Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-07@03:08:36 GMT

انتقاد فعالان حمل و نقل از بی توجهی به این صنعت

تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۵۶۹۶۳

انتقاد فعالان حمل و نقل از بی توجهی به این صنعت

به گزارش خبرنگار مهر، حرمت الله رفیعی رئیس انجمن دفاتر خدمات گردشگری در نشست هم اندیشی تشکل‌های حوزه حمل و نقل اظهار داشت: سازمان هواپیمایی کشوری جایگاه نظارتی خود را از دست آمده است و شرکت‌های هواپیمایی از خودشان هر تصمیمی می‌خواهند اتخاذ می‌کنند.

وی افزود: در قضیه سقوط هواپیمای یاسوج نیز سازمان هواپیمایی هیچ نظارتی نداشت و فقدان برنامه ریزی و نظارت، زمینه ساز سقوط هواپیمای آسمان شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو هیئت مدیره فدراسیون حمل و نقل ادامه داد: ۴۰۰ میلیارد تومان پول مردم را ایرلاین‌ها گرفته اند و نمی‌دهد. از رئیس قوه قضائیه و وزیر راه و شهرسازی چندین بار خواسته ایم ورود کنند ولی متأسفانه در این زمینه به نتیجه‌ای نرسیده ایم.

وی با تأکید بر اینکه پولی که برای خرید بلیت هواپیما در اختیار ایرلاین‌های ایرانی و خارجی است، بیش از ۴۰۰ میلیارد تومان است، گفت: ایرلاین‌های خارجی دست در جیب ما می‌کنند و با چند برابر قیمت، بلیت‌ها را می‌فروشند و با وقاحت می‌گویند بعد از ۶۰ روز پول شما را برمی‌گردانیم.

رفیعی ادامه داد: با وزیر راه و سازمان هواپیمایی مکاتبه کرده‌ایم ولی جواب سر بالا می‌دهند؛ سخنگوی سازمان هواپیمایی هم می‌گوید ما ۸۰۰ میلیارد تومان پول مردم را داده ایم. من برای اینکه به کسی برنخورد گفتم ۴۰۰ میلیارد تومان؛ وگرنه پولی که نزد ایرلاین‌هاست، بیشتر از اینهاست.

وی یادآور شد: یک ایرلاین دیگر بخشنامه می‌دهد یک سال دیگر پولتان را می‌دهم؛ یک ایرلاین دیگر می‌گوید به جای پول ادکلن می‌دهم؛ همه اینها نشان می‌دهد جایگاه نظارتی سازمان هواپیمایی به حداقل ممکن رسیده است.

رفیعی افزود: به دلیل روابط ناسالمی که ایجاد شده، نمی‌توانیم بلیت هر قطعه از یک مسیر خارجی را جداگانه بخریم؛ می‌گویند برای پرواز به ونکوور باید بلیت یکسره به قیمت ۲۷ تا ۳۰ میلیون بگیرید؛ در حالی که اگر برای هر قطعه از مسیر مثلاً از تهران تا استانبول، از استانبول تا وین، از وین تا لندن و از لندن تا ونکوور، بلیت جداگانه تهیه کنیم، مجموعاً ۷ تا ۸ میلیون تومان می‌شود.

این فعال صنعت حمل و نقل اظهار داشت: صنعت هوانوردی ما در دنیا بیشترین آسیب از کرونا را دید اما معلوم نیست پشت پرده ایرلاین‌ها چه می‌گذرد؟ از نوروز ۹۸ به دلیل سیل آسیب دیدیم فکر می‌کردیم در نوروز ۹۹ جبران می‌شود که به کرونا خوردیم. به همین دلیل بیش از ۲۵ تا ۳۰ هزار نفر از کارکنان دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری به خاطر کرونا بیکار شده و ظرف دو ماه شغلشان را از دست داده اند.

سهم اندک حمل و نقل از تولید ناخالص داخلی

در ادامه این نشست که با حضور تعدادی از نمایندگان مجلس یازدهم برگزار شد، جواد سمساریلر رئیس انجمن شرکت‌های حمل و نقل بین المللی ایران اظهار داشت: وضعیت فعلی حمل و نقل در کشور بر اساس آمارهای رسمی، بسیار وخیم است؛ به گونه‌ای که بازدهی آن نسبت به تولید ناخالص داخلی کشور، معادل ۸ درصد است که به نظر من حتی از آن هم کمتر است.

