Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم تهران در مجلس گفت: به نظر می‌رسد اگر فهرست تعهدات سازمان برنامه و بودجه و بانک مرکزی برای مجلس یازدهم روشن و شفاف باشد ما از این پس برنامه‌ای خواهیم داشت که طبق آن برنامه مشترک به دولت، بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه کمک خواهیم کرد و توقع پاسخگویی هم داشت.

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، سیداحسان خاندوزی نماینده مردم تهران در مجلس امروز (سه‌شنبه 13 خرداد) در صحن علنی مجلس در جریان بررسی گزارش دولت در مورد شاخص‌های کلان اقتصادی در اجرای بند 8 ماده 22 آئین‌نامه داخلی مجلس اظهار داشت: فرمایشات رئیس سازمان برنامه و بودجه بیشتر مشمول گزارش کارشناسی بود نه هیچ تعهد سیاست‌‌گذارانه؛ از این به بعد باید متعهد در بخشی از اهداف سیاست‌گذاری با ایشان صحبت کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: اگر کشور 6 سال مستمراً‌ نرخ رشد 8 درصدی را تجربه کند درآمد سرانه‌اش تازه به سال 1390 برمی‌گردد، بنابراین باید توضیح داده شودکه سیاست حمایتی دولت در این زمینه چه خواهد بود؟

نماینده مردم تهران در مجلس خاطرنشان کرد:‌رئیس محترم مرکز آمار هم قرار بود در این جلسه حضور داشته باشد و با توجه به اینکه رهبر معظم انقلاب در پیام‌شان در افتتاحیه مجلس یازدهم فرمودند "نمره ما در عدالت خوب نیست"، از رئیس مرکز آمار  می خواهم ظرف یک ماه گزارشی از نمره عدالت در کشور مبتنی بر الگوی اسلامی ـ ایرانی به مجلس ارائه کند.

خاندوزی افزود:کشورهای OECD این کار را با تعریف خودشان از عدالت انجام می‌دهند.بنابراین تعریف جمهوری اسلامی ایران از عدالت چیست و چرا ما در این سال‌ها نمره پایینی اتخاذ کردیم.

وی خطاب به عبدالناصر همتی رئیس کل بانک مرکزی، گفت: آقای همتی! ای کاش در مورد تعهد بانک مرکزی به هدف‌گذرای تورم را بیشتر توضیح می‌دادید که بنای بانک مرکزی برای حفظ ارزش پول ملی در سال 99 و 1400 چه نرخ تورمی است. اگر پیش‌بینی‌های اساتید اقتصاد دانشگاه‌ها امسال را 24 یا 25 درصد تورم معرفی می‌کنند آیا 22.5 درصد نشانه تلاش فوق‌العاده جدی ما است یا نه؛ اثرات رکود اقتصادی است که خود را در تورم پایین‌تر نشان می‌دهد؟

نماینده مردم تهران مجلس گفت: آقای همتی ای کاش به مسأله مدیریت چرخه ریال اشاره می‌کردید چون مطلع هستیم که تراکنش‌های درون بانکی به صورت دقیق و آنلاین توسط بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران مشاهده نمی‌شود و ما تا زمانی که بر چرخه ریال حکمرانی خود را تقویت نکنیم همه اتفاقاتی که در خصوص بازار دارایی‌ها، ارز، زمین، سکه، طلا و حرکت‌های نقدینگی رخ دهد می‌تواند اتفاقات بدی را در این زمینه صورت دهد.

وی با اشاره به سلامت بانکی و بانک‌های ناتراز که رئیس‌کل بانک مرکزی در صحن علنی امروز مجلس به آن پرداخت گفت: هدفگذاری بانک مرکزی برای شاخص‌های سلامت بانکی چیست و این را در چه گزارش‌هایی به مجلس شورای اسلامی ارائه می‌کنند که البته هیچ پاسخی در این زمینه برای ما آماده نکرده‌اند. اینکه بانک مرکزی بانک ناطرازی را طبق فرمایشات آقای همتی تحت مدیریت آورده است این توضیح را می‌طلبید که چه برنامه‌ای برای سلامت آن بانک و همچنین خروج بانک مرکزی از تصدی‌گری یک بانک خصوصی و یا شبه خصوصی وجود دارد؟ این تعارض منافع بانکدار مرکزی و تصدی‌گری یک بانک را بانک مرکزی چگونه حل خواهد کرد.

نماینده مردم تهران مجلس گفت: آقای همتی به درستی بر مسأله تسهیلات تکلیفی اشاره کردند اما در واقع چقدر سهم تسهیلات تکلیفی در رشد نقدینگی ما است و اساساً سهم تسهیلات تکمیلی در کل تسهیلات بانکی چه اندازه است که ما معضلات اساسی بانکداری را رها می‌کنیم و از مجلس فقط این خواسته را به صورت مکرر می‌خواهیم که هیچ تکلیفی در حوزه بانکی به سیستم بانکی تحمیل نکند.

