Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بازار نیوز»
2024-04-27@04:56:50 GMT

جدیدترین آمار کرونا در جهان ۱۳۹۹/۳/۱۵

تاریخ انتشار: ۱۵ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۷۶۰۱۴

روند افزایش آمار مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ که تاکنون در ۲۱۳ کشور و منطقه در جهان شیوع یافته، ادامه دارد و این بیماری همچنان در دنیا قربانی می‌گیرد.

تازه‌ترین آمارها حاکی از آن است که شمار قربانیان کروناویروس جدید، عامل بیماری کووید-۱۹ به ۳۸۸ هزار و ۴۱ نفر رسیده و تاکنون ابتلای شش میلیون و ۵۷۳ هزار و ۵۸۵ نفر نیز به این بیماری تأیید شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین بنابر تازه‌ترین آمارها تاکنون سه میلیون و ۱۷۱ هزار و ۳۲ نفر از بیماران مبتلا به کووید-۱۹ تاکنون بهبود یافته‌اند.

از میان سه میلیون و  ۱۴ هزار و ۵۱۲ مورد ابتلای فعال در سراسر جهان دو میلیون و ۹۶۰ هزار و ۳۱۲ مورد معادل ۹۸ درصد از کل موارد وضعیت خفیف داشته و تنها ۵۴ هزار و ۲۰۰ مورد معادل ۲ درصد از کل موارد در وضعیت وخیم قرار دارند. 

همچنین از سه میلیون و ۵۵۹ هزار و ۷۳ پرنده مختومه بیماران مبتلا به کرونا، سه میلیون و ۱۷۱ هزار و ۳۲ نفر معادل ۸۹ درصد از موارد بهبود یافته و فقط ۳۸۸ هزار و ۴۱ نفر معادل ۱۱ درصد از موارد جان خود را از دست داده‌اند. 

تاکنون در بسیاری از کشورهای درگیر کروناویروس جدید محدودیت‌های اعمال شده برای کنترل شیوع این عفونت برداشته شده و علاوه بر بازگشایی کسب و کارها، امکان سفر و تردد برای افراد فراهم شده است.

در حالی که تا چندی پیش اروپا به یکی از مراکز شیوع کروناویروس جدید در جهان تبدیل شده بود اما این عفونت اکنون در بیشتر کشورهای اروپایی کنترل شده است اما آمریکای جنوبی به ویژه برزیل به کانون جدیدی برای شیوع این ویروس تبدیل شده و سازمان‌ جهانی بهداشت نیز نسبت به وضعیت کشورهای این منطقه ابراز نگرانی کرده است. 

آمریکا همچنان در صدر فهرست کشورهای درگیر با بیماری کووید-۱۹ قرار داشته و بیشترین آمار قربانیان و مبتلایان به این بیماری را به خود اختصاص داده است. طبق آخرین آمار شمار قربانیان این کشور از ۱۰۹ هزار نفر عبور کرده است.

از سوی دیگر برزیل و روسیه به لحاظ تعداد مبتلایان به ترتیب در رتبه‌های دوم و سوم جای گرفتند و انگلیس نیز پس از آمریکا بیشترین شمار قربانیان ناشی از کروناویروس را به خود اختصاص داده است.

بنابرگزارش پایگاه اطلاع‌رسانی "ورلداُمتر"، تعداد مبتلایان و قربانیان این بیماری در کشورهایی که بنابر گزارش‌های رسمی بالاترین آمارها را داشته‌اند تا لحظه انتشار این خبر به ترتیب به شرح زیر است:

۱. ایالات متحده یک میلیون و ۹۰۱ هزار و ۷۸۳ مبتلا، ۱۰۹ هزار و ۱۴۲ قربانی

۲.  برزیل ۵۸۴ هزار و ۵۶۲ مبتلا، ۳۲ هزار و ۵۶۸ قربانی

۳.  روسیه ۴۳۲ هزار و ۲۷۷ مبتلا، ۵۲۱۵ قربانی

۴. اسپانیا ۲۸۷ هزار و ۴۰۶ مبتلا، ۲۷ هزار و ۱۲۸ قربانی

۵. انگلیس ۲۷۹ هزار و ۸۵۶ مبتلا، ۳۹ هزار و ۷۲۸ قربانی

۶. ایتالیا ۲۳۳ هزار و ۸۳۶ مبتلا، ۳۳ هزار و ۶۰۱ قربانی

٧. هند ۲۱۶ هزار و ۹۱۹ مبتلا، ۶۰۸۸ قربانی

۸. آلمان ۱۸۴ هزار و ۴۲۵ مبتلا، ۸۶۹۹ قربانی

۹. پرو ۱۷۸ هزار و ۹۱۴ مبتلا، ۴۸۹۴ قربانی

۱۰. ترکیه ۱۶۶ هزار و ۴۲۲ مبتلا، ۴۶۰۹ قربانی

ایران نیز با ۱۶۰ هزار و ۶۹۶ مبتلا و ۸۰۱۲ قربانی در رتبه یازدهم فهرست جهانی کشورهای درگیر کووید-۱۹ قرار گرفته است. 

