Web Analytics Made Easy - Statcounter

اصفهان به منظور ارائه تجارب خود در زمینه مبارزه با ویروس کرونا، به کمپین بین المللی سازمان ملل متحد برای مبارزه با کرونا پیوست.

به گزارش خبرگزاری برنا در اصفهان،اصفهان به منظور ارائه تجارب خود در زمینه مبارزه با ویروس کرونا، به این کمپین بین المللی که به ابتکار برنامه اسکان بشر سازمان ملل متحد تشکیل شده است، پیوست و تجارب،

این کمپین در راستای حمایت و انجام فعالیت‌های اضطراری برای مبارزه با کوید ۱۹ تشکیل شده و در نظر دارد نقشه راهی برای انجام فعالیت‌های یکپارچه، منسجم، علمی و عملی در جهت مراقبت از شهروندان و ساکنان شهرهای جهان، به خصوص شهرهای محروم و کم برخوردار ارائه دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس گزارش برنامه اسکان بشر سازمان ملل متحد، 1430شهر در 210 کشور جهان درگیر ویروس کرونا شدند و بالغ بر 95 درصد مبتلایان در مناطق شهری، ساکن بوده‌اند. در این گزارش آمده است:«یک میلیارد نفر از جمعیت جهان، در سکونتگاه‌های غیررسمی و زاغه‌های پرازدحام زندگی می‌کنند و 2.4 میلیارد نفر از مردم جهان نیز دسترسی کافی به آب سالم و موادضدعفونی کننده ندارند» بنابراین در شرایط کرونا این شهروندان نیازمند کمک و یاری دیگر شهرهای جهان هستند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اصفهان جهان سازمان ملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۵۳۰۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار سازمان حفظ نباتات کشور به کشاورزان برای مبارزه با آفت سن گندم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سعید معین، مدیر مبارزه با آفات عمومی گفت: به سبب جلوگیری از کاهش عملکرد تولید گندم، کشاورزان هرچه سریعتر مبارزه علیه سن گندم را انجام دهند.

  معین با بیان اینکه در کشور ۶ میلیون هکتار سطح زیر کشت گندم آبی و دیم است، گفت: مبارزه با سن غلات در سطح کشور از بهمن ماه سال گذشته آغاز و ادامه دارد. وی گفت: با توجه به اثر آفت سن گندم در عملکرد تولید، تاکنون سطح مبارزه به یک میلیون و ۲۰۰ هزارهکتار رسیده است.

مدیر مبارزه با آفات عمومی سازمان حفظ نباتات کشور اظهار داشت: از آنجایی که در مواقع بارندگی امکان سمپاشی و محلول پاشی وجود ندارد و همواره منجر به تاخیر می‌شود، بنابراین تا قبل از تبدیل آفت سن به پوره باید مبارزه به موقع صورت بگیرد.

گفتنی است، درسال زراعی گذشته استان‌های کردستان، کرمانشاه و اصفهان بهترین نتیجه را در عدم سن زدگی داشته اند.

در استان کردستان تاکنون ۲۳۰ هزار هکتار گندم علیه سن سمپاشی شده است و قرار است ۱۵۰ هزار هکتار دیگر صورت گیرد.

دیگر خبرها

  • تکذیب پیوست نامه وزیر درباره ابطال کسر ۴۵ درصد از حقوق دانشجو معلمان/ خط و نشان صحرایی برای رئیس سازمان نوسازی
  • غزه چگونه جهان را ضد استکبار و اشغالگری متحد کرد؟
  • پویشی برای مبارزه با گرانی افسار گسیخته
  • بازسازی غزه ۳۰ سال زمان می‌خواهد
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • جنگ اسرائیل علیه غزه ۳۷ میلیون تُن آوار بر جای گذاشته است
  • جنگ اسراییل علیه غزه ۳۷ میلیون تُن آوار بر جای گذاشته است
  • ثبت ۲۹ هزار سوت زنی فرار مالیاتی فقط برای پزشکان
  • هشدار سازمان حفظ نباتات کشور به کشاورزان برای مبارزه با آفت سن گندم
  • سازمان ملل: آواربرداری در غزه احتمالاً ۱۴ سال طول می‌کشد