Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از رویترز، وقتی یکی از خبرنگاران در نشست خبری روز سه‌شنبه درباره تهدید دانلد ترامپ به استفاده از ارتش و نیروی نظامی برای پایان دادن به اعتراض‌های سراسری پرسید، نخست‌وزیر کانادا کمی بیش از ۲۰ ثانیه هیچ نگفت اما بعد اعتراف کرد او و مردم کشورش با وحشت به آنچه در آمریکا می‌گذرد می‌نگرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ترودو درباره ایده ترامپ برای به خیابان فرستادن ارتش فکر کرد و فکر کرد و فکر کرد و سرانجام پس از طولانی‌ترین سکوتا یک رئیس دولت گفت: «ما با وحشت و از نزدیک به آنچه این روزها در ایالات متحده رخ می‌دهد، نگاه می‌کنیم. الان زمان کنار هم جمع کردن مردم است؛ وقت گوش کردن، فهمیدن اینکه بی‌عدالتی چیست با وجود تمام پیشرفت‌ها در طول سال‌ها و دهه‌ها. زمان آن است که ما کانادایی‌ها بدانیم ما هم چالش‌های خودمان را داریم.»

او در پاسخ به پرسش خبرنگار درباره نمایش ترامپ در عکس گرفتن با کتاب مقدس ترجیح داد به چالش‌های کشور خودش بپردازد و افزود: «اینکه سیاهپوستان کانادا و آنها که قربانی نژادپرستی شده‌اند، هر روز با تبعیض روبه‌رو می‌شوند. در کانادا هم نژادپرستی و تبعیض نظام‌مند وجود دارد که یعنی نظام ما هم با رنگین‌پوستان کانادا متفاوت از دیگران رفتار می‌کند. این چیزی است که بسیاری از ما نمی‌بینیم اما یک واقعیت آشکار برای کسانی است که قربانی نژادپرستی‌اند.»

معاون نخست‌وزیر کانادا هم از عملکرد خبرنگاران و روزنامه‌نگاران آمریکایی در پوشش شورش‌ها و ناآرامی‌های پس از قتل جورج فلوید، شهروند رنگین‌پوست مینیاپلیس دفاع کرد. خانم کریستا فریلند که خودش پیش‌تر خبرنگار بوده گفت: «نمایندگان رسانه‌ها از سوی پلیس و معترضان هدف قرار می‌گیرند. خبرنگاران دشمن مردم نیستند. آنها به مردم خدمت می‌کنند.»

روز شنبه در مینیاپلیس ژولیو-سزار چاوز، خبرنگار رویترز و رادنی سیوارد، مشاور امنیتی رویترز با برخورد گلوله پلاستیکی پلیس آمریکا زخمی شدند. ترامپ پیش‌تر بارها به رسانه‌ها حمله کرده و خبرنگاران را دشمن مردم دانسته است.

مرورگر شما از ویدئو پشتیبانی نمی‌کند.
فایل آن‌را از اینجا دانلود کنید: video/mp4 کد خبر 517763 برچسب‌ها کانادا آمریکا - دونالد ترامپ جورج فلويد

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: کانادا آمریکا دونالد ترامپ جورج فلويد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۶۶۲۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح مشاوران ترامپ برای مجازات کشور‌هایی که دلار را کنار می‌گذارند

مشاوران اقتصادی دونالد ترامپ، نامزد ریاست جمهوری آمریکا از حزب جمهوری خواه در حال بررسی راه‌هایی هستند تا کشور‌ها را از پدیده دلار زدایی که باعث می‌شود استفاده از دلار را کنار بگذارند، دور شوند.

در حال حاضر، تعدادی از کشور‌ها بطور فعال استفاده از دلار را کنار گذاشته اند.

گفته می‌شود این تلاشی برای مقابله با اقدامات بازار‌های نوظهور کلیدی برای کاهش استفاده از دلار آمریکا است.

این بحث شامل مجازات‌هایی برای کسانی است که به دنبال تعاملات جایگزین در تجارت دوجانبه با ارز‌هایی غیر از دلار آمریکا هستند. این مجازات‌ها می‌تواند شامل کنترل صادرات، هزینه‌های دستکاری ارز و تعرفه‌ها باشد.

در ماه مارس، ترامپ در مورد دلار به CNBC گفت: با بایدن، شما دلار را به عنوان استاندارد از دست خواهید داد. این مانند شکست در بزرگترین جنگی است که ما تا به حال حضور داشته ایم. من از زمانی که کشور‌ها استفاده از دلار را کاهش می‌دهند متنفرم. من به کشور‌ها اجازه نمی‌دهم استفاده دلار را کاهش دهند. زیرا وقتی این معیار را از دست بدهیم، مانند از دست دادن یک جنگ انقلابی خواهد بود.

او همچنین در مصاحبه با فاکس بیزنس گفت: «کشور ما دارد به جهنم می‌رود و ما دیگر نقش مهمی در جهان نخواهیم داشت. ما قدرت داریم، اما در حال کاهش است. در واقع پول رایج ما رو به تنزل است. من فقط در مورد ارزش پول‌مان صحبت نمی‌کنم بلکه بحث در مورد استفاده از پول ما (دلار) در سراسر جهان است». 

یادآور می‌شود: استفاده ابرازی آمریکا از دلار باعث شده عزمی جهانی برای پایین کشیدن این ارز به راه بیافتد. آمریکایی‌ها از واحد پولی خود به عنوان «ابزار فشار سیاسی» بر سایر کشور‌ها استفاده می‌کنند که این امر، ناخواسته یک عزم جهانی برای سرنگونی پادشاهی دلار را به راه انداخته است.

در همین راستا، کشور‌های عضو بریکس نیز اعلام کرده‌اند قصد دارند در آینده از ارز‌های داخلی در معاملات خود استفاده کرده و پس از مدتی یک ارز دیجیتال مشترک را جایگزین دلار کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اقتصاد بین الملل

دیگر خبرها

  • ترکیه: بی‌عدالتی علیه فلسطینی ها نتیجه نژادپرستی است
  • تظاهرات‌های دانشجویی ضداسرائیلی به دانشگاه‌های کانادا رسید
  • طرح مشاوران ترامپ برای مجازات کشور‌هایی که دلار را کنار می‌گذارند
  • ادامه تحصن در ۴۰ دانشگاه آمریکا و کانادا برای حمایت از غزه
  • ادامه تحصن‌ در ۴۰دانشگاه‌ آمریکا و کانادا برای حمایت از غزه
  • مريم طوسى قهرمان مسابقه معتبر SAC آمريكا
  • تحریم مشترک انگلیس، آمریکا و کانادا علیه ایران
  • با زور نمی‌توان دین‌داری و حجاب ترویج کرد | توئیت فضائلی جریان به ظاهر ارزشی را آشفته کرد | رئیسی مدافع گشت ارشاد است
  • تحریم‌های مشترک انگلیس، آمریکا و کانادا علیه ایران
  • تحریم‌ مشترک انگلیس، آمریکا و کانادا علیه ایران