فعال صنعت حمل و نقل جاده‌ای بین الملل با بیان اینکه هیچ یک از شقوق حمل و نقل در وضعیت مطلوبی به سر نمی‌برد، گفت: از هیچ یک از تخصص‌های مربوط به فعالان حمل و نقل و از کارشناسان خبره و تشکل‌های مربوطه در تدوین قوانین و بخشنامه‌ها و آئین نامه‌ها استفاده نمی‌شود. در حال حاضر برخی قوانین مصوب مجلس مانعی بر سر راه صنعت حمل و نقل هستند.

وی ادامه داد: وزارت راه و ترابری و مسکن و شهرسازی با هم ادغام شده که از نظر ساختاری هیچ ارتباطی با حمل و نقل ندارند؛ در نامگذاری هم برای حوزه حمل و نقل از واژه «راه» استفاده شده که این واژه با حوزه حمل و نقل کاملاً بی ارتباط است.

سمساریلر با بیان اینکه وضعیت ساختاری مدیریت کشور به گونه‌ای است که هیچ نهادی در حوزه حمل و نقل، تصمیم گیرنده نیست، افزود: تمرکز وزارت راه و شهرسازی، توسعه زیرساخت‌ها و مسکن سازی است.

وی ادامه داد: در این وزارتخانه ۴ معاونت برای انواع شقوق حمل و نقل ایجاد شده که با هم هیچ هماهنگی ای ندارند. دو سه سال اخیر، معاونت حمل و نقل در چارت سازمانی وزارت راه ایجاد شده که برای هماهنگی میان ۴ سازمان اصلی حوزه حمل و نقل، باید تصمیمات آنها را در شورای عالی ترابری مطرح کند که عملاً بی اثر بودن این معاونت را نشان می‌دهد.

رئیس انجمن شرکت‌های حمل و نقل بین المللی ایران با بیان اینکه ۲۵ ارگان در حوزه حمل و نقل تصمیم گیرنده هستند، گفت: دو قانون «حمل و نقل» مصوب ۷۴ و «امور گمرکی» مصوب سال ۹۰ مجلس در حال اجرا هستند که با هم در تضادند؛ عدم کارآیی و ایجاد موانع سبب شده بازدهی در سرمایه گذاری نداشته باشیم و پویایی در هیچ یک از حوزه‌ها دیده نمی‌شود و در مقایسه با دنیا روز به روز عقب مانده‌تر شده ایم.

در ادامه این نشست، مسعود پل مه دبیر انجمن کشتیرانی و خدمات وابسته نیز در نشست هماهنگی تشکل‌های حمل و نقل با اعضای خانه ملت اظهار داشت: قانون بهبود فضای کسب و کار در هنگام اجرا، چندان با استقبال و اهتمام دولت مواجه نشده است.

وی افزود: مجلس باید بر دولت به عنوان مجری قوانین، نظارت داشته باشد در حال حاضر دولت در اجرای برخی قوانین، به خصوص در بخشی از قوانین که مسئولیت دولت را سلب می‌کند، خودداری می‌کند.

عضو هیئت مدیره فدراسیون حمل و نقل و لجستیک با بیان اینکه بیش از ۹۰ درصد مبادلات کالایی ما دریایی است، اما با بی مهری‌هایی از سوی دولت مواجه است، بیان کرد: فعالان حمل و نقل دریایی نوک پیکان تحریم‌ها هستیم اما با خودتحریمی داخلی روبه رو هستیم.

به گفته پل مه، اگر قوانین توسط مجلس به درستی تصویب و نظارت شود، باعث پیشرفت در حمل و نقل دریایی می‌شود بنابراین انتظار داریم مجلس از ظرفیت قانونگذاری و نظارت بر اجرای آن، استفاده حداکثری کند.

در ادامه نیز همدانی فعال بخش لجستیک گفت: هاب لجستیکی شدن ایران منافع زیادی برای کشور دارد.

این پژوهشگر حوزه لجستیک تصریح کرد: اگر دو سال عوارض هاب لجستیک را دولت دریافت نکند، تأثیر زیادی در پیشرفت این بخش داشته و سبب سرمایه گذاری چشمگیر در این بخش خواهد شد.

