Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رویداد24»
2024-05-06@15:23:00 GMT

پاداش نقدی در انتظار صرفه‌جوهای برقی

تاریخ انتشار: ۱۵ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۷۴۳۸۸

پاداش نقدی در انتظار صرفه‌جوهای برقی

رویداد۲۴ رضا اردکانیان در مراسم بهره برداری از طرح‌های ملی استان‌های بوشهر و آذربایجان غربی با گرامیداشت سالگرد ارتحال امام راحل و شهدای ۱۵ خرداد افزود: همان گونه که امام راحل تاکید کردند در همه ۱۵ خردادها در عزای خون‌های به ناحق ریخته‌ای هستیم که از آن زمان به پای نهال جمهوری اسلامی ایران و البته در پاسداشت ثمره خون ها، مجاهدت‌ها در کسب استقلال و پایداری سیاسی و اقتصادی کشور ریخته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر نیرو همچنین در ادامه به سفر روز گذشته خود به کشور عراق اشاره کرد و گفت: روز گذشته به عراق که سال‌ها میزبان امام راحل بود برای انجام مذاکرات در بخش صنعت نیرو سفر کردم که در مجموع گفتگوهای خوبی انجام شد.

اردکانیان با اشاره به پویش هر هفته الف ب ایران به منظور افتتاح طرح‌های مختلف صنعت نیرو در نقاط مختلف کشور افزود: امروز شاهد افتتاح طرح‌هایی در کرانه‌های خلیج فارس، استان بوشهر و منطقه عسلویه و همچنین در بخش کرانه دریاچه ارومیه شهرستان اشنویه از استان آذربایجان غربی خواهیم بود.

وی با اشاره به افتتاح طرح‌های برق در استان بوشهر اظهار داشت: در سال ۵۷ حدود ۷ هزار مگاوات ظرفیت نصب شده داشتیم که در ابتدای دولت تدبیر و امید و نیمه سال ۹۲ به ۶۷ هزار مگاوات رسیدیم که به طور متوسط با احتساب سال‌های جنگ تحمیلی که امکان اجرای طرح‌ها نبود سالانه هزار و ۷۰۰ مگاوات تولید صنعت برق و ظرفیت ایجاد شده در کشور می‌باشد.

وزیر نیرو با بیان این که از نیمه سال ۹۲ تاکنون ۸۳ هزار مگاوات ظرفیت کامل ما است ادامه داد: در این فاصله زمانی حدود ۱۶ هزار مگاوات به ظرفیت تولید برق کشور اضافه شده است.

وی با اشاره به فعال بودن پویش هر هفته الف ب ایران ادامه داد: امسال ۱۸ واحد نیروگاهی با بیش از ۳ هزار مگاوات وارد مدار خواهد شد و از ابتدای اردیبهشت در تهران، پرند، لرستان و امروز نیز در عسلویه و بوشهر شاهد افتتاح طرح‌های صنعت برق هستیم.

وزیر نیرو یادآور شد: به طور متوسط در این سال‌ها ۴۰ هزار میلیارد تومان از منابع خصوصی و دولتی در این بخش سرمایه گذاری شده است.

اردکانیان با اشاره به کاهش تلفات در توزیع برق کشور گفت: توانستیم سال گذشته کاهش تلفات را تک رقمی کنیم و به ۹ و ۷۶ صدم درصد رسیدیم که نسبت به سال قبل ۷ دهم درصد یعنی کمتر از یک درصد کاهش یافته است.

وی افزود: کاهش تلفات به عبارتی دیگر یعنی معادل ۵۰۰ میلیون متر مکعب گاز مصرفی نیروگاه‌ها و معادل کاهش یک میلیون تن دی اکسید کربن هوای کشور و صرفه جویی ۲۴۰ میلیون یورویی در احداث نیروگاه‌های جدید است.

وزیر نیرو با اشاره به شرایط کرونایی و ایجاد موج گرمای زودتر از موعد گفت: افزایش اوج بار گرما در سال ۹۸ نسبت به ۹۷ یک درصد بود، اما براساس آخرین گزارش‌ها در ۱۲ خرداد سال جاری نسبت به سال قبل ۲۳ درصد افزایش بار مصرفی برق داشته ایم که نگران کننده است و باید آن را مدیریت کنیم.

بیشتر بخوانید: امسال، سال سخت‌تری پیش رو داریم/ مردم در مصرف آب و برق ما را یاری کنند

اردکانیان ادامه داد: در صورت مدیریت و صرفه جویی مردم تابستان بدون وقفه‌ای را در مسیر صنعت و تولید با آرامش سپری خواهیم کرد و از سویی مردمی که این موضوع را رعایت کنند در کنار آن پاداش نقدی قابل ملاحظه‌ای مانند سال گذشته دریافت خواهند کرد.

وی در پاسخ به سوال رئیس جمهور که مصرف بالای گفته شده در بخش صنعتی است یا خانگی گفت: خوشحالیم که گزارش‌های عمده کشورهای صنعتی دنیا به دلیل شرایط کرونایی حاکی از کاهش مصرف آنهاست و بیش از ۲۰ درصد کاهش دارند و این برای ما علامتی دلگرم کننده در سال جهش تولید است، اما بدمصرفی را نباید فراموش کنیم.

وزیر نیرو گفت: بیش از ۲۰ هزار مگاوات ظرفیت نصب شده ما به دستگاه‌های مصرفی متصل است و اگر مردم رعایت کنند تابستان آرامی را سپری خواهیم کرد.

