Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام حسن خیری رئیس مرکز مطالعات، برنامه ریزی و تعالی علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی در گفت و گو با خبرنگارگروه دانشگاه ایسکانیوز، درباره برنامه‌های برنامه این مرکز در حوزه توانمندسازی استادان اظهارکرد: براساس رسالت معاونت علوم انسانی و هنر در راستای تعالی علوم انسانی بر پایه سه شاخص روزآمدی، بومی سازی و حکمی سازی، دوره‌های آموزشی برای اعضای هیئت علمی علوم انسانی و هنر برگزار خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اولین دوره از تاریخ 31 خردادماه برای اعضای هیئت علمی و هیئت اندیشه ورز کشوری، تحت عنوان «دوره حکمی سازی علوم انسانی و هنر» برگزارخواهد شد؛ در این دوره به طور خاص و ویژه، به موضوع حکمی سازی در 60 ساعت پرداخته می‌شود. هدف اصلی این دوره، تولید گفتمان حکمی سازی علوم انسانی، آشنایی با چیستی، روش شناسی و کارکردهای حکمی سازی، آشنایی با مبانی معرفت شناسی و ارزش شناختی، انسانی شناختی و دین شناختی علوم انسانی است. مباحث این دوره در 6 جلسه، توسط عبدالحسین خسروپناه معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد ارائه خواهد شد.

خیری ادامه داد: موضوع دیگری که در این دوره ارائه خواهد شد، بنیان‌های جامع پردازی حکمی سازی است که به خواستگاه ارزش‌های اخلاقی و حقوق، مناسبات اجتماعی، هویت اجتماعی، زیست جهان و نظام اجتماعی، جامعه در نظام اجتماعی و فقه در نظام اجتماعی به مدت 6 جلسه با ارائه مطالبی از سوی بنده پرداخته خواهد شد.

رئیس مرکز مطالعات، برنامه ریزی و تعالی علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: مبحث دیگر این دوره، مبانی معرفت شناختی حکمی سازی است که با ارائه مطالبی توسط مهدی حسین زاده به این موضوع پرداخته خواهد شد. در این دوره به مباحث مختلفی از جمله عقلانیت معرفت، گسترش پذیری معرفت‌های یقینی، امکان دست یابی به واقعیت پدیده‌ها، آموزه معرفت حضوری، تقسیمات علم حضوری، معرفت علم حصولی و مفاهیم حقیقی و غیرحقیقی تصورات و مفاهیم بدیهی و نظری معرفت شناختی در قالب 6 جلسه پرداخته می‌شود.

وی گفت: مبانی انسان شناختی حکمی نیز از دیگر موضوعات این دوره آموزشی خواهد بود که در 6 جلسه از سوی مهدی آشوری ارائه می‌شود. رئوس مباحث ارائه شده در این 6 جلسه شامل سطوح تاثیری گذاری مبانی انسان شناختی در نظریه عمل اجتماعی، اصول و کلان نظریه‌های انسان شناسی نو صدرایی، رویکردهای کاربست‌ مبانی انسان شناختی در علوم انسانی، ماهیت انسان و شاکله و صفات شخصیتی در مبانی علوم رفتاری حکمی، گرایش‌های فطری و واقعیت‌های اعتباری در شکل گیری جوامع و اصول ایدئولوژی‌های اجتماعی در تدوین علوم اجتماعی حکمی می‌شود.

خیری مبانی دین شناختی علوم انسانی را از دیگر مباحث این دوره آموزشی دانست و بیان کرد: این موضوع نیز توسط عبدالله محمدی ارائه خواهد شد؛ رئوس مباحث ارائه عبارت است از مروری بر رویکرد الهیاتی علم در قرون وسطا و دوران مدرن، نگرش خداشناسانه به علوم انسانی، دین به مسابح هدایت گر تشریعی انسان و علوم انسانی، قلمرو دین و علوم انسانی، نگرش امام و نبی به علوم انسانی و نگرش به معاد و علوم انسانی.

رئیس مرکز مطالعات، برنامه ریزی و تعالی علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: مباحث این دوره به صورت عمومی برای تمامی رشته‌های علوم انسانی و هنر ارائه خواهد شد؛در پایان دوره نیز به تمامی شرکت کنندگان گواهینامه‌ای ارائه خواهد می‌شود که برای ارتقای استادان مفید خواهد بود. در فصل تابستان نیز برای هریک از رشته‌ها و گروه‌ها، برنامه‌های خاصی را در راستای تعالی علوم انسانی تدوین کرده‌ایم که به صورت مجزا اطلاع رسانی خواهد شد.

انتهای پیام/

108 / 167 تعالی علوم انسانی حجت الاسلام حسن خیری هیئت علمی دانشگاه آزاد چالش‌های علوم انسانی عبدالحسین خسروپناه

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: تعالی علوم انسانی هیئت علمی دانشگاه آزاد چالش های علوم انسانی عبدالحسین خسروپناه علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد تعالی علوم انسانی ارائه خواهد شد حکمی سازی هیئت علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۶۳۸۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر علوم : موضوع جوسازی در خصوص اخراج استادان صحت ندارد

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: استادان دانشگاه، چشم‌وچراغ دانشگاه و جامعه هستند و موضوع جوسازی در خصوص اخراج استادان صحت ندارد.

به گزارش مهر؛ محمدعلی زلفی‌گل ظهر شنبه در حاشیه کلنگ زنی یک طرح آموزشی دانشگاه یاسوج در جمع خبرنگاران افزود: استادان سرمایه‌های جامعه و افتخار جامعه دانشگاهی هستند.

وی با بیان اینکه قوانین و مقرراتی وجود دارد که هر کسی آن را رعایت کند، هیچ مشکلی برای وی ایجاد نمی‌شود، گفت: همواره از توان علمی و تخصصی این نخبگان برای پیشرفت کشور بهره خواهیم برد.

زلفی گل اظهار داشت: به طور یقین هیچ اخراجی بدون دلیل و با نگاه سیاسی و یا بدون توجه به توانمندی‌های و ظرفیت‌های استادان دانشگاه نبوده است.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه یک عضو هیئت علمی باید نظم کلاس، و اخلاق حرفه‌ای را به طور کامل رعایت کند، گفت: چنانچه یک عضو هیئت علمی نتواند ترفیع سالانه‌اش را بگیرد شامل رکود علمی می‌شود و به‌هرحال باید تبدیل وضعیت اعضای هیئت‌علمی توسط مرجع ذی‌صلاح بررسی و تأیید شود.

زلفی گل اظهار داشت: تعداد کمی از اساتیدی که در سطح دانشگاه‌ها اخراج شدند، بدون تردید مشکلاتی در زمینه آموزش، پژوهش و موارد دیگری داشتند و خیلی از این افراد بازنشسته بودند که جزو افراد اخراجی قلمداد شدند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • دیدگاه اساتید دانشگاه تهران درباره تحول در علوم انسانی
  • رقابت داوطلبان شانزدهمین دوره المپیاد علوم پزشکی در دانشگاه آزاد یزد
  • پروفسور‌های ضداسرائیل
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • تألیف کتاب«روش تحقیق در مدیریت» توسط عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد
  • وزیر علوم : موضوع جوسازی در خصوص اخراج استادان صحت ندارد
  • ببینید | نقشه خیزش اعتراضی در دانشگاه‌های آمریکا
  • برخی جو سازی‌ها در زمینه اخراج استادان صحت ندارد
  • برگزاری مجدد کنکور در یک منطقه متاثر از وقوع سیل
  • وزیر علوم وارد یاسوج شد