Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-26@03:15:08 GMT

آقای دژاگه در آلمان هم می‌توانستی تهدید کنی!

تاریخ انتشار: ۱۴ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۶۷۷۵۲

آقای دژاگه در آلمان هم می‌توانستی تهدید کنی!

کاپیتان ملی‌پوش سابق پرسپولیس عقیده دارد این تصمیم تبعیض و فرق گذاشتن بین تیم‌ها است.

به گزارش مشرق، فرشاد پیوس سرمربی چوکا تالش می‌گوید شما در هیچ کشوری چنین چیزی را نمی‌بینید. چرا باید لیگ برتر و لیگ دسته یک برگزار شود ولی لیگ دسته دوم و دسته سوم برگزار نشود.

پیوس در ادامه به تهدید  کناره‌گیری 4 تیم لیگ برتری اشاره می‌کند و می‌گوید مدیران این تیم‌ها بهانه می‌آورند تا پول خرج نکنند وگرنه نگران سلامت جان انسان‌ها نیستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از مدیران وزارت بهداشت اعلام کرده است که فقط اجازه  برگزاری لیگ برتر و لیگ دسته یک را می‌دهند ؟

بله متأسفانه من هم شنیده‌ام. از این اظهارنظر خیلی تعجب کردم. ابتدا اعلام کردند همه لیگ‌ها  ادامه پیدا خواهد کرد ولی به‌یک‌باره روز گذشته می‌گویند فقط لیگ برتر و یک ! مگر خون لیگ برتری‌ها و لیگ یکی‌ها از ما رنگین‌تر است؟ آقایان با چه معیاری این حرف را می‌زنند . شما در هیچ کشوری چنین تبعیضی نمی‌بینند.

با این اوصاف موقعیت تیم شما برای صعود درخطر نمی‌افتد ؟

دقیقاً مشکل ما هم همین است. آقایان تا دیروز می‌گفتند لیگ دسته دوم برگزار می‌شود برای همین ماهم مثل بقیه تیم‌ها تست کرونا دادیم تا بتوانیم تمرینات را شروع کنیم. بعد به‌یک‌باره می‌گویند نمی‌شود؟ متأسفانه با این تصمیم دارند با سرنوشت یک شهربازی می‌کنند. الآن تیم من با اختلاف در صدر جدول قرار دارد و بخت نخست صعود به لیگ دسته یک است. آن‌وقت می‌خواهند با یک تصمیم ناشیانه حق تیم من را ضایع کنند. این کار ازلحاظ اخلاقی درست نیست.

در لیگ دسته دوم می‌توان پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کرد ؟

بله در لیگ دسته دوم هم می‌شود، پروتکل‌های بهداشتی را به‌خوبی رعایت کرد. به عقیده من هیچ فرقی بین رده‌های لیگ وجود ندارد. من فکر می‌کنم کسانی که چنین تصمیماتی را می‌گیرند شرایط تیم‌های ورزشی و یک شهر را نمی‌دانند.

بیشتر بخوانید:

مشکل دژاگه برای بازگشت

تیم شما تست کرونا داده است ؟

بله تیم ما تست کرونا داده است و خوشبختانه تست تمام بازیکنان منفی بوده است. اتفاقاً تیم ما برای شروع تمرینات آماده بود که این تصمیم و این مصاحبه ما را در شوک فروبرد. البته من و مدیران باشگاه این موضوع را حتماً پیگیری خواهیم کرد.الآن بحث من و بازیکنان نیست بلکه موضوع سرنوشت یک شهر است. مردم در اینجا با هر پیروزی این تیم شاد می‌شوند و به‌نوعی با تیم شهرشان زندگی می‌کنند. اینجا همان‌طور که همه می‌دانند به قلعه عقاب‌ها معروف است و مردم خودشان را برای جشن قهرمانی و صعود به لیگ یک آماده کرده بودند.     

