Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رویداد24»
2024-04-26@19:50:12 GMT

۷ نشانه وقتی ویروس کرونا به مغز می‌زند!

تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۵۹۸۴۷

۷ نشانه وقتی ویروس کرونا به مغز می‌زند!

رویداد۲۴ شاید کووید-19 را به عنوان یک بیماری تنفسی در نظر بگیرید که البته درست است زیرا کروناویروس جدید به ریه های انسان حمله می کند.

به گزارش "ایت دیس"، اما دانشمندان، پزشکان و بیماران در حال کشف این مساله هستند که کووید-19 می تواند مغز را نیز آلوده کند و به بروز علائم عصبی مشکل‌ساز در افراد در هر سنی منجر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سکته مغزی یا علائم شبه سکته مغزی دارید

اگر دشواری در تکلم و درک، فلج یا بی حسی در صورت، دست یا پا، یا بروز مشکلات ناگهانی در دید خود را تجربه می کنید باید کمک پزشکی فوری دریافت کنید. مطالعات نشان داده اند که در نتیجه افزایش لخته شدن خون، سکته های مغزی با کووید-19 پیوند خورده اند و حتی افراد جوان بدون عوامل خطر قبلی برای سکته مغزی نیز وجود لخته خون در سرخرگ های مغز را تجربه کرده اند. این گاهی اوقات بلافاصله و گاهی اوقات پس از 10 روز از ابتلا به عفونت رخ داده است.


با روان‌آشفتگی مواجه هستید

اگر با روان‌آشفتگی مواجه هستید که با بی قراری، توهم و عدم انسجام فکر و گفتار تعریف می شود، مراجعه به پزشک بهترین گزینه است زیرا ممکن است با یکی از نشانه های کووید-19 مواجه باشید. در برخی موارد، بیماران روان‌آشفتگی را حتی پیش از شکل گیری تب یا بیماری تنفسی تجربه کرده اند.

سردرد تپشی دارید

سردرد در کنار تب و لرز، سرفه خشک، و تنگی نفس یکی از علائم اصلی کووید-19 است. یکی از بیماران مبتلا به این بیماری سردردهای خود را شبیه چکشی درون سرش که تلاش می کند راه خود را به بیرون باز کند، توصیف کرده بود.

تشنج دارید

اگر سردرگمی موقتی، حرکات غیر قابل کنترل دست ها و پاها، از دست دادن هوشیاری یا آگاهی، یا علائم شناختی یا احساسی، مانند تب، اضطراب یا دژاوو را تجربه می کنید، بلافاصله به پزشک مراجعه کنید. پژوهشگران دانشگاه سینسیناتی با بررسی علائم عصبی در بیماران مبتلا به کووید-19 دریافتند که نه درصد آنها از تشنج رنج می برند.

بیشتر بخوانید: سردرد و تشنج؛ نشانه‌ای جدید از ابتلا به ویروس کرونا


سرگیجه دارید

حداقل چهار درصد از بیماران مبتلا به کووید-19 مورد مطالعه قرار گرفته توسط پژوهشگران دانشگاه سینسیناتی دارای سرگیجه بودند. این ممکن است به دلیل سطوح پایین‌تر اکسیژنی باشد که به مغز می رسد.

حس بویایی یا چشایی خود را از دست داده اید

از دست دادن حس چشایی یا بویایی نیز شرایطی عصبی است. حس بویایی اغلب تا روز سوم آلوده شدن به کروناویروس جدید از دست می رود و بیماران بسیاری به طور همزمان حس چشایی خود را نیز از دست می دهند.

وضعیت روانی شما تغییر کرده است

اگر تغییر در عملکرد فکری، احساسی، روانی و شخصیتی خود را تجربه می کنید که به طور معمول با تغییرات رفتاری همراه است، ممکن است به انسفالوپاتی مبتلا شده باشید. انسفالوپاتی اصطلاحی در برگیرنده شرایطی است که بر مغز تاثیر می گذارد. به عنوان مثال، یک بیمار مبتلا به کووید-19 دچار سردرگمی شده و از سردرد شکایت داشت. وی تنها می توانست موارد معدودی مانند نام خود را به پزشکان بگوید و با گذشت زمان میزان پاسخگویی وی هرچه بیشتر کمتر می شد. اسکن های مغزی تورم غیرعادی و التهاب در چند بخش مغز وی و همچنین مرگ سلول ها در بخش هایی کوچک‌تر را نشان دادند.



منبع: سلامت نیوز لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 اخبار سلامت ویروس کرونا در ایران کووید 19

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۵۹۸۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فیلمی بامزه از متهم اصلی کرونا!

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • عمل جراحی آنوریسم مغزی در نیشابور با موفقیت انجام شد
  • انجام موفقیت آمیز عمل جراحی آنوریسم مغزی در نیشابور
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • فیلمی بامزه از متهم اصلی کرونا!
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • کوتاه شدن قد و علائم قوز پشتی؛ نشانه‌هایی که احتمال ابتلا به پوکی استخوان را گوشزد می‌کند
  • هر ۸۴۰ تولد؛ یک نوزاد مبتلا به شکاف لب / بهترین زمان جراحی برای بیماران
  • افزایش شیوع فیبریلاسیون دهلیزی در افراد میانسال