Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین چمنی کارشناس صنعت شیر در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اینکه جایگزینی برای شیر وجود ندارد، اظهار کرد: شیر به عنوان یک منبع غنی تمام مواد مغذی مورد نیاز بدن را تامین می‌کند چرا که عنصری در شیر به نام کلسیم وجود دارد که کارکرد‌های ساختمانی و غیرساختمانی بدن انسان به آن نیاز دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کارشناس صنعت شیر با بیان اینکه سال گذشته ۸۴۳ میلیون تن شیر خام در دنیا تولید شده است، افزود: سرانه مصرف شیر خام به ازای هر نفر ۲۵۰ تا ۲۷۰ کیلو و در برخی کشور‌ها به بیش از ۵۰۰کیلو می‌رسد.

چمنی با انتقاد از اختلاف آماری معنادار تولید شیر خام بیان کرد: طبق اعلام مرکز آمار حدود ۷ میلیون تن شیر خام در کشور تولید می‌شود، در حالیکه بنابر آمار وزارت جهاد تولید ۱۰ تا ۱۱ میلیون تن است که به اعتقاد ما تولید به آمار مرکز آمار نزدیک‌تر است.

چمنی با اشاره به اینکه سرانه مصرف شیر ایران با متوسط جهانی ۳۰ درصد و کشور‌های توسعه یافته ۶۰ درصد اختلاف دارد، بیان کرد: در کشوری همچون ایران که با پدیده پیری زودرس مواجه است، از این رو سرانه مصرف شیر باید افزایش یابد.

به گفته وی، سالیانه در ۷۰ نوبت ۱۴ لیتر شیر با هدف تغییر سبک زندگی، آشنایی کودکان با فرآورده‌های شیر خام، کاهش پوکی استخوان و افزایش ضریب بهره هوشی باید به دانش آموزان داده شود که متاسفانه به دلیل کمبود اعتبار این طرح ضعیف اجرا شده است.

چمنی با تاکید بر فرهنگ‌مصرف شیر خام بیان کرد: با توجه به جذب بالای کلسیم تا سن ۳۰ سالگی و همچنین جذب بالای شیرخام در سنین ۸ تا ۱۸ سالگی نیاز است که سه برابر دیگر سال‌ها شیر مصرف شود.

این کارشناس صنعت شیر در پایان تصریح کرد: با وجود آنکه در ۳۰ سال آینده ۲۶ میلیون سالمند داریم، مصرف شیر و فرآورده‌های لبنی امری ضروری است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مصرف شیر لبنیات سرانه مصرف شیر میلیون تن شیر خام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۶۹۳۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امسال نیازی به واردات گندم نداریم

عطااللّه هاشمی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: بنابر آمار از ابتدای فصل برداشت بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزارتن گندم از کشاورزان خریداری شده است.

به گفته او، براساس قانون ۲۴ ساعت پس از تحویل گندم به مراکز خرید، وجه گندم باید به حساب گندمکاران واریز شود که متاسفانه با گذشت ۲۴ ساعت از تحویل، ریالی به کشاورزان پرداخت نشده است.

هاشمی ادامه داد: بنابر آمار تاکنون میزان خرید تضمینی گندم نسبت به مدت مشابه سال قبل بیش از ۳۰۰ هزارتن رشد داشته است، اما تا پایان اردیبهشت می توان آمار دقیق خرید را اعلام کرد.

رئیس بنیاد ملی گندمکاران با بیان اینکه بی توجهی به اصلاح قیمت خرید تضمینی گندم بزرگترین تهدید امنیت غذایی کشور محسوب می شود، افزود: عدم تحویل جایزه گندم و اصلاح قیمت با شعار سال و برنامه امنیت غذایی سازگار نیست  و به ضرر تولید داخل تمام می شود.

او با بیان اینکه امسال در تولید گندم به خودکفایی کامل می رسیم، گفت: برآوردها حاکی از آن است که با استمرار شرایط مساعد بارش، تولید گندم به بالای ۱۴ میلیون تن و خرید تضمینی بالای ۱۲ میلیون تن برسد. ناگفته نماند که تحقق این امر منوط به اصلاح قیمت گندم و پرداخت به موقع مطالبات گندمکاران است.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • بانکی پور سند روابط جنسی مردان ترکیه با زنان پُرشمار را منتشر کرد | عدد یاد شده به چه معناست؟ +لینک منبع
  • ریزش ۷۹ درصدی تورم تولید/کاهش تورم مصرف‌کننده ادامه دارد؟
  • هوشمندسازی ۸۰ درصدی مشترکان برق در مازندران
  • کاهش ۲۸ درصدی مصرف انرژی با بهینه‌سازی موتورخانه‌ها
  • کاهش آمار جرایم مختلف در بوکان
  • دولت سیزدهم کم خرج ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • مصرف سوخت در ایران ۲ تا ۳ برابر میانگین جهانی است
  • امسال نیازی به واردات گندم نداریم
  • دولت ایران کم‌ خرج‌ ترین دولتِ در حال‌ توسعه معرفی شد + جدول
  • کاهش ۵ درصدی ذخیره آب سد یامچی اردبیل