Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم ملکان در مجلس گفت: ستاد مبارزه با کرونا استان آذربایجان شرقی برای بهبود وضعیت بهداشتی شهرستان‌های محروم تدبیر کند.

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، سیدعلی موسوی با بیان اینکه کمبودهای امکانات و اقلام ضروری پیشگیری از شیوع کرونا در برخی از روستا‌ها و شهرستان‌های استان آذربایجان کاملاً محسوس است،  اظهار داشت: ستاد مبارزه با کرونا استان آذربایجان شرقی برای بهبود وضعیت بهداشتی شهرستان‌های محروم تدبیر کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، با اشاره به افزایش نگران کننده موارد ابتلا به کرونا در استان آذربایجان شرقی، گفت: مردم و مسئولان استان آذربایجان همواره تلاش کرده اند تا این استان در حوزه‌های مختلف اقتصادی، رفع بیکاری، رفع معضلات و آسیب‌های اجتماعی پیشگام باشد. اما متاسفانه در رابطه با بحث مبارزه با ویروس کرونا با مشکلاتی مواجه شدیم به نحوی که امروز طبق آمار وزارت بهداشت و درمان استان آذربایجان شرقی در وضعیت هشدار کرونا قرار گرفته است.

نماینده مردم ملکان در مجلس یازدهم ضمن اعلام آمادگی نمایندگان استان آذربایجان برای همکاری با استانداری و دانشگاه علوم پزشکی در زمینه تامین تمام ملزومات و امکانات مبارزه با کرونا، اظهار کرد: تلاش خود را می‌کنیم تا تمام امکانات و ملزومات مبارزه با کرونا را برای استان فراهم کنیم تا در خصوص مبارزه با کرونا هم موفق و الگو باشیم .

عضو مجمع نمایندگان استان آذربایجان شرقی در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه استان آذربایجان به لحاظ امکانات بهداشتی و درمانی در وضعیت خوبی قرار دارد، گفت:  اما کمبودهای امکانات و اقلام ضروری پیشگیری از شیوع کرونا در روستا‌ها و شهرستان‌های استان کاملاً محسوس است، بر همین اساس از مسئولان ستاد مبارزه با کرونا در خواست داریم تا برای بهبود وضعیت بهداشتی در شهرستان‌های محروم استان آذربایجان تدبیری بیاندیشند.

وی در پایان ضمن تشکر از اقدامات موثر دانشگاه علوم پزشکی و ستاد مبارزه با کرونا استان اذربایجان، تصریح کرد: از فداکاری‌ها و ایثار کادر درمانی و بهداشتی، پزشکان و پرستاران در خط مقدم مبارزه با کرونا تقدیر و تشکر می‌کنم.

انتهای پیام/60002

منبع: فارس

کلیدواژه: آذربایجان شرقی مجلس شورای اسلامی آذربایجان وضعیت بهداشتی سیدعلی موسوی کرونا ویروس تبریز خبرگزاری فارس فارس تبریز علوم پزشکی استان آذربایجان شرقی ستاد مبارزه با کرونا بهبود وضعیت بهداشتی شهرستان های محروم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۷۰۵۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهبود وضعیت بورس محتمل است/ مردم از طریق سبدگردان‌‎ها وارد بازار سرمایه شوند + فیلم

مصطفی صفاری گفت: اگر شوک‌های سیاسی و اقتصادی که از عوامل خارجی است کاهش پیدا کند می‌توان پیش‌بینی کرد، امسال شاهد بهبود شاخص‌ها در بورس خواهیم بود.

مصطفی صفاری کارشناس مسائل اقتصادی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو گفت: شوک‌های سیاسی کوتاه مدت هستند و سریعا از بین می‌روند. اما شوک‌های اقتصادی اینطور نیستند و اثر بلند مدت دارند، گرچه اگر شوک سیاسی تبدیل به شوک اقتصادی شود، اثر آن بلند مدت می‌شود.

صفاری در ادامه بیان کرد: مرداد سال ۹۹ که ارزش بازار ۴۳۰ میلیارد دلار شده بود، سقوط وحشتناکی را تجربه کرد. پیش از انتخابات ریاست‌جمهوری ارزش بورس به ۲۲۰ میلیارد دلار رسیده بود و آقای رئیسی قول دادند که به این وضعیت رسیدگی کنند. اما به دلیل برخی سیاست‌های اقتصادی که در این دولت انجام شد و شوک‌های سیاسی که اتفاق افتاد، ارزش بورس به ۱۲۰ میلیارد دلار رسید.


این کارشناس اقتصادی درباره وضعیت آینده بازار بورس گفت: هرچقدر که حوادث سیاسی کمتر اتفاق رخ دهد، طبیعی است که انتظار داشته باشیم بازار سرمایه جاماندگی خود را برطرف کند. دو سال است که شاخص بورس جا مانده است. پیش‌بینی اکثر تحلیل‌گران این است که اگر شوک‌های سیاسی و اقتصادی صورت نگیرد، امسال شاهد افزایش شاخص بورس خواهیم بود. البته در قانون بودجه امسال مواردی ذکر شده بود که مخالف صندوق‌های سرمایه‌گذاری و شرکت‌های بورس است امیدواریم مجلس جلوی آن‌ها را بگیرد.


وی درخصوص اعتراض شرکت‌های تامین سرمایه درباره بند ۳ بودجه ۱۴۰۳، گفت: قانون بند ۳ این بود که افراد حقیقی تا ۵۰ میلیارد و افراد حقوقی تا ۵۰۰ میلیارد مشمول معافیت‌های مالیاتی می‌شوند و بیش از این مقدار باید مالیات بپردازند. واقعیت این بود که اکثر صندوق‌های سرمایه‌گذاری، نهاد‌های مالی و هزار فعال بازار گفتند که این قانون مخالف سرمایه‌گذاری غیرمستقیمی است که قانونگذار تعیین کرده بود. در واقع قرار بود که این قانون کمک‌کننده باشد و این موضوع را برای بازار سرمایه مستثنی کنند.

وی در پایان گفت اگر بازار بورس مثبت شد، مردم مانند سال ۹۹ سریعا سرمایه خود را وارد بازار نکنند و از طریق سبدگردان‌های یا سرمایه‌گذاری غیرمستقیم وارد بازار سرمایه شوند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • خسارت سیلاب به خط انتقال آب ۳ روستای دزفول
  • مشکلات معلمان خرید خدمت آموزشی مناطق محروم
  • آخرین وضعیت از سیل شهرستان شبستر
  • واکسیناسیون دامی به میزان ۸۰۰ هزار دز در میامی انجام شد
  • روایت تکان‌دهنده یونیسف از گورستان‌های کودکان غزه
  • خوزستان نیازمند بیمارستان تخصصی چشم و قلب
  • اولویت مجلس آینده باید معیشت مردم و بهبود وضعیت اشتغال باشد
  • بهبود وضعیت بورس محتمل است/ مردم از طریق سبدگردان‌‎ها وارد بازار سرمایه شوند + فیلم
  • استاد مطهری شهید راه تدبیر و تفکر است
  • باز طراحی ۷ خیابان اصلی در قم