Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رویداد24»
2024-05-07@13:52:45 GMT

آمار جهانی مبتلایان ویروس کرونا

تاریخ انتشار: ۱۵ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۷۲۸۱۱

آمار جهانی مبتلایان ویروس کرونا

رویداد۲۴  تازه‌ترین آمارها حاکی از آن است که شمار قربانیان ویروس کرونا به ۳۸۸ هزار و ۴۱ نفر رسیده و تاکنون ابتلای شش میلیون و ۵۷۳ هزار و ۵۸۵ نفر نیز به این بیماری تأیید شده است.

همچنین بنابر تازه‌ترین آمارها تاکنون سه میلیون و ۱۷۱ هزار و ۳۲ نفر از بیماران مبتلا به ویروس کرونا تاکنون بهبود یافته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از میان سه میلیون و  ۱۴ هزار و ۵۱۲ مورد ابتلای فعال در سراسر جهان دو میلیون و ۹۶۰ هزار و ۳۱۲ مورد معادل ۹۸ درصد از کل موارد وضعیت خفیف داشته و تنها ۵۴ هزار و ۲۰۰ مورد معادل ۲ درصد از کل موارد در وضعیت وخیم قرار دارند. 

همچنین از سه میلیون و ۵۵۹ هزار و ۷۳ پرنده مختومه بیماران مبتلا به کرونا، سه میلیون و ۱۷۱ هزار و ۳۲ نفر معادل ۸۹ درصد از موارد بهبود یافته و فقط ۳۸۸ هزار و ۴۱ نفر معادل ۱۱ درصد از موارد جان خود را از دست داده‌اند. 

تاکنون در بسیاری از کشورهای درگیر ویروس کرونا جدید محدودیت‌های اعمال شده برای کنترل شیوع این عفونت برداشته شده و علاوه بر بازگشایی کسب و کارها، امکان سفر و تردد برای افراد فراهم شده است.

در حالی که تا چندی پیش اروپا به یکی از مراکز شیوع ویروس کرونا جدید در جهان تبدیل شده بود اما این عفونت اکنون در بیشتر کشورهای اروپایی کنترل شده است اما آمریکای جنوبی به ویژه برزیل به کانون جدیدی برای شیوع این ویروس تبدیل شده و سازمان‌ جهانی بهداشت نیز نسبت به وضعیت کشورهای این منطقه ابراز نگرانی کرده است. 

آمریکا همچنان در صدر فهرست کشورهای درگیر با بیماری ویروس کرونا قرار داشته و بیشترین آمار قربانیان و مبتلایان به این بیماری را به خود اختصاص داده است. طبق آخرین آمار شمار قربانیان این کشور از ۱۰۹ هزار نفر عبور کرده است.

از سوی دیگر برزیل و روسیه به لحاظ تعداد مبتلایان به ترتیب در رتبه‌های دوم و سوم جای گرفتند و انگلیس نیز پس از آمریکا بیشترین شمار قربانیان ناشی از کروناویروس را به خود اختصاص داده است.

بیشر بخوانید: مازندران با هجوم گسترده مسافران روبروست/ نگرانی از اوج‌گیری ویروس کرونا

بنابرگزارش پایگاه اطلاع‌رسانی "ورلداُمتر"، تعداد مبتلایان و قربانیان این بیماری در کشورهایی که بنابر گزارش‌های رسمی بالاترین آمارها را داشته‌اند تا لحظه انتشار این خبر به ترتیب به شرح زیر است:

