Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-06@22:13:39 GMT

مواردمصرف کوآموکسی کلاو

تاریخ انتشار: ۱۴ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۶۳۲۴۶

کوآموکسی کلاو برای درمان عفونت های باکتریایی داده می شود. این دارو برای عفونت های سینوسی ، عفونت های ادراری ، عفونت های پوستی ، عفونت های مفاصل و برخی عفونت های دندانی تجویز می شود. همچنین قبل از انجام برخی عمل های جراحی ، از بروز عفونت جلوگیری می شود. ناطقان: اگر به پنی سیلین حساسیت دارید حتماً به پزشک خود بگویید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کوآموکسیکلاو یک نوع از پنی سیلین است. اگر به پنی سیلین حساسیت دارید ، آن را مصرف نکنید. دوزهای خود را به طور مساوی در طول روز مصرف کنید و دوره آنتی بیوتیک را کامل کنید ، حتی اگر احساس می کنید عفونت شما رفع شده است. می توانید قبل یا بعد از غذا از آموکسیکلاو استفاده کنید.

 

کوآموکسی کلاو برای درمان عفونت های باکتریایی داده می شود. این دارو برای عفونت های سینوسی ، عفونت های ادراری ، عفونت های پوستی ، عفونت های مفاصل و برخی عفونت های دندانی تجویز می شود. همچنین قبل از انجام برخی عمل های جراحی ، از بروز عفونت جلوگیری می شود.

 

کوآموکسی کلاوحاوی دو ماده است، آموکسی سیلین و کلاوولانیک اسید. ماده اول ، آموکسی سیلین یک آنتی بیوتیک پنی سیلین است که با از بین بردن باکتری های مسئول عفونت ، عفونت را درمان می کند. بعضی از باکتری ها قادر به تولید ماده شیمیایی هستند که باعث می شود آموکسی سیلین کمتر مؤثر باشد. ماده دوم ، کلاوولانیک اسید، این امر را از وقوع متوقف می کند. کلاوولانیک اسید مواد شیمیایی تولید شده توسط باکتری ها را متوقف می کند و این به آموکسی سیلین اجازه می دهد تا باکتری ها را از بین ببرد.

 

 

قبل از مصرف کوآموکسی :

بعضی از داروها برای افرادی که شرایط خاصی دارند مناسب نیستند و بعضی اوقات فقط در صورت مراقبت بیشتر از دارو می توان از دارو استفاده کرد. به همین دلایل ، قبل از شروع مصرف آموکسیكلاو مهم است كه پزشك شما موارد زیر را بداند:

• اگر شک دارید ممکن است تب غده داشته باشید.

 

• اگر یک بیماری آلرژیک دارید ، یا اینکه تاکنون واکنش آلرژیک به یک دارو داشته اید. این امر به ویژه در صورتی که تاکنون واکنش بدی به هر آنتی بیوتیک پنی سیلین نشان داده اید ، مهم است.

 

• اگر باردار هستید یا شیر می دهید. کو آموکسیکلاو برای نوزادان مضر نیست. با این وجود ، هنوز هم مهم است که اگر به کودک شیر می دهید ، به پزشک خود بگویید.

 

• اگر در نحوه عملکرد کبد خود مشکلی دارید یا در نحوه عملکرد کلیه های خود مشکل دارید.

 

• اگر داروهای دیگری مصرف می کنید. این شامل داروهایی است که شما می توانید بدون نسخه و همچنین داروهای گیاهی و مکمل های دیگر است.

 

نحوه مصرف کوآموکسی :

قبل از شروع درمان،برگه اطلاعات چاپی سازنده را از داخل بسته بخوانید. این اطلاعات بیشتر در مورد کوآموکسی کلاو به شما می دهد و لیستی کامل از عوارض جانبی که ممکن است از مصرف آن تجربه کنید را در اختیار شما قرار می دهد.

 

کوآموکسی کلاو را دقیقاً مطابق آنچه پزشک به شما گفته است مصرف کنید. معمولاً روزانه سه بار و هر هشت ساعت مصرف می شود. مهم است که در طول روز مقدار کافی از دوزها را خالی نکنید. پزشک یا داروساز شما به شما می گوید که چه مقدار قرص (یا چه مقدار داروی مایع) برای هر دوز مصرف کنید و این اطلاعات برای یادآوری بر روی برچسب بسته چاپ می شود. اگر به شما داروی مایع داده شده است ، دستورالعمل ها را با دقت بخوانید تا مطمئن شوید که مقدار صحیح دارو را اندازه گیری می کنید.

