Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،فریدون اللهیاری مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان اظهار کرد: برای بازگشایی تاسیسات گردشگری استان، دستورالعمل‌هایی در ستاد استانی مبارزه با کرونا تهیه و تدوین شد که در آن، آموزش‌هایی نیز به کارکنان این مراکز ارائه می‌شود تا از به خطر افتادن سلامت خود و بازدیدکنندگان جلوگیری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او افزود: علاوه بر دستورالعمل‌های صادره از وزارت بهداشت و ستاد مبارزه با کرونا، وزارت میراث فرهنگی نیز دستورالعمل‌هایی تحت عنوان "سفر هوشمند" تهیه و تنظیم کرده که اجرای آن بر تمامی تاسیسات گردشگری الزامی است. در این دستورالعمل‌ها علاوه بر تاکید بر رعایت نکات بهداشتی، نوع و تعداد ظرفیت‌ها و محدودیت‌ها در هر مرکز، شیوه ضد عفونی کردن مکان‌ها، طریق تهیه و توزیع غذا و تعداد پرسنل و آموزش‌های لازم به آن‌ها نیز گنجانده شده است.

مدیرکل میراث فرهنگی استان اصفهان با بیان اینکه دستورالعمل‌های وزارت میراث فرهنگی به‌طور کامل چرخه سفر و گردشگری را از ابتدا تا انتهای آن در بر می‌گیرد، گفت: چرخه گردشگری و سفر شامل تمامی مراکز و آژانس‌های مسافرتی، حمل و نقل تور‌های گردشگری، مراکز اقامتی و گردشگری می‌شود و این دستورالعمل‌ها تحت عنوان سفر‌های هوشمند به طور کامل به بررسی وضعیت سلامت مسافر در هر دوره از سفر خود می‌پردازد.

او اضافه کرد: با توجه به شیوع ویروس کرونا، ضروری است که بازرسی‌ها و نظارت‌های بهداشتی بیش از پیش افزایش یابد؛ بنابراین بازدید‌ها در چندین نوبت انجام می‌شود، اما متاسفانه از آنجایی که نسبت بازرسان دولتی به تاسیسات گردشگری ما کمتر است نمی‌توانیم تنها به بازرسان دولتی اکتفا کنیم.

مدیرکل میراث فرهنگی اصفهان گفت: خوشبختانه همکاران ما در میراث فرهنگی و همچنین دیگر اصناف و نهاد‌های مرتبط، نظارت‌های بهداشتی را تا حد لازم انجام می‌دهند؛ از طرفی شیوع این ویروس باعث شده مردم نیز بیشتر از قبل به فکر سلامتی و بهداشت خود و اطرافیان خود باشند بنابراین بخش عمده‌ای از این نظارت‌ها توسط خود مردم و بازدیدکنندگان انجام می‌پذیرد.

او ادامه داد: این بازرسی‌ها هم اکنون به صورت جدی دنبال می‌شود و حتی مجوز برخی از مراکز متخلف به حالت تعلیق درآمده است.

اللهیاری با اشاره به بازگشت نسبی بازدیدکنندگان به مراکز گردشگری تصریح کرد: پیشتر هم پیش بینی می‌شد که با کاهش محدودیت‌های تردد و بازگشایی تاسیسات گردشگری شاهد حضور گردشگران در استان به خصوص در ایام عید فطر باشیم، بنابراین لازم بود خود را آماده پذیرایی از مهمانان کنیم تا سلامتی آن‌ها مورد تهدید قرار نگیرد.

او خاطرنشان کرد: در حال حاضر فروش بلیت برای بازدید از مراکز گردشگری صرفا به صورت اینترنتی و به صورت محدود صورت می‌پذیرد؛ برای هر یک از مراکز و با توجه به مساحت آنها، تعداد مشخصی بلیت فروخته می‌شود که این بلیت‌ها هم مدت زمان خاص خود را دارند و دیگر مانند قبل هر بازدیدکننده نمی‌تواند هر مدت زمانی که بخواهد به بازدید بپردازد.
علاقه‌مندان به بازدید می‌توانند با مراجعه به سامانه www.tafrihati.com اقدام به خرید بلیت مکان و روز و ساعت مورد نظر خود کنند.

منبع:تسنیم

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: میراث فرهنگی نظارت بر تاسیسات گردشگری تاسیسات گردشگری دستورالعمل ها میراث فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۵۸۰۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت ۴۱ میراث در فهرست آثار ملی البرز

البرز- مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی با اشاره به ثبت ۴۱ اثر از استان البرز در فهرست میراث ناملموس، همکاری مردم برای شناسایی و معرفی آیین‌ها و رسوم مناطق مختلف استان و ثبت آن‌ها را بسیار مؤثر و مهم عنوان کرد.
رحیم خاکی اظهار کرد: استان البرز با دارا بودن فرهنگ و پیشینه غنی مانند سایر استان‌ها دارای رسوم و آیین‌های خاصی است که به‌خصوص  در روستاهای شهرستان‌های البرز هنوز برخی از آن‌ها پابرجا مانده است.
مدیر کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی استان البرز در گفت‌وگو با ایسنا گفت: آنچه به ارزشمندتر شدن موجودیت فعلی یک سرزمین کمک می‌کند آگاهی از تاریخ و پیشینه فرهنگی و اجتماعی مردمان آن سرزمین و انتقال آن به آیندگان است.
او افزود: اداره کل میراث‌ فرهنگی استان البرز با تلاشی مضاعف توانسته به حفظ و معرفی بسیاری از آیین‌ها و میراث ناملموس این استان کمک کند.  منبع: قدس آنلاین

دیگر خبرها

  • رسیدگی به بحث فرونشست از برنامه‌های اصلی وزارت میراث فرهنگی است
  • ضرغامی: حال مردم خوب هست که به سفر می‌روند
  • یکی از ۴ سنگرِ اهواز در زمان جنگ از بین رفت
  • اجرای طرح احیا باغات و بافت تاریخی شهر شاهدیه
  • معاون گردشگری وزارت میراث وارد خوزستان شد
  • تقدیر وزیر میراث فرهنگی از سریال «نون خ»
  • آخرین آمار حکایت از رشد قابل توجه گردشگری است
  • جومونگ در جزیره، آشوراده چوسان شد/ دستور رییس‌جمهور وتو می‌شود؟
  • نرم افزار «لرستان سفر» چندزبانه می‌شود
  • ثبت ۴۱ میراث در فهرست آثار ملی البرز