Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@18:49:44 GMT

سرمایه‌گذاری ۳۹۳ میلیارد تومانی در شهرک صنعتی مراغه

تاریخ انتشار: ۱۵ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۷۶۹۷۵

سرمایه‌گذاری ۳۹۳ میلیارد تومانی در شهرک صنعتی مراغه

رضا خیری فام روز پنجشنبه در گفت و گوی اختصاصی با ایرنا اظهار داشت: با راه اندازی این هشت واحد تولیدی در شهرک صنعتی مراغه برای ۷۴۵ نفر به صورت مستقیم اشتغالزایی خواهد شد.
وی گفت: شرکت توسعه راهکارهای هوشمند امین بزرگترین تولید کننده تبلت و موبایل در ایران با هشتاد میلیاردتومان سرمایه گذاری و اشتغالزایی برای ۱۵۰ نفر در مرحله پایانی نصب ماشین آلات بوده و بزودی فعالیت خود را آغاز خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: صنایع غذایی آرن نیز با ۳۵ میلیارد تومان سرمایه گذاری و یکصد نفر اشتغالزایی در مرحله نصب ماشین آلات و کاشی و لوازم تزیینی محمدی با هفت میلیارد تومان سرمایه گذاری و اشتغالزایی برای ۳۰ نفر در مرحله نصب سوله بوده و از جمله واحدهای تولیدی است که سرمایه گذار آن در سال گذشته جذب شده است.
خیری فام به دیگر طرح های سرمایه گذاری جذب شده اشاره کرد و گفت: شرکت سایین صنعت فاز اول در زمینه دوخت با سرمایه گذاری سه میلیارد تومان به بهره برداری رسیده است و فاز دوم در زمینه بافت با سرمایه گذاری ۶ میلیارد تومان در مرحله نصب سوله است.
وی ادامه داد: در مجموع شرکت سایین صنعت در ۲ زمینه دوخت و بافت با سرمایه گذاری ۹ میلیارد تومان برای ۷۵ نفر اشتغالزایی خواهد کرد.
مدیر شهرک صنعتی مراغه ادامه داد: همچنین فاز توسعه مجتمع نساجی زرین نخ ایرانیان با ۵ هزار مترمربع زیربنا و ۳۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری و زمینه ایجاد اشتغال برای هشتاد نفر در مرحله نهایی نصب سوله و شروع نصب ماشین آلات است.
خیری فام به فازهای توسعه ۲ واحد تولیدی فعال در شهرک صنعتی اشاره کرد و گفت: فاز توسعه شرکت تکدانه مطهر آذربایجان با ۳۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری و اشتغالزایی برای ۴۰ نفر و فاز توسعه نساجی فن آوران با ۲ میلیارد تومان سرمایه گذاری و ظرفیت اشتغال ۲۰ نفر که در مرحله نصب ماشین آلات هستند از واحدهای در حال توسعه شهرک به شمار می آیند.
وی به یکی از مهمترین واحدهای تولیدی شهرک صنعتی شهرستان اشاره کرد و گفت: با الحاق شرکت ذوب آهن اسنوند آذر به شهرک صنعتی مراغه با سرمایه گذاری ۲۰۰ میلیاردتومان و اشتغال ۲۵۰ نفر که در حال حاضر در مرحله نصب ماشین آلات بوده و اقدامات و موافقت های اولیه این الحاق صورت گرفته است امیدواریم شاهد ایجاد اشتغال و رونق تولید در سال جهش تولید در شهرستان باشیم.

۳.۵ هکتار از زمین های شهرک صنعتی در اختیار سرمایه گذاران قرار گرفته است
مدیر شهرک صنعتی مراغه گفت: درسال گذشته ۳.۵ هکتار از زمین های صنعتی در شهرک صنعتی مراغه به سرمایه گذاران جهت احداث واحدهای صنعت واگذار شده است.
خیری فام گفت: با بهره برداری از هشت واحد تولیدی جذب شده در سال گذشته تعداد واحدهای فعال در شهرک صنعتی به ۵۸ واحد صنعتی افزایش می یابد.
وی افزود: همچنین تعدادقطعات راکد فسخ شده سال ۹۸ در شهرک صنعتی مراغه هشت قطعه به میزان ۲.۵ هکتار است.
وی اضافه کرد: خوشبختانه در چند سال اخیر با برنامه ریزی های انجام شده شاهد حضور سرمایه گذاران در مجموعه هستیم.