 

سعی کنید در هنگام مصرف کوآموکسی کلاو ، مقدار زیادی آب بنوشید ، تا به عملکرد کلیه های شما کمک کند. می توانید دوزهای خود را قبل یا بعد از غذا مصرف کنید.

اگر یک دوز را فراموش کردید ، به محض یادآوری آن را مصرف کنید. سعی کنید هر روز تعداد صحیح دوز مصرف کنید، اما دو دوز را همزمان مصرف نکنید تا یک دوز فراموش شده را جبران کنید.

 

 

از درمان خود نهایت استفاده را ببرید:

اگر شما (یا فرزندتان) داروی مایع خوراکی مصرف می کنید ، ممکن است متوجه شوید که باعث لکه دار شدن دندان ها می شود. این به زودی پس از پایان دوره آنتی بیوتیک ها از بین می رود.

حتی اگر احساس می کنید عفونت شما پاک شده است ، تا پایان دوره آنتی بیوتیک را مصرف کنید، مگر اینکه به شما گفته شود که متوقف کنید. این برای جلوگیری از بازگشت عفونت است. پزشک به شما خواهد گفت که مدت درمان شما چقدر طول خواهد کشید - این معمولاً بیشتر از 14 روز نیست. اگر بعد از اتمام دوره هنوز احساس ناخوشایندی دارید ، به پزشک مراجعه کنید.

 

برخی از افراد پس از طی دوره ای از آنتی بیوتیک ها ، باعث ایجاد قرمزی و خارش در دهان یا مهبل (برفک) می شوند. اگر این اتفاق برای شما رخ داد ، برای مشاوره با پزشک یا داروساز خود صحبت کنید.

اگر همزمان با قرص ضدبارداری ، آنتی بیوتیک مصرف می کنید ، در صورتی بیش از 24 ساعت  (استفراغ) یا اسهال دارید ، اثر قرص کاهش می یابد. در صورت بروز چنین اتفاقی ، از پزشک یا داروساز خود بخواهید در مورد اقدامات پیشگیری از بارداری در طی چند روز آینده ، شما را راهنمایی کند. برای هرگونه بیماری یا اسهال که کمتر از 24 ساعت طول بکشد ، نیازی به استفاده از اقدامات احتیاطی دیگر نیست.

 

 

عوارض جانبی داروی کوآموکسی کلاو :

در کنار اثرات مفید کوآموکسی کلاو  ، اکثر داروها می توانند عوارض جانبی ناخواسته ایجاد کنند ، هر چند همه ممکن است آنها را تجربه نکنید. در جدول زیر برخی از متداول ترین موارد مرتبط با داروی کوآموکسی کلاو وجود دارد. لیست کامل را در برگه اطلاعات تولید کننده که با داروی شما تهیه می شود ، پیدا خواهید کرد. اثرات ناخواسته اغلب با تنظیم بدن شما به داروی جدید بهبود می یابد ، اما اگر هر یک از موارد زیر ادامه داشت یا مشکل ساز شد با پزشک یا داروساز خود صحبت کنید.

 
در صورت تجربه عوارض چه کاری انجام دهید     عوارض جانبی مشترک آموکسیکلاو بسیار رایج است (اینها بیش از 1 از 10 نفر را تحت تأثیر قرار می دهد)
برای جایگزینی مایعات از بین رفته مقدار زیادی آب بنوشید. اگر اسهال ادامه یابد ، شدید شود یا حاوی خون باشد ، سریعاً به پزشک اطلاع دهید     اسهال
در صورت تجربه عوارض چه کاری انجام دهید     عوارض جانبی مشترک آموکسیکلاو (این افراد تحت تأثیر کمتر از 1 از 10 نفر)
با مصرف دوزهای خود در وعده های غذایی می توانید این کار را کاهش دهید      حالت تهوع یا استفراغ
برای مشاوره در مورد درمان با پزشک خود صحبت کنید     قرمزی و خارش دهان یا مهبل (برفک)

 

نکته مهم : اگر شما بثورات خارش دار ، صورت متورم یا مشکل در تنفس دارید ، این ممکن است نشانه های حساسیت به یک آنتی بیوتیک پنی سیلین باشد. دیگر از داروی کوآموکسی کلاو استفاده نکنید و با پزشک خود صحبت کنید یا سریعاً به اورژانس مراجعه کنید.

