Web Analytics Made Easy - Statcounter

«گرنت شپس» روز پنجشنبه ۱۵ خرداد با ایراد سخنانی در نشست روزانه دولت با اشاره به تسهیل محدودیت‌های قرنطینه و افزایش سفرهای عمومی در هفته‌های آینده تصریح کرد که جوانب احتیاط و نکات بهداشتی باید رعایت شود.

او افزود، کودکان، معلولان و آن‌هایی که مشکلات تنفسی دارند از این قاعده استثنا هستند. با این حال تخلف از قوانین ممکن است به ممانعت از تردد، جریمه یا پیگرد قانونی منجر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هم زمان حزب اصلی مخالف دولت (حزب کارگر)، تصمیم جدید را نمونه‌ دیگری از ضعف مدیریت دولت در واکنش به بحران کرونا توصیف کرد. 

«جیم مک‌ماهون» وزیر حمل‌ونقل دولت در سایه در اظهار نظری افزود: دو ماه پیش حزب کارگر بلافاصله از طرح شهردار لندن برای اجباری کردن استفاده از ماسک صورت در وسایل نقلیه عمومی حمایت کرد. این درحالیست که وزرا اکنون به این نتیجه رسیده‌اند.

وی تصریح کرد که این وضعیت نمی‌تواند ادامه‌دار باشد و ما نیازمند طرح جامع حفاظت از مسافران و کارکنان بخش حمل‌ونقل هستیم. 

آمار ابتلا به کرونا در انگلیس همچنان شیب صعودی طی می‌کند و اختلاف میان آمار رسمی وزارت بهداشت با نهادهای مستقل بیشتر و عمیق‌تر می‌شود.

«بوریس جانسون» نخست وزیر انگلیس دو هفته پیش، با بیان این ادعا که آمار کرونا در این کشور کاهش یافته، محدودیت‌های قرنطینه را کاهش داد تا اقتصاد کشور از رکود خارج شود.

بر اساس برنامه دولت، مدارس ابتدایی، بازارهای روز و نمایشگاه‌های فروش خودرو در انگلیس از ابتدای هفته بازگشایی شد و سایر محدودیت‌ها نیز در هفته‌های آینده تسهیل خواهد شد.

این در حالیست که دانشمندان تصمیم دولت در این زمینه را شتاب زده و نسبت به موج دوم شیوع کرونا هشدار داده‌اند. اتحادیه اروپا نیز اعلام کرده که آمار کرونا در انگلیس و چند کشور دیگر اروپایی همچنان شیب صعودی طی می‌کند. 

بر اساس آخرین آمار وزارت بهداشت انگلیس تاکنون ۳۹ هزار و ۹۰۴ نفر بر اثر ابتلا به کرونا جان باخته‌اند. انگلیس پس از آمریکا دارای بالاترین آمار مرگ‌و میر بر اثر ابتلا به کرونا در جهان است.

برچسب‌ها اتحادیه اروپا ایالات متحده آمریکا بوریس جانسون انگلستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اتحادیه اروپا ایالات متحده آمریکا بوریس جانسون انگلستان اتحادیه اروپا ایالات متحده آمریکا بوریس جانسون انگلستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۷۶۸۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مازندران مجهز به سامانه هوشمند ثبت تخلفات اضافه تناژ ناوگان باری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، حسن جهانیان مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای مازندران گفت: سامانه‌های هوشمند توزین در حال حرکت استان در فروردین ماه امسال بیش از ۱۷۹ هزار تردد از وسایل نقلیه باری را رصد و پایش کرده و بیش از ۱۹ هزار تخلف اضافه تناژ بالای ۱۰ درصد مجاز شناسایی شده است که این میزان از تخلفات معادل بیش از ۱۰ درصد تردد وسایل نقلیه سنگین می باشد.

او افزود: با توجه به اینکه یکی از علل اصلی تخریب رویه راه‌ها و ابنیه آن اضافه بار وسایل نقلیه سنگین است بنابراین کنترل و شناسایی وسایل نقلیه سنگینی که دارای اضافه بار غیرمجاز هستند اهمیت بالایی در حفظ راه و کاهش هزینه‌های نگهداری آن دارد.

جهانیان گفت: بدین منظور اداره مدیریت راه‌های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای مازندران کریدور‌های اصلی حمل بار در استان را مجهز به سامانه هوشمند توزین در حال حرکت کرده است.

او افزود: مهمترین شاخصه سامانه توزین در حال حرکت WIM کنترل وزن وسایل نقلیه در حال حرکت بدون نیاز به توقف آنهاست که مزایایی، چون عدم اتلاف زمان، صرفه جویی سوخت و حذف نیروی انسانی را به همراه دارد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای مازندران گفت: این سامانه با استفاده از سنسور‌های نصب شده در سطح جاده وسایل نقلیه متخلف دارای اضافه تناژ را به صورت هوشمند شناسایی کرده و اطلاعات آن را به صورت برخط به پاسگاه پلیس راه ارسال می‌کند. در مرحله بعد در باسکول‌های ثابت پلیس راه وسیله نقلیه خاطی به طور دقیق وزن شده و نسبت به اعمال مقررات از جمله اعمال جریمه، تخلیه بار و معرفی راننده و شرکت متخلف به کمیسیون رسیدگی به تخلفات ناوگان باری در این اداره کل اقدام می‌گردد. "

او افزود: از دیگر مزایای استفاده از این تکنولوژی شناسایی تخلف سرعت وسایل نقلیه سنگین، شناسایی وسایل فاقد بار نامه و مجوز حمل بار و تشکیل پایگاه آماری جامع از حمل و نقل بار در استان جهت برنامه ریزی و مدیریت بر آن است.

دیگر خبرها

  • اعمال محدودیت ترافیکی در جاده کرج- چالوس و آزادراه تهران - شمال
  • خودروهای رسوبی در پارکینگ‌های کرمانشاه تعیین تکلیف می‌شوند
  • خودروهای رسوبی در پارکینگ های کرمانشاه تعیین تکلیف می شوند
  • خودروهای رسوبی در پارکینگ‌های کرمانشاه تعیین تکلیف می‌شود
  • تعیین تکلیف خودروهای رسوبی در پارکینگ‌های کرمانشاه
  • افزایش ۱۳ درصدی تردد خودروها در جاده‌های لرستان
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • دستور دادستانی لرستان درباره رفع توقیف وسایل نقلیه فاقد بیمه شخص ثالث
  • تجهیز کریدورهای حمل بار مازندران به سامانه هوشمند توزین
  • مازندران مجهز به سامانه هوشمند ثبت تخلفات اضافه تناژ ناوگان باری