Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-05-07@17:15:30 GMT

تعداد بالای خانه‌های مجردی از چالش‌های منطقه ۱۳ است

تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۵۶۰۷۴

به گزارش خبرنگار ایلنا، در جلسه امروز شورای شهر تهران شورایاری‌های منطقه ۱۳ در صحن شورای شهر حضور یافتند و رابط شورایاری منطقه ۱۳ به بیان مشکلات و چالش‌های منطقه پرداخت.

سید وحید مقدم، رابط شورایاری منطقه ۱۳ با اشاره به مهمترین چالش‌های منطقه گفت: مهمترین آنها وجود بافت گسترده فرسوده در منطقه، تعداد بالای خانه‌های مجردی و کمبود فضای سبز، مکان‌هایی برای فروش خودرو، عدم انتقال ترمینال شرق و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

..است.

پس از سخنان نماینده شورایاری زهرا صدراعظم نوری رئیس کمیسیون سلامت شورای شهر تهران گفت: باید در خصوص طرح گردشگری منطقه ۱۳ در منطقه سرخه حصار مطالعات زیست محیطی و اجتماعی انجام شود و مجوزهای زیست محیطی اخذ شود. شهردار منطقه این مطالعات را انجام و به شورا ارائه کند.

مرتضی الویری رئیس کمیسیون برنامه و بودجه به دو پتانسیل این منطقه برای درآمدزایی اشاره کرد و گفت: یک پنجم این منطقه پادگان است که با پیگیری انتقال این پادگان‌ها می توان پروژه‌های اقتصادی خوبی برای منطقه تعریف کرد. همچنین در منطقه سرخه حصار پتانسیل گردشگری خوبی وجود دارد که با کمک سازمان سرمایه گذاری و مشارکت‌های مردمی می توان پروژه های اقتصادی سازگار به محیط زیست تعریف شود و منطقه ۱۳ از لحاظ منابع مالی دچار تحول شود.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: زیست محیطی شورای شهر تهران گردشگری محیط زیست منابع مالی منطقه ۱۳

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۵۶۰۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شوراهای اسلامی در احصاء مطالبات مردم و ارائه راهکار برای رفع چالش‌ها پیشگام باشند

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان گفت: باتوجه به اینکه اعضاء شوراهای اسلامی شهر و روستا در ارتباط مستقیم با مردم هستند، احصاء مطالبات مردم و ارائه راهکار برای رفع چالش‌ها بسیار اثرگذار است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، مهران زینلیان - سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت -در حاشیه همایش فرهنگی و آموزشی شوراهای اسلامی استان، ضمن قدردانی از دفتر امور شهری و شوراها در برگزاری این نشست، اظهار کرد: شوراهای اسلامی بعنوان تجلی اراده مردم در حکمرانی اسلامی نقش بسزایی دارند.

وی ادامه داد: باتوجه به اینکه اعضاء شوراهای اسلامی شهر و روستا در ارتباط مستقیم با مردم هستند، احصاء مطالبات مردم و ارائه راهکار برای رفع چالش‌ها بسیار اثرگذار است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان گفت: در استان اصفهان با وجود جمع نخبگانی خوبی که در شوراها مسئولیت دارند برنامه‌ریزی خواهیم کرد تا با استفاده از نظرهای بیان شده بتوانیم مسائل را بهتر از گذشته رفع کنیم.

زینلیان گفت: پیگیر امور اعضاء شورای اسلامی شهر و روستا هستیم و اگر چالشی وجود دارد انتظار می‌رود به مدیریت استان و دفتر امور شهری و شوراهای استانداری منتقل شود. وی عنوان کرد: بایستی همدلی و تعامل میان اعضای شورا و مدیران شهرستانی تقویت شود تا با همراهی و همکاری امور پیش رود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان گفت: بعنوان مثال بحث دفع پسماندهای پزشکی در سجزی چندین سال معضل بوده است اما با پیگیری شورای شهر سجزی و مدیریت استان این معضل در مسیر رفع قرار گرفته است از این رو درخواست می‌کنیم که شوراها در احصاء مطالبات مردم و ارائه راهکار برای رفع چالش‌ها پیشگام باشند.

وی ادامه داد: طرح جامع دفع پسماند در کارگروه امور زیربنایی استان مصوب شده است و پس از تصویب در شورای برنامه‌ریزی استان، اجرایی خواهد شد.

زینلیان در خصوص فرایند انتخاب شوراهای برتر نیز، گفت: براساس شاخص‌هایی که از سوی وزارت کشور به استانداری‌ها ابلاغ و برای شوراهای اسلامی شهرها و فرمانداران ارسال شد و براساس ۴۴ شاخص کمی که در دفتر امور شهری و شوراهای استانداری اصفهان تنظیم و تدوین شده بود در مرحله نخست شوراهای شهرها در سامانه‌ای مشخص خود ارزیابی انجام دادند.

وی ادامه داد: خود ارزیابی توسط فرمانداران و دفتر امور شهری استانداری بررسی شد و برخی از شوراها بعنوان شوراهای برتر و شاخص انتخاب شدند.

زینلیان افزود: براساس شاخص‌های کیفی نیز ابتدا در هر شهرستان توسط شورای شهرستان و فرماندار آن شهرستان، شورای برتر شهرها انتخاب و سپس برگزیدگان در ارزیابی دوم توسط شورای استان و دفتر امور شهری استانداری بررسی شدند که در نهایت ۲۲ شهر به مرحله نهایی رسیدند و سه شورای شهر دهاقان، گلپایگان و بویین و میاندشت حائز رتبه برتر شدند که در این همایش از این سه شورای اسلامی شهر تقدیر به عمل آمد.

کد خبر 751555

دیگر خبرها

  • شوراهای اسلامی در احصاء مطالبات مردم و ارائه راهکار برای رفع چالش‌ها پیشگام باشند
  • ایجاد ۲۱ خانه محیط زیست در استان چهارمحال و بختیاری
  • قتل فجیع در خانه مجردی با ادعای مسائل اخلاقی و زشت!
  • مهم‌ترین چالش کلانشهر اراک جذب و انتقال سرمایه است
  • جهان در سراشیبی سقوط نرخ تولد
  • راه اندازی ۵۰ خانه محیط زیست در خراسان جنوبی
  • راه اندازی ۵۰ خانه محیط زیست در خراسان جنوبی/یک تجربه موفق
  • تعداد پایگاه‌های امداد دریایی در استان بوشهر باید افزایش یابد
  • فعالیت پایلوت ۸ خانه محیط زیستی در گلستان
  • تعداد خانه های هلال زنجان به ۲۴۸ باب رسید