Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم تهران در مجلس گفت: از مرکز آمار درخواست می‌کنم گزارشی از نمره عدالت به مجلس ارائه کند. ۱۳ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۵ سیاسی مجلس و دولت ایران نظرات - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، سید احسان خاندوزی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (سه شنبه، 13 خرداد ) قوه مقننه در جریان بررسی شاخص های کلان اقتصادی با حضور تیم اقتصادی دولت، اظهار داشت: اظهارات رئیس سازمان برنامه و بودجه به جهت اینکه مشمول توضیحات کارشناسی بود و نه هیچ تعهد سیاستگذارانه از آن عبور می‌کند، از این پس باید بیشتر متعهد به بخش های سیاستگذاری صحبت کنیم، اگر 6 سال مستمرا نرخ رشد 8 درصدی را تجربه کند، تازه درآمد سرانه آن به سال 90 بازمی گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به این موضوع سیاست های حمایتی دولت دراین زمینه چه خواهد بود.

وی با بیان اینکه قرار بود تا رئیس مرکز آمار کشور نیز دراین جلسه حضور یابد، افزود: با توجه به اینکه مقام معظم رهبری در پیامی به مناسبت افتتاحیه مجلس گفتند نمره عدالت کشور خوب نیست. به صورت رسمی از مرکز آمار درخواست می‌کنم گزارشی از نمره عدالت کشور ارائه کند. کشورهای دیگر با تعریف خودشان نسبت به عدالت گزارشی تنظیم می‌کنند از این رو ما هم باید گزارشی براساس تعریف جمهوری اسلامی از عدالت ارائه کنیم.

نماینده مردم تهران در مجلس با اشاره به اظهارات آقای همتی رئیس بانک مرکزی، در جلسه امروز مجلس، ادامه داد: کاش درباره تعهد بانک مرکزی به هدف‌گذاری تورم بیشتر توضیح می‌دادید، در سال 99 و 1400 بنای بانک مرکزی برای حفظ ارزش پول ملی چه نرخ تورمی است. اگر پیش بینی اساتید اقتصاد دانشگاه ها 24 الی 25، معرفی می شود آیا اعلام نرخ تورم 22.5 درصد نشان دهنده تلاش ما است یا رکود اقتصادی؟

خاندوزی با تاکید بر اینکه رئیس بانک مرکزی باید درباره مدیریت چرخه ریال بیشتر توضیح می‌داد، اضافه کرد: تراکنش‌های درون بانکی توسط بانک مرکزی مشاهده نمی‌شود تازمانی که حکمرانیمان را به چرخه ریال تقویت نکنیم آمار دقیقی نمی‌توانیم ارائه کنیم و شاهد اتفاقات بیشتری در خصوص افزایش دارایی‌های ارز، زمین، سکه و طلا خواهیم بود.

وی در بخش دیگری از اظهارات خود، تاکید کرد: آقای همتی باید درباره هدفگذاری‌ها و شاخصه‌های سلامت بانکی بیشتر صحبت کنند و این موضوع را در  گزارشی به مجلس ارائه کند. بانک مرکزی، بانک‌های ناترازی را تحت مدیریت خودش قرار داده است حال چه برنامه‌ای برای خروج بانک مرکزی از تصدی‌گری یک بانک خصوصی وجود دارد؟ این تعارض منافع بانک مرکزی و تصدی‌گری یک بانک چگونه حل خواهد شد.

نماینده مردم تهران با اشاره به اظهارت آقای همتی درباره تسهیلات تکلیفی، گفت: تسهیلات تکلیفی در واقع چقدر مهم است و اساسا سهم آن در کل تعهدات بانک مرکزی چه قدر است که معضلات بانک مرکزی را رها می‌کنیم و از مجلس می‌خواهیم هیچ تکلیفی به سیستم بانکی داده نشود. برای مجلس یازدهم باید روشن باشد که بانک مرکزی چه تعهداتی دارد و مجلس براساس همان به بانک مرکزی و به سازمان برنامه و بودجه کمک کند.

انتهای پیام/

R1385/P/S1,15/CT11 واژه های کاربردی مرتبط نمایندگان مجلس مجلس

منبع: تسنیم

کلیدواژه: نمایندگان مجلس مجلس نمایندگان مجلس مجلس نماینده مردم تهران بانک مرکزی نمره عدالت مرکز آمار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۵۷۸۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایزادخواه، نماینده مجلس : جراحی در سفره مردم هنر نیست / نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم و یا نرخ ارز را آزاد کنیم

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه جراحی اقتصادی باید در ساختارهای غلط و پوسیده کشور انجام شود، گفت: «انتظار ما از دولت و مجلس انقلابی این است که دست به تغییرات ساختاری در اقتصاد بزنند در غیر اینصورت ادامه وضع موجود بی تدبیری و بی خردی است و نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم و یا نرخ ارز را آزاد کنیم.»
 