در همین راستا 4 تیم لیگ برتری بازهم ساز مخالف کوک کردند تا جاییکه تهدید کردند که اگر لیگ تعطیل نشود کنار می‌کشند ؟

اول اینکه باید بگویم این تیم‌ها با تهدید کاری از پیش نمی‌برند. از سوی دیگر هر 4 تیم امیدی به قهرمانی ندارند. البته نساجی و ماشین‌سازی که هیچ شانسی برای قهرمانی ندارند بلکه آن‌ها در میانه پائینی جدول حضور دارند، خصوصاً ماشین سازان که اگر نتوانند نتیجه لازم را بگیرند خطر سقوط آن‌ها را هم تهدید می‌کند. تراکتور و شهر خودرو هم امیدی به قهرمانی ندارند و مدیران این دوتیم به دنبال توجیه برای هوادارانشان هستند. ببینید سلامتی خیلی مهم است ولی نباید سلامتی را بهانه کرد. فوتبال یک بازی جوانمردانه است. با این کارها نباید مردم و هواداران را از فوتبال دل‌زده کرد. البته این را هم باید بگویم این تیم‌ها چون خصوصی هستند به فکر هزینه‌ها هستند و هرچقدر کمتر هزینه کنند به نفعشان است.

البته دراین‌بین شهر خودرو در آسیا هم حضور دارد و باید در مسابقات آسیایی به میدان برود ؟

دقیقاً درست است . آیا مدیرعامل شهر خودرو برای کنفدراسیون فوتبال آسیا هم نامه‌نگاری می‌کند و می‌گوید اگر لیگ قهرمانان بخواهد برگزار شود مال کنار می‌کشیم. مسلماً نمی‌تواند چون با جرایم سنگینی مواجه خواهد شد. طبق شنیده‌های من لیگ قهرمانان آسیا از مردادماه از سر گرفته خواهد شد و باید برای این مسابقات آماده شوند. پس بهتر است که خود را برای لیگ آماده کنند تا با آمادگی کامل به آسیا بروند.

یعنی فدراسیون و سازمان لیگ هم باید برای تیم‌های خاطی جریمه در نظر بگیرد ؟

صد در صد همین‌طور است. اگر تیم بخواهد نظم مسابقات را بر هم بریزد باید با آن برخورد کنند. لیگ برتر خانه خاله نیست که هر وقت نخواستید بازی نکنید. الآن همه مردم مشغول کار هستند و همه‌چیز به حالات عادی برگشته است. بنابراین برگزاری مسابقات فوتبال مشکلی ایجاد نمی‌کند.

البته بعضی از بازیکنان مثل دژاگه هم تهدید کردند که اگر لیگ برگزار شود آن‌ها بازی نمی‌کنند ؟

 من احترام خاصی برای دژاگه قائل هستم. او بازیکن تیم ملی بوده  و برای این فوتبال زحمت زیادی کشیده است و به لحاظ اخلاقی هم بچه خوبی است. اما او نباید این‌گونه حرف بزند. من یک سؤال از او دارم. آیا اگر الآن در فوتبال المان یا انگلیس حضور داشت می‌توانست تهدید کند بازی نمی‌کنم ؟  مطمنا با او برخورد می‌کردند. او بازیکن باشگاه است و باید تابع قوانین باشد. البته این‌ها حرف او نیست بلکه این حرف‌ها برگرفته از حرف مدیران و مالک تراکتور است. او مجبور شده این حرف‌ها را بزند و به عبارتی به او گفته‌اند این حرف را بزن!

درنهایت تکلیف چیست ؟

ببینید لیگ باد در تمام رده‌ها ادامه پیدا کندو تکلیف تیم‌های قهرمان و صعودکننده و سقوط‌کننده مشخص شود. چراکه کروناحالا حالاها با ما هست و به این زودی‌ها از بین نمی‌رود. باید مانند تمام مشاغل با آن مدارا کرد و به قولی با رعایت پروتکل‌های بهداشتی به زندگی روزمره ادامه دهیم تا واکسن و یا داروی آن کشف شود. تیم ملی هم باید مهرماه برای انتخابی جام جهانی بازی کند،  بازیکن هم باد در دل لیگ آماده شود بنابراین برگزاری لیگ بهترین کار است و نباید به تعویق بیافتد چون فوتبال ضرر می‌کند.

