Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-26@13:18:09 GMT

مسابقه عکاسي جهاني که ما مي‌خواهيم

تاریخ انتشار: ۱۵ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۷۲۷۱۴

مسابقه عکاسي جهاني که ما مي‌خواهيم

خبرگزاری آریا- سازمان ملل متحد به مناسبت هفتاد و پنجمین سالگرد تاسیس این سازمان، مسابقه عکس کم نظیر برگزار می‌کند.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از دفتر سازمان ملل متحد در ایران، برای پشتیبانی از پویش "هفتاد و پنجمین سالگرد سازمان ملل متحد (UN75): شکل دهی به آینده مان با یکدیگر"، که گفتگوی جهانی برپا شده از سوی سازمان ملل متحد، به مناسبت هفتاد و پنجمین سالگرد تاسیس این سازمان است، مسابقه عکس کم نظیربرگزار می‌نماید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


پویش هفتاد و پنجمین سالگرد سازمان ملل متحد که در ژانویه 2020 معرفی شد، در راستای آن شکل گرفته تا بزرگترین گفتگوی جهانی با امکان دسترسی به دوردست‌ترین نقاط باشد، که تمام شهروندان را در سالی از مذاکرات برخط (online)، به بحث در مورد اولویت‌های آینده دعوت می‌نماید.
برای فراگیری بیشتر درباره منبع این ابتکار، ویدئوی رسمی پویش را در لینک https://bit.ly/2TZCrdB دنبال نمایید و در مورد انواع موضوعاتی الهام بگیرید که امید می‌رود با این ابتکار، حل و فصل شوند.

مسابقه: #جهانی که ما می‌خواهیم
در راستای تکمیل نظرسنجی‌ای که سازمان ملل متحد برای خلق این گفتگو بین شهروندان جهان راه اندازی کرده است، مسابقه عکاسی #جهانی که ما می‌خواهیم از سوی آگورا برپا شده تا دیدگاه‌های گوناگون بشری را به تصویر بکشد.
بدین وسیله تمامی عکاسان تشویق می‌شوند تا چشم انداز‌های مصوراستثنایی خود را از جهانی که برای نسل‌های آینده می‌خواهند، با عکس‌ها و ایده‌های زیادی که دوست دارند و با در نظر گرفتن اینکه برای این رقابت محدویت مشارکت نیست، با ما سهیم شوند. (هیچ ذکر منبع مورد نیاز نیست!)
مرحله حضور در این رقابت نیز طولانی‌تر از زمان معمول است و تا 24 جولای برابر با 3 مرداد 1399 عکاسان می‌توانند عکس‌های خود را بارگذاری (upload) کرده و امید داشته تا یکی از فینالیست‌های این مسابقه باشند.

فینالیست‌ها و جایزه ها: فرصتی که یکبار در طول عمر وجود دارد
به عنوان ابتکاری استثنایی در مورد سالگرد تأسیس سازمان ملل متحد، 75 عکس از #جهانی که ما می‌خواهیم، برای مرحله نهایی انتخاب خواهند شد که در 14 اکتبر برابر با 23 مهر از آن‌ها رونمایی خواهد شد.
این 75 عکس برتر و نهایی بیانیه دیداری را شکل می‌دهند ازآنچه "بشریت" در مورد آینده می‌خواهد به رهبران جهان ارائه دهد. این عکس‌ها در نمایشگاه‌های شهر‌های سراسر جهان طی پاییز 2020 در معرض دید عموم قرار خواهند گرفت.

بیانیه‌های مسؤولان این ابتکار ...
اکتاویا رویو، مدیرعامل و همکاربنیان گذار آگورا، اظهار داشت: "مفتخریم که با جنبش مشارکتی شهروندان خود، سهم مان در پشتیبانی از کوشش‌های پویش هفتاد و پنجمین سالگرد سازمان ملل متحد را انجام می‌دهیم، به گونه‌ای که افراد می‌توانند عکس‌هایی را بارگذاری نمایند که بیان گر آینده ایده آل آنان است. نتایج این مسابقه عکاسی # جهانی که ما می‌خواهیم، یک بیانیه دیداری درباره امیدهایمان برای آینده است که برای رهبران جهان و جامعه بین الملل فرستاده خواهد شد. "
فابریزیو هوخشیلد، معاون دبیرکل سازمان ملل متحد برای پویش هفتاد و پنجمین سالگرد سازمان ملل متحد، ابراز نمود: " اینک بیش از هر زمان دیگر، برای تقویت همبستگی انسانی، و چیرگی بر چالش‌های جهانی بی سابقه‌ای که با آن‌ها رو به رو هستیم، به تعداد زیادی از صدا‌های "ما مردم" نیاز است. اینجانب، سپاسگزاری می‌نمایم که آگورا با دعوت از مردم کشور‌های گوناگون با جایگاه‌های اجتماعی متفاوت، برای به اشتراک گذاری دیدگاهشان از آینده، در این مسابقه عکاسی منحصر به فرد، از پویش هفتاد و پنجمین سالگرد سازمان ملل متحد پشتیبانی می‌کند. "
ماهر ناصر، معاون بخش توسعه اطلاعات اداره ارتباطات جهانی سازمان ملل متحد می‌گوید: "مادامی که چالش‌های جهانی، فزونی و وسعت و پیچیدگی آن‌ها افزایش می‌یابند، نیاز به همکاری ما با یکدیگر همراه با روحیه همبستگی نیز افزایش می‌یابد. علاوه بر تعامل با این چالش‌های روزافزون، سازمان ملل متحد به اقدام برای خلق جهانی ادامه می‌دهد که در آن، هر فرد بتواند در صلح، منزلت و برابری، بر روی سیاره‌ای سالم پیشرفت نماید. ما از ابتکار آگورا استقبال می‌نماییم که با دعوت از مردم سراسر جهان برای به اشتراک گذاری عکس هایشان از آینده‌ای که ترسیم کرده اند، به این ارزش‌های جهانی ارتقا می‌بخشد. "
عکاسی شما می‌تواند آینده فردا را برای نسل‌های پیش رو شکل دهد. اکنون، با بارگذاری موثرترین و خوش بینانه‌ترین عکس هایتان در اپلیکیشن، بخشی از این بیانیه دیداری در راستای ایجاد دگرگونی مثبت باشید.