به گزارش شفقنا؛ روح الله ایزادخواه در خصوص وضعیت ارائه تسهیلات به مردم، اظهار کرد: یکی از انتقادات به این دولت مدل ارائه تسهیلات بانکی است؛ متاسفانه عملکرد مناسبی در حوزه تسهیلات ازدواج و اشتغال دیده نمی‌شود و بانک ها به اسم کنترل نقدینگی، تسهیلات تکلیفی را در عمل محدود کردند که منجر به رکود شد یعنی سرمایه در گردش و تسهیلات تولید، به مشکل برخورد و به مساله اول صنعت ما تبدیل شده است.
 
به اسم کنترل «تورم» تسهیلات بانکی را محدود کردند
 
وی در ادامه افزود: سال گذشته به اسم کنترل تورم، تسهیلات بانکی را محدود کردند که باعث ایجاد رکود تورمی شد. این سیاست غلط است و بارها هم گفتیم یک طرفه نمی توان به مسایل اقتصادی نگاه کرد و بدون توجه به تولید اگر بخواهیم تورم را مهار کنیم، منجر به رکود می شود.
 
برخورد این دولت با بانک ها برخورد جدی و سازنده ای نبوده است
 
آقای ایزدخواه با انتقاد از اینکه بخش زیاد از منابع مالی بانک‌ها خرج بنگاهداری بانک ها می شود، ادامه داد:  بخش‌های دیگری از این منابع را هم به عنوان وام به پرسنل خود می دهند و حتی بعضا این تسهیلات به دانه درشت ها داده می شود؛ بنابراین در شرایطی که منابع بانکی بیشتر شده است سوال ما از بانک ها این است این منابع در کجا خرج می شود!. ما ایراد اساسی به نظام بانکی داریم که از گذشته بوده و در این دولت تشدید شده است؛ برخورد این دولت هم با بانک ها مطلقا برخورد جدی و سازنده ای نبوده است؛ اقای خاندوزی بارها در جلسات نظارتی ما به صراحت گفتند که «زور من به بانک ها نمی رسد». اقای رئیسی علی رغم شعار ی که در ایام تبلیغات ریاست جمهوری گفتند که «بانک ها را به خط خواهم کرد» اما در عمل نشانه ای از این مساله نمی بینیم.
 
وی افزود: عده ای از نمایندگان مجلس هم دائما با شعار کنترل نقدینگی، فضا را تشدید می کنند که قطعا به ضرر تولید و به نفع سوداگری و بنگاهداری بانک ها است. مجلس جدید به دلیل اینکه مجلس یکدستی به لحاظ سیاسی نیست و نیروهای مستقل بیشتری دارد، امیدواریم بتواند با جدیت و الگوی منطقی درست بانک ها را وارد کار کند.
 
نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم
 
وی در خصوص عدم اخذ تضامین از مردم برای ارائه وام های خرد، گفت: بانک ها اصلا عمل نمی کنند و این حرفی که وزیر اقتصاد گفتند توسط بانک ها رعایت نشد و مراجعینی که برای دریافت وام های معیشتی خرد به مردم معرفی می‌کنیم، یا توسط بانک ها رد می شود و یا چند ضامن از مردم می خواهند. لذا ما نیاز به جراحی واقعی داریم چراکه جراحی در سفره مردم هنر نیست بلکه در ساختارهای غلط و پوسیده کشور باید انجام شود. جراحی در ساختار الیگارشی بانکی باید انجام شود و انتظار ما از دولت و مجلس انقلابی این است که دست به تغییرات ساختاری در اقتصاد بزنند در غیر اینصورت ادامه وضع موجود بی تدبیری و بی خردی است و نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم و یا نرخ ارز را آزاد کنیم!.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • جنجال هوخشتره و چاپ پول؛ شاخص محرمانه تورم را چه عددی حساب کرد؟
  • شقاقی: تصمیمات سخت کنترل تورم مشاهده نمی‌شود؛ نرخ واقعی تورم کشور چه عددی است؟
  • ایزدخواه نماینده مجلس : جراحی در سفره مردم هنر نیست / نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم و یا نرخ ارز را آزاد کنیم
  • ایزادخواه، نماینده مجلس : جراحی در سفره مردم هنر نیست / نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم و یا نرخ ارز را آزاد کنیم
  • نماینده مجلس: نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم
  • حراج سکه بانک مرکزی؛ بهترین پیشنهاد برای خرید سکه دولتی
  • شما یا نمیدانید یا میخواهید که ندانید!
  • هشدار نگران‌کننده یک اقتصاددان نسبت به تشدید تورم/ نرخ واقعی تورم کشور چه عددی است؟
  • سرگیجه با آمار تورم
  • مردم گم شده در دعوای سیاسی بر سر تورم!/یک ضربه دیگر بر بار شیشه/بازی بن‌سلمان با کارت فلسطین