۱. ایالات متحده یک میلیون و ۹۰۱ هزار و ۷۸۳ مبتلا، ۱۰۹ هزار و ۱۴۲ قربانی

۲.  برزیل ۵۸۴ هزار و ۵۶۲ مبتلا، ۳۲ هزار و ۵۶۸ قربانی

۳.  روسیه ۴۳۲ هزار و ۲۷۷ مبتلا، ۵۲۱۵ قربانی

۴. اسپانیا ۲۸۷ هزار و ۴۰۶ مبتلا، ۲۷ هزار و ۱۲۸ قربانی

۵. انگلیس ۲۷۹ هزار و ۸۵۶ مبتلا، ۳۹ هزار و ۷۲۸ قربانی

۶. ایتالیا ۲۳۳ هزار و ۸۳۶ مبتلا، ۳۳ هزار و ۶۰۱ قربانی

٧. هند ۲۱۶ هزار و ۹۱۹ مبتلا، ۶۰۸۸ قربانی

۸. آلمان ۱۸۴ هزار و ۴۲۵ مبتلا، ۸۶۹۹ قربانی

۹. پرو ۱۷۸ هزار و ۹۱۴ مبتلا، ۴۸۹۴ قربانی

۱۰. ترکیه ۱۶۶ هزار و ۴۲۲ مبتلا، ۴۶۰۹ قربانی

ایران نیز با ۱۶۰ هزار و ۶۹۶ مبتلا و ۸۰۱۲ قربانی در رتبه یازدهم فهرست جهانی کشورهای درگیر کووید-۱۹ قرار گرفته است. 

پس از آن کشورهای فرانسه با ۱۵۱ هزار و ۶۷۷ مبتلا، شیلی با ۱۱۳ هزار و ۶۲۸ مبتلا، مکزیک با ۱۰۱ هزار و ۲۳۸ مبتلا، کانادا با ۹۳ هزار و ۸۵ مبتلا، عربستان سعودی با ۹۱ هزار و ۱۸۲، پاکستان با ۸۵ هزار و ۲۶۴ مبتلا، چین با ۸۳ هزار و ۲۲ مبتلا، قطر با ۶۲ هزار و ۱۶۰ مبتلا، بلژیک با ۵۸ هزار و ۶۸۵ مبتلا و بنگلادش با ۵۵ هزار و ۱۴۰ مبتلا بیش از ۵۰ هزار مورد ابتلا را تاکنون ثبت کرده‌اند.

همچنین کشورهای هلند، بلاروس، اکوادور، سوئد، آفریقای جنوبی، سنگاپور، امارات متحده عربی، کلمبیا، پرتغال، سوئیس، کویت، مصر، اندونزی، ایرلند، اوکراین و لهستان بیش از ۲۰ هزار مبتلا را تاکنون ثبت کرده‌اند. 

منبع: ایسنا لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 ویروس کرونا ویروس کرونا در ایران ویروس کرونا سه میلیون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۷۲۸۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عزم جهانی برای پایان دادن به استفاده از زغال‌سنگ

کشورهای گروه ۷ شامل ایالات‌متحده، بریتانیا، ایتالیا، فرانسه، ژاپن، آلمان و کانادا توافقی را برای پایان دادن به استفاده از زغال‌سنگ برای تولید برق تا سال ۲۰۳۵ امضا کردند.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، زغال‌سنگ به‌عنوان منبع تولید برق در اقتصادهای گروه هفت (G7) حدود ۱۵ درصد از ترکیب انرژی آن‌ها را تشکیل می‌دهد و هرچند به‌طور قابل‌توجهی کمتر از میزانی است که ۲۰ یا ۳۰ سال پیش برای تولید برق کشورهای این گروه شامل ایالات‌متحده، بریتانیا، ایتالیا، فرانسه، ژاپن، آلمان و کانادا استفاده می‌شد، طبق استانداردهای جهانی هنوز هم مقدار زیادی است و باید حذف شود. با این حال حداقل برای بعضی از اعضای این گروه مانند آلمان و ژاپن که به ترتیب ۲۵ و ۲۹ درصد برق مورد نیاز خود را از زغال‌سنگ تأمین می‌کنند، حذف این سوخت فسیلی از ترکیب انرژی سخت‌تر از حد انتظار است.