وی گفت: به نظر می‌رسد اگر فهرست تعهدات سازمان برنامه و بودجه و بانک مرکزی برای مجلس یازدهم روشن و شفاف باشد ما از این پس برنامه‌ای خواهیم داشت که طبق آن برنامه مشترک به دولت، بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه کمک خواهیم کرد و توقع پاسخگویی هم داشت.

وی در پایان گفت:‌از آقای قالیباف خواهش می‌کنم برای جلسات آینده تمهیدی بیندیشند که بر اساس اهداف به همگرایی بین دولت و مجلس به تعهدات مشترکی برسیم.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: تهران صحن علنی مجلس مجلس سازمان برنامه و بودجه نماینده مردم تهران بانک مرکزی مجلس یازدهم آقای همتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۵۴۰۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضاء تفاهم‌نامه همکاری بانک مسکن و بیمه مرکزی

امتداد - در نشست روز دوشنبه مورخ سوم اردیبهشت ۱۴۰۲ با حضور دکتر سید عباس حسینی مدیرعامل بانک مسکن و دکتر علی استاد هاشمی رئیس کل بیمه مرکزی ایران، تفاهم‌نامه‌ همکاری‌های مشترک درخصوص توسعه خدمات‌رسانی به مشتریان منعقد شد.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، این تفاهم نامه با هدف توسعه همکاری های فیمابین در زمینه‌های سرمایه‌گذاری، ارائه محصولات بیمه‌ای به ویژه محصولات جدید و نوآورانه بیمه‌ای به متقاضیان، ارائه انواع تسهیلات و خدمات بانکی و سپرده‌گذاری وجوه بیمه مرکزی در بانک مسکن با رعایت قوانین و مقررات مربوط به امضا رسید.

افزایش رضایتمندی و خدمت‌رسانی حداکثری به مردم شریف ایران اسلامی با معرفی محصولات بانکی- بیمه‌ای
دکتر سیدعباس حسینی مدیرعامل بانک مسکن در خصوص قرارداد همکاری فوق گفت: پس از بررسی‌های به عمل آمده و برگزاری جلسات کارشناسی متعدد در راستای افزایش رضایتمندی مشتریان، ارتقاء سطح کمی و کیفی خدمت رسانی به ملت شریف ایران اسلامی و توسعه و گسترش تعاملات و همکاری‌های مشترک فیمابین نظام بانکی و صنعت بیمه کشور، تفاهم‌نامه‌ای درخصوص خدمت‌رسانی حداکثری به مردم شریف کشورمان از طریق ارائه محصولات بانکی – بیمه ای منعقد شد.
همچنین مدیرعامل بانک مسکن با اشاره به تاثیر مثبت توسعه بخش مسکن بر رونق اقتصادی کشور گفت: توسعه بخش مسکن، تاثیر بسزایی بر رشد اقتصادی کشور دارد و ضرورت برنامه‌ریزی برای تحول و پیشرفت بخش مسکن در جهت تحقق شعار سال و منویات مقام معظم رهبری(مد ظله‌العالی) بر کسی پوشیده نیست. در واقع توجه به این بخش می‌تواند موتور محرکه بسیاری از بخش‌های اقتصادی و به حرکت درآمدن چرخ توسعه بسیاری از کسب و کارها و در نهایت اشتغالزایی برای جوانان این مرز و بوم باشد.
وی گفت: در تفاهم‌نامه مشترک فیمابین بانک مسکن و بیمه مرکزی، حوزه‌های همکاری بسیاری به ویژه در ارائه بسته‌های بانکی – بیمه‌ای به هموطنان در نظر گرفته شده است تا فرصت خدمت‌رسانی به مردم عزیز در این دو صنعت با کیفیت بهتر و سرعت بیشتری فراهم شود.
دکتر حسینی با اشاره به ظرفیت‌های متنوع بانک مسکن و توانمندی‌ها و مزیت‌های رقابتی شرکت‌های تابعه در حوزه‌های تخصصی مختلف، گفت: تفاهم‌نامه همکاری بانک مسکن و بیمه مرکزی دارای ابعاد مختلفی است و این همکاری‌ها در بخش‌های مختلف از جمله: بازار سرمایه، نظامات کارگزاری مالی، تنوع و نوآوری در محصولات و به طور کلی گسترش فعالیت و تعامل دو صنعت بانک و بیمه است.
وی ادامه داد: بانک مسکن با اتکا به شعار قرآنی خود (آیه ۸۰ سوره مبارکه نحل)، سعی بر ساخت مسکن به عنوان محلی امن، آرام و مقدس برای مردم عزیزمان دارد و رویکرد همه همکاران گرامی بانک مسکن این است که ما خادمان مردم هستیم و کار و خدمت ما به مردم، یک وظیفه و تکلیف الهی است.
مدیرعامل بانک مسکن افزود: امیدوارم به موجب این تفاهم نامه و عزم و اراده‌ طرفین بر توسعه همکاری‌های مشترک، بتوانیم با ایجاد هم‌افزایی میان دو حوزه اقتصادی مهم بانک و بیمه و ارائه محصولات نوین در این دو صنعت، شرایط و امکانات خوبی را برای خدمت به هموطنان عزیزمان فراهم کنیم.
دکتر حسینی در بخش دیگری از سخنان خود، به تشریح اهداف عالی بانک مسکن و اقدامات اخیر در حوزه ساخت و ساز، شهرسازی با رویکرد تمدن‌‌سازی و استفاده از الگوی معماری ایرانی – اسلامی در کشور پرداخت و بر برنامه‌های این بانک در ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در کشور و ساخت شهرهای ساحلی در بندرعباس با بهره‌گیری از به روزترین فناوری و معماری اصیل ایرانی تاکید کرد.

