Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- ترامپ پس از سه روز غیبت امروز در سخنانی معترضین را تهدید به سرکوب سخت کرد و با توهین به معترضین آن‌ها را تروریست‌های محلی نامید.
به گزارش خبرگزاری آریا، ترامپ به سرکوب معترضان جنبش ضد بی عدالتی و  ضد نژادپرستی تهدید کرد.
رئیس جمهور آمریکا پس از سه روز غیبت امروز در سخنانی معترضین را تهدید به سرکوب سخت کرد و با توهین به معترضین آن‌ها را تروریست‌های محلی نامید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دونالد ترامپ پس از اتمام سخنرانی در باغ رز کاخ سفید، با اسکورت صد‌ها پلیس و نیرو‌های نظامی و خودرو‌های ارتش و دو هلی‌کوپتر با پای پیاده به کلیسای سنت‌جانز مجاور کاخ سفید رفت. در آن‌جا یک انجیل را بالا گرفت و مدعی شد این کتاب را تظاهر کنندگان سوزانده اند.
ترامپ پس از آن‌که همراه چند نفر از نزدیکان و کابینه‌اش عکس انداخت، با پای پیاده به کاخ سفید برگشت.
ترامپ گفت: اگر امنیت به ایالت‌ها بازنگردد ارتش وارد عمل می‌شود.
ترامپ تظاهرات اعتراضی را «جرمی علیه خدا» خواند و گفت: فرمان ریاست‌جمهوری برای جلوگیری از تخریب صادر می‌کند و هم‌چنین اعلام کرد ارتش را مستقر خواهد کرد.
ترامپ در سخنرانی کوتاهش گفت که مقررات منع رفت و آمد در واشنگتن دی سی به طور جدی از ساعت هفت اجرا خواهد شد.
ترامپ اضافه کرد: من تمامی منابع فدرال نظامی را آماده‌باش خواهم داد و هزاران نیروی نظامی مجهز را سرتاسر ایالات متحده مستقر خواهم کرد.
وی افزود: از نیرو‌های گارد ملی خواسته‌ام تا به تعداد کافی به اندازه‌ای که بر اوضاع مسلط شوند در ایالت‌های مختلف مستقر شوند. در صورتی که فرمانداران ایالت‌ها از اجرای این قانون خودداری کنند فورا ارتش را در این ایالت‌ها مستقر خواهم کرد.
رئیس جمهور آمریکا مدعی شد: خشونت‌های اخیر اعتراضات مسالمت‌آمیز نبوده بلکه تروریسم داخلی به شمار می‌آید. امشب هزاران نفر از نیرو‌های امنیتی را که به سلاح‌های سنگین مجهز هستند به پایتخت اعزام می‌کنیم و مقررات منع رفت‌وآمد در واشنگتن به صورت جدی اجرا خواهد شد.
وی در انتهای سخنانش حاضر به پاسخگویی به سئوالات خبرنگاران نشد.

حواشی سخنرانی چند دقیقه ای ترامپ
ترامپ پس از پایان سخنرانی‌اش پیاده به همراه وزیر دفاع آمریکا، وزیر دادگستری، سخنگوی کاخ سفید، مشاور امنیت ملی آمریکا و تعدادی دیگر از مقامات در میان حفاظت چند لایه نیرو‌های امنیتی از کاخ سفید خارج شد و از درون پارکی که تا چند دقیقه قبل از آن مملو از معترضین بود عبور کرد و رو به روی کلیسای جان اپیسکوپال ایستاد و کتاب انجیل را جلوی دوربین‌ها بالا گرفت.
این در حالی است که پیش از آنکه ترامپ و همراهانش از محوطه کاخ سفید خارج شوند و به سوی کلیسای جان اپیسکوپال بروند نیرو‌های امنیتی با استفاده از گاز اشک‌آور و باتوم شهروندان معترضی که همزمان با سخنرانی رئیس جمهور آمریکا در بیرون کاخ سفید تظاهرات مسالمت‌آمیز برپا کرده بودند را متفرق کردند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: ترامپ معترضان ایالت ها کاخ سفید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۵۳۳۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقابل ۲ کلیدواژه «بزرگ» و «محدود» در عملیات رفح

گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، مریم خرمائی: خط قرمز کجاست؟ دست‌کم وقتی درباره جنگ غزه صحبت می‌کنیم، نمی‌دانیم جامعه جهانی یا حداقل آمریکا از «کدام لحظه» به بعد، تجاوز از چه «رقمی» را خط قرمز ملاحظات خود تلقی می‌کنند.

این را می‌گویم؛ چراکه ظاهراً، لحظه تصرف بخش فلسطینی گذرگاه رفح به دست اسرائیل و عبور شمار کشته‌شدگان غزه از مرز ۳۴ هزار و ۷۰۰ نفر، آن‌قدر برای کاخ سفید مهم نیست که آن را عبور از خط قرمز به‌حساب بیاورد.