چوب‌خط حذف زغال‌سنگ در گروه هفت

ضرورت حذف زغال‌سنگ توسط آژانس حفاظت از محیط زیست ایالات متحده در مورد انتشار گازهای گلخانه‌ای ناشی از تولید برق تأیید شده است، بنابراین تمام نیروگاه‌های جدید با سوخت زغال‌سنگ و گاز باید سیستم‌های جذب کربن را نصب کنند یا تا سال ۲۰۳۹ تعطیل شوند. مهلت اجرای این توافق در G7 تا ۲۰۳۵ است.

جدیدترین تعهد کشورهای عضو این گروه نشان می‌دهد که آن‌ها مصمم به پایان دادن به انتشار گازهای گلخانه‌ای ناشی از سوزاندن زغال‌سنگ هستند. با این وجود باید توجه داشت که پایان دادن به تولید و استفاده از زغال سنگ در هفت اقتصاد از بزرگترین اقتصادهای جهان، تنها این سوخت فسیلی را برای سایر اقتصادهای بزرگ مانند چین و هند ارزان‌تر می‌کند. سایر کشورهای فقیرتر در آسیا نیز استفاده از زغال‌سنگ را افزایش خواهند داد.

محدودیت انرژی‌های تجدیدپذیر در برابر تجدیدناپذیر

هیچ راه واقع‌بینانه‌ای وجود ندارد که در آن باد، خورشید و نیروگاه‌های هسته‌ای جدید قادر به جایگزینی کامل ظرفیت از دست رفته زغال‌سنگ باشند. در همین حال ساخت یک نیروگاه هسته‌ای جدید سال‌ها طول می‌کشد، زیرا راکتورهای کوچک مدولار به‌تازگی قدرت خود را از دست داده و راکتورهای بزرگ قدیمی به‌عنوان تنها نوع آزمایش‌شده هسته‌ای باقی مانده‌اند.

به این ترتیب تقاضای گاز برای برآورده کردن جهش تقاضا از سوی G7 افزایش خواهد داشت و آنچه در سال ۲۰۲۲ برای اروپا و آسیا اتفاق افتاد، در مقیاس بزرگ‌تر و احتمالاً طولانی‌تر برای غرب تکرار می‌شود.

از سوی دیگر تقاضا برای انرژی در حال افزایش است و با افزایش سریع استقرار هوش مصنوعی، این امر تشدید پیدا می‌کند. محاسبات هوش مصنوعی انرژی بسیار بیشتری نسبت به محاسبات غیر آن مصرف می‌کند و باعث افزایش تقاضا برای برق می‌شود که باد و خورشید توان پاسخگویی به آن را ندارد.

با این حال هوش مصنوعی، مراکز داده و تولید نیمه هادی‌ها برای صنعت پررونق فناوری اطلاعات تنها عواملی نیستند که تقاضا برای برق را افزایش می‌دهند و صنعتی‌سازی که زندگی میلیون‌ها نفر را بسیار بهتر کرده است نیز ناگزیر با افزایش تقاضای انرژی به‌ویژه برق همراه است.

در واقع جهان می‌تواند به افزودن انرژی‌های تجدیدپذیر ادامه دهد، اما این اقدام هرگز کافی نخواهد بود. بنابراین، مشخص نیست که آیا G7 می‌تواند زغال‌سنگ را به‌طور کامل کنار بگذارد یا خیر و گفت‌وگوها سر این مسأله است که اثر خالص خروج زغال سنگ G7 در صورت تحقق ممکن است در واقع به انتشار جهانی بیافزاید. این حقیقت تلاش‌های بیشتری را برای بررسی جوانب امر می‌طلبد.

کد خبر 750671

دیگر خبرها

  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • علت افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران چیست؟
  • کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی/ تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی دارد
  • «پل طبیعت» امشب قرمز رنگ می‌شود
  • آخرین جزئیات تعداد مبتلایان به تب کریمه کنگو اعلام شد
  • از پیشگیری آسان تا درمان مشکل
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران | کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • عزم جهانی برای پایان دادن به استفاده از زغال‌سنگ