منبع: ایلنا

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا اعتراضات آمریکا سهام عدالت مجلس یازدهم فرشاد پیوس اشکان دژاگه پرسپولیس تراکتور لیگ دسته دوم لیگ برتر تیم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۶۷۷۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشنهادات ایران برای ارتقای امنیت اطلاعات

دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان در نشست تخصصی اجلاس امنیتی سن‌پترزبورگ پیشنهادات خود را برای ارتقای امنیت اطلاعات در جهان بیان کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری تسنیم، علی اکبر احمدیان، دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان امروز چهارشنبه 5 اردیبهشت ماه با شرکت در نشست تخصصی اجلاس امنیتی سن‌پترزبورگ ضمن اشاره به  آسیب‌ها، چالش‌ها و تهدیدات امنیت اطلاعات یک بسته پیشنهادی با 5 محور ارائه داد.

متن کامل سخنرانی دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران در نشست تخصصی اجلاس امنیتی سن‌پترزبورگ به شرح زیر است:

ابتدا لازم می‌دانم تشکر و قدردانی خود را از جنابعالی به خاطر برگزاری شایسته این نشست مهم بین المللی و خرسندی خویش را از دولت فدراسیون روسیه برای میزبانی گرم در این رویداد مهم امنیتی ابراز دارم؛ همچنین عملیات تروریستی مسکو را محکوم و به شما تسلیت می‌گویم.

همکاران گرامی؛

ما در حال گذار از نوعی حکمرانی پیچیده مبتنی بر اطلاعات هستیم که روز به روز در حال توسعه است و با تکیه بر فناوری اطلاعات، نه تنها دولت‌ها بلکه نظام سلطه با شناختی که از افراد و جوامع پیدا کرده‌اند، به سمت کنترل‌های روانکاوانه‌ای گام بر می‌دارند که کمتر رنگ و بوی مداخله سنتی را دارد. اما امکانی به مراتب بیش از گذشته برای اعمال سیاست و کنترل را در اختیار حاکمان و البته متأسفانه، دیگرانی قرار می‌دهد که می‌توانند اطلاعات را در اختیار گیرند.

همین امر سبب شده، اکنون، اطلاعات نقش و اهمیتی به مراتب بیش از گذشته پیدا نماید و یکی از مهمترین چالش‌های امنیتی در عرصه بین المللی، امنیت اطلاعات خصوصاً در فضای سایبری است که حل آن نیازمند همکاری و مشارکت جمعی کشورهاست.

عالی جنابان!

سایر همکاران من از امنیت اطلاعات به مفهوم رایج آن سخن گفتند که مورد موافقت ما نیز هست، اما من با یک " نظریه محوری" و متفاوت به این نشست آمده‌ام تا توجه شما را به دو تهدید بزرگ جلب نمایم که از آن به " تهدید نرم" و "تهدید نیمه سخت" تعبیر می‌کنم.

امنیت اطلاعات آن گونه که در نگاه ساده انگارانه تصور می‌شود، صرفاً به معنای حفاظت از اطلاعات و داده‌ها و ارتباطات نیست، بلکه در نگاهی فراگیر ایجاد سپر دفاعی و امنیتی در برابر "برده سازی مدرن" از انسان‌ها و جوامع با حذف هویت انسانی و ملی آنان از طریق ترویج فردگرایی افراطی و ایجاد شکاف بین نسلی و گسستن پیوندهای اجتماعی است.