منبع: تسنیم لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 مشترکین پر مصرف وزارت نیرو افتتاح طرح هزار مگاوات وزیر نیرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۷۴۳۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۱۰۰ میلیمتری بارش برف و باران در تهران/ لزوم صرفه‌جویی در مصرف آب

مدیر کل هواشناسی استان تهران با اشاره به وضعیت بارش و دمای پایتخت گفت: از ابتدای سال آبی جاری تا روز گذشته (۱۶ اردیبهشت) نسبت به میانگین بلندمدت حدود ۱۱۹ میلیمتر کاهش بارش و ۲ درجه سلسیوس افزایش دما ثبت شده است.   مازیار غلامی در گفت و گو با ایسنا افزود: از ابتدای سال زراعی جاری (اول مهرماه ۱۴۰۲) تا روز گذشته ( ۱۶ اردیبهشت) در استان تهران به‌صورت پهنه‌ای ۱۴۷ میلیمتر باران باریده است این در حالیست که میانگین بلندمدت بارش ۲۳۷ میلی‌متر است بنابراین تهران ۸۹ میلی‌متر معادل با ۳۸ درصد نسبت به شرایط نرمال بارش کمتری دریافت کرده است.    وی اضافه کرد: استان تهران نسبت به سال گذشته در همین بازه زمانی حدود ۱۰ درصد افزایش بارش داشته است البته ملاک بارش، میانگین بلندمدت است بنابراین بارندگی‌های اخیر نتوانسته کاهش بارش انباشته را جبران کند.   غلامی با اشاره به وضعیت دما در سال زراعی جاری تا روز گذشته گفت: طی این مدت همراه با کاهش بارش، افزایش دما در سطح استان داشته‌ایم، به‌گونه‌ای که دمای استان نسبت به میانگین بلندمدت ۱.۹ درجه سلسیوس و نسبت به سال قبل ۱.۳ درجه سلسیوس بیشتر شده است. این وضعیت موجب افزایش تبخیر آب سطحی می‌شود و منابع آبی را تحت تاثیر قرار می‌دهد.   وی اضافه کرد: طبق جدیدترین پیش‌بینی‌های فصلی تقریباً تا اوایل خرداد ماه به‌طور متناوب در سطح استان بارندگی داریم که غالباً به‌صورت رگباری و پراکنده به‌ویژه در ساعات پایانی روز و طی شب خواهد بود. تا پایان هفته جاری نیز به تناوب رگبار و رعد و برق پیش‌بینی می‌شود.   غلامی تاکید کرد: بارش‌های بهاری نمی‌تواند کاهش بارندگی استان را جبران کند چراکه عمده بارش مربوط به پاییز و زمستان است از سوی دیگر متوسط دما طی دو ماه آینده ۱ تا ۱.۵ درجه سلسیوس بیش از وضعیت نرمال خواهد بود.   مدیر کل هواشناسی استان تهران درباره وضعیت بارش پایتخت در سال زراعی جاری گفت:  از ابتدای سال آبی جاری تا روز گذشته در تهران نسبت به میانگین بلندمدت حدود ۱۱۹ میلیمتر و نسبت به سال قبل ۵۰ میلیمتر کاهش بارش داشته‌ایم این در حالیست که  در سطح استان با افزایش بارش نسبت به سال گذشته روبرو بوده‌ایم.    به گفته غلامی، دمای پایتخت نسبت به بلندمدت ۲ درجه سلسیوس و نسبت به سال گذشته ۱.۵ درجه سلسیوس افزایش یافته است.   وی تاکید کرد: با توجه به کاهش بارش و افزایش دما، صرفه‌جویی در مصرف آب چه در بخش خانگی و چه در بخش تخصصی مانند صنایع و کشاورزی توصیه می‌شود علاوه بر آن لازم است مدیریت منابع و مصارف آب در دستور کار قرار گیرد.   مدیر کل هواشناسی استان تهران اضافه کرد: زمانی که بارش پیش‌بینی می‌شود لزومی ندارد شهرداری نسبت به آبیاری فضای سبز یک روز قبل از بارندگی اقدام کند علاوه بر آن بخش کشاورزی می‌تواند با توجه به بارش‌ها یک نوبت از آبیاری را به تعویق بیندازد.   غلامی در پایان اظهارکرد: توجه به پیش‌بینی و هشدارهای هواشناسی به  کشاورزان و بخش‌های اجرایی که داده‌های هواشناسی روی عملکردشان تاثیر مستقیم دارد، توصیه می‌شود و متناسب با آن برنامه‌ریزی کنند. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • تسهیل واردات خودروهای غیر بنزینی راه کار کاهش مصرف بنزین
  • سرگرمی جدید خودرویی
  • کاهش ۱۰۰ میلیمتری بارش برف و باران در تهران/ لزوم صرفه‌جویی در مصرف آب
  • وعده اتمام خاموشی‌ها در تابستان جاری/ کاهش مصرف خانگی دیگر استان‌ها، راه‌حل توسعه برق در استان‌های دیگر است؟
  • عملیات اورهال نیروگاه‌های خلیج فارس و طوس انجام شد/ تأمین پایدار ۱۴۰۰ مگاوات برق در آستانه فصل گرما
  • حبس و جریمه نقدی در انتظار فروشندگان امتیاز طرح نهضت ملی مسکن
  • بورس انرژی دسترسی نیروگاه ها به منابع مالی را سریع تر می کند
  • چرایی برقی سازی ناوگان حمل و نقل عمومی پایتخت از منظر مسئولان و صاحبنظران
  • معاون وزیر نیرو: امسال خاموشی نداریم
  • کاهش ۵ درصدی ذخیره آب سد یامچی اردبیل