Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-02@03:14:06 GMT

کرونا همچنان یک ویروس پابرجاست

تاریخ انتشار: ۱۵ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۷۲۱۰۳

عضو کمیته کشوری ستاد مبارزه با کرونا گفت: آمار مراجعان به مراکز درمانی نسبت به گذشته به خصوص در بیمارستان امام(ره) که معیار سنجش ما بوده، بیشتر شده است و با باز شدن اماکن عمومی مانند رستوران‌ها انتظار افزایش تعداد مبتلایان را داریم. ناطقان: مینو محرز متخصص بیماری‌های عفونی و عضو کمیته کشوری ستاد مبارزه با کرونا در برنامه تهران کلینیک در خصوص موج دوم ویروس کرونا در تهران، گفت: آمار مراجعان نسبت به گذشته به خصوص در بیمارستان امام (ره) که معیار ما بوده بیشتر شده است و با باز شدن اماکن عمومی، رستوران‌ها و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. انتظار افزایش تعداد مبتلایان را داریم.

وی افزود: از طرفى به علت اینکه مردم در این چند وقت فاصله‌گذاری‌های فیزیکى را کاملا رعایت کردند آمار مبتلایان پایین‌تر آمده بود اما در حال حاضر برخی مردم فکر مى‌کنند که کرونا تمام شده است و به زندگی عادی خود برگشتند اما مى‌توان گفت که موج جدیدی از شیوع کرونا آغاز شده است.

محرز در ادامه افزود: ویروس کرونا همچنان یک ویروس پابرجاست و هیچ کشوری در سراسر دنیا نتوانسته است این بیماری را به طور کامل درمان و از بین ببرد و ممکن است تا سالیان سال هم با ما همراه باشد. تنها چیزی که توانسته در سراسر دنیا این بیماری را کنترل کند فقط فاصله‌گذاری فیزیکى است.

عضو کمیته کشوری ستاد مبارزه با کرونا با اشاره به اینکه با شروع گرما ویروس کرونا از بین نمى‌رود، گفت: اما نباید از این نکته غافل شد که در محیط بیرونى، در خیابان‌ها و روى زمین سطوح چون هوا گرم است ممکن است ویروس در عرض چند دقیقه از بین برود، اما ویروس در بدن ما تا دمای ٣٧-٣٨ درجه و حتى ٤٠ درجه هم زنده است، بنابراین ، اینکه با افزایش دما ویروس از بین مى‌رود صحت نداشته و فقط در محیط‌هاى بیرون نسبت به فضاهاى بسته چون تهویه هوا وجود دارد این موضوع کمی موثر است.

محرز در خصوص داروی هیدروکلروکین که برخی عنوان کردند داروى موثر درمان این بیماریست، توضیح داد: تاکنون هیچ دارویی به طور قطعی برای درمان این بیماری شناخته نشده است و پروسه تولید واکسن هم زمان‌بر است. در حال حاضر هم فقط از برخی داروها را مى‌توان برای کاهش توان این ویروس استفاده کرد اما به طور کامل باعث بهبود بیماری نمى‌شود.

این متخصص بیماری‌های عفونی افزود: ما در ایران از داروی هیدروکلروکین برای بهبود بیماران سرپایی استفاده کردیم و تا حدی توانسته‌ایم فقط بیماران سرپایی را کنترل کنیم اما تست‌های آن در دنیا نشان می‌دهد این دارو عوارض قلبى هم براى بیماران داشته است و این دارو درمان قطعى نیست.

وی درباره شایعه واکسن هلندی گفت: خیلی از کشورها در حال تحقیق برای تولید واکسن این بیماری هستند و کشور انگلیس خیلی جلوتر از کشورهای دیگر بر روی این واکسن تحقیق مى‌کرد، اما هنوز هیچ واکسنی در کل جهان بطور قطعی تولید نشده است، چون تولید واکسن و گرفتن تأییدیه ، حداقل ۶ ماه تا  یک سال زمان خواهد برد.
منبع: فارس برچسب ها: کرونا ، ویروس ، پابرجا

منبع: ناطقان

کلیدواژه: کرونا ویروس پابرجا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۷۲۱۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم

آبله مرغان افراد را در هر سنی تحت تاثیر قرار می‌دهد؛ اما بیشتر کودکان را درگیر می‌کند. این ویروس به‌راحتی از افراد مبتلا به آبله مرغان به افرادی که تابه‌حال به این بیماری مبتلا نشده‌اند یا اینکه واکسینه نشده‌اند سرایت می‌کند.

به گزارش تجارت نیوز، اگر یک نفر به آن مبتلا شود، حدود ۹۰ درصد از افرادی که به او نزدیک‌اند و در برابر این ویروس مصون نیستند نیز به این بیماری مبتلا می‌شوند. این ویروس راه‌های انتقال زیادی دارد و قدرت مسری بودن آن تا حدی است که حتی با یک تماس کوچک هم منتقل می‌شود. ویروس واریسلا زوستر همچنین باعث بروز بیماری به اسم زونا می‌شود.

در صورت بروز علائم آبله مرغان به پزشک مراجعه کنید. اما رژیم غذایی مناسب برای آبله‌مرغان چیست؟

لبنیات

انبه

موز

عصاره قلم

سبزیجات تازه

سیر

زنجبیل (مقدار کم)

زردچوبه

ماست

بستنی

کلم‌بروکلی، کلم‌پیچ، اسفناج

تخم مرغ

لوبیا

دمنوش‌های گیاهی

سیب

در کل غذا‌هایی که سیستم ایمنی بدن را قوی‌تر می‌کنند و در عین حال برای فرد حساسیت هم ایجاد نمی‌کنند، بهترین منابع غذایی هستند. اما قبل از مصرف این نوع غذا‌ها با پزشک مشورت کنید.

دیگر خبرها

  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور
  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند