Web Analytics Made Easy - Statcounter

راهدار گفت: یکی از برنامه های راهبردی امسال ما در این کمیسیون صادرات محصولات شرکت های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات استان است که با جدیت دنبال می کنیم.

«یلدا راهدار»، امروز (سه شنبه 13 خرداد) در جلسه کمیسیون فناوری، اطلاعات، ارتباطات و اقتصاد رسانه این اتاق که به صورت برخط (آنلاین) برگزار شد، گفت: یکی از بخش هایی که علی رغم وجود پتانسیل های منحصر به فرد، جای خالی آن به شدت در استان احساس می شود بحث صادرات محصولات شرکت های فناوری اطلاعات و ارتباطات استان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو هیئت رئیسه و رئیس کمیسیون فناوری، اطلاعات، ارتباطات و اقتصاد رسانه اتاق بازرگانی فارس با بیان از سال گذشته مسایل زیربنایی صادرات محصولات «فاوای» استان را دنبال کردیم، افزود: مذاکرات مثبتی و مسیرهای خوبی برای صادرات و اتصال محصولات حوزه فناوری، اطلاعات و ارتباطات استان به بازارهای جهانی انجام شده که نتایج نهایی آن را تا آخر این ماه اعلام می کنیم.

وی اظهارداشت: یکی از مسائل زیرساختی فراهم شده برای صادرات این محصولات، حمایت و پشتیبانی اتاق ایران و اختصاص مشاوران متخصص ملی و بین المللی برای صادرات محصولات فارس است.

راهدار اضافه کرد: از الزامات مهم برای صادرات محصولات حوزه فناوری، اطلاعات و ارتباطات استان تهیه داده ها و اطلاعات مشخص و جامع از فعالیت های در حال انجام در استان است که تلاش می کنیم این مهم با همکاری بازیگران فضای کسب و کار استان تهیه و در اختیار مشاوران قرار دهیم.

راهدار ادامه داد: محور امسال برنامه های ما در این کمیسیون شناسایی و اتصال محصولات شرکت های فناوری، اطلاعات و ارتباطات استان به بازارهای صادراتی و ایجاد امکان مذاکرات حضوری(B 2 B)  تجار و فعالان این حوزه در استان با با خارج از کشور است.

عضو هیئت رئیسه اتاق بازرگانی فارس عنوان داشت: از دیگر برنامه های امسال ما در این کمیسیون توجه به فعالیت آزادکاران و فعالان بازار کار در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات در ابعاد مختلف، پیگیری مطالبات صنفی فعالان حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات استان در حوزه های مالیات - بیمه و قانون کار و برگزاری دوره های مهارتی و آموزشی بر اساس نیاز بازیگران فضای کسب و کار فاوای استان است.

وی تصریح کرد: همچنین از برنامه های دیگر این کمیسیون پرداختن به موضوع اقتصاد رسانه به مفهوم مطالبه فعالان حوزه فناوری، اطلاعات و ارتباطات با همراهی و مشارکت ذی نفعان این حوزه است.

راهدار افزود: تهیه بانک جامع اطلاعات فعالان حوزه فاوای استان، پایش فضای کسب و کار این حوزه و پیگیری جذب سرمایه گذاری و شکل دهی صندوق های سرمایه گذاری خطر پذیر نیز که از سال گذشته در دستور کار ما قرار داشت نیز در حال انجام است.

وی بیان کرد: در آغاز شروع این کمیسیون نمای مشخصی از حوزه فناوری، اطلاعات، ارتباطات و اقتصاد رسانه در استان در دسترس نبود اما امروز می توانیم اعلام کنیم فضای کسب و کار فاوای استان را شناسایی و نیازهای اصلی، تهدید ها و فرصت ها را استخراج کردیم و برای تحقق اهداف مشخص شده و رفع مشکلات برنامه ریزی کرده ایم.

پایان پیام/130

منبع: شبستان

کلیدواژه: اتاق بازرگانی فارس فناوری اطلاعات شیراز فناوری اطلاعات و ارتباطات اطلاعات و ارتباطات استان حوزه فناوری اطلاعات صادرات محصولات فضای کسب و کار اقتصاد رسانه برای صادرات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۵۸۴۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین

مجیدرضا حریری رئیس اتاق مشترك ایران و چین گفت: به طور کلی و در سال های گذشته بیش از ۳۳درصد صادرات غیرنفتی به چین داشتیم، بزرگترین بازار كالای صادراتی ما چین است البته تركیب صادراتی ما به همه كشورها بر اساس امار گمرك بیش از ۸۰ درصد كالا بر اساس مواد نفتی و معدنی و خام فروشی است؛ بغیر از صادرات ما به به عراق و افغانستان كه تولیدی بوده است.

حریری تصریح کرد: ۹۱ درصد كالای صادراتی ما به چین از فراورده های نفتی است كه اصولا در تركیب صادرات مشكل داریم. در بازار های بین المللی كیفیت و قیمت اهمیت دارد؛ پسته و زعفران ما از نظر كیفی رقیب ندارد كه بازار دست ایران است.

او با بیان اینكه ۱۸ سال پیش با برگزاری سمینار فرصتها و چالشهای صادرات به چین را بررسی كردیم گفت: حدود ۵سال پیش بر كالاهای ساخته شده با رفع موانع و اشكالات صادرات به چین كارهایی انجام شد تا با گرفتن مجوزها میگو و ماهی، انجیر، سیب و مركبات، فرش و صنایع دستی،سفال همدان، لبنیات، پای مرغ و زعفران بعنوان كالای غذایی صادرات انجام شد.

رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین گفت: میزان صادرات کشورمان به چین در طول یکسال اخیر ۹۰ درصد محصولات خام پتروشیمی و معدنی بوده كه در سال های اخیر با پیدا كردن بازارهای متنوع در این كشور به سمت صادرات غیرنفتی پیش رفته ایم.

رئیس اتاق مشترك ایران و چین لیست كالای صادراتی ایران به چین را بسیار متنوع دانست و بیان داشت: سال گذشته ماشین الات الیاف نانو و هایتك به چین صادر كردیم و درصدد پیداكردن بازاری برای اقلام جدیدی مثل آبمیوه ها، كفش دست سوز و شیرینی و شكلات، در حوزه ظروف آشپرخانه پلیمری كه تولیدات به روزی هم داریم، فروش پوشاك مردانه با برندهای معتبر متمركز شده ایم.

وی اظهار امیدواری كرد: همه كالاهای تولید كشور كه در فرایند تولید میزان ارز آن كمتر از ۲۵ درصد هزینه كالا را داشته باشد و میزان رقابت بزرگی در بازار خواهد داشت را برای صادرات آماده كنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • میزان تشعشعات گوشی تلفن همراه ارزیابی می‌شود
  • اجرای پروژۀ فیبر نوری در هرمزگان تسریع می‌شود
  • رتبه اول کشوری در زمینه انجام تکالیف قانونی صدور مجوز
  • اجرای پروژه فیبرنوری در هرمزگان تسریع می‌شود
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • وزارت ارتباطات در تکالیف قانونی صدور مجوز اول شد
  • اختصاص هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به پروژه‌های تحقیق و توسعه
  • حفاظت از داده‌های شخصی کاربران موجب رشد پایدار اقتصاد دیجیتال است
  • صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین
  • عکس معناداری که آذری جهرمی منتشر کرد