افزایش ضریب نفوذ بیمه با ارائه محصولات بانکی- بیمه ای به آحاد مردم
دکتر علی استادهاشمی مدیرعامل بیمه مرکزی نیز به خبرنگار هیبنا گفت: بانک مسکن ظرفیت‌های بسیار خوبی برای صنعت بیمه کشور و بیمه مرکزی دارد. این بانک وظیفه محور با تعدّد مشتریان، فرصتی است که بتوانیم خدمات بیمه‌ای را به مشتریان این بانک ارائه کنیم و افزایش ضریب نفوذ بیمه و بهره‌گیری مردم از خدمات بیمه‌ای را رقم بزنیم.
مدیرعامل بیمه مرکزی ادامه داد: در این تفاهم‌نامه، مباحثی اعم از محصولات بیمه‌ای – بانکی، سرمایه‌گذاری برای تامین مسکن کارکنان بیمه مرکزی و همچنین افزایش میزان سرمایه‌گذاری در بانک برای ارائه محصولاتی جهت کمک به آحاد مردم مطرح است.
وی گفت: ارائه محصولات به اقشار مردم یکی از جهات مهم این همکاری مشترک خواهد بود که در این حوزه، محصولات نوین بانکی – بیمه‌ای و سایر محصولات موجود بیمه به متقاضیان ارائه می‌شود و آنها می‌توانند از این خدمات بهره‌مند شوند.
استادهاشمی ادامه داد: از سوی دیگر، همکاری با بانک مسکن به دلیل فعالیت در حوزه تخصصی مسکن، ضریب استفاده از محصولات بیمه در بخش ساختمان اعم از: بیمه آسانسور، بیمه عیوب پنهان ساختمان و بیمه‌های مسئولیت برای سازندگان را افزایش خواهد داد.
مدیرعامل بیمه مرکزی در پایان گفت: همکاری بیمه مرکزی و صنعت بیمه کشور و بانک مسکن می‌تواند راه‌های زیادی را برای خدمت‌رسانی به مردم ایجاد کند. تلاش ما بر این است که این برنامه‌ها در کوتاه‌مدت به نتیجه برسد و امیدواریم که با پیگیری و اقدام به موقع، بتوانیم ظرف چند ماه آتی، این خدمات و محصولات را به مردم معرفی کنیم.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • قالیباف: منتظر برنامه بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز هستیم / بانک مرکزی برنامه ندهد مجلس برنامه می‌دهد
  • همه اختیار‌ها را به رئیس کل بانک مرکزی دادیم؛ اما هنوز در سیاست‌ ارزی دچار مشکل هستیم/ جلسه سومی وجود ندارد؛ تا یکشنبه برای دریافت برنامه ارزی منتظر می‌مانیم
  • قالیباف: اگر بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز برنامه ندهد مجلس برنامه خود را ارائه خواهد کرد
  • تقویت همکاری های بانکی ایران و افغانستان
  • قالیباف: منتظر برنامه بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز هستیم
  • قالیباف: بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز برنامه ندهد مجلس برنامه می‌دهد
  • قالیباف: منتظر برنامه مکتوب بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز هستیم
  • منتظر برنامه مکتوب بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز هستیم
  • توسعه همکاری های بانکی ایران و افغانستان
  • امضاء تفاهم‌نامه همکاری بانک مسکن و بیمه مرکزی