۳ تا ۴ ماهگی عمل جراحی امن و خوبی برای بیمار انجام خواهد شد که در ۹۰ درصد موارد به جراحی تکمیلی نیازی نیست.

منبع: آنا

دیگر خبرها

  • الگوهای غذایی با پیش آگهی سرطان پستان چه ارتباطی دارد؟
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • شناسایی ۶۱۲ مبتلا به سرخک در ۱۴۰۲/ بیشترین آمار در ۴ استان
  • خانم مبتلا به «سندرم لی» برای نخستین بار در کشور جراحی شد
  • هر ۸۴۰ تولد؛ یک نوزاد مبتلا به شکاف لب / بهترین زمان جراحی برای بیماران
  • همه چیز درباره انگ اجتماعی
  • ابتلای ۶ نفر به تب کریمه کنگو در سیستان و بلوچستان/ فوت ۱ مبتلا
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • افراد مبتلا به آب‌سیاه نقاشی‌های معروف را چه شکلی می‌بینند؟ (+عکس)