Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر "آنتونی فائوچی" رئیس موسسه ملی آلرژی و بیماری‌های عفونی آمریکا و عضو گروه ویژه مقابله با کرونا در کاخ سفید در مصاحبه‌ای یادآور شد، چنانچه عملکرد ویروس کرونای جدید مانند سایر ویروس‌های خانواده کرونا باشد، واکسنی که احتمالا در آینده کشف خواهد شد ایمنی طولانی مدت ایجاد نمی‌کند.

شبکه خبری آمریکایی «سی ان بی‌سی نیوز» در مطلبی با عنوان «دکتر آنتونی فائوچی می‌گوید واکسن کرونا احتمالا ایمنی طولانی مدت ایجاد نمی‌کند» اعلام کرد: مشاور بهداشت کاخ سفید نگران طول مدت ایمنی است که واکسن احتمالی کرونا ایجاد خواهد کرد و ممکن است چنین واکسنی ایمنی طولانی مدت ایجاد نکند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
فائوچی مدیر موسسه آلرژی و بیماری‌های عفونی آمریکا در مصاحبه با جاما (نشریه انجمن پزشکی آمریکا) تاکید کرد: اگر بیماری کووید-۱۹ مانند سایر بیماری‌های ناشی از ویروس‌های کرونا باشد، واکسن آن احتمالا ایمنی طولانی مدت ایجاد نمی‌کند. 
وی افزود: وقتی به تاریخچه خانواده ویروس‌های کرونا نگاه می‌اندازیم، در می‌یابیم که واکسن‌های موجود در نهایت مصونیت سه تا ۶ ماهه و در نهایت یک ساله ایجاد می‌کنند. 
براساس داده‌های جمع آوری شده توسط دانشگاه جان هاپکینز، موسسه ملی بهداشت آمریکا در حال پیگیری سریع کار با شرکت «زیست فناوری مدرنا» است تا بتواند خیلی زود واکسنی برای بیماری کووید-۱۹ تولید کند که تاکنون بیش از ۶ میلیون و ۴۰۰ هزار نفر را در سراسر جهان مبتلا کرده و جان دستکم ۳۸۱ هزار نفر را گرفته است. 
فائوچی تصریح کرده که این شرکت زیست فناوری انتظار دارد با شروع آزمایش مرحله سوم در ماه ژوئیه (تیرماه)، این واکسن را بر روی ۳۰ هزار نفر آزمایش کند و حال آنکه دستکم چهار مرحله آزمایش برای واکسن‌های احتمالی که این شرکت درگیر تولید آن‌ها است وجود دارد. 
وی در عین حال ابراز امیدواری کرد تا آغاز سال ۲۰۲۱ صدها میلیون دوز از واکسن مورد نظر در دسترس باشد. 
اما این مدیر موسسه آلرژی و بیماری‌های عفونی آمریکا در پاسخ به این سؤال که آیا دانشمندان قادر به یافتن واکسنی مؤثر خواهند بود یا خیر، گفت: او با احتیاط خوش بین است و هیچگاه تضمینی وجود ندارد.

وی هشدار داد که ماه‌ها و سال ‌ها زمان لازم است تا دانشمندان دریابند که آیا این واکسن جواب می‌دهد، یا خیر؟.
در حالیکه مقامات و دانشمندان آمریکایی امیدوار هستند که واکسن کووید-۱۹ را دستکم تا نیمه نخست سال ۲۰۲۱ آماده کنند، این یک رکورد برای تولید واکسن محسوب می‌شود،  چراکه فرآیند تولید واکسن به طور معمول حدود یک دهه به طول می‌انجامد. به عنوان مثال سریعترین پیشرفت در تولید واکسن مربوط به واکسن اوریون (بیماری ویروسی که مشخصه ظاهری آن التهاب غدد بناگوشی است) بود که فرآیند ساخت آن بیش از ۴ سال به طول انجامید و در نهایت در سال ۱۹۶۷ مجوز لازم را دریافت کرد. 
با این حال، دانشمندان هنوز جنبه‌های اصلی ویروس کرونا را بطور کامل درک نکرده‌اند، از جمله چگونگی پاسخ سیستم ایمنی بدن هنگام نخستین مواجهه فرد با ویروس؛  به گفته آن‌ها، واکنش‌های گوناگون افراد می‌تواند تاثیربسزایی در فرآیند تولید واکسن داشته باشد، از جمله اینکه سرعت انتقال آن به عموم مردم چگونه است. /ایرنا

 

آخرین اخبار مربوط به کرونا در ایران و جهان را اینجا بخوانید


 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: تولید واکسن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۶۵۰۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن

همشهری آنلاین ـ لاله غزالی: کووید ـ ۱۹ و زیرسویه‌های آن حدود ۳ سال جهان را با مخوف‌ترین پاندمی قرن مواجه کرد و جان بسیاری از انسان‌ها را گرفت. اکنون که این بیماری فروکش کرده و آمار ابتلا به آن و تلفاتش کاهش پیدا کرده است، پزشکان و متخصصان در حال پژوهش درباره مسائل مرتبط با آن هستند.

اکنون موضوع مهم درباره کرونا عوارض آن است چراکه محققان براساس مطالعات خود ثابت کرده‌اند این بیماری تبعات و عوارضی دارد که مبتلایان را تا سال‌ها پس از بهبودی هم درگیر خود می‌کند.
عوارض این بیماری برای افراد متفاوت است و فاکتورهایی همچون سابقه بیماری‌ها، ژنتیک، میزان ایمنی بدن و... را دربر می‌گیرد.

کرونا عوارض کوتاه‌مدت و بلندمت دارد و می‌تواند به اندام‌های حیاتی بدن شامل قلب، ریه، مغز، کبد، کلیه و... آسیب بزند و باعث سکته قلبی و مغزی، افزایش احتمال ابتلا به پارکینسون و آلزایمر، نارسایی کلیه، ریزش مو و بثورات پوستی، مشکلات تنفسی، خستگی مزمن و... شود.

آنچه در این میان به آن کمتر پرداخته شده، عوارض روانی کروناست و حتی شاید فرد بهبودیافته نداند بعضی تغییرات خلقی وی به دلیل کرونا باشد. این در حالی است که پژوهشگران در تحقیقات خود به نشانه‌های متقنی از ارتباط بیماری‌های روانی با کرونا دست یافته‌اند و تاکید می‌کنند افراد درگیر باید از این موضوع آگاه باشند و برای درمان اقدام کنند.

در اینفوگرافیک زیر شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن را مشاهده می‌کنید:

گرافیست: داود سرخوش

کد خبر 846950 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها کرونا خبر مهم بیماری - ویروس بیماری - بیمارستان بیماری روانی روانشناسی

دیگر خبرها

  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • جهان در خطر: تنها راه جلوگیری از همه‌گیری‌های حیوانی چیست؟
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • درباره سرخک و واکسیناسیون آن چه می‌دانید؟
  • آنچه بهتر است درباره سرخک و واکسیناسیون آن بدانید
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل / الزامی به تزریق همگانی نیست