Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی‌ کریمی فیروزجایی با حمایت از طرح شفاف سازی آرای نمایندگان، گفت: شفاف سازی آرای نمایندگان به افزایش کارآمدی و تحول اساسی در خانه ملت منجر می شود. ۱۴ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۵ سیاسی مجلس و دولت ایران نظرات - اخبار سیاسی -

علی کریمی فیروزجایی عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم با حمایت از تصویب طرح شفافیت آرای نمایندگان گفت: طرح شفاف سازی آرای نمایندگان مقدمه ارتقای منزلت و جایگاه مجلس شورای اسلامی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی آگاهی مردم از چگونگی تصمیم سازی نمایندگان در خانه ملت را ضروری دانست و افزود: این امر به منزله نظارت دائمی مردم بر نمایندگان و تحقق سخن گهربار امام راحل در این خصوص است.

نظر قالیباف درباره طرح شفافیت آرای نمایندگانتدوین طرح شفافیت آرای نمایندگان مجلس+متن طرحگزارش|«شفافیت» راه مقابله با آرای خنثی در مجلس/ چرا برخی نمایندگان در مواقع حساس رای ممتنع می‌دهند؟

نماینده مردم بابل با تاکید بر نقش مهم و اساسی مردم در فرآیند تصمیم سازی‌های راهبردی در کشور خاطر نشان کرد: با اجرای طرح شفاف سازی آرای نمایندگان در مجلس شورای اسلامی کارآمدی تخصصی و فنی نمایندگان نیز ارتقاء می یابد.

کریمی گفت: این طرح زمینه هوشمندسازی فرآیندهای قانونی تصمیم گیری در ارکان پارلمان را فراهم می‌کند.

وی از رویکرد جدید مجلس یازدهم برای کارآمدسازی خانه ملت در تراز انقلاب و قرارگیری آن در رأس امور کشور خبر داد و یادآور شد: با حمایت رییس مجلس شورای اسلامی تاثیر گذاری نمایندگان بر روند پیشرفت طرح‌ها و برنامه‌های کاربردی اداره کشور از طریق اعمال بهینه نظارت‌ها افزایش می‌یابد.

دبیر هیئت رئیسه مجلس یازدهم تصریح کرد: با اجرای طرح‌های قوی و کارآمد مشارکت جمعی نمایندگان در امور پارلمان و پیشبرد اهداف آن محقق خواهد شد.

وی همچنین به اهمیت شفافیت مالی مسئولان اشاره و تصریح کرد: اعلام علنی دارایی های مسئولان اعم از نمایندگان مجلس و مدیران رده های گوناگون در کشور موجب افزایش اعتماد عمومی و تعمیق پیوند مردم و مسئولان می شود.

انتهای پیام/

R1455/P/S1,15/CT1 واژه های کاربردی مرتبط مجلس پرونده اقتصاد ایران و شفافیت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مجلس مجلس شفاف سازی آرای نمایندگان مجلس شورای اسلامی طرح شفافیت طرح شفاف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۶۶۷۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حداقل سهم مازندران در هیئت دولت، حضور یک وزیر کشاورزی یا ورزش از نخبگان این استان است

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از مازندران، روز سه‌شنبه ۴ اردیبهشت‌۱۴۰۳، علی بابایی کارنامی، نماینده مردم شهرستان‌های ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی پس از خوش‌آمدگویی به مهمانان آئین تودیع و معارفه استاندار مازندران با اشاره به انتخاب یوسف نوری، استاندار مازندران، بدون مشورت‌های لازم با مجمع نمایندگان استان، افزود: جلساتی در حین و پس از انتصاب با استاندار مازندران از سوی مجمع نمایندگان استان، انجام شد و با شناختی که از ایشان و خدمات ارزنده‌ای که در دولت سیزدهم داشتند دغدغه‌های نمایندگان با ایشان مطرح شد.

وی تصریح کرد: طبیعتاً وظیفه مدیریت استان با دولت است و نظارت بر این روند بر عهده نمایندگان مردم است.

بابایی با تقدیر از زحمات و تلاش‌های فراوان استاندار سابق در مقابله با مشکلات به طریق برنامه‌های ریشه‌ای و استراتژیک افزود: موضوعاتی مانند پسماند زباله، اقتصاد دریاپایه، حفاظت از جنگل، مدیریت تنش آبی، رفع مشکلات کشاورزی، مرکبات، مسکن، کاربری زمین، ساخت و ساز غیرمجاز، بیکاری و غیره از اولویت‌های مهم استان است که امیدواریم با برنامه‌های استاندار مازندران، به انها رسیدگی شود و در ابتدا برنامه‌های ناتمام استاندار سابق به اتمام برسد.

وی با درخواست از وزیر کشور، گفت: مشکلات استان را به هیئت دولت برسانید چون استان مازندران به دلیل شرایط اقلیمی و جغرافیایی خود، میزبان ۲۰ میلیون جمعیت شناور است و این امر نیازمند اختصاص بودجه‌های ملی است.

وی خاطرنشان کرد: به دلیل شرایط ویژه استان، لازم است که استاندار مازندران دارای اختیارات تام باشد تا بتواند تأثیرگذار باشد و بتواند موضوعات فرا استانی را پیگیری و حل کند؛ اینگونه نمی‌شود که درآمد استانی باشد ولی ارائه خدمات، کشوری باشد.

وی با تاکید بر لزوم مدیریت تنش آبی موجود در استان، گفت: با وجود تلاش‌های فراوان استاندار سابق، همچنان کشاورزان مازندرانی مشکلاتی دارند، به عنوان مثال حداقل ۳ هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی استان به دلیل تنش آبی به زیر کشت نرفت؛ حال آن‌که واردات بی‌رویه برنج هم به مشکلات آنان می‌افزاید.

بابایی ضمن اشاره‌ به تصویب منطقه آزاد مازندران، اضافه کرد: منطقه آزاد مازندران، تصویب شد اما نتیجه آن باید به سفره مردم بیاید و مردم، عایدی آن را حس کنند و لازم است که دولت در این زمینه کمک کند.

خبرنگار: مجتبی نجاتی

انتهای پیام/

کد خبر: 1228250 برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی کشاورزی

دیگر خبرها

  • مخالفت عضو هیئت رئیسه مجلس با جدایی ری از تهران
  • حاجی‌بابایی: جداول بودجه ۱۴۰۳ کاملا شفاف است
  • جداول بودجه ۱۴۰۳ کاملا شفاف است
  • نوری قزلجه: ریاست قالیباف از بیرون مجلس حمایت می‌شود /طرح‌های «صیانت» و «شفافیت» سفارش شده بودند /نگران رادیکال‌های مجلس آینده نیستم
  • داستان شفافیت (۲)؛ بیم و امید یازدهمین مجلس برای شفاف شدن
  • جریان وقف باید به سمت دانش‌محور شدن برود / مبلغ ما در وقف شفاف‌سازی و نمایش کارهای علمی است
  • هشدار نمایندگان استان تهران به وزیر کشور
  • حداقل سهم مازندران در هیئت دولت، حضور یک وزیر کشاورزی یا ورزش از نخبگان این استان است
  • حسینی: دولت به موضوع انتخاب رئیس مجلس دوازدهم ورود نمی‌کند
  • مردم نباید به انتخابات دور دوم مجلس بی‌اعتنا باشند