هزینه ۲ میلیارد و ۶۳۰ میلیون تومانی برای ایجاد زیرساخت‌های شهرک صنعتی مراغه
مدیر شهرک صنعتی مراغه گفت: در سال گذشته برای توسعه زیرساخت های این شهرک ۲ میلیارد و ۶۳۰ میلیون تومانی هزینه شد.
خیری فام افزود: زیرسازی و آسفالت ریزی به مساحت ۲۰ هزار متر مربع از خیابان های شهرک صنعتی با صرف هزینه یک میلیار تومانی از جمله این اقدامات است.
وی افزود: احداث ایستگاه آتش نشانی باهزینه ۶۰۰ میلیون تومان در زمینی به مساحت ۳۰۰ مترمربع که در نیمه نخست امسال به خودرو آتش نشانی مجهز خواهد شد.
وی اضافه کرد: خرید و تجهیز یک حلقه چاه و اجرای ۳.۵ کیلومتر لوله خط انتقال تا منبع شهرک با ۹۷ درصد پیشرفت فیزیکی با صرف هزینه ۶۰۰ میلیون تومان که تیرماه سال جاری به بهره برداری خواهد رسید.
مدیر شهرک صنعتی مراغه ادامه داد: اجرای هفت هزار متر مربع کفپوش بتنی با اعتبار ۳۵۰ میلیون تومان جهت پیاده روسازی از دیگر عملیات عمرانی این مجموعه در سال گذشته بود.
خیری فام گفت: در اجرای پروژه کفپوش واحدهای صنعتی شهرک همکاری می کنند و این پروژه در سالجاری همچنان ادامه دارد.
وی افزود: محوطه سازی، دیوارکشی و فنس کشی اطراف منبع آب شهرک و چاه جدید با هزینه کرد ۸۰ میلیون تومان از دیگر اقدامات انجام شده است.
به گزارش ایرنا، شهرک صنعتی مراغه ۱۱۴ هکتار وسعت داشته و هم اکنون بیش از ۵۵ واحد تولیدی و صنعتی در آن فعال است.

شهرستان مراغه با حدود ۲۶۸ هزار نفر جمعیت در ۱۲۷ کیلومتری تبریز، مرکز آذربایجان شرقی قرار دارد.

برچسب‌ها آذربایجان شرقی مراغه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آذربایجان شرقی مراغه آذربایجان شرقی مراغه میلیارد تومان سرمایه گذاری شهرک صنعتی مراغه نصب ماشین آلات میلیون تومان مرحله نصب سال گذشته واحد تولیدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۷۶۹۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی و مستندسازی ۲۰ نیاز فناورانه واحدهای صنعتی در خوزستان

ایسنا/خوزستان توسط شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان در سال گذشته ۲۰ نیاز فن‌آورانه واحدهای صنعتی استان مورد شناسایی قرار گرفتند و مستندسازی شدند.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان در گفت و گو با ایسنا با اشاره به رسالت فن‌بازار منطقه‌ای که به مثابه بازوی صنایع و واحدهای صنعتی و تولیدی عمل می‌کند، اظهار کرد: فن بازار برای مبادلات و بهم‌رسانی سیستم «عرضه» و «تقاضا» در حوزه فناوری و محصولات پیشرفته نقش کلیدی و اساسی ایفا می‌کند.

علی مهدی پور افزود: شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان با بهره‌مندی از مشاوران توانمند حوزه توسعه فناوری به منظور پایش واحدهای صنعتی، شناسایی و مستندسازی نیازهای فناورانه بنگاه‌های صنعتی را در دستور کار قرار داد.

وی اضافه کرد: در همین راستا با تشکیل سلسله جلسات منظم جهت تدوین دانش فنی برای رفع نیازها، برنامه‌ریزی و پیگیری‌های مربوطه انجام شده است.

مهدی پور ادامه داد: در جلسات برگزار شده روش‌ها و سیستم‌های شبکه‌سازی، شناسایی و مستندسازی نیازهای فناورانه مورد ارزیابی قرار گرفتند و برای رفع آن‌ها اقدامات موثری صورت پذیرفت و نتایج مطلوبی حاصل شد.

مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان به توان فناوران و شرکت‌های دانش‌بنیان اشاره کرد و گفت: در سال ۱۴۰۲ با تمام توان و همکاری مشاوران ۲۰ نیاز فناورانه شناسایی و مستندسازی شد و رفع پنج نیاز نیز صورت گرفت.

وی اظهار کرد: فرآیند شناسایی و رفع این نیازهای فناورانه در بستر سامانه سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران (درگاه خدمات الکترونیکservice) انجام شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آتش‌سوزی گسترده در یک شهرک صنعتی در جنوب تهران
  • سرمایه‌گذاری صنعتی ۱۰ هزار میلیارد تومانی در کرمانشاه با تسهیلات سفر رئیس جمهور
  • شناسایی و مستندسازی ۲۰ نیاز فناورانه واحدهای صنعتی در خوزستان
  • اعطای تسهیلات خرید به سرمایه گذاران جهت اصلاح خطوط تولیدی
  • ساخت شهرک صنعتی پوشاک هنوز آغاز نشده است
  • طرح به کارگیری زندانیان رای باز در واحد‌های تولیدی
  • طرح به کارگیری زندانیان رای باز در واحد‌های تولیدی ورامین
  • فاز دوم شهرک صنعتی محمودآباد راه‌اندازی می‌شود
  • همکاری دانش‌بنیان دانشگاه مراغه و شرکت فولاد تبریز
  • انعقاد ۱۸۲ قرارداد با سرمایه‌گذاران در شهرک‌های صنعتی فیروزآباد