با یکدیگر، می‌توانیم جهان را دگرگون سازیم. به مردم، نیرو بخشید
در راستای تکمیل نظرسنجی‌ای که سازمان ملل متحد برای خلق این گفتگو بین شهروندان جهان راه اندازی کرده است، مسابقه عکاسی «جهانی که ما می‌خواهیم» از سوی آگورا برپا شده است تا دیدگاه‌های گوناگون بشری را به تصویر بکشد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: مسابقه عکاسی جهانی که ما می خواهیم مسابقه عکاسی عکس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۷۲۷۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تنها راه امنیت در منطقه، پایان دادن به فعالیت‌های صهیونیست هاست




به گزارش خبرگزاری صداوسیما، امیر سعید ایروانی سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد روز پنجشنبه به وقت محلی در نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد پیرامون: «وضعیت خاورمیانه: (سوریه)» گفت: وضعیت انسانی در سوریه همچنان وخیم است. مردم سوریه از چالش‌های اقتصادی عمیقی رنج می‌برند. بر اساس آخرین گزارش سازمان ملل متحد، ۱۶.۷ میلیون نفر، یعنی نزدیک به ۷۰ درصد جمعیت سوریه، به کمک‌های بشردوستانه فوری نیاز دارند. سطح بودجه فعلی تخصیص‌یافته برای رسیدگی به بحران انسانی در سوریه نگران‌کننده است.
دیپلمات ارشد جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل تصریح کرد: گزارش سازمان ملل تاکید می‌کند که برای اجرای کامل طرح واکنش بشردوستانه سوریه در مجموع ۴.۰۷ میلیارد دلار نیاز است. این مبلغ جهت برآورده‌سازی نیاز‌های فوری ۱۰.۸ میلیون فرد آسیب‌پذیر از میان این ۱۶.۷ میلیون نفر، مورد نیاز است.
وی گفت: ارائه کمک‌های فوری بسیار مهم است، با این حال، این یک راه حل پایدار در دراز مدت نیست. تلاش‌ها باید بر بازسازی زیرساخت‌های حیاتی، ایجاد شرایط برای بازگشت امن پناهندگان و آوارگان داخلی و پیشبرد روند سیاسی متمرکز شود.
ایروانی تاکید کرد: متأسفانه ایالات متحده و متحدانش تصمیم گرفته‌اند چشمان خود را بر وضعیت انسانی ببندند و به برنامه سیاسی خود در سوریه ادامه دهند. آنها از تحریم‌ها به‌عنوان ابزاری برای دستیابی به اهدافی استفاده می‌کنند که از طریق مجاری نظامی یا دیپلماتیک نتوانسته‌اند به آن دست یابند.
سفیر ایران در سازمان ملل ادامه داد: همچنین، آنها تلاش‌های مذبوحانه‌ای مانند سیاسی کردن کمک‌های بشردوستانه و ممانعت از بازگشت آوارگان انجام دادند. چنین اقدامات غیرقانونی تنها می‌تواند به طولانی‌تر شدن بحران و تشدید رنجی که مردم سوریه متحمل شده‌اند کمک کند.
نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد افزود: جمهوری اسلامی ایران خواستار لغو فوری تحریم‌های یکجانبه است. تداوم چنین اقدامات غیرانسانی حقوق اولیه بشری مردم سوریه را نقض می‌کند، کل جمعیت سوریه را مجازات می‌کند و وضعیت اسفبار آسیب‌پذیرترین اقشار جامعه را تشدید می‌کند.
ایروانی ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران از دولت سوریه به دلیل همکاری با سازمان ملل متحد و سایر نهاد‌های بین‌المللی، که تسهیلات ضروری برای امدادرسانی و کمک به مناطق آسیب‌دیده از بحران را فراهم می‌کند، قدردانی می‌کند. هر مکانیسم کمکی باید با هماهنگی نزدیک با دولت سوریه اجرا شود و نهایت احترام به حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه را تضمین کند.