از روایت دو مقام آمریکایی برای وبگاه «آکسیوس» این‌طور برمی‌آید که در باور «جو بایدن»، عملیات اسرائیل برای اشغال گذرگاه رفح، با آن اقدامی که می‌تواند به‌مثابه عبور از آستانه تحمل رئیس‌جمهور آمریکا تلقی شود و سیاست او در قبال جنگ غزه را تغییر دهد، فاصله زیادی دارد؟

البته آنها نگفتند که ۳۴ هزار و ۷۳۵ کشته باید به چه رقمی برسد که در ذهن سکان‌دار کاخ سفید، آن فاصله مجازی را پر کند؟

یک سوءظن منطقی

از دیروز صبح که اسرائیل، بعد از دستور به ساکنان شرق رفح برای تخلیه منطقه، بخش فلسطینی گذرگاه را تصرف کرد، یک عبارت مشخص در بیانیه‌های طرف صهیونیستی، کلیدواژه شد: «عملیات محدود و هدفمند»

همان عبارت با لحنی دیگر به بیانیه‌های طرف آمریکایی نیز راه یافت: حمله تازه اسرائیل به رفح، «عملیات بزرگی نیست».

اکنون که به گذشته نه‌چندان دور نگاه می‌کنم، می‌بینم این عبارت کلیدی بدون حساب‌وکتاب وارد ادبیات دو طرف نشده و ردش را که بگیریم به این فرضیه می‌رسیم که اقدام روز گذشته ارتش اسرائیل در تصرف گذرگاه رفح، از پیش طراحی‌شده و با مشورت واشینگتن انجام شده است.

اگر برنامه‌ریزی‌شده نبود، چرا «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا یک هفته قبل، خطاب به «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر اسرائیل گفت: «یک عملیات بزرگ» در رفح به رابطه واشینگتن-تل‌آویو لطمه می‌زند.

از آن گذشته، آمریکا فقط با «نحوه اجرای عملیات رفح» مشکل دارد یا به قول «جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی کاخ سفید، «واضح گفته‌ایم که شیوه انجام عملیات در رفح، سیاست آمریکا علیه جنگ غزه را تحت‌الشعاع قرار می‌دهد.»

اگر هم آمریکا مشاوره‌ای به اسرائیل درباره نحوه اجرای تهاجم زمینی نداده باشد، دست‌کم با ایماواشاره به تل‌آویو فهمانده که از چه راهی آن را انجام دهد: «بی‌بی جان جمع‌وجور انجامش بده که بتوانیم با کوچک نمایی، قبح قضیه را بپوشانیم».

غافلگیری؟!

با این اوصاف، آن‌گونه که «آکسیوس» مدعی است، بایدن نمی‌توانسته از حمله زمینی به‌اصطلاح محدود ارتش اسرائیل غافلگیر شده باشد.

آکسیوس با این ادعا که از پشت‌صحنه چیز‌هایی می‌داند، مدعی شده که بایدن روز دوشنبه، آن هم هنگام گفتگو با نتانیاهو از قصد او برای آغاز عملیات رفح آگاه شده و بازهم تأکید کرده است که قضیه را جمع‌وجور نگه دار که تلفات غیرنظامی بالا نرود.

بعداً «جان کربی» سخنگوی شورای هماهنگی کاخ سفید، برای توجیه کار شرکای صهیونیست گفت که آنها برای ممانعت از قاچاق سلاح به داخل رفح دست به این عملیات محدود زده‌اند.

یک نکته اضافه

اگرچه در میانه بازی آمریکایی‌ها با کلمات، بالاخره معلوم نشد خط قرمز اخلاقی بایدن کجاست، آکسیوس به نقل از مقام‌های آگاه مدعی شده که اگر دایره عملیاتی اسرائیل گسترده شود و آنها به داخل شهر رفح نفوذ کنند، کاخ سفید می‌تواند این اقدام را نقطه شکست رابطه واشینگتن-تل‌آویو تلقی کند.

اما، فعلاً میز مذاکرات مصر برقرار است و هیئتی از اسرائیل هم به قاهره اعزام شده و نتانیاهو نیز با ادعای محدود نگه داشتن عملیات، از اشغال گذرگاه رفح به‌عنوان ابزار باج‌گیری استفاده می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کاریکاتور/ سرکوب دانشجویان ضد صهیونیستی برگ دیگری از دموکراسی دروغین آمریکا
  • برنی سندرز بار دیگر نامزد سنا می‌شود
  • حمله پلیس آمریکا به هواداران فلسطین در نیویورک+ فیلم
  • تقابل ۲ کلیدواژه «بزرگ» و «محدود» در عملیات رفح
  • تعویق محاکمه ترامپ/ بنویسید اطلاع ثانوی بخوانید بعد از انتخابات!
  • (ویدئو) معترضان ضداسرائیلی در نیویورک پرچم آمریکا را آتش زدند
  • تحقیقات دانشگاه می‌سی‌سی‌پی در مورد رفتار‌های نژادپرستانه
  • سرکوب تظاهرات دانشجویی در اروپا پس از رد آتش بس
  • پاسخ موشکی روسیه به تهدید اعزام نیرو به اوکراین
  • واکنش کاخ سفید به «گشتاپو» خواندن دولت بایدن از سوی ترامپ