اگر علائم دیگری را که فکر می کنید به دلیل آنتی بیوتیک است ، تجربه کرده اید ، برای مشاوره بیشتر با پزشک یا داروساز خود صحبت کنید.
برچسب ها: عوارض ، کواموکسی کلاو ، ناطقان ، مواردمصرف

منبع: ناطقان

کلیدواژه: عوارض کواموکسی کلاو ناطقان کوآموکسی کلاو خود صحبت کنید آموکسی سیلین آنتی بیوتیک عوارض جانبی باکتری ها مصرف کنید پنی سیلین پزشک خود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۶۳۲۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قلیان اکسیژن؛ بِکشیم یا نه؟

به گزارش خبرآنلاین، یک فوق‌تخصص ریه با اشاره به اینکه گاز خنده در صنایع داروسازی و برای بیهوشی کاربرد دارد، گفت: آنچه به‌عنوان قلیان‌های اکسیژن مطرح شده است، بیشتر بُعد تجاری و تبلیغاتی دارد و جنبه علمی ندارد.

اخیراً وزارت بهداشت اعلام کرده که طرح ارزیابی اثرات قلیان اکسیژن را در ۱۰ استان کشور آغاز کرده است؛ رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت می‌گوید در این دستگاه که به "پاک‌دم" نیز شناخته می‌شود از ترکیب گازهای اکسیژن و نیتروژن استفاده شده است؛ به‌گفته وی، گاز موجود در این دستگاه به‌عنوان گاز خنده نیز مشهور است و باعث ایجاد احساس نشاط در مصرف‌کنندگان می‌شود!

با وجود این، برخی پزشکان نسبت به خطرات استفاده از این نوع قلیان، هشدار داده‌اند و البته طبق مشاهدات میدانی در مراکزی که این نوع از قلیان‌ها را سرو می‌کنند، عوارض متعددی در افرادی که قلیان اکسیژن را مصرف می‌کنند، قابل رؤیت است.

در همین راستا دکتر حمید سهراب‌پور؛ فوق‌تخصص ریه و استاد بازنشسته دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در گفت‌وگو با تسنیم با بیان این که گاز N۲O یا همان گاز خنده‌آور در صنایع داروسازی کاربرد دارد، گفت: موارد استفاده از این گاز بسیار محدود است و در بیهوشی‌های سطحی در زمان قدیم استفاده می‌شد و آنچه به‌عنوان قلیان‌های اکسیژن مطرح شده است، بیشتر بُعد تجاری و تبلیغاتی دارد و جنبه علمی ندارد.

وی افزود: همچنین این‌که عنوان شده است استفاده از این قلیان جنبه اکسیژن‌درمانی دارد درست نیست زیرا اکسیژن‌درمانی به این معناست که فرد با استفاده از کپسول، اکسیژن را استنشاق کند در حالی که این قلیان صرفاً شامل اکسیژن نیست.

این فوق‌تخصص ریه متذکر شد: اتصالات و لوله‌های هر نوع قلیانی، محل مناسب برای تجمع باکتری‌ها و رشد قارچ‌هاست و بنابراین خطرات زیادی برای ریه افراد دارد.

این پزشک متخصص داخلی و فوق‌تخصص ریه همچنین به مضرات استفاده از قلیان‌های دخانی اشاره و تصریح کرد: قلیان دخانی و حاوی تنباکو نیز مقادیر زیادی از دود را وارد ریه‌ها می‌کند که این امر به سلامتی ریه آسیب جدی وارد می‌کند؛ مواد آروماتیک و معطر موجود در تنباکوها نیز به‌شدت سرطان‌زاست؛ بنابراین باید وزارت بهداشت، فرهنگ‌سازی‌های لازم برای کاهش مصرف انواع دخانیات و قلیان‌ها را انجام دهد و با سایر دستگاه‌ها برای کاهش تولید و مصرف این نوع مواد دخانی، رایزنی کند.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903007

دیگر خبرها

  • آشنایی با روش‌های درمان زخم بستر در منزل
  • دوری قهرمان نامدار کشتی ایران از تمرینات +عکس
  • عفونت چشم کار دست زارع داد/آخرین وضعیت یزدانی برای حضور در المپیک
  • دردسر عجيب هركول كشتى ايران (عکس)
  • عفونت چشم بلای جان قهرمان کشتی شد
  • قلیان اکسیژن؛ بِکشیم یا نه؟
  • هشدار به سیگاری ها؛ مرگ بیش از ۱۴ میلیون نفر بر اثر مصرف سیگار
  • (اینفوگرافیک) درمان عفونت سینوس بدون دارو
  • غلبه بر عفونت سینوس بدون نیاز به دارو
  • غلبه بر عفونت سینوس : ترفندهای ساده و موثر بدون نیاز به دارو (اینفوگرافی)