Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیته علمی سیاستگذاری کووید۱۹ با اشاره به مطالعاتی که روی داروهای کرونا انجام می‌شود، گفت: پیش‌بینی می‌شود که موج‌های دوم و سومی در راه باشد. ۱۳ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۸ اجتماعی پزشکی نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری تسنیم، دکتر رضا ملک‌زاده در نشست خبری کمیته علمی کشوری سیاستگذاری بیماری کووید19 درباره داروی "رمدسیویر"، گفت: مرگ‌ومیر بیمارانی که رمدسیویر گرفتند 7 درصد بود در حالی که مرگومیر سایر بیماران که پلاسیبو (دارونما) گرفتند 12 درصد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: یک نکته خیلی مهم این است که درمان را زود شروع کنیم. داروی "رمدسیویر" برای افرادی که زیر ونتیلاتور بودند اثری نداشت و رمدسیویر برای کوتاه‌ کردن دوران بستری موثر است اما اثر آن نسبی است و نباید انتظار معجزه از این دارو داشته باشیم.

عضو کمیته علمی سیاستگذاری کووید 19 با بیان اینکه در دنیا مطالعه‌ای با هماهنگی سازمان جهانی بهداشت در حال انجام است که ایران نیز جزئی از آن است، گفت: تاکنون 3095 بیمار وارد این مطالعه شده‌اند که ما در ایران با 35 مرکز تحقیقاتی، 30 بیمارستان با 988 بیمار وارد این مطالعه شده‌ایم و ایران توانسته از همه کشورهای دیگر بیشتر وارد این مطالعه شود.

ملک‌زاده با بیان اینکه در حال تحقیق بر روی داروهای "رمدسیویر" و "کلروکین" هستیم، خاطرنشان کرد: روسیه در زمینه مطالعات ضعیف‌تر از ایران عمل کرده است، روسیه به تازگی تصمیم گرفته داروی "فاویپیراویر" را وارد مطالعه کند در حالیکه ما مطالعات آن را تمام کرده‌ایم و نشان داده‌ایم که این دارو اثری ندارد.

وی با بیان اینکه در اکثر کشورهای دنیا ویروس کرونا در مراحل اولیه است، تصریح کرد: در نیویورک، 20 درصد از مردم آنتی‌بادی کرونا را داشته‌اند و در ایران در اکثر شهرها به جز شهرهایی مانند رشت و قم و بابل که احتمالاً ایمنی جمعی را به‌دست آورده‌اند، 10 درصد افراد آنتی‌بادی را به دست آورده‌اند، بنابراین پیش‌بینی می‌شود که موج‌های دوم و سومی در راه باشد.

نمکی: ویروس کرونا با گرما مهار نشد/ وضعیت عادی نیستنمکی: وزارت بهداشت را با 20 هزار میلیارد کسری بودجه تحویل گرفتم

انتهای پیام/

R7573/P1014142/S2,24/CT11 واژه های کاربردی مرتبط داروی شیمیایی وزارت بهداشت ویروس کرونا

منبع: تسنیم

کلیدواژه: داروی شیمیایی وزارت بهداشت ویروس کرونا داروی شیمیایی وزارت بهداشت ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۵۷۸۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چشم‌انداز صندوق بین‌المللی پول از اقتصاد ایران و جهان

به گزارش تابناک، رشد اقتصادی ایران در سال گذشته ۴٫۷ درصد برآورد شده اما برای سال‌های ۲۰۲۴ و ۲۰۲۵، به ترتیب رشد اقتصادی ۳٫۳ و ۳٫۱ درصدی پیش‌بینی شده است. بنابراین پیش‌بینی رشد ایران در سال پیش رو ۰٫۴ واحد درصد و برای سال ۲۰۲۵، ۰٫۱ واحد درصد کم شده است.

صندوق بین‌المللی پول علت این کاهش چشم‌انداز رشد را کندشدن رشد اقتصاد غیرنفتی و درآمد نفتی ایران اعلام کرده است. عواملی مثل هزینه تأمین مالی همچنان بالا، اثرات بلندمدت همه‌گیری کووید-۱۹، جنگ روسیه و اوکراین، رشد ضعیف بهره‌وری و کاهش پیوستگی اقتصادی کشورها باعث شده‌اند سرعت احیای اقتصاد جهانی نسبت به مشابه‌های تاریخی پایین‌تر باشد.

این نهاد بین‌المللی پیش‌بینی می‌کند تورم متوسط کشورها از ۶٫۸ درصد در ۲۰۲۳، به ۵٫۹ درصد در سال ۲۰۲۴ و ۴٫۵ درصد در سال بعد کاهش یابد، با نظر به این که کشورهای توسعه‌یافته زودتر از کشورهای در حال توسعه و بازارهای نوظهور به تورم‌های هدف خود بازگردند. صندوق بین‌المللی پول نسبت به ریسک‌های متعدد اقتصاد جهانی خوشبین‌تر از گذشته است. گزارش این نهاد ادعا می‌کند این ریسک‌ها تا حدی تعدیل شده‌اند.

هم‌زمان که ریسک‌های آسیب‌زننده‌ای مثل شوک‌های قیمتی ناشی از تنش‌های بین‌المللی و نوسانات ارزیِ ناشی از تفاوت سرعت کاهش تورم کشورها در پیش‌اند، اتفاقاتی مثل بودجه‌های انبساطی‌تر از پیش‌بینی گزارش، کاهش سریع‌تر تورم (مثلاً به خاطر دست بازتر بانک‌های مرکزی در شرایط تداوم افزایش مشارکت در بازار کار) و رشد بیشتر بهره‌روی تحت تأثیر هوش مصنوعی و اصلاحات ساختاری قوی‌تر می‌توانند وضعیت اقتصادی دو سال آینده دنیا را بهتر از چشم‌انداز فعلی IMF کند.

دیگر خبرها

  • محققان عنوان می کنند؛ نقش موثر رژیم غذایی گیاهی برای سیگاری ها
  • چرا «بحران وارفارین» دست از سر بیماران قلبی بر نمی‌دارد؟
  • چشم‌انداز صندوق بین‌المللی پول از اقتصاد ایران و جهان
  • داروی ایرانی بیماران SMA وارد بازار می‌شود / برنامه وزارت بهداشت برای پویش ملی سرطان
  • وضعیت تولید داروی بیماران SMA در کشور
  • مردم نگران تامین داروی وارفارین نباشند
  • توزیع محموله‌های بزرگ وارفارین در بازار
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • تجویز داروی خارج از این فهرست ممنوع است
  • تجویز داروی خارج از فهرست کشوری ممنوع است