دیپلمات ارشد جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل گفت: جمهوری اسلامی ایران بار دیگر حملات تروریستی بزدلانه رژیم اسرائیل در ۱ آوریل ۲۰۲۴ علیه اماکن دیپلماتیک ما در دمشق را به شدت محکوم می‌کند.

ایروانی افزود: رژیم اسرائیل مرتکب نقض آشکار منشور ملل متحد، به‌ویژه ماده ۲ (۴) منشور سازمان ملل متحد، قوانین بین‌المللی، حاکمیت، استقلال و تمامیت ارضی جمهوری عربی سوریه شد. این نقض فاحش نیز نقض مصونیت نمایندگان و اماکن دیپلماتیک و کنسولی بود. ما همچنین اقدامات تجاوزکارانه رژیم تروریستی اسرائیل علیه حاکمیت و تمامیت ارضی جمهوری عربی سوریه را که با مصونیت کامل و بدون هیچ واکنشی از سوی شورای امنیت ادامه دارد، به شدت محکوم می‌کنیم.

وی گفت: جمهوری اسلامی ایران متعهد به حل این بحران از طریق راه حل سیاسی است. ایران به حمایت از یک فرآیند سیاسی که به‌صورت واقعی تحت رهبری و مالکیت سوریه و با تسهیل سازمان ملل، و همچنین کمک به مردم و دولت سوریه برای بازگرداندن وحدت و تمامیت ارضی کشورشان، قرار دارد ادامه خواهد داد.

ایروانی تاکید کرد: ما به حمایت خود از تلاش‌های آقای پدرسون، فرستاده ویژه، برای از سرگیری جلسات کمیته قانون اساسی به عنوان مکانیزمی مؤثر برای پیشبرد روند سیاسی ادامه می‌دهیم.

سفیر ایران در سازمان ملل اضافه کرد: احیای تمامیت ارضی سوریه مستلزم تلاش‌های بی‌وقفه برای مبارزه مداوم با تمامی گروه‌های تروریستی است. در این زمینه، جمهوری اسلامی ایران به‌طور کامل از دولت سوریه در تلاش‌های ضد تروریسم حمایت و کمک می‌کند.

وی تاکید کرد: با این حال، ضروری است که حفاظت از غیرنظامیان در طول تلاش‌های ضد تروریسم مورد توجه ویژه قرار گیرد.

ایروانی تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران بار دیگر درخواست خود را برای خروج فوری تمامی نیرو‌های نظامی آمریکا از سوریه که بخش‌هایی از خاک این کشور را اشغال کرده‌اند، تکرار می‌کند. ادامه حضور غیرقانونی نیرو‌های آمریکایی در سوریه نه تنها حاکمیت و خاک سوریه را نقض می‌کند، بلکه منشأ اصلی بی‌ثباتی وناامنی در این کشور است و تنها فضا را برای گروه‌های تروریستی فراهم می‌کند تا موقعیت خود را مستحکم نموده و جنایات بیشتری مرتکب شوند.

نماینده دائم ایران در سازمان ملل اضافه کرد: همراه با شرکای خود در فرایند آستانه، جمهوری اسلامی ایران متعهد به کار در جهت عادی‌سازی شرایط به صورت طولانی‌مدت و پایدار در داخل و اطراف سوریه است. همچنین بسیار مهم است که تمام تلاش ممکن را برای تسهیل بازگشت امن و شرافتمندانه آوارگان سوری به وطن خود و رفع نیاز‌های بشردوستانه آنها انجام دهیم.

سفیر ایران در سازمان ملل تاکید کرد: در پایان، تنها راه عملی برای بازگرداندن صلح و امنیت به منطقه این است که شورای امنیت رژیم سرکش اسرائیل را مجبور کند تا فوراً جنگ و نسل‌کشی در غزه را متوقف نموده، آتش‌بس فوری و دائمی برقرار کند و به فعالیت‌های بی‌ثبات کننده‌اش در منطقه پایان دهد.

دیگر خبرها

  • برندگان جوایز عکاسی جهانی سونی ۲۰۲۴ /از عقیم‌سازی اجباری تا متروکه‌های آلوده به تشعشعات اتمی
  • تنها راه امنیت در منطقه از زبان نماینده ایران در سازمان ملل
  • ایروانی:تنها راه بازگشت امنیت به منطقه، پایان دادن به فعالیت‌های بی‌ثبات کننده اسرائیل است
  • دومین جشنواره عکاسی سنندج با حضور ۵۰ عکاس ملی و بین المللی آغاز به کار کرد
  • تنها راه امنیت در منطقه، پایان دادن به فعالیت‌های صهیونیست هاست
  • ایروانی: تحریم های یکجانبه علیه سوریه باید لغو شود
  • ایروانی: تحریم‌های یکجانبه علیه سوریه باید لغو شود
  • آغاز به کار دومین جشنواره عکاسی در سنندج
  •  تأسف فرانسه از افزایش استفاده از حق وتو در شورای امنیت
  • جامائیکا کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسد