Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، حمیدرضا تیموری معاون بانکی و اعتباری صندوق توسعه ملی در جمع فعالان اقتصادی خراسان رضوی گفت: یکی از مشکلات بانک‌ها تضمین وثایق است، تضمین وثایق بانکی به صندوق توسعه ملی ارتباطی ندارد، این صندوق هیچ منعی برای اختصاص منابع مالی ندارد، اما همه متقاضیان نمی‌توانند به تعهدات خود عمل کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او افزود: بانک‌ها اعطای سرمایه در گردش را راحت‌تر از بحث سرمایه ثابت می‌پذیرند، اما سرمایه در گردش به معنای کمک به فعال اقتصادی برای انجام امور روزانه است، اما در مقابل سرمایه ثابت به معنای ایجاد طرح و تولید جدید خواهد بود، ولی متاسفانه بیشتر فعالان اقتصادی متقاضی سرمایه در گردش هستند.

معاون بانکی و اعتباری صندوق توسعه ملی ادامه داد: پول در مملکت وجود دارد و سپرده‌گذاری زیادی نیز در بانک‌ها انجام می‌شود، اما پول به پروژه‌ها داده نمی‌شود، باید دید مشکل کجاست؟

تیموری بیان کرد: در کل کشور ۴۴۰ هزار میلیارد ریال سپرده‌گذاری بانکی انجام شده، اما از این میزان ۲۷۰ هزار میلیارد ریال از محل قرارداد‌های عاملیت ریالی منعقده بین صندوق توسعه ملی و بانک‌ها جذب شده است که سهم خراسان رضوی از مجموع رقم مذکور، ۱۵ هزار میلیارد ریال بوده است.

او تصریح کرد: همچنین خراسان رضوی یک میلیون دلار از محل قرارداد‌ها عاملیت ارزی منعقده بین صندوق توسعه ملی و بانک‌ها جذب کرده، در حالی که ۱۰۰ میلیون دلار سپرده ارزی در خدمت بانک‌ها برای تولید و صنعت قرار دارد.

معاون بانکی و اعتباری صندوق توسعه ملی تاکید کرد: پرداخت تسهیلات هیچ ارتباطی به صندوق توسعه ملی و این صندوق هیچ ارتباطی نیز با فعالان بخش خصوصی ندارد، اما بانک‌ها متعهد به پرداخت به صندوق توسعه ملی هستند، ۲.۵ درصد از کارمزد تسهیلات ارزی متعلق به بانک‌ها و یک درصد متعلق به صندوق توسعه است.

تیموری اظهار کرد: این در حالی است که اگر پول صندوق توسعه ملی در بانک مرکزی بماند، خود بانک مرکزی یک درصد به صندوق سود می‌دهد و دیگر ریسکی بابت نوسان نرخ ارز و پول برای صندوق به وجود نمی‌آید.

معاون بانکی و اعتباری صندوق توسعه ملی گفت: دو بانک بزرگ «صنعت و معدن» و «کشاورزی» بیشترین سهم از ۲۷۰ هزار میلیارد ریال منابع جذب شده صندوق توسعه ملی را در اختیار دارند، یعنی از این میزان تنها ۶۲ درصد جذب شده است.

تیموری افزود: تاکنون ۲۰ هزار میلیارد ریال در حوزه صادرات در سیستم بانکی سپرده‌گذاری شده، اما از این میزان یک ریال نیز جذب نشده است.

او بیان کرد: از سال ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۵ سهم خراسان رضوی از محل قرارداد‌های عاملیت ریالی منعقده بین صندوق توسعه ملی و بانک ها، ۶ هزار و ۴۵۰ میلیارد ریال و سهم این استان از محل تسهیلات اشتغال روستایی سه هزار و ۹۰۰ میلیارد ریال بوده که به چهار بانک اختصاص یافته، اما فقط دو بانک در این زمینه فعالیت داشتند.

انتهای پیام//ف. ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فعالان اقتصادی اعتبارات ملی سرمایه در گردش اشتغال زایی هزار میلیارد ریال صندوق توسعه ملی صندوق توسعه خراسان رضوی سپرده گذاری بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۶۲۶۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مزایده اموال شناسایی شده متهم پرونده کثیرالشالکی بهمئی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، علی ملک حسینی با اشاره به اقدامات انجام شده در دستگاه قضایی استان برای رفع مشکل سپرده گذاران صندوق کثیرالشاکی بهمئی گفت: در مرحله کنونی پنج دستگاه خودروی خارجی مربوط به متهم که در نقاط مختلف کشور و در دست برخی از منسوبان وی بود، شناسایی و به استان منتقل شده تا اینکه با مزایده آنها بتوانیم بخشی از اموال سپرده‌گذاران این صندوق کثیرالشاکی را به آنها پرداخت کنیم. وی افزود: این اقدام برای رضایت خاطر مردم، قبل از صدور حکم و اجرای احکام انجام شده است و همانگونه که می‌دانید پرونده همچنان در دادسرا بوده و سعی ما بر این است که بتوانیم به دور از هر گونه بروکراسی اداری تا آنجا که می‌شود، مشکل سپرده گذاران را رفع کنیم. دادستان عمومی و انقلاب یاسوج با بیان اینکه این پرونده مهم‌ترین پرونده اقتصادی در دادسرا‌های کهگیلویه و بویراحمد است، اضافه کرد: پرونده به صورت ویژه و با نظارت دادستان، معاون دادستان و بازپرس در دستور کار قرار دارد. ملک حسینی با اشاره به فروش سهام صندوق گفت: اقداماتی در این زمینه در تهران انجام داده‌ایم، ملاقات‌هایی با مسئولان بورس داشته‌ایم، اما به دلیل شرایط کنونی بورس، باوجود دو مرتبه مزایده خریداری برای فروش سهام نبوده است، اما با این حال تلاش‌های خود را انجام می‌دهیم تا بتوانیم مرحله به مرحله به صورت عادلانه بخشی از سپرده‌ها را به سپرده گذاران برگردانیم. وی با بیان اینکه چند روز آینده نیز مزایده چند ملک در بهمئی برگزار می شود، بیان کرد: این مزایده شامل چند زمین و واحد مسکونی است.
دادستان عمومی و انقلاب یاسوج گفت: اگر شخصی خریدار کل سهام این صندوق باشد می‌تواند به دادسرای مرکز استان مراجعه کند.

دیگر خبرها

  • قرارداد بانک مسکن و صندوق توسعه ملی روی کاغذ ماند
  • استفاده از دانش بنیان‌ها در توسعه کشاورزی ضروری است
  • توسعه همکاری های بانکی ایران و افغانستان
  • ارزپاشی بانک مرکزی از محل ذخایر ارزی و منابع صندوق توسعه ملی
  • مزایده اموال شناسایی شده متهم پرونده کثیرالشالکی بهمئی
  • معرفی توانمندی‌های نظام بانکی ایران در نشست با مدیران بانک مرکزی پاکستان
  • بانک توسعه صادرات درمسیرجهش تولید گام موثر برمی دارد
  • کارگروه تخصصی روابط بانکی ایران و آفریقا تشکیل شد
  • کنسرسیوم بانکی با هفت امضا مالک پرسپولیس شد
  • بانک‌هایی که همچنان نرخ سود ممنوعه روی میز دارند/ با بهره بانکی ۴۰ درصد، دلالی جایگزین تولید می‌شود!