از این منظر آسیب‌ها، چالشها و تهدیدات امنیت اطلاعات عبارتست از:

1- انحصار اینترنت به آمریکا

2- انحصار سیستم‌های عامل رایانه‌ها و تلفن‌های هوشمند (مانند ویندوز و اندروید به آمریکا)

3- انحصار دیتاسنترهای جهانی و بزرگ و سکوها (مانند گوگل و NSA به آمریکا)

در نتیجه این انحصارات تهدیدات زیر رخ نموده است:

1. سوء استفاده از اطلاعات و توانمند شدن صاحبان اطلاعات به نفوذ تا عمق زندگی افراد، جوامع و کشورها

2. شکل دهی به خواسته‌ها، زندگی و حتی آرزوهای افراد و جوامع بشری، مطابق با اهداف و امیال صاحبان مکنت و قدرت و نظام سلطه بین المللی

3. ایجاد امکان برای برخی کشورهای خاص به منظور در اختیار گرفتن زیرساختهای حیاتی کشورها که بعنوان مثال زیرساخت اینترنت در انحصار امریکاست و از این طریق زیرساختهای همه کشورها را در تصرف، کنترل و اختیار خود گرفته است.

4. دخالت حکومت‌ها فراتر از مرزهای سیاسی و حاکمیتی خود و حذف تدریجی حاکمیت ملی کشورها

5. ایجاد امکانی جدی برای تغییر در هویت انسانها و جوامع و شکل دهی به آن به دلخواه غرب و ایجاد فاصله بین افراد و جوامع با ریشه های خود

6. گسست و شکاف نسلی و پیوندهای اجتماعی، خانوادگی از طریق فردگرایی افراطی آن هم از نوع انحرافی و فروکاست انسانها به لذت جویی و کسب سود فردی

در نتیجه این موارد:

توانایی کنترل بی سابقه و به شدت افراطی، روانکاوانه و مداخله در خصوصی ترین لایه‌های زندگی افراد و جوامع و حتی کنترل ذهن و رفتار آنان با مقاصد تجاری و سیاسی به نوعی که آزادی، استقلال و قدرت انتخاب را از آنان سلب نموده و حاکمیت فردی و ملی را حذف و برده داری مدرن را شکل می‌دهد. کدام یک از شما با تغییر شگفت انگیز افکار و امیال نسل جوان خود حتی فرزندان خویش مواجه نشده‌اید؟!

عزیزان! سارق اصلی و عامل ناامنی همان کسی است که امین شمرده شده است، اوست که شبکه و اطلاعات را در دست دارد .

همان گونه که ملاحظه می‌شود از این منظر، امنیت فردی، اجتماعی و حاکمیت ملی کشورها به سرعت در معرض دو تهدید نیمه سخت به معنای تصرف سکوها، سیستم‌ها و سازوکارهای جهانی و همچنین، در معرض تهدید نرم به معنای تصرف افکار و علائق و اقناع انسانها برابر امیال نظام سلطه جهانی است.

همکاران محترم!

فقدان قوانین عادلانه بین المللی در این حوزه موجب گردیده تا دولت آمریکا با در اختیار داشتن مدیریت جهانی اینترنت و توسعه سکوهای اینترنتی، فضای سایبر بین المللی را قلمرو حاکمیتی خود بداند و بر حکمرانی کشورهای مختلف به ویژه در حوزه امنیت ملی آنها اعمال نفوذ نماید.

جمهوری اسلامی ایران یکی از کشورهایی است که سالها قربانی حملات سایبری متعدد از طرف امریکا و رژیم صهیونیستی بوده است. شما ماجرای حمله خطرناک به سایت اتمی جمهوری اسلامی ایران با بدافزار استاکس نت را به خاطر دارید. با توجه به این که اکثر سامانه های سخت افزاری و نرم افزاری، به ویژه سیستم عامل های رایانه ها و گوشی تلفن های هوشمند متعلق به شرکت های امریکایی است این کشور از این ابزار سوء استفاده می‌نماید. متاسفانه در عملیات‌های خرابکارانه، جاسوسی و تروریستی از قبیل حمله به کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در دمشق و یا ترور فلسطینی ها از بسترهای مذکور استفاده شده است.

عالی جنابان!