به گفته همدانی، از برنامه دوم توسعه همواره موضوع لجستیک در دستور کار برنامه‌های ۵ ساله توسعه بوده اما هیچ گاه اجرایی نشده است.

کد خبر 4940158 برهان محمودی

منبع: مهر

کلیدواژه: انجمن شرکت های حمل و نقل بین المللی انجمن کشتیرانی و خدمات وابسته ویروس کرونا سهام عدالت آزادسازی سهام عدالت وزارت صنعت معدن و تجارت قیمت دلار بانک مرکزی ایران قیمت نفت وزارت جهاد کشاورزی تولید نفت حسین مدرس خیابانی بورس قیمت خودرو قیمت یورو قیمت سکه بهار آزادی سازمان هواپیمایی میلیارد تومان حوزه حمل و نقل حمل و نقل ایرلاین ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۵۶۹۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بسیاری از آسیب‌های اجتماعی ناشی از بی‌توجهی به امر نماز است

اولین جلسه هیئت نظارت و ارزیابی ستاد اقامه نماز استان لرستان امروز با حضور مدیر ستاد اقامه نماز لرستان، نمایندگان دفتر نماینده ولی فقیه در استان، سازمان برنامه ریزی، استانداری، آموزش و پرورش، ارشاد اسلامی ،علوم پزشکی و شرکت گاز برگزار شد.

حجت الاسلام محمدجواد چراغی، مدیر ستاد اقامه لرستان امروز در جلسه هیئت نظارت ارزیابی ستاد اقامه نماز استان اظهار داشت: این کارگروه با عنایت به مفاد بند ب ماده ۸ نظام نامه جامع ارزیابی عملکرد دستگاه‌های اجرایی کشور و با هدف نظارت بر میزان تحقق برنامه‌های مصوب دستگاه‌های اجرایی، نظارت بر وضعیت برگزاری نماز جماعت دستگاه و همچنین نگهداشت فضاهای اقامه نماز تشکیل شده است.

وی گفت: بسیاری از آسیب های اجتماعی ناشی از بی توجهی به امر نماز است و اگر جوانان بیشتر به سمت نماز گرایش یابند بسیاری از این آسیب ها مرتفع می شود.

مدیر ستاد اقامه نماز استان لرستان خاطرنشان کرد: همچنین نماز برای همگان فرصتی ارزشمند است و همه باید از این فرصت و ظرفیت مهم جهت برطرف کردن دغدغه ها و منویات رهبر معظم انقلاب که همان کاهش آسیب‌های اجتماعی است، استفاده کنند.

حجت الاسلام چراغی با بیان اینکه باید از خداوند متعال و ائمه اطهار(ع) بخواهیم تا آثار و برکات نماز را در وجود و نهاد افراد نمایان کنند، خاطرنشان کرد: نماز به فرد نمازگزار اطمینان قلبی و آرامش بی نظیری می دهد که این نیاز گمشده امروز بشریت است.

وی در پایان گفت: اقامه نماز اول وقت به جماعت و در دستگاه های اجرایی باید از اولویت برنامه‌های هر فرد مسلمان باشد تا با برنامه‌ریزی و حضور به موقع، نماز را اول وقت در ادارات استان و با جماعت اقامه کنند.

دیگر خبرها

  • بسیاری از آسیب‌های اجتماعی ناشی از بی‌توجهی به امر نماز است
  • از ۵ قاره در کنفرانس صنعت هسته‌ای شرکت کرده اند
  • جلیل سبحانی از ورود هوش مصنوعی به صنایع پتروشیمی خبر داد
  • انتقاد صاحبان کارخانه‌های شن و ماسه خوی نسبت به وجود مافیا در این صنعت
  • درخت 500 ساله در گیلان قربانی بی‌توجهی (فیلم)
  • حکمرانی داده‌ها در عصر اینترنت اشیاء/ پلتفرم‌ها خود را مالک داده‌ها می‌دانند
  • رقم عجیب مصرف برق کولر‌ها در دوره گرم سال
  • از پاسداشت زبان فارسی تا تجلیل از فعالان و کنشگران حوزه میراث‌ فرهنگی
  • مصرف کولر‌ها در ایران معادل مصرف برق یک کشور ۱۲۰ میلیون نفری است
  • شهرک تخصصی کفش در قم ایجاد می‌شود