پس از آن کشورهای فرانسه با ۱۵۱ هزار و ۶۷۷ مبتلا، شیلی با ۱۱۳ هزار و ۶۲۸ مبتلا، مکزیک با ۱۰۱ هزار و ۲۳۸ مبتلا، کانادا با ۹۳ هزار و ۸۵ مبتلا، عربستان سعودی با ۹۱ هزار و ۱۸۲، پاکستان با ۸۵ هزار و ۲۶۴ مبتلا، چین با ۸۳ هزار و ۲۲ مبتلا، قطر با ۶۲ هزار و ۱۶۰ مبتلا، بلژیک با ۵۸ هزار و ۶۸۵ مبتلا و بنگلادش با ۵۵ هزار و ۱۴۰ مبتلا بیش از ۵۰ هزار مورد ابتلا را تاکنون ثبت کرده‌اند.

همچنین کشورهای هلند، بلاروس، اکوادور، سوئد، آفریقای جنوبی، سنگاپور، امارات متحده عربی، کلمبیا، پرتغال، سوئیس، کویت، مصر، اندونزی، ایرلند، اوکراین و لهستان بیش از ۲۰ هزار مبتلا را تاکنون ثبت کرده‌اند.

 

 

ایسنا /

برچسب ها: کرونا ، ویروس کرونا ، کووید ۱۹ لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000IW3

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: کرونا ویروس کرونا کووید ۱۹ سه میلیون کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۷۶۰۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور ایران در بریکس تاکنون مثمرثمر بوده است

شهریار حیدری ؛ نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با پارس نیوز، اظهار داشت: پیمان بریکس، پیمان فرامنطقه‌ای است و جمع کشورهای عضو در این گروه صاحب قدرت‌های ژئوپلیتیک و اقتصادی هستند. آمریکا برای همه کشورهای قدرتمند در قاره‌های مختلف، در مواقعی از تهدیدات به عنوان یک ابزار برای تحریم، تنش و برخورد علیه کشورهای مختلف استفاده می‌کند.

وی با بیان اینکه کشورهای قدرتمند برای مقابله با تهدیدات آمریکا به سمت تشکیل پیمان‌های جدید می‌روند، ادامه داد: چندین پیمان از قبیل شانگهای، بریکس و .. شکل گرفته و در آینده نیز احتمال شکل گرفتن پیمان‌های کوچکتر نیز وجود دارد که هدف از تشکیل این پیمان‌ها ، جلوگیری از شکنندگی در مقابل تهدیدات آمریکا و غرب است.

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس افزود: با توجه به قرار داشتن کشور در شرایط تحریم، عضویت جمهوری اسلامی ایران در پیمان بریکس که با رایزنی دولت و وزارت خارجه انجام شد، دستاوردهایی از قبیل تولید قدرت جدید در منطقه، تقویت روابط اقتصادی، دور زدن تحریم‌ها و کمرنگ شدن  و جلوگیری از اثرات تحریم‌ها را به دنبال خواهد داشت.

حیدری در خصوص اثرگذاری تعاملات پارلمانی پیمان بریکس بر روابط دولت‌ها نیز بیان کرد: جمهوری اسلامی ایران همواره بر تقویت روابط اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی با کشورهای مختلفی که حاضر به ارتباط دیپلماسی با کشورمان هستند، تأکید دارد. البته هرگونه پیوستن به پیمان‌های بین‌المللی، منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای و همچنین توافق با کشورهای دیگر نیز نیازمند تأیید مجلس است.

دیگر خبرها

  • ۷میلیون ایرانی مبتلا به دیابت؛ زخم‌های دیابت، از سرطان کشنده‌تر است
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • چهارهزار نفر در اردستان مبتلا به دیابت هستند
  • الگوهای غذایی با پیش آگهی سرطان پستان چه ارتباطی دارد؟
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • حضور ایران در بریکس تاکنون مثمرثمر بوده است
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • شناسایی ۶۱۲ مبتلا به سرخک در ۱۴۰۲/ بیشترین آمار در ۴ استان
  • خانم مبتلا به «سندرم لی» برای نخستین بار در کشور جراحی شد
  • هر ۸۴۰ تولد؛ یک نوزاد مبتلا به شکاف لب / بهترین زمان جراحی برای بیماران