لازم است به برخی از کشورها که اجازه استقرار مراکز امنیت سایبری و یا خرید و نصب سخت افزارها و نرم افزارهای رژیم صهیونیستی را داده‌اند، هشدار دهم که رژیمی که با نسل کشی فلسطینیان و کودک کشی و زن کشی و جنایات متعدد علیه بشریت در غزه ماهیت خود را بر همگان آشکار ساخت صلاحیت ورود به این عرصه مهم را ندارد و کشورها باید مطمئن باشند که با گشودن مرزهای خود برای این رژیم، زیرساخت بزرگی برای تهدید امنیتی خود ایجاد کرده‌اند که جاسوسی از مردم و مقام های کشورهایشان بخش بسیار کوچکی از این خطر است. مشکل بزرگتر در بقا و ثبات این کشورها خواهد بود.

همکاران گرامی!

در مقابل یک جانبه گرایی آمریکا و غرب، سازمان‌های منطقه‌ای همچون شانگهای و بریکس باید تلاش نمایند تا در عرصه امنیت اطلاعات همکاری‌های خود را گسترش داده و ابزارها، نهادها و ساختارهای جدید را خلق نمایند تا در برابر این دو نوع تهدید بی‌دفاع نباشند.

جمهوری اسلامی یک بسته پیشنهادی مشخص به این نشست ارائه می‌نماید:

1- همکاری‌های دوجانبه و چندجانبه بین المللی با موضوع امنیت اطلاعات بر مبنای نظریه و رویکرد جمهوری اسلامی ایران به امنیت اطلاعات

2- چندجانبه کردن نهادها و ساختارهای بین المللی در حوزه امنیت اطلاعات و سایبر و خارج کردن آن از انحصار یک کشور و یک قطب

3- همکاری برای تدوین قوانین و مقررا ت مرتبط با امنیت اطلاعات و امنیت سایبری جهانی (دیپلماسی سایبری) در ابعاد مختلف و دفاع هماهنگ از آنها در مجامع بین المللی از قبیل ITU و مقابله با یکجانبه گرایی آمریکا در فضای سایبر

4- تشکیل ائتلاف‌های ضد تحریمی و استفاده از سامانه ها و سکوهای غیر آمریکایی تحریم ناپذیر برای تبادلات مالی و اقتصادی و اداری بین اعضاء با یکدیگر

5- تقسیم کار بین کشورهای مستقل برای تولید سخت افزارها، نرم افزارها، دیتاسنترها و سکوهای مستقل

ایران امروز، برخوردار از ظرفیت‌های غیرقابل انکار علمی و فناوری است که می‌تواند فرصت بسیار خوبی برای همکاری در سطح بین المللی فراهم نماید. جمهوری اسلامی ایران همچون گذشته آمادگی دارد در عرصه تامین صلح و امنیت پایدار بین المللی خصوصاً در عرصه مقابله با تهدیدات تروریستی و افراط گرایی با دیگر کشورها در سطح جهان و منطقه همکاری نماید.

تشریح برنامه کاری احمدیان در روسیهمرور روند اجرای توافقنامه امنیتی ایران و عراق

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مالاریا مهم ترین بیماری انگلی تهدید کننده سلامت بشر در دنیا+ فیلم
  • تقلای باشگاه پرهوادار آلمانی برای زنده ماندن
  • پیشنهادات ایران برای ارتقای امنیت اطلاعات
  • هشدار جدی مدیر اف.بی.آی درباره حمله احتمالی تروریستی در خاک آمریکا
  • اتحادیه اروپا تیک‌تاک را به دلیل یک برنامه جدید تهدید می‌کند
  • عامل حمله به کنسولی ایران در پاریس به حبس محکوم شد
  • چرا چین یک تهدید برای آمریکا به شمار می‌آید؟ + فیلم
  • ۱۰ ماه حبس برای تهدید کننده کنسولگری ایران در پاریس
  • رونق کنسرت‌ها تهدید یا فرصت؟
  • تهدید کابویی